21 Ağustos

21 Ağustos

Son dakika 21 Ağustos haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 21 Ağustos gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 21 Ağustos haber sayfamızda...

21 Ağustos

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.432 21 ağustos haberi bulunmuştur.
Sümeyye Yavlak cinayetinde skandal savunma: Erkekliğime laf etti
Sümeyye Yavlak cinayetinde skandal savunma: Erkekliğime laf etti Antalya'da geçen yıl boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Yavlak'ı (28), çalıştığı markette kalbinden bıçaklayıp, öldüren Mehmet Yavlak (33), “Benim bu duruma gelme sebebim erkekliğime laf edilmesidir. 'Sevgilimle mutlu mesut yaşarım' dedi. Olay esnasında uyuşturucunun etkisindeydim" dedi.
28.03.2024 Gündem
Sümeyye'nin katiline ağırlaştırılmış müebbet
Sümeyye'nin katiline ağırlaştırılmış müebbet Antalya'da geçen yıl boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Yavlak'ı (28), çalıştığı markette kalbinden bıçaklayıp, öldüren Mehmet Yavlak’ın (33) yargılandığı davada mütalaasını veren savcı, sanık için ağırlaştırılmış ömür boyu hapis talep etti.
12.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan Özel'e sert tepki! 'Sen git önce oturduğun koltuğun hakkını ver'
Murat Kurum'dan Özel'e sert tepki! 'Sen git önce oturduğun koltuğun hakkını ver' İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Esenler’de düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. Kurum, ev kadınlarının ayrıştırılması ve CHP Genel Başkanı Özel’in bedelli askerlikle ilgili sözlerine tepki gösterdi.
9.03.2024 Gündem
Murat Kurum: 5 yılda tek bir metro ihalesine bile çıkamadılar
Murat Kurum: 5 yılda tek bir metro ihalesine bile çıkamadılar İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla’da düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. Kurum, "Bu şehrin en önemli sorunlarının başında ulaşım problemi geliyor. 5 yılda tek bir metro ihalesine bile çıkamadılar. Taş üstüne taş koymadılar. Temelini attığımız metro hatlarına hafriyat döktüler” dedi.
9.03.2024 Gündem
Murat Kurum: 100 bin konut sözü verip 5 bin konut bile yapamadılar
Murat Kurum: 100 bin konut sözü verip 5 bin konut bile yapamadılar İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, “Karşı çıktıkları projeleri şimdi sıfırdan yaptığını iddia ediyor. Nasıl bu kadar rahat yalan söylenebilir? Bunun artık hangi sözüne inanacağız? Son 5 yılda yapılan tek bir metro ihalesi yoktur. Açtım dediği 47,3 km metro hattının sadece 8 kilometresini kendi döneminde yapmıştır” dedi.
8.03.2024 Gündem
100. yılda baleye sponsor oldu
100. yılda baleye sponsor oldu Türkiye İş Bankası 100. kuruluş yılı kutlamaları kapsamında Uluslararası Bodrum Bale Festivali’nin ana sponsorluğunu üstlendi.
16.02.2024 Kültür Sanat
Giresunspor Başkanı Nahid Yamak'tan 'video' açıklaması
Giresunspor Başkanı Nahid Yamak'tan 'video' açıklaması Giresunspor Başkanı Nahid Yamak, sosyal medyada yayılan videonun ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
14.02.2024 1.Lig
Eşini kalbinden bıçaklayıp öldürdü! Kan donduran olayda akılalmaz savunma
Eşini kalbinden bıçaklayıp öldürdü! Kan donduran olayda akılalmaz savunma Antalya’da, geçen yıl boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Yavlak'ı (28), çalıştığı markette kalbinden bıçaklayıp, öldüren Mehmet Yavlak (33), tutuklu yargılandığı davanın ilk duruşmasında, "Olay anını hatırlamıyorum" dedi.
1.02.2024 Gündem
BM'nin Barış Gücü kararına Dışişleri Bakanlığı'ndan tepki
BM'nin Barış Gücü kararına Dışişleri Bakanlığı'ndan tepki Dışişleri Bakanlığı, Kıbrıs Adası’nda konuşlu olan Birleşmiş Milletler Barış Gücü’nün (BMBG) görev süresinin uzatılmasına ilişkin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamayı destekledi.
30.01.2024 Gündem
AK Parti İl Başkanı'nın oğlu ve arkadaşının öldüğü kaza ile ilgili yeni gelişme
AK Parti İl Başkanı'nın oğlu ve arkadaşının öldüğü kaza ile ilgili yeni gelişme Zonguldak’ta, hatalı dönüş yapan otomobile çarpan motosikletteki AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan'ın oğlu Muhammet Ali Arslan (35) ve arkadaşı Gökhan Katıoğlu'nun (36) hayatını kaybettiği kazanın ardından tutuklanan otomobil sürücüsü Şahin Gültekin (51) hakkında 'Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma' suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
17.01.2024 Gündem
11 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
11 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu İnsanların neredeyse hepsi burçlara karşı son derece ilgilidir. Çünkü her insanın sahip olduğu bir burç bulunmaktadır. Bu yüzden burçlara karşı ilgi duyulması son derece normal bir durum olarak görülmektedir. Sizler için 11 Ağustos hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nelerdir? Tüm detayları ile derledik.
9.01.2024 Astroloji
26 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
26 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Geçmişten günümüze pek çok kişi astrolojiye ilgi duymuştur. Özellikle burç yorumları her zaman dikkat çekmiştir. 26 Temmuz hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
9.01.2024 Astroloji
16 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
16 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Dünya üzerinde varlık gösteren toplam 12 tane burç vardır burçlar Aslan balık kova gibi farklı isimlere sahip olmaktadırlar. Kimisinin bir hayvan kimisinin ismi ise bir malzeme olabilmektedir. Bunların yanı sıra yalnızca aya göre değil ay ve gün birlikte olarak 1 burcu temsil eder. Bugünlerin içerisinde 16 Ağustos hangi burç oluyor? Özellikleri yükseleni ve burç yorumu nasıl olmaktadır? Sizler için bu soruların cevaplarını ve bu sorularla ilgili bilgileri detaylı bir şekilde derledik.
9.01.2024 Astroloji
28 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
28 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burçlar insan karakterlerinde oldukça büyük etkiye sahiptir. Burçlar tarihlere göre değişmektedir. İnsanlar tanıştıkları kişilerin burçlarına dikkat etmektedir bunun nedeni kendi burçlarıyla uyum içinde olup olmadığını anlamaktır. 28 Temmuz hangi burçtur? 28 Temmuz tarihinin yükseleni nedir? 28 Temmuz tarihli burcun özellikleri nedir? Sizler için 28 Temmuz tarihinin burcuyla ilgili merak edilenlerini derledik.
9.01.2024 Astroloji
21 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
21 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu 21 ağustos burç tarihi açısından önemli bir tarih olarak kabul ediliyor. Bu tarihte dünyaya gelen kişilerin önemli özellikler barındırdıkları da dile getiriliyor. Burçlar kişilik gelişiminde çok büyük bir rol oynadığı için insanların merakı da bu yönde şekilleniyor. 21 ağustos tarihinde doğan kişilerin hangi burca dahil olduklarını ve burçlarının özelliklerini derledik.
8.01.2024 Astroloji
Çeyiz parasını biriktirmek için oradaydı! Merve'nın acı sonu
Çeyiz parasını biriktirmek için oradaydı! Merve'nın acı sonu Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Yusuf Söylemez'in (26) tartışıp, kovaladığı amcasının oğlu Hasan Söylemez'in (25) kaçarak sığındığı markette kasiyer olarak çalışan Merve Acar'ın (28) pompalı tüfekle vurularak öldürülmesiyle ilgili iddianame hazırlandı.
6.01.2024 Haberler
Çeyiz parasını biriktirmek için oradaydı! Merve'nın acı sonu
Çeyiz parasını biriktirmek için oradaydı! Merve'nın acı sonu Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Yusuf Söylemez'in (26) tartışıp, kovaladığı amcasının oğlu Hasan Söylemez'in (25) kaçarak sığındığı markette kasiyer olarak çalışan Merve Acar'ın (28) pompalı tüfekle vurularak öldürülmesiyle ilgili iddianame hazırlandı.
6.01.2024 Gündem
27 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
27 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burçlar insanların doğdukları günde güneşin bulunduğu açıya göre şekillenmektedir. Burçlar insanların karakterine etki etmektedir. Sadece burçlar değil yükselen burcu da etkilidir. 27 Temmuz hangi burçtur? 27 Temmuz gününün yükseleni nedir? 27 Temmuz da yer alan burcun özellikleri nedir? Sizler için 27 Temmuz burcu ile ilgili merak edilenleri derledik.
4.01.2024 Astroloji
Ekvator Ginesi Hakkında Bilgiler; Ekvator Ginesi Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Ekvator Ginesi Hakkında Bilgiler; Ekvator Ginesi Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Ekvator Ginesi, ekvator çizgisine yakın olması ve Gine körfezi içerisinde bulunmasından dolayı bu ismi almıştır. Bulunduğu kıtada en küçük yüz ölçümü olan ülkelerden birisidir. Ekvator Ginesi hangi kıt'ada, başkenti neresi, kullanılan para birimi ne, resmi dili nedir, Türkiye ile arasında saat farkı tam olarak ne kadardır gibi soruların yanıtlarını derledik.
3.01.2024 Dünya
Mardin'deki terör operasyonundan görüntüler paylaşıldı! Adım adım izlenip yok edildiler
Mardin'deki terör operasyonundan görüntüler paylaşıldı! Adım adım izlenip yok edildiler İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyona ilişkin detayları ve görüntüleri paylaştı. 1'i yeşil 1'i gri kategoride 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten Bakan Yerlikaya, 'Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak!' mesajını verdi.
31.12.2023 Haberler
Mardin'deki terör operasyonundan görüntüler paylaşıldı! Adım adım izlenip yok edildiler
Mardin'deki terör operasyonundan görüntüler paylaşıldı! Adım adım izlenip yok edildiler İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyona ilişkin detayları ve görüntüleri paylaştı. 1'i yeşil 1'i gri kategoride 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten Bakan Yerlikaya, 'Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak!' mesajını verdi.
31.12.2023 Gündem
Yanan yanana! Ekosistem zehirleniyor
Yanan yanana! Ekosistem zehirleniyor Türkiye’de neredeyse her ay, 10’dan fazla atık toplama ve geri dönüşüm tesisi yanıyor.
17.11.2023 Gündem
Jennifer Lopez: Ben Affleck çok daha güzel hissetmemi sağlıyor
Jennifer Lopez: Ben Affleck çok daha güzel hissetmemi sağlıyor Eski aşkı Ben Affleck'le (51) 20 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez (54), 16 Temmuz 2022 tarihinde nikâh masasına oturmuştu. ABD'li yıldız, oyuncu eşiyle birlikteliğinin kendisine nasıl hissettirdiğinden bahsetti.
4.11.2023 Cadde
1 milyon 16 bin 980 gıda denetimi yapıldı
1 milyon 16 bin 980 gıda denetimi yapıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "1 Ocak'tan bugüne kadar 1 milyon 16 bin 980 gıda denetimi gerçekleştirdik. İnsan sağlığını tehdit eden üretim ve satış yaptığı belirlenen 159 firma hakkında da savcılığa suç duyurusunda bulunduk" dedi.
24.10.2023 Ekonomi
Civan Canova'nın vasiyetiydi! 'Damlalar'ın geliri LÖSEV'e bağışlandı
Civan Canova'nın vasiyetiydi! 'Damlalar'ın geliri LÖSEV'e bağışlandı 20 Ağustos 2022 tarihinde hayatını kaybeden usta oyuncu Civan Canova, duyurusunu yaptığı sergisi 'Damlalar'ı tamamlayamamıştı. Sanatçının vasiyetini yerine getiren ailesi çok anlamlı bir yardıma imza attı.
21.10.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

21 Ağustos ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.