21. Bölüm

21. Bölüm

Son dakika 21. Bölüm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 21. Bölüm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 21. Bölüm haber sayfamızda...

21. Bölüm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.646 21. bölüm haberi bulunmuştur.
Üç Kız Kardeş'te Türkan gerçeği öğrendi! 'Somer asla söylemezdi, iyi ki duydu'
Üç Kız Kardeş'te Türkan gerçeği öğrendi! 'Somer asla söylemezdi, iyi ki duydu' Kanal D ekranlarının çok sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş', 11 Ekim Salı akşamı 21’inci bölümüyle ekranlara geldi. Türkan, Derya ve Dönüş adlı üç kız kardeşin hikâyesinin anlatıldığı diziye; Türkan’ın hamileliği ve iyice kontrolden çıkan Mine’nin halleri dikkat çekerken; Türkan’ın, Mine ve Somer hakkındaki tüm gerçekleri öğrenmesi bölüme damga vurdu. İşte ‘Üç Kız Kardeş’in son bölümünde yaşananlar…
12.10.2022 Cadde
Afra Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında? Afra Saraçoğlu'nun sevgilisi kim?
Afra Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında? Afra Saraçoğlu'nun sevgilisi kim? Afra Saraçoğlu'nun hayatı ve kariyeri ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Saraçoğlu kendisi gibi oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile beraber. Peki, Afra Saraçoğlu kimdir?
20.07.2022 Bilgi Rehberi
Pazar’ın galibi 'Yargı' oldu
Pazar’ın galibi 'Yargı' oldu Kanal D’nin, Pazar akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi Yargı, yayınlanan 21’inci bölümü ile yine zirvede yer aldı. Dizinin ekrana gelen bu bölümü, ABC1 kategorisinde 9.69 reyting yüzde 20.29 izlenme payı ile AB kategorisinde ise 10.05 reyting yüzde 23.73 izlenme payı ile günün en çok izlenen yapımı oldu. Niyazi’nin ölümü ortalığı karıştırırken Ilgaz ile Ceylin, Yekta’nın büyük sırrını öğrendi. Ancak geçmişteki açıklarını kapamak için harekete geçen Yekta büyük sırrının üstünü örtmek için gecikmedi.
21.02.2022 Cadde
Yargı 21. Bölüm Fragmanı İzle
Yargı 21. Bölüm Fragmanı İzle Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi 'Yargı'nın yeni bölümünden ilk tanıtım seyirciyle buluştu. Laçin'in, Ceylin ve Ilgaz’a Yekta’nın diplomasının sahte olduğunu söylemesinin damga vurduğu tanıtım, sevilen dizinin heyecan verici yeni bölümünden ipuçları veriyor.
17.02.2022 Televizyon
Yargı son bölüm izle... Yargı 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Yargı son bölüm izle... Yargı 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı dizisinin son bölümü dün akşam ekrana geldi. Yargı 20. bölümde Ceylin, Ilgaz, Pars ve Eren kriminaldeki çürük yumurtayı bulmak için güçlerini birleştiriyor. Dizinin bitişiyle birlikte "Yargı 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?" sorusu peş peşe gelmeye başladı.
14.02.2022 Cadde
Survivor'da Hikmet-Gökhan gerginliği! 'Nefreti gözlerinde gördüm'
Survivor'da Hikmet-Gökhan gerginliği! 'Nefreti gözlerinde gördüm' Survivor All Star'ın bu akşam ekrana gelecek olan 21'inci yeni bölüm fragmanında; haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için mücadele edildiği esnada gönüllüler takımı yarışmacılarından Hikmet ve Gökhan arasında tansiyon yükseldi. İkilinin arasındaki gerginlik konseyde de kendini gösteriyor.
12.02.2022 Cadde
Camdaki Kız'da Muzo ve Melisa'ya Hayri sürprizi! 'Ne gerek vardı bu oyuna'
Camdaki Kız'da Muzo ve Melisa'ya Hayri sürprizi! 'Ne gerek vardı bu oyuna' Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Camdaki Kız', 25 Kasım Perşembe akşamı yirmi birinci bölümüyle ekranlara geldi. Diziye; gizli gizli Cana ile görüşen Adil'in hareketlerinden şüphelenen Feride ve Muzo'nun herkesin sevgilisi sandığı Melisa'yı konağa davet etmesi damga vurdu. Yemek sonundaki tatsız sürpriz ise gündem yarattı. İşte Camdaki Kız son bölümde yaşananlar...
26.11.2021 Cadde
Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölümde Nalan'a büyük şok! 21. yeni bölüm fragmanı...
Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölümde Nalan'a büyük şok! 21. yeni bölüm fragmanı... Camdaki Kız dizisi 20. son bölümü ile perşembe akşamı izleyeni ekrana kitlemeyi başardı. Nalan, Sedat'ı eve geri dönmeye ikna eder ve Cana da evin yolunu tutar. Nalan, aldatıldığından şüphe ederek Cana'nın peşine düşse de gördükleri karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar. Peki, Camdaki Kız 21. bölüm fragmanı yayımlandı mı?
19.11.2021 Cadde
İbo Show'da bu hafta kimler var? İbo Show 21. bölüm konukları kimler, saat kaçta başlayacak?
İbo Show'da bu hafta kimler var? İbo Show 21. bölüm konukları kimler, saat kaçta başlayacak? İbo Show konukları kimler sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 9 yıllık aranın ardından yeniden ekranlara dönen İbo Show'da her hafta birbirinden ünlü isimler konuk olmaya devam ediyor. Cumartesi akşamları Star TV ekranında yayınlanan İbo Show'da bu hafta hangi isimlerin yer aldığı vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki İbo Show'da bu hafta hangi isimler yer alıyor? İşte bu akşamın konukları...
10.04.2021 Cadde
Gönül Dağı nerede çekiliyor? Gönül Dağı oyuncuları kimler, dizinin konusu nedir?
Gönül Dağı nerede çekiliyor? Gönül Dağı oyuncuları kimler, dizinin konusu nedir? TRT 1'in büyük beğeniyle izlenilen dizisi Gönül Dağı hakkında peş peşe sorular gelmeye devam ediyor. Bu akşam 21. bölümüyle izleyiic karşısına çıkacak olan Gönül Dağı nerede çekiliyor? Gönül Dağı oyuncuları kimler? İşte dikkat çeken konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicisini ekrana kilitleyen Gönül Dağı dizisi hakkında merak edilenleri bir araya getirdik. Aynı zamanda Gönül Dağı 21. bölüm fragmanını haberimizin içeriğinde izleyebilirsiniz.
20.03.2021 TV Rehberi
Sadakatsiz 21. bölüm full izle! Sadakatsiz 22. yeni bölüm fragmanı...
Sadakatsiz 21. bölüm full izle! Sadakatsiz 22. yeni bölüm fragmanı... Sadakatsiz 21. bölüm nefes kesti. Son bölümü ardından Sadakatsiz 22. yeni bölüm fragmanı araştırılıyor. Çarşamba akşamları izleyicinin beğenisine sunulan dizide bu hafta; Gönül Güçlü'nün kocasının geçmişine dair detayları öğrenmesi allak bullak eder. Öte yandan Volkan ve Gönül, Asya'yı köşeye sıkıştırmaya çalışıyor. İşte, Sadakatsiz dizisi son bölümünde olanlar...
11.03.2021 Cadde
Sadakatsiz 21. yeni bölüm fragmanı yayımlandı! Sadakatsiz 20. son bölüm izle...
Sadakatsiz 21. yeni bölüm fragmanı yayımlandı! Sadakatsiz 20. son bölüm izle... Ekranların sevilen dizisi Sadakatsiz 21. bölüm fragmanı paylaşıldı. Son bölümde, Asya ile Volkan arasındaki kıskançlık girdabı, Selçuk'un hamlesi ile gölgede kaldı. Asya'nın Sinan ile yakın tavırları ise Derin'i, Volkan'ın aksine sevindirmiştir. Peki, Sadakatsiz 20. son bölümde neler oldu?
8.03.2021 Cadde
Sadakatsiz 20. son bölüm full izle... Sadakatsiz 21. yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı?
Sadakatsiz 20. son bölüm full izle... Sadakatsiz 21. yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sadakatsiz 20. bölüm ile çarşamba akşamı sevenleri karşısına çıktı. Volkan'ın Asya'nın peşinde olması Derin ile aralarını açmıştır. Gonül'ün de araya girmesi ile Derin, evine dönmüştür. Sinan, İstanbul'a dönüşünü bir süre daha erteleyip Volkan'ın daha agresif olmasına neden olmuştur. Merakla beklenen yeni bölüm fragmanı araştırılıyor. Peki, Sadakatsiz son bölümde neler oldu?
3.03.2021 Cadde
Uyanış Büyük Selçuklu 21. bölüm full izle! Uyanış Büyük Selçuklu 22. bölüm fragmanı yayımlandı...
Uyanış Büyük Selçuklu 21. bölüm full izle! Uyanış Büyük Selçuklu 22. bölüm fragmanı yayımlandı... Uyanış Büyük Selçuklu 21. son bölüm ile pazartesi akşamı sevenlerinin karşısına çıktı. Yayımlanan fragmanları ile izleyiciyi merakta bırakan dizide Melik Tapar'ın saldırıya uğraması ekran başındakileri üzdü. Sevilen dizi Uyanış Büyük Selçuklu 22. yeni bölüm ön izleme yayımlandı. Peki, son bölümde neler oldu?
15.02.2021 Cadde
Masumlar Apartmanı 21. bölüm full izle... Masumlar Apartmanı 22. yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı?
Masumlar Apartmanı 21. bölüm full izle... Masumlar Apartmanı 22. yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı? Masumlar Apartmanı 21. son bölüm ile salı akşamı sevenleri karşısına çıkmıştı. Ekrana gelen son bölümde Safiye'nin değişimi izleyenleri olduğu kadar ev halkını da şaşırtır. Öte yandan İnci ise Han'a bunca zaman sakladığı sırrı açıklar. Masumlar Apartmanı son bölümde neler oldu?
9.02.2021 Cadde
Uyanış Büyük Selçuklu 20. bölüm full izle! Uyanış Büyük Selçuklu 21. bölüm fragmanı yayında...
Uyanış Büyük Selçuklu 20. bölüm full izle! Uyanış Büyük Selçuklu 21. bölüm fragmanı yayında... Uyanış Büyük Selçuklu 20. son bölümü ile sevenlerinin beğenisine sunuldu. Yine heyecan dolu sahnelerin yer aldığı bölümde neler oldu merak konusu. Öte yandan Uyanış Büyük Selçuklu 21. yeni bölüm fragmanı da araştırılıyor. Beklenen 21. bölüm ön izleme yayımlandı. İşte, Uyanış Büyük Selçuklu son bölüm detayları...
8.02.2021 Cadde
Survivor'da dokunulmazlık oyununda heyecan dorukta! İlk eleme adayı...
Survivor'da dokunulmazlık oyununda heyecan dorukta! İlk eleme adayı... Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu bu akşam oynanacak. Ünlüler ve Gönüllüler arasında yapılacak dokunulmazlık mücadelesinde kıyasıya rekabet olacak. Peki ilk dokunulmazlığı alıp eleme potasından kurtulan takım hangisi olacak? Survivor yeni bölüm için heyecan dorukta. İşte yeni bölümden ilk ayrıntılar...
6.02.2021 Cadde
Masumlar Apartmanı 20. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı 21. bölüm fragmanı yayımlandı mı?
Masumlar Apartmanı 20. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı 21. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Masumlar Apartmanı 20. son bölüm ekrana geldi. İzleyenler Masumlar Apartmanı 21. yeni bölüm fragmanı bekleniyor. İnci, Han ile ayrılmaya dayanamaz ve kardeşleri ile aynı evde yaşamayı kabul eder. Yeni bir macera başlar. İşte, Masumlar Apartmanı son bölümü...
2.02.2021 Cadde
Kırımızı Oda 22. bölüm fragmanı yayımlandı! Boncuk ölüyor mu?
Kırımızı Oda 22. bölüm fragmanı yayımlandı! Boncuk ölüyor mu? Kırımızı Oda 21. bölüm ile geçtiğimiz hafta izleyici ile buluşmuştu. Sevilen dizi Kırmızı Oda 22. yeni bölüm 2. fragmanı da ekrana geldi. Boncuk'un ilaçlarını almaması ile yeniden kötüleşmesi Doktor Hanım tarafından büyük bir üzüntüyle karşılanır ve hastaneye yatmasından başka çarenin olmadığını belirtir. Peki, Kırmızı Oda son bölümde neler oldu, Boncuk ölüyor mu?
27.01.2021 Cadde
'Kırmızı Oda'da 'Boncuk' hastaneye mi yatırılacak?
'Kırmızı Oda'da 'Boncuk' hastaneye mi yatırılacak? 'Kırmızı Oda'nın 21. bölümünü geride bıraktık. Bir kez daha Kumru, Doktor Ayşe ve Boncuk'un hikâyelerine tanıklık ettik. Özellikle bölümün sonunda Boncuk'un fare zehiri ile imtihanı nefeslerimizi tutmamıza sebep oldu...
26.01.2021 Ekran
Doğduğun Ev Kaderindir oyuncuları kim? Doğduğun Ev Kaderindir fragman
Doğduğun Ev Kaderindir oyuncuları kim? Doğduğun Ev Kaderindir fragman Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 21. yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek. TV8 kanalının büyük beğeniyle takip edilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin oyuncuları kim? Doğduğun Ev Kaderindir fragmanında neler oluyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve oyuncu kadrosu haberimizde...
25.11.2020 Cadde
Hekimoğlu 21. yeni bölüm fragmanları izle! Hekimoğlu 21. bölümde Ateş ve İpek arasında romantik anlar
Hekimoğlu 21. yeni bölüm fragmanları izle! Hekimoğlu 21. bölümde Ateş ve İpek arasında romantik anlar Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Hekimoğlu dizisi bu akşam 21. yeni bölüm ile ekrana gelecek. Salı akşamlarının sevilen dizisi Hekimoğlu dizisinde bu akşam Ateş ve İpek arasında romantik anlar yaşanacak. Öte yandan Zeynep ve Emre arasında da duygu yüklü bir konuşma geçiyor. Hekimoğlu dizisi 21. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam Kanal D'de...
13.10.2020 Cadde
Sefirin Kızı 22. bölüm fragmanı! Sancar, Menekşe'den boşanma kararı alıyor
Sefirin Kızı 22. bölüm fragmanı! Sancar, Menekşe'den boşanma kararı alıyor Sefirin Kızı 22. bölüm fragmanı yayınlandı. STAR TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sefirin Kızı yeni bölümünde Melek'in velayet davasında mahkemede ortalık karışırken Sancar, Menekşe'den boşanma kararı aldığını Nare'ye söylüyor. Nare ise bu memleketten gideceğini ısrarla dile getirirken, Sancar, Nare'yi öpüyor. İşte Sefirin Kızı 22. bölüm fragmanında romantik dakikalar...
29.09.2020 Cadde
Sefirin Kızı 21. bölüm fragmanı yayınlandı!
Sefirin Kızı 21. bölüm fragmanı yayınlandı! Sefirin Kızı 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. STAR TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sefirin Kızı yeni bölümünde neler olacak merak konusu. Sancar'ın evinden uzaklaşmak isteyen Nare, geri döndüğünde Sancar ve Menekşe'yi beklemediği samimiyette görür ve deliye döner. Sancar'ın savunması ise Nare'yi şaşırtır ve yeni bir yola sürükler. İşte Sefirin Kızı 21. bölüm fragmanı...
22.09.2020 Cadde
Survivor Nisa kimdir, nereli? Survivor Nisa Bölükbaşı kaç yaşında? İşte biyografisi
Survivor Nisa kimdir, nereli? Survivor Nisa Bölükbaşı kaç yaşında? İşte biyografisi Survivor Nisa kimdir? sorusu merakla araştırılmaya başladı. Survivor 2020'de Gönüllüler takımında mücadele eden Survivor Nisa Bölükbaşı'nın hayatı merak konusu oldu. Survivor Nisa'nın gerek yaşı gerek nereli olduğu ve ilgilendiği spor dalı için arayış hız kesmiyor. Survivor izleyicisinin, Survivor Nisa hakkında merak ettiklerini haberimizde derledik. İşte Survivor Nisa Bölükbaşı biyografisi haberimizde...
8.04.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

21. Bölüm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.