25 Yıl

25 Yıl

Son dakika 25 yıl haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 25 yıl gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 25 yıl haber sayfamızda...

25 Yıl

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 62.948 25 yıl haberi bulunmuştur.
25 yıllık eşini öldüren katilin cezası belli oldu! 'Ben bugüne kadar sabretmiştim'
25 yıllık eşini öldüren katilin cezası belli oldu! 'Ben bugüne kadar sabretmiştim' Antalya’da tartıştığı 2 çocuğunun annesi 25 yıllık eşi Nadire Güzelçolak'ı (42) başından vurarak öldüren İbrahim Güzelçolak (49), ağırlaştırılmış ömür boyu hapse mahkum edildi, cezada indirim uygulanmadı.
24.04.2024 Gündem
Carys Dougles annesi Catherine Zeta-Jones'un 25 yıl önceki elbisesini giydi!
Carys Dougles annesi Catherine Zeta-Jones'un 25 yıl önceki elbisesini giydi! Catherine Zeta-Jones ile Michael Douglas, 24 yıl önce dünyaevine girmişti. İkilinin Carys adını verdikleri kızları, 21'inci yaşına bastı. Doğum günü kutlamasında çekilen karelerini peş peşe paylaşan Dougles, annesinin 1999'da ödül alırken giydiği pembe elbisesiyle objektiflere poz verdi.
23.04.2024 Cadde
ABD-İsrail ilişkisi iyice gerildi!
ABD-İsrail ilişkisi iyice gerildi! İki önemli müttefik olan ABD ile İsrail arasındaki ilişki her geçen gün biraz daha geriliyor. Washington’ın, insan hakları ihlalleriyle gündeme gelen İsrail taburuna yaptırım uygulayacağına yönelik haberler ve Tel Aviv’den tepkiler, tansiyonu artırdı.
23.04.2024 Dünya
24’üncü anmada kitap müjdesi
24’üncü anmada kitap müjdesi Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Basın Müşaviri ve Gazeteci Aytaç Sefiloğlu yaşama veda edişinin 24’üncü yıldönümünde Narlıdere Aşağı Mezarlık’taki kabri başında anıldı.
20.04.2024 Ege
Karaca’dan Gürün’e plaket
Karaca’dan Gürün’e plaket Muğla Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Dr. Osman Gürün, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti.
20.04.2024 Ege
Güney Afrika'da korkunç olay! Polisin yakaladığı hayvan kaçakçısı zehirli yılanla intihar etti
Güney Afrika'da korkunç olay! Polisin yakaladığı hayvan kaçakçısı zehirli yılanla intihar etti Güney Afrika'da polis tarafından yakalanan bir hayvan kaçakçısı, ev araması sırasında zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti.
9.04.2024 Dünya
Aras: Kapımız bütün vatandaşlarımıza açık
Aras: Kapımız bütün vatandaşlarımıza açık 31 Mart Yerel seçimlerinde aldığı yüzde 54.90 oy oranı ile Muğla’nın yeni Belediye Başkanı Ahmet Aras, mazbatasını aldı.
6.04.2024 Ege
Köprüde 7.4 kabusu! Tayvan'da çeyrek asrın en şiddetli depremi: Dünya izliyor
Köprüde 7.4 kabusu! Tayvan'da çeyrek asrın en şiddetli depremi: Dünya izliyor Tayvan'ın doğu kıyılarında, ülkeyi son 25 yıldır etkileyen en büyük sarsıntı olan, 7.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı yerel saatle 07.58'de, yerin 15.5 kilometre altında gerçekleşti. En az dört kişi hayatını kaybederken en az 50 kişi ise yaralandı. Adayı 25 yıl içinde vuran en güçlü sarsıntı, büyük heyelanlarla sarsılan Tayvan'ın dağlık iç kesimlerinde de hissedildi.
3.04.2024 Haberler
Köprüde 7.4 kabusu! Tayvan'da çeyrek asrın en şiddetli depremi: Dünya izliyor
Köprüde 7.4 kabusu! Tayvan'da çeyrek asrın en şiddetli depremi: Dünya izliyor Tayvan'ın doğu kıyılarında, ülkeyi son 25 yıldır etkileyen en büyük sarsıntı olan, 7.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı yerel saatle 07.58'de, yerin 15.5 kilometre altında gerçekleşti. Adayı 25 yıl içinde vuran en güçlü sarsıntı, büyük heyelanlarla sarsılan Tayvan'ın dağlık iç kesimlerinde de hissedildi.
3.04.2024 Dünya
Ege’de büyük değişim
Ege’de büyük değişim Tüm Türkiye’nin merakla beklediği 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri gerçekleşti. Oy verme işleminin saat 17.00’de sona ermesinin ardından oy sayım işlemine geçildi. Ege Bölgesi’ndeki şehirlerde de sonuçlar belli oldu.
1.04.2024 Gündem
Turgut Altınok: Yalan ve iftira kampanyası yaptılar
Turgut Altınok: Yalan ve iftira kampanyası yaptılar AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmaları kapsamında Çubuk ilçesini ziyaret etti.
30.03.2024 Gündem
Kripto Kralı’na 25 yıl hapis
Kripto Kralı’na 25 yıl hapis Geçtiğimiz sene dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından hüküm giyen Kripto para borsası FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried, ABD’nin New York kentinde ceza duruşması için hakim karşısına çıktı.
29.03.2024 Dünya
FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried'in cezası belli oldu
FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried'in cezası belli oldu Kripto para borsası FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried, dolandırıcılık ve kara para aklamaktan suçlu bulunmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Dünya
Turgut Altınok'tan '600 daire iddiasına' belgeli yanıt!  'Yavaş'ın zerre onuru varsa istifa etmesi lazım'
Turgut Altınok'tan '600 daire iddiasına' belgeli yanıt! 'Yavaş'ın zerre onuru varsa istifa etmesi lazım' Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Antalya'daki 600 dairesinin olduğu iddilarına ilişkin noktayı koydu. Altınok, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden alınan resmi yazı ile cevap verdi.  
28.03.2024 Gündem
Türkiye seçimleri dünyada manşet... 'Boğaz'ın gardiyanı İstanbul'un tarihinde yeni bir sayfa açılıyor'
Türkiye seçimleri dünyada manşet... 'Boğaz'ın gardiyanı İstanbul'un tarihinde yeni bir sayfa açılıyor' AP özel haberinde nefes kesici onlarca fotoğrafı dünyaya servis ederken, Çin haber ajansı 'İstanbul'da yerel seçim kampanyaları ısınıyor' başlığını attı. BBC 'Türk seçimi: İstanbul'u idare etme muharebesi ülkenin geleceğinin anahtarı oluyor' derken, The Economist İstanbul'daki yarışın son ana kadar sürebileceği tahminini yaptı.
28.03.2024 Dünya
AK Parti Ankara Adayı Altınok: Yavaş, ispat etmediği için istifa etmeli
AK Parti Ankara Adayı Altınok: Yavaş, ispat etmediği için istifa etmeli AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Hani Turgut Altınok adına 600 tane daire vardı. Niye tapuyu çıkaramadılar? Yalan söylüyorlar. Yavaş, iddiasını ispat etmediği için istifa etmeli. Eseri yok, projesi yok, hizmeti yok, Ankaralıya anlatacak hiçbir şeyi yok" dedi.
27.03.2024 Gündem
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin'
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un yaptığı kazada oğlu Oğuz Murat Aci'yi kaybeden acılı baba Özer Aci, “Ömrüm vefa ettiği müddetçe mücadeleme devam edeceğim. Okula arabayla gidip geldiği, 3-5 sefer ceza yediği varsayılıyor. Kaza geliyorum dedi, anne baba önlem almadı. ABD'de '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' yani vicdansızlıklarına devam ediyorlar. Daha oğlumun mezarına eşim hiç gidemedi” dedi.
27.03.2024 Haberler
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin'
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un yaptığı kazada oğlu Oğuz Murat Aci'yi kaybeden acılı baba Özer Aci, “Ömrüm vefa ettiği müddetçe mücadeleme devam edeceğim. Okula arabayla gidip geldiği, 3-5 sefer ceza yediği varsayılıyor. Kaza geliyorum dedi, anne baba önlem almadı. ABD'de '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' yani vicdansızlıklarına devam ediyorlar. Daha oğlumun mezarına eşim hiç gidemedi” dedi.
27.03.2024 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, aday gösterilmemesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi açıkladı.
25.03.2024 Gündem
Berlusconi’nin meşhur parti evi, ‘komünistler’in ofisi oldu
Berlusconi’nin meşhur parti evi, ‘komünistler’in ofisi oldu Bir dönem özel hayatındaki skandallarla sadece İtalya’nın değil dünyanın da gündeminden düşmeyen ve geçen yıl hayatını kaybeden eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin Roma’daki meşhur evi, İtalya Yabancı Basın Derneği için ofise dönüştürüldü. Derneğin Başkanı ve DHA muhabiri Esma Çakır, “Bu güldüren bir tesadüf, çünkü Berlusconi İtalya’daki yabancı gazetecileri, yaptıkları eleştirel haberlerden dolayı ‘komünistler’ olarak yaftalıyordu" diyerek yorum yaptı.
22.03.2024 Dünya
Bakan Yerlikaya: Murat Kurum başkanımız, İstanbul’un tüm hemşehrilerini kucaklayacak
Bakan Yerlikaya: Murat Kurum başkanımız, İstanbul’un tüm hemşehrilerini kucaklayacak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ümraniye’de ziyaretlerde bulundu. Bakan Yerlikaya, "İstanbul Büyükşehir’de Murat Kurum başkanımız, İstanbul’un tüm hemşehrilerini kucaklayacak, kuşatacak ve hiçbir ayrımcılık yapmayacağına biz yürekten inanıyoruz." dedi.
21.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı Aydın Adayı Mustafa Savaş masadaki son anket sonucunu açıkladı! 3 puanlık fark var...
Cumhur İttifakı Aydın Adayı Mustafa Savaş masadaki son anket sonucunu açıkladı! 3 puanlık fark var... AK Parti'nin Aydın Adayı Mustafa Savaş, CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı Öte yandan Mustafa Savaş anketlerdeki son durumu da açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Yavaş: Bütün banka hesaplarım incelemeye açık
Yavaş: Bütün banka hesaplarım incelemeye açık Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, "1999 yılında Beypazarı'nda ilk belediye başkanlığı yaptığımdan bugüne kadar bütün banka hesaplarım incelemeye açıktır. Hiç kimseden sakladığım hiçbir şeyim yoktur” dedi.
20.03.2024 Gündem
İmamoğlu: Biz bu şehirde; işgallere, ihmallere son verdik
İmamoğlu: Biz bu şehirde; işgallere, ihmallere son verdik İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yenilenen Eminönü Meydanı'nın açılışına katıldı.
19.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: En büyük güç millettir
Mansur Yavaş: En büyük güç millettir Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, mal varlığını açıkladığını ve tüm büyükşehir belediye başkan adaylarına aynı çağrıyı yaptığını hatırlatarak, "Hala yok. Açıklayıncaya kadar devam edeceğim. Bütün halk parasını kullandırdıklarının bu parayı ne yaptığını görmeli. Bizimkini web sayfasından görüyor" dedi.
14.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

25 Yıl ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.