27 Haziran

27 Haziran

Son dakika 27 haziran haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 27 haziran gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 27 haziran haber sayfamızda...

27 Haziran

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.504 27 haziran haberi bulunmuştur.
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili için istenen ceza belli oldu
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili için istenen ceza belli oldu Fatih’te, sosyal medyada 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' olarak tanınan Ramazan Pişkin'in işlettiği çay ocağında bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. Savcılık, tutuklu şüpheli Erkan Baykut hakkında müebbet hapis istemiyle dava açtı.
29.03.2024 Gündem
Çocukken istismarda bulundu yaşlı adamı öldürdü! 'Cezaevinden çıkınca kendime iş bulacağım'
Çocukken istismarda bulundu yaşlı adamı öldürdü! 'Cezaevinden çıkınca kendime iş bulacağım' Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde cezaevinden çıktıktan 4 gün sonra kendisine 13 yaşındayken cinsel istismarda bulunduğu iddia ettiği yaşlı adamı öldüren sanık, "Cezaevinden çıkınca kendime iş bulacağım. Umudumu kesmedim. Gelecek için her zaman bir planım var" dedi. Mahkeme heyeti, akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için sanığı Adli Tıp Kurumuna sevk etti.
19.03.2024 Gündem
BU SENENİN TCMB MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI toplantı tarihleri 2024 📍 Mart Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
BU SENENİN TCMB MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI toplantı tarihleri 2024 📍 Mart Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu toplantı takvimine göre Mart kararının açıklanacağı tarih belli oldu. Merkez Bankası Şubat kararına göre faiz oranının yüzde 45 düzeyinde sabit tutulması kararlaştıtılmıştı. Peki, TCMB faiz kararı ne zaman saat kaçta açıklanacak?
16.03.2024 Bilgi Rehberi
ASKERLİK CELP VE SEVK YERLERİ VE TARİHLERİ 2024: Mayıs askerlik celp yerleri ne zaman açıklanacak? MSB tarih verdi!
ASKERLİK CELP VE SEVK YERLERİ VE TARİHLERİ 2024: Mayıs askerlik celp yerleri ne zaman açıklanacak? MSB tarih verdi! Mayıs ayı askerlik celp yerlerinin ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Milli Savunma Bakanlığı tarafından 2024 Mayıs sınıflandırma duyurusu yayımlandı. Yedek subay, astsubay adayları, erbaş ve erlerin sevk tarihleri MSB Askeralma Genel Müdürlüğü'nün internet adresinden paylaşıldı. Yükümlüler sevk belgesini sevk tarihinden 10 gün öncesinden itibaren e-Devletten veya askerlik şubesinden alabilecek. Peki, MSB askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? İşte 2024 askerlik celp ve sevk yerleri ve tarihleri…
22.02.2024 Bilgi Rehberi
BEDELLİ ASKERLİK SONUÇLARI ne zaman açıklanacak, yerler belli oldu mu? 2024 Bedelli askerlik ücreti ne kadar?
BEDELLİ ASKERLİK SONUÇLARI ne zaman açıklanacak, yerler belli oldu mu? 2024 Bedelli askerlik ücreti ne kadar? Bedelli askerlik yerlerinin açıklanacağı tarih belli oldu. 2024 bedelli askerlik ücreti de açıklandı. Bu yıl askere gidecekler, bedelli askerlik celp ve sevk tarihlerini merak ediyorlar. Peki bedelli askerlik sonuçları ne zaman açıklanacak?
19.01.2024 Bilgi Rehberi
BEDELLİ ASKERLİK SONUÇLARI (yerleri) ne zaman açıklanacak? Bedelli askerlik celp ve sevk tarihleri: 2024 bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu?
BEDELLİ ASKERLİK SONUÇLARI (yerleri) ne zaman açıklanacak? Bedelli askerlik celp ve sevk tarihleri: 2024 bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu? Bedelli askerlik sonuçlarının açıklanacağı tarih ile celp ve sevk dönemleri duyuruldu. 2024 yılında başvuru yapacak olanlar ise bedelli askerlik ücretini merak ediyorlar. Peki bedelli askerlik sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 bedelli askerlik ücreti ne kadar?
16.01.2024 Bilgi Rehberi
BEDELLİ ASKERLİK SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 2024 bedelli askerlik ücreti ne kadar? Bedelli askerlik celp ve sevk tarihleri nedir?
BEDELLİ ASKERLİK SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 2024 bedelli askerlik ücreti ne kadar? Bedelli askerlik celp ve sevk tarihleri nedir? Bedelli askerlik celp dönemleri ve sevk tarihleri vatani görevi yerine getirecekler tarafından merak ediliyor. Bedelli askerlik sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. 2024 yılında bedelli askerlik başvurusu yapacaklar ise ücreti araştırıyorlar. Peki 2024 bedelli askerlik ücreti ne kadar? bedelli askerlik yerleri ne zaman açıklanacak, celp ve sevk tarihleri nedir?
15.01.2024 Bilgi Rehberi
27 Haziran Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
27 Haziran Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Astroloji insanlık tarihinde her zaman önemli bir yer işgal etmiştir. İnsanlar eski medeniyetlerde de gökyüzü olaylarını, yıldızları ve burçları yakından gözlemlemiş ve takip etmişlerdir. Günümüzde de bu ilgi sürmektedir. İşte ilgiyle okuyacağınız 27 Haziran hangi burç, özellikleri, yükseleni, yorumu ve çok daha fazlasını sizler için derledik.
8.01.2024 Astroloji
Cibuti Hakkında Bilgiler; Cibuti Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Cibuti Hakkında Bilgiler; Cibuti Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Cibuti kıyı boyu uzanan büyük sahilleriyle ziyaretçilerine güzel anlar yaşatan ülkelerden birisidir. Türkiye'den direkt uçuşların olmadığı ülkeye, dilerseniz aktarmalı şekilde gidebilirsiniz. Cibuti neresidir, para birimi hangisi, resmi dili nedir, Türkiye ile saat farkı ne kadar, başkenti neresi ve nüfusu ne kadardır sorularının yanıtlarını sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
2024’te enflasyona yakın takip
2024’te enflasyona yakın takip Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2024 yılı Para Politikası metnini yayımladı.
30.12.2023 Ekonomi
TCMB, 2024 yılı yol haritasını paylaştı
TCMB, 2024 yılı yol haritasını paylaştı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) yayımladığı 2024 yılı Para Politikası metninde parasal sıkılık ve parasal aktarımın, likidite gelişmeleri yakından takip edilerek miktarsal sıkılaştırma kararları ile destekleneceği belirtilerek yabancı para yükümlülükler üzerinden menkul kıymet tesisinin kademeli olarak azaltılmasına devam edileceği ifade edildi.
29.12.2023 Uzmanpara
Yaşlı adamı demir çubukla öldürmüştü! Şoke eden 'tecavüz' iddiası
Yaşlı adamı demir çubukla öldürmüştü! Şoke eden 'tecavüz' iddiası Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde cezaevinden çıktıktan 4 gün sonra yaşlı adamı demir çubukla vurarak öldüren sanık olay tarihinde tinerin etkisinde olduğunu söyledi. Maktulün kendisine henüz 13 yaşındayken tecavüz ettiğini, olay günü de karşılaştıklarında kendisine aynı şeyleri yapacağı korkusuyla olayı gerçekleştirdiğini iddia etti.
21.12.2023 Gündem
EuroBasket 2027'nin ev sahipleri Litvanya ve Finlandiya!
EuroBasket 2027'nin ev sahipleri Litvanya ve Finlandiya! FIBA, EuroBasket 2027'nin ev sahiplerinin Litvanya ve Finlandiya olduğunu açıkladı.
24.11.2023 Basketbol
Ölüm hepsini yollarda buldu! Daha 20’lerindeki 4 müzisyeni hayattan koparan kazalar
Ölüm hepsini yollarda buldu! Daha 20’lerindeki 4 müzisyeni hayattan koparan kazalar 23, 24, 28 ve 29 yaşlarında 4 genç müzisyen hayalleri için yola koyulmuştu. Bu yolculuk aslında öncekilerine asla benzemeyen acı bir sonun ayak sesleriydi. Kiminin bestesi, kiminin sözleri ama hepsinin hayalleri ve mücadelesi yarım kalmıştı. İşte bir döneme damga vuran Kerim Tekin, Cliff Burton, Barış Akarsu ve Ajlan Büyükburç’un yollarda ölümsüzleşen hüzünlü hikâyeleri.
23.11.2023 Yaşam
Hedge fonlar petrolde uzun pozisyonları azalttı
Hedge fonlar petrolde uzun pozisyonları azalttı Hedge fonlar petrol kontratlarında uzun pozisyonlarını azalttı.
20.11.2023 Uzmanpara
Bir zamanlar dünyanın dördüncü büyük şehriydi
Bir zamanlar dünyanın dördüncü büyük şehriydi Kocaeli tarihi 5 dönemde incelenebilir. Tarih öncesi-Nicomedia dönemi, Roma-Bizans dönemi, Selçuklu dönemi, Osmanlı dönemi, Cumhuriyet dönemi.
29.10.2023 Gündem
Gazeteci Merdan Yanardağ hakim karşısına çıktı
Gazeteci Merdan Yanardağ hakim karşısına çıktı Gazeteci Merdan Yanardağ, bir televizyon programında yaptığı açıklamalar nedeniyle tutuklanmasının ardından bugün ilk kez hakim karşısına çıktı.
4.10.2023 Gündem
Avrupa'ya açılan sınır kapılarında, son 5 yılın yolcu giriş-çıkış rekoru kırıldı
Avrupa'ya açılan sınır kapılarında, son 5 yılın yolcu giriş-çıkış rekoru kırıldı Türkiye'de, yaz tatillerini geçiren gurbetçilerin büyük bölümü, Avrupa'da yaşadıkları ülkelere dönerken, 2023 yılında Trakya'daki sınır kapılarından yapılan yolcu giriş ve çıkışları, son 5 yılın en yüksek rakamlarına ulaştı.
16.09.2023 Ekonomi
Bosnalı Sırp lider Dodik hakkındaki iddianameye onay çıktı
Bosnalı Sırp lider Dodik hakkındaki iddianameye onay çıktı Bosna Hersek Mahkemesi, ülkedeki iki entiteden biri olan Sırp Cumhuriyeti Başkanı Milorad Dodik hakkındaki iddianameye onay verdiğini bildirdi.
12.09.2023 Dünya
Resmi Tatil Günleri 2023: Resmi Tatiller ve Bayram Tatilleri Hangi Güne Denk Geliyor? Resmi Tatiller Listesi
Resmi Tatil Günleri 2023: Resmi Tatiller ve Bayram Tatilleri Hangi Güne Denk Geliyor? Resmi Tatiller Listesi Senenin belirgin günleri dini, milli veya kültürel öneme sahip bazı olaylar nedeniyle resmi tatil olarak kabul edilir. Kurban Bayramı, Ramazan Bayramı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gibi günler resmi tatil olarak kabul edilir. Her sene resmi tatil günleri farklılık gösterir. Bu yüzden öğrenciler, kamu veya özel sektör çalışanları resmi tatil günlerine göre önceden hazırlıklarını planlar. Uzun ve stresli çalışma ve eğitim hayatı geçirenler için resmi tatil günleri dinlemede yardımcı olur. 2023 yılı resmi tatiller takvimi ile dini bayramların ne zaman olduğu ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.08.2023 Gündem
Adana'nın deprem tarihi karanlık! Yer bilimciler Milliyet'e değerlendirdi: Şehirde büyük deprem riski arttı mı?
Adana'nın deprem tarihi karanlık! Yer bilimciler Milliyet'e değerlendirdi: Şehirde büyük deprem riski arttı mı? Adana'da meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem vatandaşlar arasında paniğe yol açtı. Özellikle 6 Şubat depremlerinin meydana geldiği Doğu Anadolu Fayı üzerindeki illerden biri olan Adana'daki olası büyük deprem riskini uzmanlar Milliyet.com.tr'ye anlattı.
25.07.2023 Gündem
Sinsi Sinsi İlerledi! Dünya Genelinde Covid-19'dan Ölenlerin Sayısı Kaç Oldu?
Sinsi Sinsi İlerledi! Dünya Genelinde Covid-19'dan Ölenlerin Sayısı Kaç Oldu? Çin'in Vuhan kentinde meydana gelen yeni tür koronavirüs tespit edilen kişi sayısı dünya genelinde 10 milyon 145 bin sayısını da aştı. Salgında ise, yarım milyondan daha fazla kişi hayatını kaybetti. Virüs tespit edilen en az 5 milyon 140 bin hasta ise, eski sağlığına kavuştu. Ama dünya genelinde hala tedavisi devam eden yaklaşık 4 milyon 122 bin kadar aktif vaka bulunuyor. Dünya genelinde korona salgını nedeni ile ölen kişi sayısı kaçtır sizler için derledik.
19.07.2023 Sağlık
Pentagon: Wagner Ukrayna'da operasyon yapamayacak durumda
Pentagon: Wagner Ukrayna'da operasyon yapamayacak durumda Pentagon Sözcüsü Tuğgeneral Patrick Ryder, 'Wagner güçlerinin Ukrayna'daki operasyonlara destek verecek bir kapasitede olmadıklarını düşünüyoruz' dedi.
14.07.2023 Dünya
Gazeteci Merdan Yanardağ için istenen ceza belli oldu
Gazeteci Merdan Yanardağ için istenen ceza belli oldu Televizyon programında yaptığı açıklamalar nedeniyle tutuklanan Merdan Yanardağ hakkındaki soruşturma tamamlandı. Yanardağ hakkında "Terör örgütü propagandası yapma" ve "Suçu ve suçluyu övme" suçlarından 10 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.
11.07.2023 Gündem
Savaşta 500 gün geride kaldı...
Savaşta 500 gün geride kaldı... Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaşta 500 gün geride kalırken, Rus işgali 500’ü çocuk olmak üzere, 9 binin üzerinde sivil kayba neden oldu.
9.07.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

27 Haziran ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.