28 Eylül

28 Eylül

Son dakika 28 Eylül haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 28 Eylül gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 28 Eylül haber sayfamızda...

28 Eylül

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.868 28 eylül haberi bulunmuştur.
Böyle sevgi olmaz, kadın mülk değil!
Böyle sevgi olmaz, kadın mülk değil! Çorum’da, geçen yıl eski eşini öldüren Arif Ergin’e duruşmada Mahkeme Başkanı “Neden öldürdün?” diye sordu. Sanık “Eşimi çok seviyordum” deyince, Mahkeme Başkanı “Böyle sevgi olmaz, böyle sevmeyin. Zaten boşanmışsın, bu kadın senin için mülk değil” diyerek tepki gösterdi.
30.03.2024 Gündem
Zehra'yı öldüren eski eşe mahkeme başkanından tokat gibi sözler
Zehra'yı öldüren eski eşe mahkeme başkanından tokat gibi sözler Çorum’da, boşandığı Zehra Gümüş'ü (44), 16 yerinden bıçaklayarak öldüren Arif Ergin (48), tutuklu yargılandığı davada mahkeme başkanının “Neden öldürdün?” sorusuna, "Eşimi çok seviyordum” diye cevap verdi. Mahkeme başkanı Ergin’in bu sözleri üzerine tokat gibi cevap verdi.
29.03.2024 Gündem
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler Türkiye Kültür Yolu Festivali’yle sanatın ve kültürün renkli yolculuğu 16 şehre yayılıyor!  Festival bu yıl altı bin etkinlik ve 40 bin sanatçıyı sanatseverlerle buluşturuyor.
26.03.2024 Kültür Sanat
Can Atalay kimdir? Milletvekilliği düşürülen Can Atalay'ın biyografisi
Can Atalay kimdir? Milletvekilliği düşürülen Can Atalay'ın biyografisi TİP Hatay Milletvekili Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürüldü. Gezi Parkı davasında 18 yıl hapis cezası alan TİP Hatay Milletvekili Can Atalay ile ilgili Yargıtay kararı Meclis'te okundu. Kararın okunmasıyla Atalay'ın milletvekilliği düşürülmüş oldu. Kararın ardından "Can Atalay kimdir?" sorusu gündeme geldi.
30.01.2024 Bilgi Rehberi
Sezgin Baran Korkmaz davasında flaş gelişme! ABD'den beklenen yanıt geldi
Sezgin Baran Korkmaz davasında flaş gelişme! ABD'den beklenen yanıt geldi  SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'ın da arasında olduğu 10 sanığın yargılandığı Amerika'dan haksız kazançla elde edilen "malvarlığı değerini aklama" suçundan açılan davada, Korkmaz ve iki sanık yönünden uluslararası yardım talebine ABD adli makamlarından verilen yanıt mahkemeye ulaştı. ABD'den verilen cevapta, bu taleplerin yerine getirilmesinin ABD'de devam eden yargılama üzerinde olumsuz bir etkiye neden teşkil edeceği vurgulanarak ertelendiği kaydedildi.
18.01.2024 Gündem
28 Eylül Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
28 Eylül Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Terazi burcu yükseleni ve yorumları ile pek çok soruya yanıt oluşturmaktadır. 28 Eylül terazi burcu tarihi olarak bilinmektedir. Şefkatli terazi burçları aynı zamanda hayatında denge kurma konusunda da zorlanan bir burçtur. Burçlarla ilgili olan ve araştırmayı seven kişiler için terazi burcu hakkında merak edilenleri derledik.
8.01.2024 Astroloji
Mardin'deki terör operasyonundan görüntüler paylaşıldı! Adım adım izlenip yok edildiler
Mardin'deki terör operasyonundan görüntüler paylaşıldı! Adım adım izlenip yok edildiler İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyona ilişkin detayları ve görüntüleri paylaştı. 1'i yeşil 1'i gri kategoride 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten Bakan Yerlikaya, 'Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak!' mesajını verdi.
31.12.2023 Haberler
Mardin'deki terör operasyonundan görüntüler paylaşıldı! Adım adım izlenip yok edildiler
Mardin'deki terör operasyonundan görüntüler paylaşıldı! Adım adım izlenip yok edildiler İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyona ilişkin detayları ve görüntüleri paylaştı. 1'i yeşil 1'i gri kategoride 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten Bakan Yerlikaya, 'Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak!' mesajını verdi.
31.12.2023 Gündem
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nden Can Atalay kararı
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nden Can Atalay kararı İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) ikinci kez hak ihlali kararı verdiği Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Can Atalay hakkında karar vermesi için dosyayı Yargıtay’a gönderilmesine karar verdi.
27.12.2023 Gündem
2,5 aylık bebeğin ölümünde korkunç rapor: Kanında metamfetamin çıktı
2,5 aylık bebeğin ölümünde korkunç rapor: Kanında metamfetamin çıktı Fatih'te 2,5 aylıkken Yusuf bebeğin ölümüyle ilgili kan donduran rapor ortaya çıktı. Tutuklanan anne ve arkadaşının mahkemedeki ifadeleri de ortaya çıkarkan iki sanığın tahliyesine karar verildi.
19.12.2023 Haberler
2,5 aylık bebeğin ölümünde korkunç rapor: Kanında metamfetamin çıktı
2,5 aylık bebeğin ölümünde korkunç rapor: Kanında metamfetamin çıktı Fatih'te 2,5 aylıkken Yusuf bebeğin ölümüyle ilgili kan donduran rapor ortaya çıktı. Tutuklanan anne ve arkadaşının mahkemedeki ifadeleri de ortaya çıkarkan iki sanığın tahliyesine karar verildi.
19.12.2023 Gündem
20 yıl önce kalpleri paramparçaydı ama gümüş kazandılar! 'Filenin Sultanları'nın başarısının sırrı 2003'te başladı
20 yıl önce kalpleri paramparçaydı ama gümüş kazandılar! 'Filenin Sultanları'nın başarısının sırrı 2003'te başladı Cumhuriyet'in 100'üncü yılında tüm Türkiye'nin gururu 'Filenin Sultanları’nın başarısının temelleri aslında tam 20 yıl önce atılmıştı. Bugün 100’üncü yılda gelen 3 büyük kupa, 2003 yılında finalistlikte kalan bir başlangıçtı. Üstelik bu öyle bir başlangıçtı ki hem acı hem de gurur doluydu. İşte 'Filenin Sultanları'nın 2003 yılında gümüş madalyada kalan ama aslında bugünkü 1 numara olma başarısını da başlatan o acı gerçek.
14.12.2023 Yaşam
Bakan Yerlikaya'dan İBB adaylığı sorusuna yanıt
Bakan Yerlikaya'dan İBB adaylığı sorusuna yanıt İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye'nin gündemindeki fon vurgunu ve fenomenlere yönelik soruşturmaya ilişkin önemli mesajlar verdi. Yerlikaya, İBB adaylığı iddialarıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
5.12.2023 Haberler
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan İBB adaylığı sorusuna yanıt
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan İBB adaylığı sorusuna yanıt İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye'nin gündemindeki fon vurgunu ve fenomenlere yönelik soruşturmaya ilişkin önemli mesajlar verdi. Yerlikaya, İBB adaylığı iddialarıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
5.12.2023 Gündem
Ağır yenilgi sonrası işler karıştı! Fenerbahçe nasıl tur atlar? İşte tüm ihtimaller ve puan durumu
Ağır yenilgi sonrası işler karıştı! Fenerbahçe nasıl tur atlar? İşte tüm ihtimaller ve puan durumu Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi 5. hafta maçında Nordsjaelland'a karşı 6-1'lik ağır bir mağlubiyet aldı. Bu yenilgi sonrası H grubunda işler karıştı. İşte Fenerbahçe'nin gruptan çıkma ihtimalleri...
1.12.2023 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun tarihi açıklandı
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun tarihi açıklandı Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21-28 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek
15.11.2023 Diğer
Bahçeli: Anayasa Mahkemesi hukuk düzeninin safrası ve sancısıdır
Bahçeli: Anayasa Mahkemesi hukuk düzeninin safrası ve sancısıdır AYM-Yargıtay polemiğiyle ilgili konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kriz bekleyenlere açık söylüyorum ki avuçlarını yalayacaklar, hevesleri kursaklarında kalacaktır. Anayasa Mahkemesi sağlıklı hukuk düzeninin safrası ve sancıdır." ifadelerini kullandı.
14.11.2023 Gündem
Okulda kalbi durdu! Serra’yı hayata döndüren 4 dakikalık mucize
Okulda kalbi durdu! Serra’yı hayata döndüren 4 dakikalık mucize Eskişehir’de eğitim gördüğü ilkokulun bahçesinde düşüp fenalaşan Serra Öykü Özdemir’in (8) kalbi durdu. İhbar üzerine 4 dakikada gelen ambulans ekibi, küçük kıza elektroşok uygulayıp duran kalbini yeniden çalıştırarak hayata döndürdü.
12.11.2023 Gündem
Yüz yılı aydınlatan yıldız
Yüz yılı aydınlatan yıldız “Karanlıkta Akan Bir Yıldız: Mustafa Kemal Atatürk” sergisi, Fahri Özdemir’in proje direktörlüğünde İzmir Folkart Gallery’de açıldı. Mustafa Kemal Atatürk’ün az bilinen fotoğraflarını, özel eşyalarını ve döneme ilişkin belgeleri içeren sergi Ankara ve İstanbul’a da taşınacak.
9.11.2023 Kültür Sanat
Yargıtay'dan Can Atalay kararı hakkında AYM'ye suç duyurusu
Yargıtay'dan Can Atalay kararı hakkında AYM'ye suç duyurusu Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesi, tutuklu Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Can Atalay ile ilgili Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) verdiği 'hak ihlali' kararına uyulmaması yönünde karar verdi. İhlal kararı veren AYM üyeleri hakkında da Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmasına hükmedildi.
8.11.2023 Gündem
Son dakika... Endonezya'da 7.1 şiddetinde deprem oldu
Son dakika... Endonezya'da 7.1 şiddetinde deprem oldu Endonezya açıklarında önce 6.9 daha sonra ise 7.1 şiddetinde deprem yaşandı.
8.11.2023 Dünya
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Can Atalay açıklaması
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Can Atalay açıklaması Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, AYM'nin hak ihlali kararı verdiği tutuklu TİP Hatay Milletvekili Can Atalay'ın, dosyasının gönderildiği mütalaada "Tahliye talebinin reddi veya kabulü konusunda takdir yüksek dairenindir" ifadeleri kullanıldı.
7.11.2023 Gündem
Can Atalay dosyası Yargıtay'a gönderildi
Can Atalay dosyası Yargıtay'a gönderildi Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Can Atalay'ın dosyası, AYM’nin hak ihlali kararının ardından gönderildiği İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nce bir karar verilmeyerek Yargıtay'a gönderildi.
30.10.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Can Atalay açıklaması
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Can Atalay açıklaması TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Can Atalay ile ilgili yaptığı açıklamada, "Anayasa Mahkemesi'nin kararı ortadadır. Meclis gereğini yerine getirecektir." dedi.
27.10.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Bu Meclis anayasa yapmaya muktedirdir
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Bu Meclis anayasa yapmaya muktedirdir TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Anayasa yapma yetkisi ve sürecine ilişkin tartışmalara, 'Bu Meclis anayasa yapmaya muktedir değildir’ anlayışını kabul etmiyorum. Bu Meclis anayasa yapmaya muktedirdir ve millet tarafından yetkilendirilmiştir" dedi.
27.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

28 Eylül ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.