28 Mart

28 Mart

Son dakika 28 mart haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 28 mart gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 28 mart haber sayfamızda...

28 Mart

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.546 28 mart haberi bulunmuştur.
İtalya'da 'dijital göçebeler için çalışma vizesi' yürürlükte: Bu vize için kimler başvurabilir?
İtalya'da 'dijital göçebeler için çalışma vizesi' yürürlükte: Bu vize için kimler başvurabilir? İtalya'da dijital göçebeler için çalışma vizesine başvurmak isteyenlerin yılda en az 28 bin euro kazanması gerekiyor.
12.04.2024 Dünya
Mahra'nın babasından duygulandıran bayram paylaşım
Mahra'nın babasından duygulandıran bayram paylaşım Antalya'nın Serik ilçesinde 2 yıl önce köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalıp yaralanan, 23 gün sonra tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Mahra Melin Pınar'ın (9) babası Murat Pınar, kızının eşine ve kendisine kahve verirken görüntüsünü paylaştı.
9.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı, İsrail’e ihracatı kısıtlama kararı aldı
Ticaret Bakanlığı, İsrail’e ihracatı kısıtlama kararı aldı Ticaret Bakanlığı, bugünden itibaren belirlenen ürünlerde İsrail’e ihracatı kısıtlama kararı aldı.
9.04.2024 Uzmanpara
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı Ticaret Bakanlığı, İsrail'le ihracat kısıtlaması getirildiğini duyurdu. Ticaret Bakanlığı'nın kararı inşaat demirinden yassı çeliğe, mermerden seramiğe kadar 54 ürün grubunu kapsıyor.
9.04.2024 Haberler
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı Ticaret Bakanlığı, İsrail'le ihracat kısıtlaması getirildiğini duyurdu. Ticaret Bakanlığı'nın kararı inşaat demirinden yassı çeliğe, mermerden seramiğe kadar 54 ürün grubunu kapsıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: Promosyon ödemeleri 20 bin TL'yi aşar mı? İşte cevabı
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: Promosyon ödemeleri 20 bin TL'yi aşar mı? İşte cevabı Emekli maaş promosyonundan faydalanmak isteyenler bankaların kampanyalarını araştırıyor. En yüksek promosyonu hangi banka veriyor? Promosyon ödemleri 20 bin lirayı aşar mı? İşte detaylar...
8.04.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya'dan Mahzen açıklaması: 11 şüpheli yakalandı
Bakan Yerlikaya'dan Mahzen açıklaması: 11 şüpheli yakalandı İstanbul’da 28 Mart 2024 - 3 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşen 12 işyerinin kurşunlanması olayına karışan şahıslara yönelik düzenlenen “MAHZEN-25” operasyonlarında 11 şüpheli yakalandı.
5.04.2024 Haberler
Son dakika! Bakan Yerlikaya'dan Mahzen açıklaması: 11 şüpheli yakalandı
Son dakika! Bakan Yerlikaya'dan Mahzen açıklaması: 11 şüpheli yakalandı İstanbul’da 28 Mart 2024 - 3 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşen 12 işyerinin kurşunlanması olayına karışan şahıslara yönelik düzenlenen “MAHZEN-25” operasyonlarında 11 şüpheli yakalandı.
5.04.2024 Gündem
2024 EMEKLİ PROMOSYON TUTARLARI GÜNCEL SON DURUM: 📍 En yüksek emekli promosyonu veren bankalar! Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor?
2024 EMEKLİ PROMOSYON TUTARLARI GÜNCEL SON DURUM: 📍 En yüksek emekli promosyonu veren bankalar! Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? Emekli promosyonu tutarlarındaki değişimin açıklanmasıyla beraber bankaların verdiği promosyon tutarları merak ediliyor. Emekli promosyonu, emekli maaşına ve bankaların kampanyalarına gör değişkenlik gösteriyor. Ziraat Bankası, Garanti, Akbank ve diğer bankaların emekli promosyonları merak konusu. Peki 2024'te hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor?
5.04.2024 Bilgi Rehberi
Bu görüntüler Kars'tan! Hedefler tam isabetle vuruldu
Bu görüntüler Kars'tan! Hedefler tam isabetle vuruldu Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın planlı tatbikatı olan 'Kış Tatbikatı-2024', 16 ilde zorlu şartlarda gerçekleştirildi. Kars'taki Şehit İstihkam Astsubay Kıdemli Üstçavuş İlhan Hamlı Atış ve Tatbikat Alanı'nda yapılan fiili atışlı tatbikatın gözlemci gününe, 3'üncü Ordu Komutanı Korgeneral Veli Tarakcı katıldı.
4.04.2024 Haberler
EMEKLİ PROMOSYON GÜNCEL TUTARLARI 2024 (Akbank, Garanti, Ziraat Bankası) | Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? En yüksek emekli promosyonu veren bankalar!
EMEKLİ PROMOSYON GÜNCEL TUTARLARI 2024 (Akbank, Garanti, Ziraat Bankası) | Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? En yüksek emekli promosyonu veren bankalar! Emekli promosyonu son durumu ile ilgili detaylar merak ediliyor. Emekli maaş promosyonlarının 8-12 bin TL arasına çıkarıldığı duyuruldu. Kamu bankalarından sonra özel bankalar da yeni promosyon tutarlarına geçiyor. Peki hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte Akbank, Garanti, Ziraat Bankası ve diğer bankaların emekli promosyon tutarları...
4.04.2024 Bilgi Rehberi
Alman Posta İdaresi mektup göndermek için iç hat uçuşlarını kullanmayı bıraktı
Alman Posta İdaresi mektup göndermek için iç hat uçuşlarını kullanmayı bıraktı Alman Posta İdaresi, 63 yıllık uçakla posta taşıma uygulamasına son noktayı koydu. Bu adımla karbondioksit emisyonunun yüzde 80 oranında düşeceği öngörülüyor.
3.04.2024 Dünya
5 milyon TL'lik tarlayı sahte kimlikle satmaya çalıştı! Akılalmaz son
5 milyon TL'lik tarlayı sahte kimlikle satmaya çalıştı! Akılalmaz son Yalova’da başkasına ait 5 milyon TL'lik tarlayı sahte kimlikle satmak isteyen H.K., tapu dairesinde yakalandı. H.K. 'nitelikli dolandırıcılık' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçlarından tutuklandı.
1.04.2024 Haberler
5 milyon TL'lik tarlayı sahte kimlikle satmaya çalıştı! Akılalmaz son
5 milyon TL'lik tarlayı sahte kimlikle satmaya çalıştı! Akılalmaz son Yalova’da başkasına ait 5 milyon TL'lik tarlayı sahte kimlikle satmak isteyen H.K., tapu dairesinde yakalandı. H.K. 'nitelikli dolandırıcılık' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçlarından tutuklandı.
1.04.2024 Gündem
Bursa'da yerel seçimin kazanan ismi Mustafa Bozbey oldu
Bursa'da yerel seçimin kazanan ismi Mustafa Bozbey oldu Bursa'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde kesin olmayan sonuçlara göre CHP'li Mustafa Bozbey, büyükşehir belediye başkanı oldu. İlçelerde ise 6’sında CHP, 9’unda AK Parti, 2’sinde İYİ Parti kazandı.
1.04.2024 Gündem
EMEKLİ PROMOSYONU SON TUTARLARI 2024 |📍(Garanti, Akbank, Ziraat Bankası): Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? En yüksek emekli promosyonu veren bankalar listesi...
EMEKLİ PROMOSYONU SON TUTARLARI 2024 |📍(Garanti, Akbank, Ziraat Bankası): Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? En yüksek emekli promosyonu veren bankalar listesi... Emekli promosyon ödemeleri başladı! Emekli promosyonun 8-12 bin TL arasına çıkarıldığı geçtiğimiz günlerde açıklama geldi. 8-12 bin liralık emekli promosyon ödemesine özel bankaların da dahil olduğu açıklandı. Ziraat Bankası, Garanti, Akbank ve Yapı Kredi emekli promosyon tutarları araştırılıyor. Peki hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor 2024?
31.03.2024 Bilgi Rehberi
‘Çok uluslu güç’ masada
‘Çok uluslu güç’ masada Gazze’de çok uluslu bir gücün oluşturulması ve yardımların daha sağlıklı biçimde yürütülmesi için görüşmeler sürüyor. İsrail’in bu sayede savaş sonrasında Hamas’ın yeniden güç kazanmasına da engel olmak istediği belirtiliyor.
31.03.2024 Dünya
Beylikdüzü'nde kadını bıçakla tehdit ederek otomobili gasbettiler
Beylikdüzü'nde kadını bıçakla tehdit ederek otomobili gasbettiler Beylikdüzü'nde otomobil içinde bekleyen kadına bıçak çekerek aracı gasbeden iki şüpheli yakalandı. Şüphelilerin otomobille kaçtıkları anlar bir marketin güvenlik kamerasına yansıdı.
30.03.2024 Haberler
Market alışverişinden dehşet! Bıçakla kadını tehdit edip otomobilini gasbettiler
Market alışverişinden dehşet! Bıçakla kadını tehdit edip otomobilini gasbettiler Beylikdüzü'nde otomobil içinde bekleyen kadına bıçak çekerek aracı gasbeden iki şüpheli yakalandı. Şüphelilerin otomobille kaçtıkları anlar bir marketin güvenlik kamerasına yansıdı.
30.03.2024 Gündem
68 ilde silah kaçakçılarına 'Mercek-15' operasyonu!
68 ilde silah kaçakçılarına 'Mercek-15' operasyonu! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ruhsatsız Silah Taşıyan Şahıslara ve Silah Kaçakçılarına yönelik 68 ilde 'Mercek-15' operasyonlarının yapıldığını duyurdu.
30.03.2024 Haberler
68 ilde silah kaçakçılarına 'Mercek-15' operasyonu!
68 ilde silah kaçakçılarına 'Mercek-15' operasyonu! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ruhsatsız Silah Taşıyan Şahıslara ve Silah Kaçakçılarına yönelik 68 ilde 'Mercek-15' operasyonlarının yapıldığını duyurdu.
30.03.2024 Gündem
Emekli promosyonu için yarış başladı! Kamunun ardından özel bankalar devrede
Emekli promosyonu için yarış başladı! Kamunun ardından özel bankalar devrede Kamu bankalarında başlatılan emekliye promosyon kampanyasına özel bankalar da dahil oldu. Bazı bankalar promosyon rakamlarını 15 bin TL’ye kadar yükseltti.
30.03.2024 Ekonomi
Adım adım geliyor! Bayraktar TB3'ten yeni başarı
Adım adım geliyor! Bayraktar TB3'ten yeni başarı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, 27 saat havada kaldığı 26. test uçuşunu da başarıyla tamamladı. Yerli elektro-optik sistem ASELFLIR-500 ile havalanan milli SİHA, 27 saatlik uçuşu sırasında gökyüzünde toplam 4.600 km mesafe katetti.
29.03.2024 Gündem
SURVIVOR KİM ELENDİ, Survivor'da Aysu mu Aleyna mı elendi? Survivor'da hangi isim elendi, dünkü bölümde düelloyu hangi yarışmacı kaybetti?
SURVIVOR KİM ELENDİ, Survivor'da Aysu mu Aleyna mı elendi? Survivor'da hangi isim elendi, dünkü bölümde düelloyu hangi yarışmacı kaybetti? Survivor'da bu hafta kadın bir yarışmacı adaya veda etti. Eleme düellosuna kalan isimler Aleyna, Berna, Aysu ve Merve olmuştu. 4 isimden biri düello sonunda adaya veda etti. Eleme düellosu öncesinde Survivor'da ödül oyunu için rekabet ettiler. Peki 28 Mart'ta Survivor'da kim elendi? Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?
29.03.2024 Bilgi Rehberi
Pazarlama sektörü çerezsiz dünya’ya hazırlanıyor
Pazarlama sektörü çerezsiz dünya’ya hazırlanıyor Reklamveren, yayıncı, ajans ve teknoloji şirketi temsilcileri, sektörde üçüncü parti çerez sonrası dönemle ilgli değerlendirmelerini ve çözüm önerilerini paylaşmak üzere 28 Mart Perşembe günü Salt Galata'da gerçekleşen IAB Connect: Çerezsiz Dünya etkinliğinde bir araya geldiler. Etkinlikte AB ve Türkiye'deki ilgili mevzuata uyum amacıyla, Safari ve Firefox tarayıcılarının ardından Google’ın da bu yıl üçüncü parti çerezleri Chrome’dan kaldırması ile ortaya çıkan yeni trendler ve çözüm önerileri ele alındı.
29.03.2024 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

28 Mart ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.