29 Kasım

29 Kasım

Son dakika 29 Kasım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 29 Kasım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 29 Kasım haber sayfamızda...

29 Kasım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.155 29 kasım haberi bulunmuştur.
Balda şeker hilesi için AB’den önlem
Balda şeker hilesi için AB’den önlem Farklı ülkelerden Avrupa Birliği’ne (AB) giden balların yarısında uygunsuzluk tespit edilmesi üzerine kontroller artırılıyor. Türk bal üreticileri ve ihracatçılarının gerekli hazırlıkları yapması istendi.
13.04.2024 Ekonomi
2 bin köylü sırra kadem bastı! Mezarların içi bile boştu, sebebi 'mavi ışık' mı?
2 bin köylü sırra kadem bastı! Mezarların içi bile boştu, sebebi 'mavi ışık' mı? Bir kürk avcısıydı, bu nedenle de kar kış dinlemeden dağ bayır geziyordu. Ancak bu sefer ayak bastığı yerde gördükleri umduğu gibi değildi. "Aylardır yaşamın olmadığı köyde cesetler bulmayı umuyordum ama kişisel eşyalardan başka bir şey yoktu. Yiyecekler, silahlar hatta tüm kıyafetler yerli yerindeydi” diyen adam bir sırrın tam ortasındaydı. Peki ama bu köydeki 2 bin kişiye ne olmuştu?
31.03.2024 Yaşam
Dünya Mimarlığının En İyileri
Dünya Mimarlığının En İyileri Global mimarlık ortamının en kapsamlı etkinliklerinden biri olan Dünya Mimarlık Festivali (WAF) 29 Kasım-1 Aralık 2023 tarihleri arasında Singapur’da gerçekleşti. Mimarlık gündeminin nabzının tutulduğu festivalde farklı kategorilerde büyük ödüle layık görülen projeleri derledik.
28.01.2024 Mimarlık
Milliyet Mimarlık’tan Şehirlerin Dokusunu Değiştiren Projeler
Milliyet Mimarlık’tan Şehirlerin Dokusunu Değiştiren Projeler Milliyet Gazetesi ve YAPI Dergisi iş birliğiyle hazırlanan Milliyet Mimarlık, 28 Ocak Pazar günü yayınlanan yeni sayısında dünya mimarlığının en nitelikli yapılarından Türkiye mimarlık ortamından çağdaş tasarımlara kadar pek çok konu başlığını okurlarıyla buluşturuyor.
25.01.2024 Mimarlık
29 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
29 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Yeni insanlar ile tanışıldığı zaman ilk sorulan sorulardan birisi de kişinin burcudur. Bunun sebebi ise burçlar insanlar hakkında önemli ipuçları verir. Burcu öğrenmek için doğum tarihine bakılması gerekir. 29 Kasım hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
4.01.2024 Astroloji
Etnografya Müzesi Ankara İlinde Nerededir, Nasıl Gidilir? 2024 Giriş Ücreti Ve Ziyaret Saatleri
Etnografya Müzesi Ankara İlinde Nerededir, Nasıl Gidilir? 2024 Giriş Ücreti Ve Ziyaret Saatleri Günümüzde Etnografya Müzesi yerli ya da yabacı pek çok sayıda turist için mutlaka ülkemizde görülmesi gereken müzeler arasında en önemlilerinden olmaktadır. Bu nedenle sizler için Etnografya Müzesi detaylı bir şekilde araştırdık ve sizlere derledik.
1.01.2024 Tatil
Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses yıllar sonra bir araya geldi! Kızları paylaştı
Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses yıllar sonra bir araya geldi! Kızları paylaştı Türkücü İbrahim Tatlıses ile Perihan Savaş, 1979'da üç yıl süren bir evlilik yapmıştı. Yıllarca konuşulan evlilikten bir kızları olan çift yıllar sonra birlikte görüntülendi. Melek Zübeyde'nin paylaştığı poz gündem oldu.
29.12.2023 Cadde
Michael Jackson'ın yayınlanmamış kayıtlarının satışına mirasçılarından engel
Michael Jackson'ın yayınlanmamış kayıtlarının satışına mirasçılarından engel 14 yıl önce hayata veda eden Michael Jackson'ın mirasçıları şarkıcının yayınlanmamış kayıtlarının açık artırmaya çıkarılmasını engelledi. Mirasçıların hukuk danışmanları, kayıtların çalındığını ileri sürdü.
24.12.2023 Cadde
18 yıllık sır cinayet! 'Geliniyle ilişki yaşadığıma dair söylenti olduğunu kabul etmiştim'
18 yıllık sır cinayet! 'Geliniyle ilişki yaşadığıma dair söylenti olduğunu kabul etmiştim' Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde 18 yıl önce işlenen faili meçhul cinayete ilişkin tutuklanan sanık mahkemede "Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi. Tutuklu sanık Sezai D. "Köyde maktulün geliniyle ilişki yaşadığıma dair söylenti olduğunu kabul etmiştim ancak ilişkiyi kabul etmedim" dedi.
22.12.2023 Gündem
Ağabeyini kendi kılıcı ve paltosuyla uğurladı
Ağabeyini kendi kılıcı ve paltosuyla uğurladı Pençe-Kilit şehidi Piyade Teğmen Eril Alperen Emir, Ankara’da gözyaşları ve dualar arasında vatan toprağına emanet edildi.
14.12.2023 Gündem
Şehit Teğmen Eril Alperen Emir'in mesajı ortaya çıktı: Yine ölmedim.... Şehit annesinden Özgür Özel'e tepki
Şehit Teğmen Eril Alperen Emir'in mesajı ortaya çıktı: Yine ölmedim.... Şehit annesinden Özgür Özel'e tepki Şırnak'ta görevli Piyade Teğmen Eril Alperen Emir, dün Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit oldu. Şehit teğmen için memleketi Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
13.12.2023 Haberler
Şehit annesinden cenazede Özgür Özel'e tepki... Şehidin acı mesajı ortaya çıktı: Yine ölmedim
Şehit annesinden cenazede Özgür Özel'e tepki... Şehidin acı mesajı ortaya çıktı: Yine ölmedim Şırnak'ta görevli Piyade Teğmen Eril Alperen Emir, dün Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit oldu. Şehit teğmen için memleketi Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
13.12.2023 Gündem
Ankara'ya şehit ateşi düştü
Ankara'ya şehit ateşi düştü Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Teğmen Eril Alperen Emir'in (25) acı haberi, Ankara'daki baba ocağına ulaştı. Şehit Teğmenin 29 Kasım'da sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Yine ölmedim ifadesine yer verdiği öğrenildi. 
12.12.2023 Haberler
MSB acı haberi duyurdu! 1 askerimiz şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu! 1 askerimiz şehit oldu MSB'den yapılan açıklamada "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırıda kahraman silah arkadaşımız P. Tğm. Eril Alperen EMİR şehit olmuştur." ifadeleri yer aldı.
12.12.2023 Gündem
ABD'ye ait F-16 savaş uçağı Sarı Deniz üzerindeyken düştü
ABD'ye ait F-16 savaş uçağı Sarı Deniz üzerindeyken düştü ABD’ye ait F-16 tipi savaş uçağı eğitim sırasında düştü, pilot sağ olarak kurtuldu.
11.12.2023 Dünya
Aileyi kahreden tanı: İzmir'de 48 doktor gezdik, çocuk elimizde eridi
Aileyi kahreden tanı: İzmir'de 48 doktor gezdik, çocuk elimizde eridi Anaokulu öğretmeni Gülşah Kupan kızının hastalığının ortaya çıkması için 4 aydır çabaladıklarını ifade ederek, "Tanı yeni koyuldu. Çocuk elimizde eridi. Hiçbir şey yapamıyoruz. Tedavisi olsa da maliyetin 2 milyon dolar olmasından dolayı çaresiz kaldık" dedi.
8.12.2023 Gündem
Serbest kalan 'Bitcoin Safiye'den 81 yıl hapis cezası veren hakime büyük şok
Serbest kalan 'Bitcoin Safiye'den 81 yıl hapis cezası veren hakime büyük şok Aydın’da 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada toplam 81 yıl hapis ile 394 bin 300 TL para cezasına çarptırılan ve hakkında verilen karar istinafta bozularak 52 gün sonra tahliye edilen Safiye Gökçe Yüce, kendisine 81 yıl hapis cezası veren hakimi, Hakimler ve Savcılar Kurulu'na şikayet etti.
6.12.2023 Gündem
Japonya açıklarında düşen ABD'ye ait askeri uçaktaki 5 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Japonya açıklarında düşen ABD'ye ait askeri uçaktaki 5 kişinin cansız bedenine ulaşıldı Japonya'nın Yakuşima Adası açıklarında düşen ABD’ye ait askeri uçaktaki 5 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı.
5.12.2023 Dünya
Özel kreşte 4 yaşındaki kızın burnu kırıldı! Ailelerden şoke eden iddia
Özel kreşte 4 yaşındaki kızın burnu kırıldı! Ailelerden şoke eden iddia Küçükçekmece’de özel kreşte eğitim alan bir kız çocuğunun burnu, sandalyeye çarpması sonucu kırıldı. Aile kreş yetkililerinden şikayetçi olurken, durumdan haberdar olan diğer aileler de çocuklara psikolojik şiddet uygulandığı iddiasıyla karakola gitti.
3.12.2023 Gündem
‘Servis arızalandı’ yalanına inanmayın
‘Servis arızalandı’ yalanına inanmayın “Servis arızalandı, beni gönderdiler” yalanıyla çocuk kaçırılması iddiaları yayılırken, İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Günhan Sinar böyle bir uygulama olmadığını açıkladı.
3.12.2023 Gündem
Esenyurt'ta iğrenç olay! Çocuğuyla yürüyen kadını taciz eden şüpheli tutuklandı
Esenyurt'ta iğrenç olay! Çocuğuyla yürüyen kadını taciz eden şüpheli tutuklandı Esenyurt’ta sokakta çocuğuyla yürüyen kadını taciz eden şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
2.12.2023 Gündem
Kucağında çocuğuyla yürüyen kadına otomobille yanaşıp taciz eden sapık yakalandı!
Kucağında çocuğuyla yürüyen kadına otomobille yanaşıp taciz eden sapık yakalandı! Esenyurt'ta kucağında çocuğuyla yolda yürüyen kadına, otomobille yaklaşıp tacizde bulunan sürücü F.K., gözaltına alındı.
2.12.2023 Gündem
Büyük vurgun sonrası Denizbank yetkilileri hakkında suç duyurusu!
Büyük vurgun sonrası Denizbank yetkilileri hakkında suç duyurusu! Aralarınra eski futbolcularında bulunduğu milyonlarda dolarlık fon vurgunu davasında 19 şikayetçiden biri olan  iş insanı İsmail İbrahim Çağlar avukatları aracılığıyla Denizbank yetkilileri hakkında, Seçil Erzan'ın yerini 3 gün boyunca adli merciilere bildirmeyerek, banka lehine ifade vermeye zorladıkları iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
2.12.2023 Gündem
Mehmet ile aynı kaderi paylaştılar
Mehmet ile aynı kaderi paylaştılar Diyarbakır-Batman Karayolu’nda kardeşlerini trafik canavarına kurban veren Kadri ve Feyzi Gümüş, 40 gün sonra yine aynı yolda meydana gelen kazada can verdiler.
2.12.2023 Gündem
YÜZLERİ GÜLDÜREN ARTIŞ! İSKİ 2 ARALIK BARAJ DOLULUK ORANLARI 📢 İstanbul barajlarındaki genel doluluk iki günde % 7,39 arttı!
YÜZLERİ GÜLDÜREN ARTIŞ! İSKİ 2 ARALIK BARAJ DOLULUK ORANLARI 📢 İstanbul barajlarındaki genel doluluk iki günde % 7,39 arttı! İstanbul barajlarında doluluk oranı iki günde 7,39 artış gösterdi. 29 Kasım'da 25,63 olan baraj doluluk oranı etkili olan son yağışların ardından önce 5,44 sonra 1,99'luk artış gösterdi. İşte İSKİ 1 Aralık baraj doluluk oranı...
1.12.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

29 Kasım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.