3 Aylık Bebek

3 Aylık Bebek

Son dakika 3 aylık bebek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 3 aylık bebek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 3 aylık bebek haber sayfamızda...

3 Aylık Bebek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.992 3 aylık bebek haberi bulunmuştur.
11 ilde 142 kayıp depremzede var
11 ilde 142 kayıp depremzede var Tüm ülkeyi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kaybolan yakınlarını arayan depremzedelerin acısı hiç dinmedi. Yüzlerce kişi hâlâ mezarlıkta, hastanelerde çaresizce sevdiklerini arıyor.
13.01.2024 Gündem
Bursa’da kahreden olay! 3 aylık bebek yattığında ölü bulundu
Bursa’da kahreden olay! 3 aylık bebek yattığında ölü bulundu Bursa’da 3 aylık bebek yattığı uykusundan bir daha uyanamadı. Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.
2.03.2023 Gündem
Gaziantep'teki Ayşe Mehmet Polat sitesinde 3 aylık bebek ve annesi böyle kurtarıldı
Gaziantep'teki Ayşe Mehmet Polat sitesinde 3 aylık bebek ve annesi böyle kurtarıldı Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremde çevre illerde enkaz altında altında kalan vatandaşlar kurtarılmaya devam ediyor. Gaziantep'teki Ayşe Mehmet Polat sitesinde 3 aylık bebek ve annesi böyle kurtarıldı.
6.02.2023 Haberler
Ünlü cerrah Yeşim Erbil 35 kiloyu nasıl verdi? 'Yaptıklarım az kalsın öldürecekti'
Ünlü cerrah Yeşim Erbil 35 kiloyu nasıl verdi? 'Yaptıklarım az kalsın öldürecekti' Mehmet Ali Erbil'in kız kardeşi, Endokrin Cerrahı Prof. Dr. Yeşim Erbil’in kilolarıyla mücadelesi çocukluğunda başladı, 50’li yaşlarına kadar da devam etti. Yıllarca mucize bir liste ve formül peşinde koştu ancak bunların sonucu hep hüsrandı. Yaklaşık beş yıl önce kilolarıyla ilgili olarak yaşadığı bir farkındalık ise hayatını tamamen değiştirdi.
27.09.2022 Gündem
Gözler hakkında şaşırtıcı 9 gerçek! 'Kamera olsa 576 megapiksel olurdu'
Gözler hakkında şaşırtıcı 9 gerçek! 'Kamera olsa 576 megapiksel olurdu' Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Serkan Güreser, gözlerimiz hakkında bilmediğimiz ilginç bilgiler paylaşarak tüm bebeklerin doğuştan renk körü olduğunu ve ağladıklarında gözyaşlarının dökülmediğini söyledi.
1.06.2022 Genel Sağlık
810 gram doğan 'Cesur' bebekten Sevindiren haber geldi
810 gram doğan 'Cesur' bebekten Sevindiren haber geldi Samsun'da, gebeliğin 25. haftasında 810 gram ağırlığında dünyaya gelen, akabinde zamanla 740 grama kadar düşen Ömer Cesur bebek, yoğun bakımda geçirdiği 3 aylık tedavi neticesinde hayata tutundu.
1.06.2022 Gündem
Annesinin emzirdiği 3 aylık bebek burnu kanadıktan sonra öldü
Annesinin emzirdiği 3 aylık bebek burnu kanadıktan sonra öldü Kocaeli’de annesinin emzirdiği 3 aylık Ömer Asaf bebek, burnundan kan geldikten sonra hayatını kaybetti. Bebeğin ölüm nedeninin öğrenilmesi için otopsiye alındı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
20.05.2022 Gündem
Nisa bebeğin annesi hakim karşısında! 'Neden bıraktın?' sorusuna yanıt verdi
Nisa bebeğin annesi hakim karşısında! 'Neden bıraktın?' sorusuna yanıt verdi Pendik’te Nisa Mihriban ismiyle bilinen 3 aylık bebek Ebrar Nil S.’yi terk eden 20 yaşındaki anne Ebru S., “terk” suçundan 2 yıla kadar hapis istemi ile tutuklu yargılandığı mahkemede ilk kez hakim karşısına çıktı.Aile Bakanlığı avukatı Nisa bebeğin sağlık durumuna ilişkin son durumu paylaşırken anne Ebru S. de 'Bebeği neden bıraktın?' sorusuna yanıt verdi.
28.04.2022 Haberler
Nisa bebeğin annesi hakim karşısında! 'Neden bıraktın?' sorusuna yanıt verdi
Nisa bebeğin annesi hakim karşısında! 'Neden bıraktın?' sorusuna yanıt verdi Pendik’te Nisa Mihriban ismiyle bilinen 3 aylık bebek Ebrar Nil S.’yi terk eden 20 yaşındaki anne Ebru S., “terk” suçundan 2 yıla kadar hapis istemi ile tutuklu yargılandığı mahkemede ilk kez hakim karşısına çıktı.Aile Bakanlığı avukatı Nisa bebeğin sağlık durumuna ilişkin son durumu paylaşırken anne Ebru S. de 'Bebeği neden bıraktın?' sorusuna yanıt verdi.
28.04.2022 Gündem
Rusya Odessa’yı vurdu: 5 ölü, 18 yaralı
Rusya Odessa’yı vurdu: 5 ölü, 18 yaralı Rus ordusunun Ukrayna'nın Odessa kentine düzenlediği saldırıda 5 sivil hayatını kaybederken, 18 sivil ise yaralandı.
23.04.2022 Haberler
3 aylık bebeğini öldüren baba cezaevinde ölü bulundu
3 aylık bebeğini öldüren baba cezaevinde ölü bulundu Antalya'da 3 aylık kızı Elif Ada Topçu'yu döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Mustafa Gaffar (24), cezaevinde çarşafla ranzasına asılı bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
18.12.2021 Gündem
3 aylık bebeğinin cenazesini görünce gözyaşına boğuldu!
3 aylık bebeğinin cenazesini görünce gözyaşına boğuldu! Antalya’nın Serik ilçesinde, Beyza Nur Erol'un birlikte yaşadığı Mustafa Gaffar (24) tarafından darbedilerek öldürüldüğü iddia edilen 3 aylık Elif Ada Topçu'nun cenazesi, morgdan alındı. Aile, cenazeyi alırken uzun süre gözyaşı döktü. Anne Beyza Nur Erol, güçlükle ayakta durabildi.
17.11.2021 Gündem
Antalya'da babası tarafından darbedildiği öne sürülen 3 aylık bebek hayatını kaybetti
Antalya'da babası tarafından darbedildiği öne sürülen 3 aylık bebek hayatını kaybetti Antalya'nın Serik ilçesinde babası tarafından darbedildiği öne sürülen 3 aylık bebek hayatını kaybetti.
16.11.2021 Haberler
Son dakika... Bolu'da 3 aylık bebek koronavirüsten hayatını kaybetti
Son dakika... Bolu'da 3 aylık bebek koronavirüsten hayatını kaybetti Gelen son dakika haberine göre; Bolu'da engelli olarak dünyaya gelen 3 aylık Mustafa Yusuf Altundağ, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
15.03.2021 Gündem
3 Aylık Bebek Gelişimi Nasıl Olur? 3 Aylık Bebekte Nelere Dikkat Edilmelidir?
3 Aylık Bebek Gelişimi Nasıl Olur? 3 Aylık Bebekte Nelere Dikkat Edilmelidir? Anneler heyecanlı bir şekilde bebeklerini ilk kucaklarına alacakları günü beklerler. Bebekleri doğduktan sonra ise artık adım adım büyümelerini izlemek oldukça heyecan vericidir. 3 aylık bebek gelişimi nasıl olur? 3 aylık bebekte nelere dikkat edilmelidir? Sorularının cevaplarını sizler için derledik.
16.02.2021 Sağlık
Ankara'da 3 aylık bebeğin feci ölümü!
Ankara'da 3 aylık bebeğin feci ölümü! Ankara'nın Altındağ ilçesinde 3 aylık bebek, annesi emzirdiği sırada boğularak hayatını kaybetti.
24.12.2020 Gündem
Feci kaza! 1'i bebek 2 kişi hayatını kaybetti
Feci kaza! 1'i bebek 2 kişi hayatını kaybetti Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin yol kenarındaki istinat duvarına çarpması sonucu 1'i bebek 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
23.11.2020 Gündem
Uganda'da yolcu teknesi alabora oldu: 5 ölü
Uganda'da yolcu teknesi alabora oldu: 5 ölü Uganda'da Nil Nehri üzerinde yolcu teknesinin alabora olması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.
8.10.2020 Dünya
Son dakika... 3 aylık bebeğin şüpheli ölümüyle ilgili anne baba gözaltına alındı!
Son dakika... 3 aylık bebeğin şüpheli ölümüyle ilgili anne baba gözaltına alındı! İstanbul Gaziosmanpaşa'da, 3 aylık bebek Hatice Çark'ın ölümü ile ilgili anne ile babası gözaltına alınarak, adliyeye sevk edildi.
3.09.2020 Gündem
3 aylık bebeğin şüpheli ölümü! Vücudunda...
3 aylık bebeğin şüpheli ölümü! Vücudunda...  İstanbul Gaziosmanpaşa’da 3 aylık bebek evde ölü bulundu. Vücudunda morluklar görülen bebeğin cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, yakınları basın mensuplarına saldırdı.
2.09.2020 Gündem
Babalar Günü'nde yüksek gerili hattına kapıldı! 3 aylık bebek yetim kaldı!
Babalar Günü'nde yüksek gerili hattına kapıldı! 3 aylık bebek yetim kaldı! Adana'da bir evin dış boyasını yaparken fırçanın metal sapının yüksek gerilim hattına değmesi sonucu akıma kapılarak hayatını kaybeden işçinin eşi, biri 3 aylık 3 çocuğuyla birlikte çaresiz kaldı. Dilara Kocabaş, eşinin 100 lira yevmiye ile çalıştığını, sigortasının da olmadığını söyleyerek "3 çocukla ne yapacağımı bilmiyorum" dedi.
26.06.2020 Haberler
Babalar Günü'nde akıma kapılmıştı! 3 aylık Masal yetim kaldı
Babalar Günü'nde akıma kapılmıştı! 3 aylık Masal yetim kaldı Adana'da bir evin dış boyasını yaparken fırçanın metal sapının yüksek gerilim hattına değmesi sonucu akıma kapılarak hayatını kaybeden işçinin eşi, biri 3 aylık 3 çocuğuyla birlikte çaresiz kaldı. Dilara Kocabaş, eşinin 100 lira yevmiye ile çalıştığını, sigortasının da olmadığını söyleyerek "3 çocukla ne yapacağımı bilmiyorum" dedi.
26.06.2020 Gündem
Zincirleme facia! Baba ve oğlu hayatını kaybetti
Zincirleme facia! Baba ve oğlu hayatını kaybetti Bursa'da, servis minibüsü, otomobil ve kamyonetin karıştığı kazada, 3 aylık Emir Alp ile babası Necati Konuş hayatını kaybetti, 19 kişi de yaralandı.
11.11.2019 Haberler
Zincirleme facia! Baba ve oğlu hayatını kaybetti
Zincirleme facia! Baba ve oğlu hayatını kaybetti Bursa'da, servis minibüsü, otomobil ve kamyonetin karıştığı kazada, 3 aylık Emir Alp ile babası Necati Konuş hayatını kaybetti, 19 kişi de yaralandı.
11.11.2019 Gündem
Çocuk gelinin 3 aylık bebeği öldü!
Çocuk gelinin 3 aylık bebeği öldü! Adana'da 15 yaşında evlenen yabancı uyruklu bir kadının emzirip uyuttuğu 3 aylık bebek, sabah ölü bulundu.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

3 Aylık Bebek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.