Konya'da, kısıtlama sonrası alışveriş yoğunluğu!
Konya'da, kısıtlama sonrası alışveriş yoğunluğu! Konya’da, 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından alışveriş yerlerinin olduğu cadde ile pazarlarda hareketlilik gözlendi.
4.05.2020 Gündem
Sokağa çıkma kısıtlaması başladı
Sokağa çıkma kısıtlaması başladı Yeni tip corona virüs tedbirleri kapsamında 3 günlük sokağa çıkma kısıtlaması saat 00.00 itibariyle başladı. Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkarak bütün dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüsle (Covid-19) mücadele kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta geçerli olacak olan 3 günlük sokağa çıkma kısıtlaması bugün 00.00 itibariyle başladı. Kısıtlamanın başlamasıyla birlikte İstanbul’un caddeleri, sokakları ve meydanları boş kaldı. İstanbul’un en kalabalık meydanlarından biri olan Taksim Meydanı ve normal zamanda adeta iğne atsan yere düşmez dedirten İstiklal Caddesinin sessizliğe bürünmüş hali kameralara yansıdı.
30.04.2020 Haberler
Şoke eden cevap! Sıcak olduğu için takmadım
Şoke eden cevap! Sıcak olduğu için takmadım İstanbul Küçükçekmece’de İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler 3 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde sıkı denetimlerde bulundu. Denetlemelerde banka sırasında maske takmayan bir genç kız, “sıcak olduğu için maske takmadım” diyerek şaşkınlık oluşturdu. Bir başka gence ise maske polis ekipleri tarafından verildi. Maske takmadan ve kimlik olmadan parka çıkan bir genç ise, "evim yakın" dese de ceza yemekten kurtulamadı.
30.04.2020 Gündem