3 Kat

3 Kat

Son dakika 3 kat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 3 kat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 3 kat haber sayfamızda...

3 Kat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.307 3 kat haberi bulunmuştur.
Çölleri tarla, caddeleri deniz! Dubai'de hata en başında yapılmış: 'Maliyetli diye iptal ettik'
Çölleri tarla, caddeleri deniz! Dubai'de hata en başında yapılmış: 'Maliyetli diye iptal ettik' Geçtiğimiz salı günü Dubai şiddetli sağanak yağışların etkisinde kalmış ve havalimanlarından sokaklara kadar her yer sular altında kalmıştı. Bu durum gözleri, Suudi Arabistan’ın çöllerin ortasına tarım arazisi kurarak dışa bağımlılıktan kurtulmasını sağlayan 'bulut tohumlama' sistemine çevirmişti. Oysa şehir kurulurken yapılan hayati hata, herkesçe gözden kaçırıldı.
25.04.2024 Yaşam
Boykot çağrısı karşılıksız kaldı!
Boykot çağrısı karşılıksız kaldı! Kafe ve restoran fiyatlarının pahalı hale gelmesinden şikayet eden vatandaşlar, sosyal medyada boykot çağrısında bulundu. Ancak birçok kafe ve restoranda mekanların dolu olduğu görüldü. İşletme sahipleri de, boykot olmadığını söyledi.
21.04.2024 Gündem
Yapay zeka ile çalışana özel esenlik mümkün
Yapay zeka ile çalışana özel esenlik mümkün Çalışanların stresinin 15 yıl öncesine göre yüzde 40 arttığı günümüzde, şirketler çalışanlarını daha iyi anlamak, beklentilerini karşılayabilmek, bağlılığı ve mutluluğu artırmak için yapay zekadan yararlanarak esenliğe odaklanıyor.
6.04.2024 Ekonomi
‘Benim için artık hayat bitti’
‘Benim için artık hayat bitti’ 252 yıla kadar hapsi istenen Seçil Erzan ifadesinde Fırat Özdemir, Semih Kaya, Tanın Yılmaz ve Merve Yılmaz’ın kendisinden baskı yoluyla yüksek miktar para talep ettiğini ve artık veremeyeceğini söylediğinde şiddete maruz kaldığını aktardı
31.03.2024 Gündem
Ev sahibi 3 kat kira artışı talep etti: Kiracıya 'taahhütname' şoku
Ev sahibi 3 kat kira artışı talep etti: Kiracıya 'taahhütname' şoku Ankara'daki Alman Okulu'nda öğretmen olarak görev yapan Almanya vatandaşı Denissa Appel (29), fahiş kira artışını kabul etmeyince, ev sahibinin talebi üzerine icra müdürlüğü tarafından gönderilen tahliye emrine itiraz etti.
30.03.2024 Ekonomi
Limonda fiyat makası 4.8 kat
Limonda fiyat makası 4.8 kat Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Başkanı Şemsi Bayraktar, üretici ile market arasındaki makasa işaret ederek “Üreticide 3 lira 50 kuruş olan limon markette 16 lira 73 kuruşa satıldı” dedi.
30.03.2024 Ekonomi
“Üreticide 3 lira 50 kuruş olan limon markette 16 lira 73 kuruşa satıldı”
“Üreticide 3 lira 50 kuruş olan limon markette 16 lira 73 kuruşa satıldı” Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, üretici ile market arasındaki makasa işaret ederek, arasındaki “Üreticide 3 lira 50 kuruş olan limon markette 16 lira 73 kuruşa satıldı” dedi.
29.03.2024 Ekonomi
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş düzenlemesi için temmuz ayını işaret etti.
28.03.2024 Haberler
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş düzenlemesi için temmuz ayını işaret etti.
28.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek Aksaray mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin yeni mesajlar verdi. Öncelikli hedefin enflasyonu düşürmek olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bunu başaracak programa ve kararlılığa sahibiz. Hep birlikte biraz daha sabredeceğiz." ifadelerini kullandı.
26.03.2024 Gündem
Rusya'daki terör saldırısıyla ilgili Bakan Bayraktar'dan açıklama
Rusya'daki terör saldırısıyla ilgili Bakan Bayraktar'dan açıklama Bakan Bayraktar, “Her şeyden önce canavarca gerçekleştirilen bu terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Türk ve Rus halkının teröre karşı dayanışma içinde olması gerektiğini ifade etmek istiyoruz” dedi.
25.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil, Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil, Türkiye'dir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tokat’ta düzenlenen mitingde konuşma yapıyor.
25.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil Türkiye'dir Tokat'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Akıl ve vicdan sahibi herkes biliyor ki, mesele Tayyip Erdoğan değildir, mesele AK Parti değildir, mesele Cumhur İttifakı değildir, mesele doğrudan Türkiye'dir, Türk milletidir. Milletimizin dünyanın bu müstesna coğrafyasındaki varlığından öylesine rahatsızlar ki, aradan bin yıl geçmiş olmasına rağmen kinleri halen dipdiri.' dedi.
25.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emekliye bir mesaj daha
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emekliye bir mesaj daha Dün promosyon müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü gündeminde yine çalışan ve emekliler vardı. Enflasyonun yıl sonunda düşeceğini belirten Erdoğan, "Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıların çözümü boynumuzun borcudur" dedi.
22.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emekliye bir mesaj daha
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emekliye bir mesaj daha Dün promosyon müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü gündeminde yine çalışan ve emekliler vardı. Enflasyonun yıl sonunda düşeceğini belirten Erdoğan, "Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıların çözümü boynumuzun borcudur" dedi.
22.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi Kayseri'de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere müjdeli haberi paylaştı.
21.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi Kayseri'de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere müjdeli haberi paylaştı.
21.03.2024 Gündem
Dünya onlara yavaş geliyor: X2 hız kuşağı
Dünya onlara yavaş geliyor: X2 hız kuşağı Sosyal medyada her videoyu x2 hızla izleyen öğrencilerin derslere odaklanma süresi düşüyor. ‘Keşke öğretmenim de x2 hızda anlatsaydı’ diyen öğrenciler bile var.
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da partisinin 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'ndaki mitinginde konuşma yapıyor.
20.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi Isparta'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Genel ekonomik göstergelerimiz gayet iyi. Enflasyon düştükçe, ekonomideki bu olumlu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma imkanı bulacağız. Bunun dışındaki palavralara sakın ha kanmayın.' dedi.
20.03.2024 Gündem
Bakan Bayraktar: Hatay’ımızda tüm ilçelerimize doğalgazı kazandıracağız
Bakan Bayraktar: Hatay’ımızda tüm ilçelerimize doğalgazı kazandıracağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hatay'ın Erzin ilçesindeki Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi ziyaretinde AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Öntürk'e oy isteyerek, "Hatay’ımızda da tüm ilçelerimize doğal gazı kazandıracağız. Burada en büyük görev de siz değerli halkımıza düşmektedir. Sizlere hizmet etmeye talip olan Mehmet Öntürk’e yetkiyi vererek, 15 ilçemizde hizmetlerin önünü açarak Hatay’ımızın kalkınmasını sağlayacağız" dedi.
16.03.2024 Gündem
Karadeniz Fayı uyandı mı? Samsun'daki depremin şifreleri: '56 yıl önce tsunami de yaşandı'
Karadeniz Fayı uyandı mı? Samsun'daki depremin şifreleri: '56 yıl önce tsunami de yaşandı' Türkiye, son günlerde dört bir yanında kaydedilen 4.0 büyüklüğünün üzerindeki depremlerle sarsıldı. Dün sabah saatlerinde ise pek de alışık olunmayan noktadan gelen deprem haberi akılları karıştırdı. Özellikle 6 Şubat’tan sonra değiştiği belirtilen risk haritası Samsun için ne söylüyor? 3 uzman, Milliyet.com.tr’ye açıkladı.
12.03.2024 Gündem
5 Ödemeler dünyası koldan büyüyecek
5 Ödemeler dünyası koldan büyüyecek KOBİ'lerin artan e-ihracatı, dijital ödemelerin yaygınlaşması, modüler altyapılarla işletmelerin yatırım yükünün azaltılması, yapay zeka ve turizmin 'muhteşem' geri dönüşü... Visa Türkiye Genel Müdürü Samile Mümin'e göre, bu yıl ödemeler dünyasına bu 5 etki ivme verecek.
11.03.2024 Milliyet Executive
Bursa'da yılların hayali gerçek oluyor! 3 ulaşım ana hattı geliyor
Bursa'da yılların hayali gerçek oluyor! 3 ulaşım ana hattı geliyor Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yeni projelerini açıkladı. Aktaş 'şehri 3 ulaşım ana hattına' kavuşturma çalışmalarını anlattı. İşte detaylar...
9.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kararlıyız' mesajı: Bütün sorunları biz çözdük, şehirlerimizi geri götürdüler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kararlıyız' mesajı: Bütün sorunları biz çözdük, şehirlerimizi geri götürdüler Partisinin Şanlıurfa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP belediyelerine tepki göstererek, 'Bir sürü vaatte bulundular, meydanlarda bir sürü söz verdiler ama sonuçta hiçbirini yapmadılar. Hatta pek çok alanda şehirlerimizi çok daha gerilere götürdüler.' dedi.
9.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

3 Kat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.