Bolu’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Bolu’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı Bolu’da polis ekiplerinin TEM Otoyolu üzerinde durdurdukları bir otomobilde yapılan aramada 132 gram metamfetamin, uyuşturucu hap ve sahte paralarla yakalanan 1’i yabancı uyruklu kadın 3 kişi adliyeye sevkedildi.
7.10.2019 Haberler
Tekirdağ'da kaçak içki operasyonu
Tekirdağ'da kaçak içki operasyonu Tekirdağ'da düzenlenen operasyonda, 20 bin litre kaçak şarap, piyasadan toplatılmış 261 bin mükerrer kapişon, 80 litre rakı, 108 litre viski ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.
11.09.2019 Haberler
Başkentte sahte alkol operasyonu
Başkentte sahte alkol operasyonu Başkentte sahte alkol üretilip satılan bir iş yerine düzenlenen operasyonda, 3 şüpheli gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yenimahalle ilçesi GERSAN Sanayi Sitesinde sağlık alanında teknolojik ürün satışı yapılan bir iş yerinde sahte alkollü içki üretilip satıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Söz konusu adrese düzenlenen operasyonda, şüpheliler B.D, A.D. ve H.D. gözaltına alındı. İş yerinde yapılan aramada, 95 litre sahte alkol, 23 litre etil alkol, 10 şişe aroma, gliserin ve renklendirici, farklı markalara ait 205 adet boş içki şişesi ile 16 adet alkollü içki şişesi kapağı, 15 adet boş anason şişesi ve sahte alkollü içki üretiminde kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. Emniyete götürülen 3 şüpheli hakkında "Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu" ve "Tütün, Tütün Mamulleri ve Alkol Piyasasının Düzenlenmesine Dair Kanun"a muhalefet suçlarından işlem yapıldı.
11.09.2019 Haberler
Malatya'da iki grup arasında silahlı kavga
Malatya'da iki grup arasında silahlı kavga Malatya'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi gözaltına alındı.Olayda 4 adette silah ele geçirildi. Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı İnönü Mahallesi'nde meydana geldi.  Edinilen bilgilere göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi yan tarafında bulunan bir alışveriş merkezindeki bir kafede iki grup arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.Silahlarında kullanıldığı olayda, şans eseri yaralanan olmaz iken gruplardan biri Büyükşehir Belediyesi'ne sığındı.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.  Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, olayda kullanılan 1'i kurusıkıdan bozma 3 tabanca ile 1 adet pompalı tüfek ele geçirildi.Olaya karıştıkları belirlenen 3 kişinin de gözaltına alındığı olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.
11.09.2019 Haberler