Dilara Koçak

Dilara Koçak

Son dakika Dilara Koçak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dilara Koçak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dilara Koçak haber sayfamızda...

Dilara Koçak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 674 dilara koçak haberi bulunmuştur.
Ağız sağlığı neden önemli?
Ağız sağlığı neden önemli? Vücudumuzun genel sağlığına açılan bir penceredir ağız sağlığı. Bilimsel araştırmalar, ağız ve diş sağlığının kanser, koroner kalp gibi hastalıklarla ilişkili olduğu da gösteriyor.  Bu konuda aklımda beliren soruları Dr. Cemre Geze’ye yönelttim
9.02.2024 Pazar
“Bugün 2 yaşındaki çocuğun 19 sene yanında olacağız”
“Bugün 2 yaşındaki çocuğun 19 sene yanında olacağız” 6 Şubat depremlerinde Türkiye’deki meslektaşlarıyla köprü kurarak Çocuk Ampute Destek Programı’nı hayata geçiren isimlerden Harvard Üniversitesi’nden Prof. Dr. Gökhan Hotamışlıgil ile 1 yılda yapılanları ve yapılacakları konuştum.
3.02.2024 Pazar
‘Gıda atığına karşı fermantasyon önemli’
‘Gıda atığına karşı fermantasyon önemli’ Metro Türkiye, en eski gıda koruma yöntemlerinden biri olan fermente ürünlerin profesyonel mutfaklarda daha fazla yer alması için çalıştığını duyurdu.
24.01.2024 Ekonomi
Türkiye’nin 100 yıllık sofra haritası
Türkiye’nin 100 yıllık sofra haritası Son yıllarda beslenme kültürümüzde önemli değişiklikler yaşanıyor. Geleneksel lezzetlerin yanı sıra modern yaşam tarzının etkileri, Türkiye’nin sofra haritasını dönüştürüyor.
28.10.2023 Yemek
İlaç gibi hareket
İlaç gibi hareket Bugün ekim ayının ilk gününe merhaba diyerek uyandık. Ekim ayının ilk haftası Dünya Yürüyüş Günü kapsamında bilinçlendirme ve farkındalık etkinlikleri düzenleniyor. Ben de fiziksel aktivitenin vücudumuza olan destekleyici etkisini bir kez daha hatırlatmak istiyorum.
30.09.2023 Pazar
‘Piyano peynir yemiş hissi yaratıyor’
‘Piyano peynir yemiş hissi yaratıyor’ Araştırmalara göre, müziğin desibeli, türü yemek seçimlerimizi etkiliyor.
3.08.2023 Gündem
Sahada güç veren karışım
Sahada güç veren karışım A Millî Kadın Voleybol Takımı’mızından Zehra Güneş, Cansu Özbay ve İlkin Aydın’a beslenme danışmanlığı yapan Aybüke Aydın’dan sporcularımızın performansını yukarı taşıyan sırları öğrendik.
22.07.2023 Pazar
Yenilenme zamanı!
Yenilenme zamanı! Sosyal yaşamın tanınmış simaları, Bella Maison, ‘Yenilenme Zamanı’ mottolu etkinliğinde bir araya gelerek renkli anlar yaşadı.
28.01.2023 Cadde
Yaşlanmayı tersine çevirmek mümkün mü?
Yaşlanmayı tersine çevirmek mümkün mü? Geçtiğimiz hafta yayımlanan bir araştırma, yaşlanmaya dair şimdiye dek bilinenlere meydan okuyan bulgulara ulaştı. Araştırmanın detaylarını nöroloji uzmanı sevgili Prof. Dr. Derya Uludüz ve genetik uzmanı Prof. Dr. Nesrin Erçelen’le konuştum.
22.01.2023 Pazar
Sürdürülebilir beslenme için 10 öneri
Sürdürülebilir beslenme için 10 öneri Doğru ve sürdürülebilir bir beslenme planı için işin mutfağındaki Metro Türkiye ile Beslenme Uzmanı, Sürdürülebilir Yaşam Aktivisti Dilara Koçak bir araya geldi.
15.01.2023 Pazar
Yaşama katkı
Yaşama katkı Metro Türkiye, Dilara Koçak ile yeni yılda iyi yaşam için önerilerini paylaştı.
12.01.2023 Cadde
Renkli yaz daveti
Renkli yaz daveti İsviçreli lüks saat markası Longines, 2022 yeniliklerini Çırağan Palace Kempinski’nin açık hava mekanı ‘The 47 Music & Drinks’te gerçekleşen renkli bir davet ile tanıttı.
9.06.2022 Cadde
Renkli iş birliği
Renkli iş birliği Çırağan Sarayı ve Atelier Rebul yaptığı iş birliği çerçevesinde yeni bir koleksiyona imza attı.
6.06.2022 Cadde
‘Yaza Merhaba’ daveti
‘Yaza Merhaba’ daveti Sephora, yeni sezonu ‘Yaza Merhaba’ etkinliğiyle karşıladı.
3.06.2022 Cadde
Renkli tanıtım
Renkli tanıtım Karaca’nın Galataport İstanbul’daki mağazasında gerçekleştirilen etkinlik, beslenme uzmanı Dilara Koçak’ın ev sahipliğinde düzenlendi.
13.05.2022 Cadde
Denizlerin geleceği kıyı balıkçılığında
Denizlerin geleceği kıyı balıkçılığında WWF Türkiye Genel Müdürü Aslı Pasinli, “Denizlerin su altında başa çıkmak zorunda olduğu mücadeleyi çok geç görüyoruz. Deniz ürünlerini sorumlu bir şekilde tüketip ekosistem üzerindeki etkimizi sürdürülebilir düzeyde tutabilmemiz küçük ölçekli balıkçılığın devamlılığına bağlı” diyor
20.03.2022 Pazar
Özel buluşma
Özel buluşma The Ritz-Carlton, Istanbul, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel düzenlediği buluşmada iş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerini yeni restoranı Atölye’de ağırladı.
7.03.2022 Cadde
Sürdürülebilir yaşam üzerine
Sürdürülebilir yaşam üzerine Ceyda Düvenci, İstanbul Akvaryum’daki ‘Geleceği Besle’ söyleşisinde moderatörlük yaptı.
7.02.2022 Cadde
‘Sevmek daha önemli’
‘Sevmek daha önemli’ Ceyda Düvenci; Dilara Koçak ve Dilek Çapanoğlu’nun konuşmacı olarak yer aldığı ‘Geleceği Besle’ söyleşisinde moderatörlük yaptı.
5.02.2022 Cadde
Çevrimiçi gastronomi eğitiminde yeni dönem
Çevrimiçi gastronomi eğitiminde yeni dönem Gastronomide sektör profesyonellerini bir araya getiren Mutfak Dostları Derneği'nin çevrimiçi üniversitesi Netkent Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi ile ortak eğitim programında ikinci aşamaya geçildi.
10.01.2022 Gündem
Daha sağlıklı bir dünya mümkün
Daha sağlıklı bir dünya mümkün Sürdürülebilir yaşam uzmanı Dilara Koçak'ın AB destekli "Sürdürülebilir Yaşam Günlüğü 2022" daha temiz bir dünyada daha iyi bir yaşam konusunda önemli ipuçları veriyor
9.01.2022 Gündem
Nesiller boyu yaşasın diye Komili’den anlamlı proje
Nesiller boyu yaşasın diye Komili’den anlamlı proje Komili’nin kadim zeytin ağaçlarını koruma amacıyla 2018’de başlattığı ve bugüne dek Ayvalık ve Manisa’da sürdürülen Anıt Ağaç projesinin ülke çapına yaygınlaştırılması hedefleniyor
18.12.2021 Ekonomi
Hayat Kimya’dan bitki kökenli temizlik ürünleri
Hayat Kimya’dan bitki kökenli temizlik ürünleri Hayat, ev bakım kategorisindeki yeni temizlik ve hijyen markası Gleen’i piyasaya sundu. ‘’Yaşama dost kal, Gleen ile iyi iz bırak’’ sloganıyla geliştirilen ürünlerin, doğal içerikli ve bitki kökenli yapıya sahip olduğu açıklandı.
16.12.2021 Ekonomi
‘Sağlıklı bir dünya için’
‘Sağlıklı bir dünya için’ Hayat’ın ev bakım kategorisindeki yeni temizlik ve hijyen markası Gleen’in lansman toplantısı, Global Kurumsal İletişim Direktörü Çağlayan Kent ve Ev Bakım Ürünleri Kategorisi Global Pazarlama Grup Müdürü Gülin Görünmez’in ev sahipliğinde gerçekleşti.
16.12.2021 Cadde
‘Suya Saygı’ koleksiyonu
‘Suya Saygı’ koleksiyonu Koton, sonbahar-kış Şahika Ercümen Suya Saygı koleksiyonunu özel bir davet ile tanıttı.
3.12.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Dilara Koçak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.