Halis Toprak uğurlandı
Halis Toprak uğurlandı Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Halis Toprak, Ortaköy Büyük Mecidiye Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi...
5.01.2016 Gündem
Toprak son yolculuğuna uğurlandı
Toprak son yolculuğuna uğurlandı Fransa'nın Nice şehrinde kalp rahatsızlığı sebebiyle kaldırıldığı hastanede 78 yaşında yaşamını yitiren iş adamı Halis Toprak'ın cenazesi İstanbul'da toprağa verildi.
5.01.2016 Ekonomi
Sözlerimi geri alamam
Sözlerimi geri alamam Inter'de arkadaşları Porsche ya da BMW'lere binerken, o 67 model Volkswagen Beetle kullanıyordu. Futbolu bıraktığındaysa bir süperstar muamelesi göreceği Stuttgart'ta yaşamak yerine, sıradan bir yüz olmak için Kaliforniya'yı seçti. Teknik adamlığının da herkes gibi olması beklenemezdi zaten. Bırakacağım dedi, ve bıraktı. Sözlerini geri alamazdı. Onun adı Klinsmann'dı...
20.07.2006 Skorer
Ben de Hollandalıyım
Ben de Hollandalıyım Kuzey İrlandalı teknik adam Martin O'Neill, gol sorununa bir türlü çare bulamayan Fransa Milli Takımı'nı izledikten sonra, "Eğer bu Wiltord, Guily'den iyi bir forvetse, ben de Hollandalıyım" buyurmuş... Düşündüm de, galiba ben de Hollandalıyım...
19.06.2006 Skorer
Isaac Beckham
Isaac Beckham David Beckham'ı nasıl bilirsiniz? Şov dünyasının Spice Boy'u mu sizce, yoksa Madridli abartılan kanat oyuncusu Becks mi? Bence karar vermeden önce attığı frikiklerdeki Isaac Newton'ı da görmelisiniz
4.05.2006 Skorer
Kar tanesi
Kar tanesi Kalede Cengiz Han, defansta kar tanesi, kurşun adam, çam ağacı ve balta, orta sahada mezar kazıcı, kara lale ve lama, forvetteyse buz adam, fantom ve kuğu... Böyle bir takımı yenmeyi, kim aklından geçirebilir ki?
24.04.2006 Skorer
Premier Lig devinden Arda Güler hamlesi! Yeni adresini duyurdular
Premier Lig devinden Arda Güler hamlesi! Yeni adresini duyurdular İspanya'dan Arda Güler ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. A Millî Takım'ın yıldızı, bu yaz Londra'nın yolunu tutabilir.
8.03.2024 İspanya La Liga
Mauro Icardi stilini değiştirdi! Kadınlar Günü mesajı
Mauro Icardi stilini değiştirdi! Kadınlar Günü mesajı Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Kadınlar Günü'ne özel stil değişikliğine gitti. Icardi, sosayal medya hesabından Wanda Nara ile fotoğrafını paylaştı.
8.03.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a Eda Erdem teşekkürü! Merakla beklenen heykel açıldı: Gurununu yaşıyorum
SON DAKİKA: Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a Eda Erdem teşekkürü! Merakla beklenen heykel açıldı: Gurununu yaşıyorum Fenerbahçe ve Türk voleybolunun efsane isimlerinden Eda Erdem'in heykeli açıldı. Törende konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.
8.03.2024 Voleybol
Eda Erdem Dündar heykelinden ilk fotoğraflar geldi! Fenerbahçe'den paylaşım
Eda Erdem Dündar heykelinden ilk fotoğraflar geldi! Fenerbahçe'den paylaşım Filenin Sultanları'nın ve Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar'ün heykeli ile ilgili kulüpten paylaşım geldi.
11.02.2024 Voleybol
Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı
Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı Türkiye’nin ulaşım, endüstri ve iletişim tarihindeki gelişmeleri yansıtan ilk ve tek sanayi müzesi olan Rahmi M. Koç Müzesi, kültür sanat dünyasına yeni bir müze daha kazandırdı.
28.01.2024 Mimarlık
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
26.01.2024 Diğer
Stysiak’tan Galatasaray itirafı! ‘Eda Erdem’e sordum, kırmızı giyemezsin'
Stysiak’tan Galatasaray itirafı! ‘Eda Erdem’e sordum, kırmızı giyemezsin' Fenerbahçe Opet'in Polonyalı yıldızı Magdalena Stysiak, ülkesinin basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray derbisi hakkında konuşan Magdalena Stysiak, kırmızı giymenin problem olacağını ve bu konu hakkında takım kaptanı Eda Erdem'le konuştuğunu söyledi.
19.01.2024 Voleybol
EuroLeague’de eski dostlar karşı karşıya… Dev maçlara Süper Oranlar yine Misli’de!
EuroLeague’de eski dostlar karşı karşıya… Dev maçlara Süper Oranlar yine Misli’de! EuroLeague’de her geçen hafta heyecan daha da artarken; çift maç haftasıyla birlikte basketbol severleri birbirinden keyifli maçlar bekliyor. Çift maç haftası, bugün oynanacak 7 maç ile başlayacak. Temsilcilerimizin de sahne alacağı günde, Fenerbahçe Beko sahasında Partizan’ı ağırlayacakken; Anadolu Efes ise Panathinaikos’a konuk olacak.
K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmaya hazırlanan çiftler için en eğlenceli süreçlerden birisi de bebeklerine verecekleri isim oluyor. Bu dönemde derin bir araştırma sürecine giren anne ve baba adayları erkek isimleri ve anlamları konusunda bilgi topluyor. Karar vermesi zor olan isimler konusunda ebeveynler keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isimler seçmek istiyor. Ancak aileler isimlerin yanı sıra anlamları hakkında da özen gösteriyor. K harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Aileye yeni katılacak bireyin heyecanını yaşan aileler bebeklerine verecekleri isim için ayrı bir tatlı telaşın içerisine giriyor. Erkek bebek bekleyen anne ve baba adayları çocuklarının hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalabiliyor. Bunun için uzun süre isim bulma arayışına giriyorlar. Çiftler çocuklarına en güzel ve en anlamlı isim vermek istiyor. Keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan ve değişik isimler genellikle ailelerin seçenekleri arasında yer alıyor. İsmin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları da dikkat edilen faktörler arasında yer alıyor. E harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Manisa FK, Alberk Koç'u renklerine bağladı!
Manisa FK, Alberk Koç'u renklerine bağladı! Rizespor'dan ayrılan Alberk Koç, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK'ya transfer oldu.
2.01.2024 1.Lig
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
22.12.2023 Diğer
Misli'den Günün Süper Tercihleri
Misli'den Günün Süper Tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
20.12.2023 Futbol
Voleybol efsanesi Eda Erdem'in heykeli dikiliyor
Voleybol efsanesi Eda Erdem'in heykeli dikiliyor Fenerbahçe Opet ve A Milli Takımımız'ın kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykeli için geri sayım başladı.
19.12.2023 Voleybol
Erzurumspor FK'da Ahmet Dal güven tazeledi!
Erzurumspor FK'da Ahmet Dal güven tazeledi! Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK'nın gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Ahmet Dal yeniden başkan seçildi.
14.12.2023 1.Lig
Nefes kesen derbide Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu 81-80 mağlup etti
Nefes kesen derbide Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu 81-80 mağlup etti Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu 81-80 mağlup ederek ligde üst üste 5. galibiyetini elde etti.
Misli’den günün süper tercihleri
Misli’den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
5.12.2023 Diğer

Benzer Haber Etiketleri