Hamdi Türkmen unutulmadı
Hamdi Türkmen unutulmadı Bir yıl önce yaşamını yitiren, İzmir basının usta kalemi, Milliyet Ege Bölgesi eski Temsilcisi Hamdi Türkmen, ilk yılında Karabağlar Paşaköprü Mezarlığı’nda bulunan kabri başında düzenlenen törenle anıldı.
5.08.2023 Ege
‘Gittiğin yerde huzurla uyu’
‘Gittiğin yerde huzurla uyu’ Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören, İzmir basınının duayen ismi Gazeteci Hamdi Türkmen, 6 Ağustos günü 70 yaşında hayatını kaybetti. 
9.08.2022 Ege
Gazeteci Hamdi Türkmen son yolculuğuna uğurlandı
Gazeteci Hamdi Türkmen son yolculuğuna uğurlandı Bir süredir tedavi gördüğü akciğer kanseri nedeniyle 70 yaşında hayatını kaybeden İzmir basının tanınan ismi, Göztepe'nin eski başkanlarından Hamdi Türkmen, son yolculuğuna uğurlandı.
8.08.2022 Gündem
Sonsuzluğa uğurluyoruz
Sonsuzluğa uğurluyoruz İzmir basınına yıllarını veren, bir dönem de gazetemizin Ege Bölgesi Temsilciliği’ni üstlenen Hamdi Türkmen (70) yaşama veda etti.
8.08.2022 Ege
Gazeteci Türkmen yaşama veda etti
Gazeteci Türkmen yaşama veda etti İzmir basının duayen isimlerinden gazeteci Hamdi Türkmen, 70 yaşında hayatını kaybetti.
7.08.2022 Siyaset
İZVAK şimdi daha güçlü
İZVAK şimdi daha güçlü İZVAK’ta Ali Erten ikinci kez başkanlığa seçildi. Yönetim ve danışma kuruluna İzmir’in tanınmış işadamları ve gazetecileri de girdi. Erten, “Vakfın bu günlere gelmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
15.04.2018 Ege
En çok anneler  ve gençlere  güveniyorum
En çok anneler ve gençlere güveniyorum Milletvekili adayı olduğu İzmir’de dün gece saat 24’e kadar sekiz ilçeyi mahalle mahalle dolaşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Çandarlı Kalesi’nde Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Hamdi Türkmen’e bir gün sonra sandığa gidecek seçmenlerden en çok anneler ve gençlere güvendiğini söyledi.
5.06.2015 Gündem
Seçimin nabzı Milliyet’le atıyor
Seçimin nabzı Milliyet’le atıyor Tarafsızlığı ve “basında güven” ilkesiyle 65 yılını geride bırakan Milliyet, seçmenin nabzını da tutmaya devam ediyor.
13.05.2015 Gündem
Hoş geldin Derin bebek
Hoş geldin Derin bebek Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi ve Milliyet Ege Yayın Yönetmeni A. Hamdi Türkmen ile Meltem Türkmen’in bir kız çocukları dünyaya geldi.
6.12.2014 Gündem
İlkokul ve anaokulu 6 ay sonra açılıyor
İlkokul ve anaokulu 6 ay sonra açılıyor Soma faciasının ardından Milliyet’in Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in desteğiyle başlattığı yardım kampanyası dahilinde 12 derslikli ilkokul ve anaokulu için protokol imzalandı
3.09.2014 Gündem
Erdoğan Demirören'den Soma'ya 2 okul
Erdoğan Demirören'den Soma'ya 2 okul İşadamı Erdoğan Demirören’in Manisa Soma'da yaklaşık 2 milyon lira harcayarak yaptıracağı anaokulu ve ilkokulun protokolü Manisa Valiliği’nde imzalandı.
3.09.2014 Gündem
İzmir’de dönüşüm atağı
İzmir’de dönüşüm atağı Zirvede dönüşümün yalnız binaların yıkılarak yeniden yapılmasıyla değil, sosyal ve kültürel yönüyle de gerçekleşeceği vurgulandı. Devletin de işin içinde olmasına dikkat çekildi
4.06.2014 Ekonomi
Üçüncü Oturumda Yatırım Fırsatları
Üçüncü Oturumda Yatırım Fırsatları İzmir'de düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Çevre Zirvesi'nde dönüşüm tüm ayrıntılarıyla tartışıldı.
3.06.2014 Konut
Bu Aziz CHP’li doğdu, CHP’li ölecek
Bu Aziz CHP’li doğdu, CHP’li ölecek Mehmet Baransu’nun yazısına taşıdığı ‘CHP’li Kocaoğlu 2014’te Ak Parti’den seçime girecek’ iddiası Aziz Kocaoğlu ve yazıda adı geçen Koç Ali Al tarafından yalanlandı.
14.08.2013 Siyaset
İZMİR’E YATIRIM TÜRKİYE’YE YATIRIM
İZMİR’E YATIRIM TÜRKİYE’YE YATIRIM İzmir’in 2023 yılında İstanbul’dan sonra en büyük katma değeri üreten ‘ikinci şehir’ olacağını belirten Bakan Binali Yıldırım, “Hedefimiz, 34 İstanbul 35 İzmir. İzmir’e yatırım Türkiye’ye yatırımdır” diye konuştu
8.12.2012 Ekonomi
Bakan Yıldırım: Sanal dünya olmadan adım atamayacak durumdayız
Bakan Yıldırım: Sanal dünya olmadan adım atamayacak durumdayız ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Milliyet Gazetesi tarafından düzenlenen "Geleceğe yatırım, Türkiye’ye yatırım" konulu toplantıya katıldı. Bakan Yıldırım, yayın hayatına yeni başlayan ve internet üzerinden yayın yapan Milliyet.TV'nin canlı yayınlandığı toplantıda bilişim yatırımlarının önemine dikkat çekti.
7.12.2012 Siyaset
Sanayi giremez
Sanayi giremez Ben TV’de yayınlanan ve Erol Yaraş, Hamdi Türkmen ile Osman Gençer’in birlikte sunduğu ‘Üç Gazeteci Bir Konuk’ programına bu hafta Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün konuk oldu
19.11.2012 Ege
Gediz, Türkiye’nin Harward’ı olacak
Gediz, Türkiye’nin Harward’ı olacak ‘Ünlü ABD üniversitesinde öğrencilerin de hocaların da yüzde 20’si yabancı. Yaptıkları araştırmalarla her zaman ön planda. Biz de Harward gibi buluşlarımızla öne çıkmak istiyoruz’
18.11.2012 Ege
2014 SIKINTI GETİRECEK
2014 SIKINTI GETİRECEK Ben TV’de ‘3 gazeteci, 1 konuk’ a katılan Çerçioğlu, yeni yasa ile kapatılan beldelerin sağlıklı hizmeti alamayacağını savundu...
12.11.2012 Ege
Izmir, bıraktığım  yerde duruyor
Izmir, bıraktığım yerde duruyor “29 yıl sonra memleketime döndüm ama değişen bir şey olmadığını gördüm. İzmir, büyük bir köy olarak kalmış. AK Parti’li değilim, MHP’ye yakınım ama CHP Aziz Kocaoğlu ile devam etmeye karar verirse, oy vermeyeceğim”
4.11.2012 Ege
AVM’ler 4 bin esnafı bitirdi
AVM’ler 4 bin esnafı bitirdi AVM’ler Balçova’ya prestij kazandırdı. Emlak fiyatları arttı, sosyal yaşam öne çıktı. Fakat 4 bin esnafımız AVM’lerden zarar gördü
28.10.2012 Ege
“Belediyeler, kentsel dönüşüm ofisi açsın”
“Belediyeler, kentsel dönüşüm ofisi açsın” Ben TV’de yayınlanan ‘Üç Gazeteci Bir Konuk’ programında bu hafta, Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Hamdi Türkmen, Ben Tv Genel Yayın Yönetmeni Erol Yaraş ile Habertürk Egeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Gençer’in konuğu, Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan oldu. Aslan, bazı uyanıkların, kentsel dönüşüm ziyerek vatandaşları kandırdığını, bunun önüne geçmek için belediyelerin “Kentsel Dönüşüm Ofisi” açmalarını istedi, bu ofisten halkın bilgilendirilmesi gerektiğini anlattı.
22.10.2012 Ege
Beldeleri Avrupa kurtaracak
Beldeleri Avrupa kurtaracak Kapatılmak istenen beldelere halka sormadan işlem yapılamayacağını hatırlatan Uçar, “AİHM, savunma istedi. Oradan gelecek karar, beldeleri kurtaracak” dedi
21.10.2012 Ege
Avea-Barcelona el ele yıldızlar SÜPER LİG’e
Avea-Barcelona el ele yıldızlar SÜPER LİG’e Türkiye Okul Sporları Federasyonu İzmir Temsilcisi Kadir Sorguç, bir antrenör olarak kendisinin de kamptan çok etkilendiğini belirtirken, genç yeteneklerin futbol bilgilerinin arttığını söyledi
14.10.2012 Ege
Bütünşehir’le çok şey değişir
Bütünşehir’le çok şey değişir Ben TV’de “3 Gazeteci, 1 Konuk” programına katılan İl Başkanı, yeni yasa ile belirlenecek sınırlarda CHP ile aralarında 170 bin oy farkı olduğunu hatırlatıp, “bunu kapatabiliriz” dedi
8.10.2012 Ege

Benzer Haber Etiketleri