BAYRAM MESAJLARI 2023: En Güzel, Dualı, Ayetli, Resimli, Kısa ve Uzun Ramazan Bayramı Sözleri ile Mesajları
BAYRAM MESAJLARI 2023: En Güzel, Dualı, Ayetli, Resimli, Kısa ve Uzun Ramazan Bayramı Sözleri ile Mesajları Ramazan Bayramı heyecanı yaşanırken sevdiklerine en güzel ‘hayırlı bayramlar’ ve ‘iyi bayramlar’ mesajlarını iletmek isteyen kişiler için birbirinden güzel bayram mesajları bulunuyor. Ramazan Bayramını sevdiklerinden ayrı geçirecek olanlar hüzün yaşarken yakınlarının bayramını en içtenlikle kutlamak istiyor. Ramazan Bayramı için resimli mesajlar ve bayram sözleri paylaşılacak. Ramazan Bayramı için resimli, farklı, en güzel etkileyici +100 adet bayram mesajı için “Bayram Mesajları 2023” içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.11.2023 Güzel Sözler
Kadir Gecesi 2023 Ne Zaman, Bugün Mü? Kadir Gecesi Önemi ve Fazileti Nedir, Kadir Gecesi Kandil Mi Sayılır?
Kadir Gecesi 2023 Ne Zaman, Bugün Mü? Kadir Gecesi Önemi ve Fazileti Nedir, Kadir Gecesi Kandil Mi Sayılır? Kadir Gecesi İslam dünyası için önemli bir yere sahiptir. Kadir Gecesi ile ilgili hadislerde önemi, faziletlerine değinilmiştir. Ramazan ayı içerisinde yer alan Kadir Gecesinde Müslümanlar dualar eder, namaz kılar ve Kur’an-ı Kerim okur. Bu geceyi ibadet ederek geçirmek oldukça sevaptır. Dini literatürde ise “leyletü’l-Kadr” şeklinde kullanılır. Kadir Gecesi Nedir? Ramazan ayı içerisinde yer alan Kadir Gecesinde ne olmuştur, anlamı, önemi ve fazileti ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
17.04.2023 Dini Bilgiler
Bu hafta altın kaybettirdi
Bu hafta altın kaybettirdi Altın fiyatlarındaki hareketli seyir yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz kararı öncesi 2.5 ayın dibini gören ons altın perşembe günü kritik seviyenin üzerine çıkmıştı. Peki altın fiyatları haftayı nasıl tamamladı? İşte detaylar...
7.05.2022 Uzmanpara
Kurt Efe bebek için hastaneye ünlü yağdı
Kurt Efe bebek için hastaneye ünlü yağdı 2016 yılında Paris'teki Türk Büyükelçiliği'nde gerçekleşen sade bir törenle evelenen Kıvanç Tatlıtuğ (38) ile stil danışmanı Başak Dizer (45), önceki gün Kurt Efe adını verdikleri çocuklarının doğumu ile ilk kez anne va baba olma mutluluğu yaşadı. Ünlü çiftin "Sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. İsteyen herkese nasip olsun" açıklamasını yaptığı oğulları için hastaneye ünlü yağdı.
17.04.2022 Cadde
ÜÇ AYLAR 2022 MESAJLARI: Üç aylar ne zaman başlıyor? Üç aylara girdik mi?
ÜÇ AYLAR 2022 MESAJLARI: Üç aylar ne zaman başlıyor? Üç aylara girdik mi? İslam alemi için anlam ve önemi büyük olan Üç aylara bugün girdik. Mübarek üç aylar, Hicri takvim'de mukaddes olan Recep, Şaban ve Ramazan aylarıdır. Faziletli sayıldığı için ibadetler artırılır, günahlardan en azından saygıdan dolayı sakınılır ve Ramazan ayına hazırlık yapılır. Hadise göre Recep Allah'ın ayıdır, Şaban Peygamber Muhammed'in ayıdır, Ramazan da ümmeti'nin ayıdır.Ayrıca, Recep Regaib Kandili ve Miraç Kandilini, Şaban Beraat Kandilini ve Ramazan Kadir Gecesini barındırır. Bu özel ayların bilincine varmak ve yakınlarının da bilgilenmesini isteyenler üç aylar mesajları arayışında. Birbirinden anlamlı ve güzel üç ayları mesajlarını haberimize ekledik.
2.02.2022 Gündem
Son Dakika: Türkiye'nin şehitlerine son görev! Ankara'da devlet töreni
Son Dakika: Türkiye'nin şehitlerine son görev! Ankara'da devlet töreni Son dakika haberlere göre Türkiye, Bitlis'ten gelen haber ile kahroldu. Bingöl'den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğradığı olayda 11 askerimiz şehit oldu. Elazığ'daki 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş da şehit oldu. Bitlis şehitleri için Ankara'da bir devlet töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Erdoğan törenin sonunda yaptığı konuşmada, "Korgeneral Osman Erbaş komutanımız komutanlığın ötesinde tevazuyla gerçekten duruşuyla çok çok farklı mütevazı bir insandı. Yanındaki yine kardeşlerimle beraber çıktıkları bir yolculuk esnasında meydana gelen bu elim kaza ile emaneti sahibine teslim ettiler." dedi.
5.03.2021 Gündem
Son dakika haberi | Kısıtlamalar kaldırılacak mı? Normalleşme için gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı açıklamada
Son dakika haberi | Kısıtlamalar kaldırılacak mı? Normalleşme için gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı açıklamada Gelen son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 1 Şubat Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde toplanacak. Kabine toplantısında lokanta, restoran ve kafelerin açılması, sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırılması gibi konular ele alınacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası ulusa seslenerek, alınan son dakika kararlarını duyuracak.
30.01.2021 Siyaset
Virüsle mücadelede ikinci aşamadayız
Virüsle mücadelede ikinci aşamadayız Sağlık Bakanı Koca, Türkiye’nin koronavirüsle mücadelede ilk dönemi 29 Nisan itibariyle geride bıraktığını, ‘Kontrollü Sosyal Hayat’ diye adlandırdığı ikinci dönemin başladığını açıkladı. Bu dönemde sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulması uyarısında bulunan Koca, “Türkiye çapında 150 bin kişi hem PCR hem de antikor testi yapılarak taranacak” dedi.
7.05.2020 Gündem
Cenk Renda: 'Yıkıldım, Cenk buraya kadarmış' dedim
Cenk Renda: 'Yıkıldım, Cenk buraya kadarmış' dedim Türk sporunda koronavirüse yakalanan ilk isim olan Fenerbahçe Beko İdari Menajeri Cenk Renda, Ajansspor'a yaşadıklarını anlattı.
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan deprem paylaşımına sert tepki: 'Berbat, ahlaksızca...'
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan deprem paylaşımına sert tepki: 'Berbat, ahlaksızca...' Son dakika... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Sosyal medyadaki provokatif paylaşımlar ile ilgili Erdoğan, "Sosyal medyada insanı tahrik eden bazı mesajlar var ki onlar çok çok beter, berbat, ahlaksızca... Örneğin, '20 yıldır bu hükumet depreme yönelik ne yapmış' diyecek kadar" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her şeyden önce bu birlik berberliğe gerçekten destek veren halkımız, vatandaşımız varken bir diğer taraftan da bunun gerek siyasi istismar vesilesi yapan, gerekse orada, 'millet can derdinde bunlar ise mal derdinde' anlayışı ile ne yazık ki 'acaba biz buradan nasıl bir fırsat devşiririz, nasıl bir imkan devşiririz' bunun için de bir karalama kampanyasını sürdürüyorlar" açıklamasında bulundu.
26.01.2020 Siyaset
Kriz derinleşiyor
Kriz derinleşiyor İngiltere ve İran arasında yaşanan Hürmüz Boğazı tanker krizinde taraflar atacakları adımları masaya yatırırken, konu BM’ye de taşındı.
22.07.2019 Dünya
Yakalanmasa durmayacaktı!..
Yakalanmasa durmayacaktı!.. Yeni Zelanda’da 50 kişinin hayatını kaybettiği saldırıların faili Tarrant’ın, başka eylemler yapma niyetinde olduğu, bu yüzden aracında fazladan silah taşıdığı bildirildi. İki saldırıdan da sorumlu tutulan ve cinayetle suçlanan Tarrant’ın, müebbet hapse mahkum olabileceği belirtiliyor...
17.03.2019 Dünya
Başbakan Yıldırım'dan terörle mücadelede kararlılık mesajı
Başbakan Yıldırım'dan terörle mücadelede kararlılık mesajı Başbakan Binali Yıldırım, Edirne’de düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi. Başbakan Yıldırım, Edirne-İstanbul Hızlı Tren Projesi’nin inşasının bu yıl başlayacağını söyledi.
10.06.2018 Siyaset
Kurtuluş ve kuruluşa can suyu: İlk Meclis
Kurtuluş ve kuruluşa can suyu: İlk Meclis Mustafa Kemal, 19 Mart 1920’de yayımladığı genelgeyle Ankara’da olağanüstü yetkilere sahip bir Meclis’in açılması gerektiğini ilan eder. 23 Nisan 1920’de ilk toplantısını yapan Meclis, hem Kurtuluş Savaşı’nı yönetir hem de kurulacak bağımsız devletinin temeline taşlar döşer...
23.04.2018 Gündem
Bay Kemal’in kayığına nasıl biniyorsunuz?
Bay Kemal’in kayığına nasıl biniyorsunuz? Kastamonu’da Ak Parti’nin kongresine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, KHK eleştirisinde bulunan Ak Partililere tepki göstererek kampanyalar başlatıldığını söyledi, ‘Hatta içimizden bazıları da bu kampanyaya katıldı’ diye konuştu
31.12.2017 Siyaset
Mevlid Kandili ne zaman?
Mevlid Kandili ne zaman? 2015 yılına Mevlid Kandili ile merhaba diyeceğiz. Peki Mevlid Kandili ne zaman? Peygamber Efendimiz'in doğum günü olan Mevlid Kandili bugün idrak edilecek.
23.07.2015 Gündem
Mevlid Kandili ibadeti ve duası
Mevlid Kandili ibadeti ve duası 2015 yılına Mevlid Kandili ile merhaba diyeceğiz. Peki Mevlid Kandili ne zaman? Peygamber Efendimiz'in doğum günü olan Mevlid Kandili bugün idrak edilecek.
23.07.2015 Gündem
O mesajdan bir gün sonra şehit oldu
O mesajdan bir gün sonra şehit oldu Şırnak’ta şehit olan 3 askerden biri olan Onur Karakuş’un saldırıdan bir gün önce facebook sayfasına ‘Beytüşşebaptır burası batıda şafak sayanların değil tezkereye bir gün kala şehit olanların yeri’ yazdığı ortaya çıktı
14.08.2011 Gündem
Borsa tüm zamanların rekoruyla açıldı
Borsa tüm zamanların rekoruyla açıldı Referandumda yüzde 58 ile güçlü bir 'evet' çıkması piyasalar üzerinde adeta doping etkisi yarattı...
13.09.2010 Ekonomi