3 Pkk'lı

3 Pkk'lı

Son dakika 3 PKK'lı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 3 PKK'lı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 3 PKK'lı haber sayfamızda...

3 Pkk'lı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 56 3 pkk'lı haberi bulunmuştur.
Bakan Akar'dan açıklama! Son 4 günde 21 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar'dan açıklama! Son 4 günde 21 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Biraz önce bir haber daha aldık. 3 terörist Zap’ta Mehmetçik tarafından etkisiz hale getirildi. Böylece son 4 günde etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 21 oldu” dedi.
22.04.2023 Gündem
3 PKK'lı terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi!
3 PKK'lı terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi! Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 PKK'lı teröristin ietkisiz hale getirildiğini duyurdu.
22.04.2023 Gündem
Son dakika... MSB duyurdu! 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Son dakika... MSB duyurdu! 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı teröristin, düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
25.10.2020 Gündem
Son dakika... MSB duyurdu! 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi!
Son dakika... MSB duyurdu! 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi! Gelen bir son dakika haberine göre, MSB, Pençe Kaplan Operasyonu kapsamında 3 PKK'lı terörist daha icra edilen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildi.
10.07.2020 Gündem
Sınıra 'Bora' sevkıyatı
Sınıra 'Bora' sevkıyatı Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde PKK'lı teröristlere yönelik başlatılan 'Pençe Harekâtı' kapsamında sınır hattındaki Hakkari'nin Derecik ilçesine askeri araç, personel ve yerli üretim balistik füze 'Bora' sevk edildi. 6 gündür yürütülen harekât kapsamında etkisiz hale getirilen terörist sayısı ise 22 oldu.
1.06.2019 Gündem
Sınıra 'Bora' sevkıyatı
Sınıra 'Bora' sevkıyatı Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde PKK'lı teröristlere yönelik başlatılan 'Pençe Harekâtı' kapsamında sınır hattındaki Hakkari'nin Derecik ilçesine askeri araç, personel ve yerli üretim balistik füze 'Bora' sevk edildi. 6 gündür yürütülen harekât kapsamında etkisiz hale getirilen terörist sayısı ise 22 oldu.
1.06.2019 Gündem
Tunceli'de son dakika hava harekatı: 3 PKKlı öldürüldü
Tunceli'de son dakika hava harekatı: 3 PKKlı öldürüldü TUNCELİ İl merkezi ile Pülümür ilçesi arasında yer alan Pülümür vadisi içinde silahlı insansız hava araçları tarafından tespit edilen kalabalık bir PKKlı gruba yönelik düzenlenen hava harekatında 3 PKK'lının etkisiz hale getirildiği belirtildi.
14.06.2017 Gündem
Belçika'da PKK gerginliği, resmi makamlar teyakkuza geçti
Belçika'da PKK gerginliği, resmi makamlar teyakkuza geçti Paris’te 3 PKK’lı kadının öldürülmesinin ardından gerginlik komşu ülke Belçika’ya sıçradı. Geçtiğimiz Cumartesi günü PKK sempatizanların yürüyüşü ile gerilen ortam dün iki Türk öğrencinin bıçaklanması ile endişe verici boyuta ulaştı. Belçika makamları olayların büyümemesi için teyakkuza geçerken, yaralı öğrencilerin ailelerinden sağduyulu hareket edilmesi çağrısı yapıldı. Paris’te infaz edilen üç PKK’lı kadının ardından komşu ülke Belçika’da gerginlik dinmek bilmiyor.
22.01.2013 Dünya
Bozdağ: Kabul edilebilir bir yaklaşım değil
Bozdağ: Kabul edilebilir bir yaklaşım değil İki günlük ziyaret için Berlin'e gelen Başbakan yardımcısı Bekir Bozdağ, Berlin'den ayrılırken bir basın toplantısı düzenledi...
20.01.2013 Siyaset
Kışanak: Barış süreci için umutluyuz
Kışanak: Barış süreci için umutluyuz FRANSA’nın başkenti Paris’te öldürülen 3 PKKlı kadından Fidan Doğan’ın, gece Adıyaman Cemevi’nde tutulan ve bu sabah Kahramanmaraş’a götürülmek üzere yola çıkarılan cenazesine eşlik eden BDP Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak, "Barış süreci için umutluyuz...
18.01.2013 Siyaset
TSK'nın hedefindeki 3 PKKlı panikte!
TSK'nın hedefindeki 3 PKKlı panikte! Terör örgütünün lider kadrosunu ele geçirerek Türkiye'ye getirmek için "özel ekip" kuruluyor...
6.07.2010 Gündem
8 yıl sonra müebbet
8 yıl sonra müebbet 1994te yazar Onat Kutlar ile arkeolog Yasemin Cebenoyanın yaşamlarını yitirdikleri bombalama eylemini yapan 3 PKKlı, müebbet hapis cezası aldı
26.02.2003 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'açıkça söylüyorum' diyerek net mesaj verdi: Başaramayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'açıkça söylüyorum' diyerek net mesaj verdi: Başaramayacaksınız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Samsun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Buradan kurtuluşun ve şahlanışın şehri Samsun'dan fitne tüccarlarına açıkça söylüyorum: Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız, bu milletin kardeşliğini bozamayacaksınız, sinsi emellerinize ulaşamayacaksınız." dedi.
3.09.2022 Siyaset
MSB acı haberi duyurdu! 4 asker şehit
MSB acı haberi duyurdu! 4 asker şehit Pençe-Kilit operasyon bölgesinden sabah saatlerinde yeni şehit haberi geldi. Teröristlerle çıkan çatışmada iki asker şehit oldu, iki asker de yaralandı. Dün akşam da el yapımı patlayıcı patlaması sonucu iki asker şehit olmuştu.
12.06.2022 Gündem
Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan PKK'lı 3 terörist tutuklandı
Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan PKK'lı 3 terörist tutuklandı Edirne'de yasa dışı yollardan Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan 3 PKK'lı terörist tutuklandı.
6.01.2020 Gündem
Irak'ın kuzeyine operasyon! Etkisiz hale getirildiler
Irak'ın kuzeyine operasyon! Etkisiz hale getirildiler Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-3 Harekâtı kapsamında Haftanin bölgesinde gerçekleştirilen hava destekli operasyonda 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
5.11.2019 Gündem
Konya Büyükşehir Stadyumu'nda bombalı eylem için keşif yapmışlar
Konya Büyükşehir Stadyumu'nda bombalı eylem için keşif yapmışlar Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesi kırsalında etkisiz hale getirilen 2 kadın teröristin üzerinden çıkan dijital materyallerde, Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nun maç günü çekilen keşif fotoğrafı ve görüntüler ele geçirildi. Soruşturma kapsamında Konya'da tutuklanan 4 kişi hakkında hazırlanan iddianamede, ''PKK/KCK terör örgütünün, Beşiktaş stadyumu çevresinde yapılan bombalı saldırıyı gerçekleştirilmiş olması birlikte değerlendirildiğinde, Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda görev alan güvenlik güçlerine yönelik gerçekleştirilecek eylem öncesi keşif çalışması yapıldığı anlaşılmaktadır" denildi.
14.04.2019 Gündem
HDP'li başkan, örgüt üyeliğinden 7,5 yıl hapis cezası almış
HDP'li başkan, örgüt üyeliğinden 7,5 yıl hapis cezası almış Erzurum'un Karayazı ilçesinde belediye başkanı seçilen HDP'li Melike Göksu'nun, 'silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan 7,5 yıl hapis cezası aldığı ortaya çıktı.
11.04.2019 Gündem
Son dakika... Bakan açıkladı: 13 üst düzey terörist...
Son dakika... Bakan açıkladı: 13 üst düzey terörist... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Yılbaşından bugüne kadar 13, 2017 yılından bugüne kadar da toplam 259 üst düzey terörist etkisiz hale getirildi. Sadece yılbaşından bugüne kadar örgüte katılım 26, ikna edilerek adalete teslim edilen terörist sayısı ise 66'dır. 2017 yılından bugüne kadar etkisiz hale getirilen toplam PKK'lı terörist sayısı 3 bin 528 kişidir" dedi.
9.04.2019 Siyaset
O tim PKK’nın kâbusu oldu
O tim PKK’nın kâbusu oldu Kar-kış, yağmur-çamur demeden gece gündüz terörle mücadelesini sürdüren Mehmetçik, PKK’nın 22 kişilik sözde ‘Karadeniz Açılım Grubu’nu tamamen ortadan kaldırdı.
15.11.2018 Gündem
Marmaris'ten Karadeniz'e gelip kökünü kazıdılar
Marmaris'ten Karadeniz'e gelip kökünü kazıdılar Karadeniz'de, 4 yıldır yürütülen terör operasyonlarında PKK'nın 22 kişilik sözde 'Karadeniz Açılım Grubu'nun tamamı etkisiz hale getirildi. Grupta yer alan 22 teröristin 15'i operasyonlarda öldürülürken, 3'ü teslim oldu, 4'ü ise yaralı olarak ele geçirildi. Bu başarının en büyük mimarlarından biri de İzmir Bornova Komando Tugayı'ndaki Jandarma Özel Harekat (JÖH) Timleri...
14.11.2018 Gündem
Bingöl'de hain pusu: 1 şehit, 3 yaralı
Bingöl'de hain pusu: 1 şehit, 3 yaralı Bingöl'de teröristlerin açtığı ateş sonuç 1 asker şehit oldu,3 asker yaralandı.
8.06.2018 Gündem
Terhisine 1 hafta kala şehit olan Afşar toprağa verildi
Terhisine 1 hafta kala şehit olan Afşar toprağa verildi Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin saldırısında terhisine bir hafta kala şehit olan Piyade Er Baki Afşar (21), memleketi Çorum'da düzenlenen törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.Şırnak'ın Şenoba Kuyu Tepe Üs Bölgesi'nde PKKlı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen saldırıda şehit olan 3 askerden biri olan Piyade Er Baki Afşar'ın cenazesi, Şırnak'ta düzenlenen askeri törenin ardından memleketi Çorum'a gönderildi. Askeri uçakla Amasya'nın Merzifon Havaalanı'na gelen cenaze, dün gece karayoluyla Çorum'a getirildi. Bu gün, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan dualarla alınan şehit Piyade Er Afşar'ın cenazesi ilk olarak Gülabibey Mahallesi Bağcılar 17'nci Sokak'taki baba evine götürüldü. Burada dua edilip yakınlarından helallik alındı. Ardından şehidin cenazesi, cenaze töreni için Akşemseddin Cami'ine götürüldü. Törene Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Hava Kuvvetleri Komutanlığı Lojistik Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Şahin Kılıçarslan, Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Cami Ceylan, Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, bürokratlar, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri şehidin yakınları ile yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Cenaze töreni sırasında şehidin yakınları güçlükle ayakta durabildi. Şehit annesi Nurdan Afşar (42) ve şehit babası Mustafa Afşar (43), taziyeleri kabul etti. Şehidin lise öğrencisi olan kız kardeşi Hilal Afşar ise "Ne olur ağabeyim gitme beni bırakma" diyerek gözyaşı döktü. Bu sırada tören alanına gelen Gençlik ve Spor Bakanı Bak, şehidin yakınlarına başsağlığı diledi. Şehidin kızı kardeşi Hilal Afşar'ın yanına gelen Bakan Bak, gözyaşlarını silerek teselli etmeye çalıştı. Öğlen namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından şehit Piyade Er Afşar'ın cenazesi Çorum Şehitliği'nde toprağa verildi. Şehit Piyade E
11.09.2019 Yaşam
Terhisine 1 hafta kala şehit olan Afşar toprağa verildi
Terhisine 1 hafta kala şehit olan Afşar toprağa verildi Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin saldırısında terhisine bir hafta kala şehit olan Piyade Er Baki Afşar (21), memleketi Çorum'da düzenlenen törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
17.04.2018 Gündem
Terhisine 1 hafta kala şehit olan Afşar toprağa verildi
Terhisine 1 hafta kala şehit olan Afşar toprağa verildi Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin saldırısında terhisine bir hafta kala şehit olan Piyade Er Baki Afşar (21), memleketi Çorum'da düzenlenen törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
17.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

3 Pkk'lı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.