3 Yaş

3 Yaş

Son dakika 3 yaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 3 yaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 3 yaş haber sayfamızda...

3 Yaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 27.130 3 yaş haberi bulunmuştur.
Çocukları buluşturan yeni dünya
Çocukları buluşturan yeni dünya Hayal gücünün sınırlarını zorlayan Çocukların Festivali, altıncı kez düzenleniyor.
15.04.2024 Kültür Sanat
Yaşar Alptekin'den çarpıcı itiraf: Battım!
Yaşar Alptekin'den çarpıcı itiraf: Battım! 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, maneviyata yönelerek, mesleğinden uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı. Ünlü isim, son olarak katıldığı programda 12 kez ticarete atıldığını ama hepsinde battığını söyledi.
6.04.2024 Cadde
'Mahalle Odaklı Kreş Modeli'nin yaygınlaştırılmasını çok önemsiyoruz'
'Mahalle Odaklı Kreş Modeli'nin yaygınlaştırılmasını çok önemsiyoruz' Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "0-3 yaş arası çocuklar için Mahalle Odaklı Kreş Modeli ile bakım ve eğitim hizmeti veren kurumların yaygınlaştırılmasını çok önemsiyoruz. Ülke geneline yaygınlaştırılacak bu modelin kadınların ev ve iş hayatı arasında bir tercih yapmak zorunda kalmalarının önüne geçmeyi hedefliyoruz" dedi.
19.03.2024 Ekonomi
"Kadın istihdamını yüzde 25,3’ten yüzde 31,4’e çıkardık”
"Kadın istihdamını yüzde 25,3’ten yüzde 31,4’e çıkardık” Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bir dizi ziyaret için Bursa’ya geldi. Şehit yakınları ve gazilerle iftar yapan Bakan Göktaş, daha sonra Bursa’daki kadın kooperatifleri temsilcileri ile bir araya geldi.
19.03.2024 Ekonomi
Bakan Göktaş atama müjdesini duyurdu! Ayın 22’sinde gerçekleşecek
Bakan Göktaş atama müjdesini duyurdu! Ayın 22’sinde gerçekleşecek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit ve gazilerin ülkeye büyük fedakarlık yaptıklarını belirtti. Bakan Göktaş, "Bu cuma, yani ayın 22'sinde şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın kamu kurumlarına atamasını gerçekleştireceğimizin müjdesini de buradan sizlerle paylaşmak isterim. Böylece yapacağımız yeni atamalarla kamuda 49 bin 901 şehit yakını, gazi ve gazi yakınını istidam etmiş olacağız" açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
Bakan Göktaş'tan Birleşmiş Milletler'de 'İsrail' protestosu!
Bakan Göktaş'tan Birleşmiş Milletler'de 'İsrail' protestosu! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Birleşmiş Milletler (BM) Kadının Statüsü Komisyonunun 68'inci Oturumu'nda İsrailli Bakan söz aldığı sırada salonu terk ederek, İsrail'in Gazze saldırılarına yönelik Türkiye'nin tepkisini gösterdi.
12.03.2024 Haberler
Bakan Göktaş'tan Birleşmiş Milletler'de 'İsrail' protestosu!
Bakan Göktaş'tan Birleşmiş Milletler'de 'İsrail' protestosu! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Birleşmiş Milletler (BM) Kadının Statüsü Komisyonunun 68'inci Oturumu'nda İsrailli Bakan söz aldığı sırada salonu terk ederek, İsrail'in Gazze saldırılarına yönelik Türkiye'nin tepkisini gösterdi.
12.03.2024 Gündem
Bakan Göktaş: Kadın milletvekili oranı yüzde 20’ye yükseldi
Bakan Göktaş: Kadın milletvekili oranı yüzde 20’ye yükseldi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla Ankara’da bir otelde 'Türkiye Yüzyılında Başkentin Güçlü Kadınları' programında kadınlarla bir araya geldi.
8.03.2024 Gündem
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 'Eşsiz İzmir Kadın ve Aile Lansmanı'nı gerçekleştirdi. Lansmana AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı da katılım gösterdi.
8.03.2024 Gündem
Bakan Göktaş: Kadın istihdamı oranını yüzde 25'e çıkardık
Bakan Göktaş: Kadın istihdamı oranını yüzde 25'e çıkardık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "8 Mart'ta açıklayacağımız 'Kadının Güçlenmesi Strateji Belgesi ve Eylem Planı' ile de kadınların değişen iş gücü piyasasına tam, eşit ve etkin katılımlarını artıracağız" dedi.
6.03.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek: Hedefimiz kadının iş gücüne katılım oranını yüzde 40’a çıkarmak
Bakan Şimşek: Hedefimiz kadının iş gücüne katılım oranını yüzde 40’a çıkarmak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması'nın ödül törenine katıldı.
5.03.2024 Ekonomi
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak'
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 11 başlıktan oluşan projelerini tek tek açıkladı.
13.02.2024 Gündem
60 yaş üstü 36 öğrenci karnelerini aldı
60 yaş üstü 36 öğrenci karnelerini aldı İzmir Karabağlar Fevzi Özakat Anadolu Lisesi bünyesinde sadece 60 yaş üzeri bireylerin kabul edildiği 3. Yaş Üniversitesinde eğitim gören 36 öğrenci karnelerini aldı.
11.02.2024 Eğitim
3 yaşındaki çocuğun şüpheli ölümü! Anne ve erkek arkadaşı hakkında karar
3 yaşındaki çocuğun şüpheli ölümü! Anne ve erkek arkadaşı hakkında karar Çorum’da 3 yaşındaki erkek çocuğu R.E.Ş’nin şüpheli görülen ölümü sonrası annesi Z. B. Y. ve erkek arkadaşı B.Ç. hakkında üzerlerine atılı suçu işlediklerine dair delil olmadığı gerekçesiyle beraat kararı verildi.
7.02.2024 Gündem
Elektrikli araçlarda fiyat düştü: Nedeni belli oldu
Elektrikli araçlarda fiyat düştü: Nedeni belli oldu 2023 yılı genelinde içten yanmalı motorlu araçların ikinci el fiyatlarında artış gözlenirken, kullanılmış elektrik araçlarda fiyatlar düştü. Geçen yıl Türkiye’deki elektrikli otomobillerin ikinci eldeki değer kaybı yüzde 4.14 seviyesinde gerçekleşirken, 4-5 yaşındaki elektrikli araçlarda fiyatlar yüzde 13’e varan oranda geriledi.
6.02.2024 Ekonomi
Yaşlı öğrenciler mezun olmak istemeyince, çözüm bulundu
Yaşlı öğrenciler mezun olmak istemeyince, çözüm bulundu Akdeniz Üniversitesi 60+ Tazelenme Üniversitesi’nde lisan eğitimini tamamlayan 60 yaş üzeri öğrenciler, projenin kurucusu Prof. Dr. İsmail Tufan'dan, hocam, “Bizi sınıfta bırak, biz kalalım, devam edelim” talepleri üzerine yüksek lisans programı açıldı.
21.01.2024 Eğitim
Bezdeki idrar kola rengiydi, öksürüğü geçmiyordu! Ölümcül gerçeği annesi fark etti
Bezdeki idrar kola rengiydi, öksürüğü geçmiyordu! Ölümcül gerçeği annesi fark etti Dünyaya geleli 16 ay olmuştu ve oldukça sağlıklı olan minik bebeğin soğuk algınlığı yaşamamasına rağmen bir süredir geçmeyen öksürüğü vardı. Ancak ne olduysa 10 yıldır dadılık yapan genç anne, oğlunun bezini değiştirirken oldu. Bezdeki idrar kola rengindeydi. Soluğu doktorda alan ailenin dikkati ise bebeklerini kurtardı.
18.01.2024 Genel Sağlık
Uyku, öğrenmeyi kolaylaştırıyor
Uyku, öğrenmeyi kolaylaştırıyor Düzenli uyku, çocuklarda kalıcı, hızlı öğrenmeyi sağladığı gibi akademik başarıyı artırıyor. Öğle uykusu da öğrenmeyi olumlu etkiliyor. Kaliteli uyku için sessizlik, ışık, oda sıcaklığı çok önemli. Elektronik cihazlar ise dikkati dağıtarak uykuyu bozuyor.
10.01.2024 Eğitim
'Toplumsal cinsiyet eşitliği için yol haritamız hazır'
'Toplumsal cinsiyet eşitliği için yol haritamız hazır' QNB Finansbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Cenk Akıncılar, Milliyet’e toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda banka bünyesindeki çalışmaları, yol haritasını ve “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Rehberi”ni anlattı.
11.12.2023 Ekonomi
Almeda Abazi: Tolgahan, Alina yüzünden bana yaklaşamıyor!
Almeda Abazi: Tolgahan, Alina yüzünden bana yaklaşamıyor! Almeda Abazi, önceki gün bir sergide objektiflere takıldı. Alina'nın babasına Efehan'ın ise kendisine düşkün olduğunu söyleyen Abazi,"Alina Tolgahan'a aşık. İkisi birbirinden ayrılmıyor. Tolgahan da bu durumdan çok memnun, beni unuttu" dedi.
4.12.2023 Cadde
Profesörün halini görenler gözlerine inanamadı!
Profesörün halini görenler gözlerine inanamadı! Erzincan’da sarı renkli yağmurluk üzerine vücudunun tamamına çam fidanlarını asıp cadde ve sokakları yürüyen profesörün halini görenler gözlerine inanamadı.
22.11.2023 Yaşam
Takviye gıdada yeni dönem yolda: Etken maddeye sınır çocuklara özel ayar
Takviye gıdada yeni dönem yolda: Etken maddeye sınır çocuklara özel ayar Takviye gıdalarda yeni düzenlemeyle tatlı kaşığı gibi net olmayan ölçüler kalkacak. Etken maddelerin oranına bakanlık kısıt getirebilecek. Arı sütü, propolis içeren takviye edici gıdalara 2-4 yaş grubu için onay yok.
20.11.2023 Ekonomi
Kışladan kütüphaneye
Kışladan kütüphaneye Geçmişi 18. YY’ın ortasına uzanan İstanbul’daki Rami Kışlası, aslına uygun restorasyon, renovasyon ve yeniden inşa çalışmalarının ardından Türkiye’nin ve İstanbul’un bilgiye açılan penceresi Rami Kütüphanesi olarak yeniden hayat buldu.
29.10.2023 Kültür Sanat
Olimpiyatlara güreş damgası!
Olimpiyatlara güreş damgası! 1936 Berlin Olimpiyatları’nda şampiyon olan milli güreşçi Yaşar Erkan, Türkiye Cumhuriyeti’ne olimpiyatlarda ilk altın madalya kazandıran sporcu ünvanının sahibi oldu.O tarihten sonra Türkiye, olimpiyatlarda en fazla güreşte altın madalya aldı. Kadınlar da ise boksta büyük başarılar yakaladık...
28.10.2023 Skorer
Miyopa karşı açık hava! 'En az 1 saat güneş ışığı gelişim riskini azaltıyor'
Miyopa karşı açık hava! 'En az 1 saat güneş ışığı gelişim riskini azaltıyor' Görme bozuklukları, teknolojinin hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelmesiyle birlikte artık daha sık karşılaşılan bir rahatsızlık türü. Çocuklarda da bu rahatsızlıkların arttığını belirten uzmanlar en az 1 saat güneş ışığının yararlarına dikkat çekiyor.
14.10.2023 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

3 Yaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.