30-31 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı var mı, yasak olan 15 il hangileri, kimleri kapsamıyor? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak?
30-31 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı var mı, yasak olan 15 il hangileri, kimleri kapsamıyor? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak? 23-24-25-26 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma yasağı uygulandı. 4 günlük sokağa çıkma yasağı gece bitti. Corona virüs nedeniyle alınan sokağa çıkma yasağının ne zaman biteceği, 30-31 Mayıs tarihlerinde uygulanıp uygulanmayacağı ise merak ediliyor. Peki sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? 30-31 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı var mı?
30.05.2020 Gündem
Bugün sokağa çıkma yasağı var mı? Hangi illerde sokağa çıkma yasağı uygulanıyor? Açık olan işletme kurumlar nereler...
Bugün sokağa çıkma yasağı var mı? Hangi illerde sokağa çıkma yasağı uygulanıyor? Açık olan işletme kurumlar nereler... Corona virüs tedbirleri kapsamında 15 ilde uygulanmaya devam eden hafta sonu sokağa çıkma yasağı kararının Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından alınmış kararın ardından İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilin valiliğine gönderilen genelge ile resmen duyurulmuştu. İki gün sürecek sokağa çıkma kısıtlamasının ardından vatandaşlar bugün sokağa çıkma yasağı var mı, hangi illerde sokağa çıkma yasağı var? Açık olan işletme ve kurumlar nereler sorularına yanıt aramaya başladı. İşte merak edilen tüm soruların yanıtları...
30.05.2020 Gündem