30 Bin Tl

30 Bin Tl

Son dakika 30 bin tl haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 30 bin tl gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 30 bin tl haber sayfamızda...

30 Bin Tl

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.034 30 bin tl haberi bulunmuştur.
Konuttaki peşinat sorununa yeni çözüm!
Konuttaki peşinat sorununa yeni çözüm! Fiyatlardaki yüksek seyir, krediye erişimdeki zorluklar ve faiz oranlarındaki yüksek seyir derken, konutunu elden çıkarmak isteyen mülk sahipleri yeni bir yönteme başvurdu. İkinci el satış platformlarında 'takasa uygun’ şeklinde ilanlar dikkat çekmeye başladı. İşte detaylar...
22.04.2024 Ekonomi
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır Bazı kolejler, sırf yabancı diye uzmanlığı öğretmenlik olmayan kişilere öğretmenlik yaptırıyor. Bu kişilerin özgeçmişlerini ise sır gibi saklıyorlar. Aralarında mühendislik, veterinerlik gibi bölümlerden mezun olanlar hatta kendi ülkelerinde manavlık, çağrı merkezi operatörlüğü yapanlar bile bulunuyor.
19.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir. Siyasetçi, kamu görevlisi ve seçmene görevler düşüyor. Seçim döneminde yükselen tansiyonu farklı yerlere taşımaya çalışanları iyi tanımamız gerekiyor.' dedi.
28.03.2024 Gündem
1 Nisan'da okullar tatil edildi! MEB'den son dakika açıklaması
1 Nisan'da okullar tatil edildi! MEB'den son dakika açıklaması Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri nedeniyle okulların 1 Nisan'da tatil edildiğini duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına yakıt desteği müjdesi: 30 bin TL vereceğiz
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına yakıt desteği müjdesi: 30 bin TL vereceğiz Öğrenci ve emeklilere müjde veren AK Parti'nin Ankara adayı Altınok, sosyal medya hesabından minibüs esnafına müjdeli haberi paylaştı.
28.03.2024 Gündem
Lise öğrencileri için Kutup Araştırma Projeleri Yarışması başvuruları devam ediyor
Lise öğrencileri için Kutup Araştırma Projeleri Yarışması başvuruları devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında TÜBİTAK yürütücülüğünde düzenlenen lise öğrencileri kutup araştırma projeleri yarışması için başvurular 29 Mart tarihine kadar devam ediyor.
26.03.2024 Teknoloji
150 kiloluk kılıç balığını 30 bin TL'ye sattı
150 kiloluk kılıç balığını 30 bin TL'ye sattı Adana'nın Karataş ilçesi açıklarında tekneyle avlanan balıkçı Bahri Gayır'ın ağlarına 150 kilo ağırlığında kılıç balığı takıldı. Balık, bir restorana 30 bin TL'ye satıldı.
18.03.2024 Ekonomi
Köpek havladı, 700 bin TL'si gitti: Benimle alakası yok, başıma gelmeyen kalmadı
Köpek havladı, 700 bin TL'si gitti: Benimle alakası yok, başıma gelmeyen kalmadı Samsunlu 61 yaşındaki esnaf Bülent Petek, 10 yıl önce dükkanının önünde pitbull saldırısına uğrayan golden cinsi yavru köpeği tedavi ettirdi. 'Kont' ismini verdiği köpek, yıllar sonra başına iş açtı.
15.03.2024 Haberler
Köpek havladı, 700 bin TL'si gitti: Benimle alakası yok, başıma gelmeyen kalmadı
Köpek havladı, 700 bin TL'si gitti: Benimle alakası yok, başıma gelmeyen kalmadı Samsunlu 61 yaşındaki esnaf Bülent Petek, 10 yıl önce dükkanının önünde pitbull saldırısına uğrayan golden cinsi yavru köpeği tedavi ettirdi. 'Kont' ismini verdiği köpek, yıllar sonra başına iş açtı.
15.03.2024 Gündem
Yıldız Tilbe'nin ilginç yeni hobisi!
Yıldız Tilbe'nin ilginç yeni hobisi! Yıldız Tilbe, sosyal medya paylaşımlarıyla ve yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz haftalarda mutluluğunun formülünü açıklayan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe şimdi ise edindiği yeni hobisiyle gündeme geldi.
15.03.2024 Cadde
Bankalardan faizsiz kredi kampanyası!
Bankalardan faizsiz kredi kampanyası! Kredi ve kredi kartlarıyla ilgili düzenlemeler vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye başlandı. Yapılan son düzenlemelerle birlikte kredi kartı nakit avansta taksit sayısı azaltılırken, bankalarda kredi faiz oranları yükselmeye başladı. Ancak hala düşük tutarlarda uygun borçlanma imkanı mümkün. Bankalarda halihazırda ‘hoş geldin’ adı altında verilen faizsiz kredi kampanyaları dikkat çekiyor.
15.03.2024 Ekonomi
Kuyumculardan vatandaşlara gram altın uyarısı
Kuyumculardan vatandaşlara gram altın uyarısı Merdiven altı diye tabir edilen yerlerden ucuz diye tercih edilerek alınan kesme altının, daha sonra bozdurmak istendiğinde sıkıntı oluşturabileceğine dikkat çeken kuyumcular, gram altın alırken mutlaka sertifikalı olması uyarısında bulundu.
12.03.2024 Haberler
Vatandaşlara gram altın uyarısı
Vatandaşlara gram altın uyarısı Merdiven altı diye tabir edilen yerlerden ucuz diye tercih edilerek alınan kesme altının, daha sonra bozdurmak istendiğinde sıkıntı oluşturabileceğine dikkat çeken kuyumcular, gram altın alırken mutlaka sertifikalı olması uyarısında bulundu.
12.03.2024 Ekonomi
Kredi ile araç alacaklar dikkat! Aylık 30 bin lira ödemesi var
Kredi ile araç alacaklar dikkat! Aylık 30 bin lira ödemesi var Bankalarda kredi faiz oranları her geçen gün daha da yükseliyor. Özellikle taşıt kredilerinde limitlerin düşük olması ve faiz oranlarının yükselmesi borçlanarak araç alımını zorlaştırıyor. Peki taşıt kredilerinde faiz oranları daha da yükselir mi, borçlanarak araç almak isteyenler için son fırsat mı? Konuyla ilgili uzman isim milliyet.com.tr’ye çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...
12.03.2024 Ekonomi
Turgut Altınok: 31 Mart’tan sonra PTT çalışanları pasolarına geri dönecek
Turgut Altınok: 31 Mart’tan sonra PTT çalışanları pasolarına geri dönecek AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "31 Mart’tan sonra PTT çalışanları pasolarına geri dönecek. PTT personelimiz eskiden olduğu gibi ücretsiz otobüs hizmetinden yararlanacak" dedi.
8.03.2024 Gündem
Borçlanarak ev alacaklar dikkat: BDDK değişikliğe gitti! Kredi kısıtlamasından kimler muaf?
Borçlanarak ev alacaklar dikkat: BDDK değişikliğe gitti! Kredi kısıtlamasından kimler muaf? Geçtiğimiz yıl devreye alınan ikinci kez ev alacaklara kredi sınırlamasında bazı muafiyetler getirildi. Peki kredi sınırından kimler muaf tutulacak? Şu anda konut kredisinde faiz oranları ne durumda, 1 milyon TL kredi çekmek isteyen bir kişi ne kadar aylık taksit ödüyor? İşte detaylar...
5.03.2024 Ekonomi
YÖK uluslararası araştırma burslarının miktarını artırdı
YÖK uluslararası araştırma burslarının miktarını artırdı Yükseköğretim Kurulu (YÖK), geçtiğimiz yıl başlattığı Uluslararası Araştırmacı Projeleri burslarını artırdı.
1.03.2024 Eğitim
‘Yardımı değil, hortumu kestik’
‘Yardımı değil, hortumu kestik’ İBB Başkanı İmamoğlu, dün ‘Daha Adil İstanbul’ sloganıyla seçim vaatlerini açıkladı.
22.02.2024 Gündem
Turgut Altınok: Ankara'da aslında iş yok ama sosyal medyada ses çok
Turgut Altınok: Ankara'da aslında iş yok ama sosyal medyada ses çok AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın seçim afişlerindeki 'Az laf, çok iş' sloganına ilişkin, "Az laf, az iş. Az laf, az hizmet. Yani iş yapanın sözü, kelamı olur. Eser yapanın sözü ve kelamı olur. Ankara'da aslında iş yok ama sosyal medyada ses çok" ifadelerini kullandı.
20.02.2024 Gündem
Torbacı avukatın cezası belli oldu! Cezaevindeki müvekkiline uyuşturucu verdi
Torbacı avukatın cezası belli oldu! Cezaevindeki müvekkiline uyuşturucu verdi Kocaeli'de F Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu müvekkili H.B.'ye uyuşturucu verdiği iddiasıyla tutuklu yargılanan avukat Bayram Oray Uzun, 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti' suçundan 15 yıl hapis ve 30 bin TL adli para cezası ile cezalandırıldı.
20.02.2024 Gündem
Akıllı Ulaşım Yarışması’nda başvurular devam ediyor
Akıllı Ulaşım Yarışması’nda başvurular devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında İGA İstanbul Havalimanı yürütücülüğünde düzenlenen “Akıllı Ulaşım Yarışması”na başvurular devam ediyor.
16.02.2024 Teknoloji
40 bin kişi şehri terk etti! Kira fiyatlarında yüzde 20'lik düşüş
40 bin kişi şehri terk etti! Kira fiyatlarında yüzde 20'lik düşüş Geçtiğimiz yılın ortalarından sonra kira fiyatlarında genel olarak durağan bir seyir gözlenirken, bazı illerde fiyatlarda geri çekilme dikkat çekti. Türkiye’nin gözde turizm şehirlerinden birinde kira fiyatlarında yüzde 20’ye varan düşüş gözlendi. Peki kiralardaki düşüşün nedeni ne? İşte detaylar...
12.02.2024 Ekonomi
CHP'nin aday göstermediği belediye başkanından miting: Hodri meydan
CHP'nin aday göstermediği belediye başkanından miting: Hodri meydan Cumhuriyet Halk Partisi'nde geçtiğimiz günlerde açıklanan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye adayları sonrası yeniden aday gösterilmeyen Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Çeşme Meydanı'nda miting düzenledi.
1.02.2024 Gündem
Avrupa’da anaokulu ücretleri ailenin gelirine göre belirleniyor: Az kazanan az çok kazanan çok ücret ödüyor
Avrupa’da anaokulu ücretleri ailenin gelirine göre belirleniyor: Az kazanan az çok kazanan çok ücret ödüyor Mahalle arasında 25-30 bin TL’ye eğitim veren anaokulları olsa da isim yapan okullarda bu ücretler 200-250 bin TL arasında. Yeni zamlarla 400-500 bin TL’lik ücretler, 800 bin TL’ye ulaşacak gibi. anaokulu fiyatlarını dünyayla kıyasladı.
1.02.2024 Eğitim
MİT ve polisten ortak uyuşturucu operasyonu
MİT ve polisten ortak uyuşturucu operasyonu Gaziantep'te, MİT ve polis ekiplerinin düzenlediği ortak operasyonda bir depoda 193 bin uyuşturucu hap ve 79 kilo 350 gram kimyasal madde ele geçirildi.
26.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

30 Bin Tl ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.