30 Gün

30 Gün

Son dakika 30 gün haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 30 gün gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 30 gün haber sayfamızda...

30 Gün

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 71.458 30 gün haberi bulunmuştur.
AB’den gençlere ücretsiz tren bileti
AB’den gençlere ücretsiz tren bileti  Avrupa Birliği Komisyonu “DiscoverEU” (AB’yi Keşfet) programı kapsamında 18 yaşını bitiren gençlere 10 binlerce tren bileti hediye edileceğini duyurdu.
18.04.2024 Eğitim
AB’den 35 bin gence ücretsiz Avrupa turu: Türk vatandaşlarının da başvurabileceği programın şartları neler?
AB’den 35 bin gence ücretsiz Avrupa turu: Türk vatandaşlarının da başvurabileceği programın şartları neler? Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, “DiscoverEU” programı kapsamında, aralarında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının da bulunduğu 35 bin genç için trenle ücretsiz Avrupa turu düzenleyecek.
17.04.2024 Dünya
Bakan Yerlikaya: Pazar günü, kamyon, tanker ve çekicileri 24 saat boyunca trafikten kısıtlıyoruz
Bakan Yerlikaya: Pazar günü, kamyon, tanker ve çekicileri 24 saat boyunca trafikten kısıtlıyoruz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük bayram tatilinin son gününde kamyon, tanker ve çekicilerin 24 saat boyunca trafikten kısıtlanacağını belirterek, "Pazar günü son 24 saat, 05.00 ile pazartesi günü 05.00 arasında da kamyon, tanker ve çekicilerin de trafikten 1 gün boyunca kısıtlanmasını kararlaştırdık" dedi.
10.04.2024 Haberler
Binlerce kişi bayram namazını Ayasofya Camii'nde kıldı
Binlerce kişi bayram namazını Ayasofya Camii'nde kıldı Ayasofya Camii'nde yüzlerce kişinin katılımıyla bayram namazı kılındı. Camiye sığmayan vatandaşlar, caminin avlusunda saf tuttu.
10.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: İstanbul ve Ankara için yeni tedbirler
Bakan Yerlikaya açıkladı: İstanbul ve Ankara için yeni tedbirler İçişleri Bakanı Yerlikaya, ”Bayram tatili dönüşü İstanbul ve Ankara illerindeki trafik yoğunluğunun azaltılabilmesi için kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların, 14 Nisan 2024 Pazar günü saat 05.00’den 15 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar; İstanbul ve Ankara istikametine seyitlerine izin verilmeyecektir." dedi.
10.04.2024 Gündem
UEFA'dan Fenerbahçe'nin cezasında indirim kararı!
UEFA'dan Fenerbahçe'nin cezasında indirim kararı! UEFA, Fenerbahçe'ye verilen 3 maçlık deplasman seyircisi yasağını 2 maça düşürdü.
8.04.2024 Fenerbahçe
Süper Lig kulüpleri TFF'nin seçime gitmesi için imza topluyor!
Süper Lig kulüpleri TFF'nin seçime gitmesi için imza topluyor! Süper Lig kulüpleri, Türkiye Futbol Federasyonu'nun olağanüstü seçime gitmesi için noter huzurunda imza toplamaya başladı.
8.04.2024 Süper Lig
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi?
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi? TFF Hukuk Müşavirliği, günlerdir beklenen sevk raporunu açıkladı. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle ev sahibi kulüp ve Antrenör Egemen Korkmaz, sarı-lacivertlilerde de Osterwolde, Osayi Samuel ve İrfan Can ile 2 çalışan PFDK’ya gönderildi.
2.04.2024 Trabzonspor
12 yaşındaki Türk sporcu satranç tarihine geçti!
12 yaşındaki Türk sporcu satranç tarihine geçti! Grenke Açık Satranç Turnuvası’nda mücadele eden 12 yaşındaki Türk sporcu Yağız Kaan Erdoğmuş, satranç tarihine adını yazdırdı.
1.04.2024 Diğer
Karadeniz’de balıkçılar sezonu erken kapattı
Karadeniz’de balıkçılar sezonu erken kapattı 1 Eylül'de ‘vira bismillah’ diyerek denize açılan balıkçılar, balık boylarının istenilen seviyede olmaması nedeniyle erken paydos yaptı. Perşembe Kışlaönü Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ünal Karadeniz, “Son zamanlarda istavrit balığı küçüldü. Biz de sürdürülebilir balıkçılık adına arkadaşlarımız ile beraber avlama yapmama kararı aldık” dedi.
23.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

30 Gün ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.