30 Kasım

30 Kasım

Son dakika 30 Kasım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 30 Kasım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 30 Kasım haber sayfamızda...

30 Kasım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.314 30 kasım haberi bulunmuştur.
Bakan Koca, AB Komisyonu Üyesi Stella Kyriakides ile görüştü
Bakan Koca, AB Komisyonu Üyesi Stella Kyriakides ile görüştü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun sağlık ve gıda güvenliğinden sorumlu üyesi Stella Kyriakides ile bir araya geldi.
18.04.2024 Gündem
ABD'de ilk defa bir okul saldırganı gencin ebeveynleri hapis cezasına çarptırıldı
ABD'de ilk defa bir okul saldırganı gencin ebeveynleri hapis cezasına çarptırıldı Jennifer Crumbley ve oğullarına silahı erken Noel hediyesi olarak alan kocası James, çocuklarının eylemlerinden dolayı Amerika Birleşik Devletleri'nde kasıtsız adam öldürme suçundan hüküm giyen ilk ebeveynler oldu.
10.04.2024 Dünya
İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi hayatını kaybetti! 'Hayatıma hangi kadın girse gözleri sendi'
İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi hayatını kaybetti! 'Hayatıma hangi kadın girse gözleri sendi' İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi Gökçen Hacıoğlu vefat etti. Oyuncu, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Hacıoğlu, babaannesinin mezarının fotoğrafını paylaşarak duygularını dile getirdi.
21.03.2024 Cadde
Kan parası, hukuk yarası! Murat Aci'nin ailesine 'para' teklif edilmesiyle yeniden gündemde
Kan parası, hukuk yarası! Murat Aci'nin ailesine 'para' teklif edilmesiyle yeniden gündemde Suçlu tarafın şikâyetten vazgeçsin diye verdiği kan parası, T.C’nin cipiyle çarpıp öldürdüğü Murat Aci’nın ailesine ‘para’ teklif edilmesiyle yeniden gündemde. Konuyu hukukçulara sorduk.
20.03.2024 Gündem
Beşiktaş'ın toplam borcu açıklandı!
Beşiktaş'ın toplam borcu açıklandı! Beşiktaş’ın 30 Kasım 2023 tarihi itibariyle borcunun 8 milyar 453 milyon 690 bin TL olduğu açıklandı.
9.03.2024 Beşiktaş
Dursun Özbek: Bilanço çiçek gibi görünmeli!
Dursun Özbek: Bilanço çiçek gibi görünmeli! Avrupa’dan elenmenin ardından lig ve kupaya dönen G.Saray’da Başkan Dursun Özbek, ara transfer döneminde her türlü riski üzerine aldı, transfer harcaması yaptırmadı. Boey’in satışına rağmen seçimi öncelik gören Özbek, "Nisan ayında bilanço çiçek gibi görünmeli" diye konuştu.
29.02.2024 Galatasaray
Dursun Özbek: Galatasaray’ı faiz sarmalından çıkaracağız
Dursun Özbek: Galatasaray’ı faiz sarmalından çıkaracağız Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Şubat Ayı Olağanüstü Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Galatasaray
Tahkim Kurulu itirazı reddetti! Kayserispor'un 3 puanı silinecek
Tahkim Kurulu itirazı reddetti! Kayserispor'un 3 puanı silinecek Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Kayserispor'un 3 puan tenzili ile ilgili itirazını reddetti ve Kulüp Lisans Kurulu’nun kararını onadı. Bu gelişme sonrası sarı-kırmızılı takımın 29 olan puanı 26'ya düşecek.
20.01.2024 Kayserispor
1.5 ay önce ortağını rehin almıştı... Şimdi de Kocaeli'nde 1 kişiyi yaraladı
1.5 ay önce ortağını rehin almıştı... Şimdi de Kocaeli'nde 1 kişiyi yaraladı Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, geçen kasım ayında ortağını pompalı tüfekle rehin alıp çevreye rastgele ateş açan Fatih K., bugün de borç- alacak nedeniyle iş yerine gittiği İ.İ.'yi pompalı tüfekle vurarak yaraladı. Fatih K., daha sonra ise İ.İ.'nin ortağı E.Y.'nin evini kurşunladı. Polis, kaçan Fatih K.'yı arıyor.
18.01.2024 Gündem
Armağan Çağlayan: Küba'ya tedaviye değil, gezmeye gittim!
Armağan Çağlayan: Küba'ya tedaviye değil, gezmeye gittim! Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, Nişantaşı'nda ayaküstü soruları yanıtladı. Küba'ya kanser tedavisi için gittiği iddia edilen ünlü sunucu, Türkiye'de aldığı tedavi ile hastalığını atlattığını ve kontrollerinin devam ettiğini söyledi.
17.01.2024 Cadde
Görünüm iyileşti, not bir kademe artar mı?
Görünüm iyileşti, not bir kademe artar mı? Moody’s görünümü iyileştirdi ama not değerlendirmesi B3’te kaldı. B3 ülkelerinin arasına düşmek kolay oluyor ama bu gruptan çıkmak kolay değil. Şu anda en gerçekçi beklenti notumuzun bir kademe yükselmesidir.
16.01.2024 Ekonomi
Moody’s Türkiye kararını açıkladı! Pozitife çevirdi
Moody’s Türkiye kararını açıkladı! Pozitife çevirdi Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B3" olarak teyit ederken, not görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çevirdi.
12.01.2024 Ekonomi
Kurye Yunus Emre Göçer'in ölümü! Somali Cumhurbaşkanının oğlu ara celseye geldi, yakalama kararı kaldırıldı
Kurye Yunus Emre Göçer'in ölümü! Somali Cumhurbaşkanının oğlu ara celseye geldi, yakalama kararı kaldırıldı İstanbul Fatih'te motosikletli kurye Yunus Emre Göçer’e çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan ve 6 yıla kadar hapsi istenen Somali Cumhurbaşkanının oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud duruşmaya getirildi.
12.01.2024 Gündem
ASKERLİK SINIFLANDIRMA sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 ŞUBAT Askerlik celp dönemleri ve askerlik sevk tarihleri
ASKERLİK SINIFLANDIRMA sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 ŞUBAT Askerlik celp dönemleri ve askerlik sevk tarihleri Askerlik celp sonuçları, vatani görevini yapacak gençlerin gündeminde! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Şubat 2024 sınıflandırma döneminde silahaltına alınmak isteyen yükümlülerden 30 Kasım tarihine kadar yoklama ve tercih başvurularını aldı. 2024 askerlik celp dönemleri ve sevk tarihleri ne zaman?
11.01.2024 Bilgi Rehberi
Sinead O'Connor'ın ölüm sebebi açıklandı
Sinead O'Connor'ın ölüm sebebi açıklandı 'Nothing Compares 2 U' adlı şarkısıyla bir döneme damga vuran İrlandalı şarkıcı Sinead O'Connor, geçtiğimiz sene yaşama veda etmişti. Ünlü ismin ölüm sebebi, vefatından yaklaşık altı ay sonra açıklandı.
11.01.2024 Cadde
Yer: Manisa! Dün yanan fabrika mühürlendi
Yer: Manisa! Dün yanan fabrika mühürlendi Manisa'da, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nde, geçen yıl haziran ayında sonra dün yine yangın çıkan, geri dönüşüm tesisi mühürlendi.
9.01.2024 Gündem
Rastgele kurşun sonu oldu! Liseli Ahmet Emre'yi öldürmekten yargılanan sanığın beraatine itiraz
Rastgele kurşun sonu oldu! Liseli Ahmet Emre'yi öldürmekten yargılanan sanığın beraatine itiraz Sultangazi'de 8 yıl önce yolda yürürken uzaktan sıkılan kurşunla boynundan yaralanarak 2 yıl hastanede kaldıktan sonra hayatını kaybeden lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş'un  ölümüne neden olmaktan yargılanan sanığın beraat etmesine itiraz edildi.
9.01.2024 Gündem
Manisa'da korkutan yangın kontrol altına alındı
Manisa'da korkutan yangın kontrol altına alındı Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bulunan geri dönüşüm tesisindeki yangın Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu kısa sürede tamamen kontrol altına alındı.
8.01.2024 Gündem
Kara para aklamaya karşı ‘otomatik sistem’
Kara para aklamaya karşı ‘otomatik sistem’ TikTok, Türkiye’de 2023’ün 11 ayında yaklaşık 16,5 milyon içeriği topluluk kurallarını ihlalden dolayı kaldırdı. 2023’ün ilk çeyreğinde “yasa dışı faaliyet” ihlalleri ilk sırada yer alırken, son aylarda “zihinsel ve davranışsal sağlık” ihlalleri ilk sıraya yükseldi.
6.01.2024 Gündem
30 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
30 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Güneş sisteminde yer alan takım yıldızları, Zodyak'ın 12 burcunu oluşturmaktadır. Güneşin konumuna göre beliren burçlar, yılın farklı tarihlerine yayılır. Burçlar tıpkı 4 mevsim gibi 4 ayrı grupta 3 burç yer alacak şekilde 12 tane olarak vardır. Her biri farklı ayları kapsar. Peki 30 Kasım tarihi hangi burcun tarihleri kapsamında yer alır? 30 Kasım doğumlu kişilerin özellikleri ve yorumu nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
4.01.2024 Astroloji
Mit’ten terör örgütü DEAŞ’e darbe! Sözde Sıddık Taburu sorumlusu yakalandı
Mit’ten terör örgütü DEAŞ’e darbe! Sözde Sıddık Taburu sorumlusu yakalandı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Suriye Milli Ordusu (SMO) güçleri ile birlikte düzenlediği operasyonla Suriye Halep’te DEAŞ’ın sözde Sıddık Taburu Sorumlusu Hattab El Muhacir kod adlı Abdullah El Cündi’yi yakaladı.
2.01.2024 Gündem
1 ayda sorumlu düzeyde 10 terörist yok edildi
1 ayda sorumlu düzeyde 10 terörist yok edildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) yurt dışında gerçekleştirdiği başarılı operasyonlara bir yenisini daha ekledi.
30.12.2023 Gündem
Yunus Emre Göçer'in ölümü! Somali Cumhurbaşkanı'nın oğluna dava açıldı
Yunus Emre Göçer'in ölümü! Somali Cumhurbaşkanı'nın oğluna dava açıldı İstanbul Fatih’te motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olduğu iddia edilen Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun 6 yıla kadar hapis talebiyle yargılanmasına 16 Ocak 2024'de başlanacak.
27.12.2023 Gündem
Malatya’da kayısı yüz güldürdü
Malatya’da kayısı yüz güldürdü Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin vurduğu Malatya’da depreme rağmen toplamda 68 bin 346 ton kuru kayısı ile çekirdek ihracatı gerçekleştirildi.
27.12.2023 Ekonomi
Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu hakkında istenen ceza belli oldu
Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu hakkında istenen ceza belli oldu Fatih’te motokurye Yunus Emre Göçer'in ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanının oğlu hakkında "Taksirle öldürme" suçundan 6 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.
26.12.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

30 Kasım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.