30 Mart

30 Mart

Son dakika 30 mart haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 30 mart gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 30 mart haber sayfamızda...

30 Mart

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.793 30 mart haberi bulunmuştur.
“2 yıl içerisinde yerli ve milli tren seti sayımız 25’e ulaşacak”
“2 yıl içerisinde yerli ve milli tren seti sayımız 25’e ulaşacak” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “2025 yılı sonuna kadar 22 set daha yollarda olacak ve 2 yıl içerisinde yerli ve milli tren seti sayımız 25’e ulaşacak. 2030 yılına kadar ise toplam 56 setimiz vatandaşlarımıza hizmet vermek üzere yola çıkmış olacak” dedi.
10.04.2024 Ekonomi
30 dikiş atıldı, çenesi kırıldı! Dehşete düşüren olayda köpekler sahipli çıktı
30 dikiş atıldı, çenesi kırıldı! Dehşete düşüren olayda köpekler sahipli çıktı Bursa'da, 10 yaşındaki oğlu Y.E.K.’yi korumak isteyen Mesut Karagözoğlu’na (46) saldırarak, elleri ve kulağını parçalayan, yere düşerek çenesinin kırılmasına neden olan 4 köpeğin, sahipli ancak çipsiz olduğu ortaya çıktı. Çipleri takılarak kayıt altına alınan köpekler, rehabilitasyon süreçlerinin tamamlanmasının ardından sahiplendirilecek.
8.04.2024 Haberler
30 dikiş atıldı, çenesi kırıldı! Dehşete düşüren olayda köpekler sahipli çıktı
30 dikiş atıldı, çenesi kırıldı! Dehşete düşüren olayda köpekler sahipli çıktı Bursa'da, 10 yaşındaki oğlu Y.E.K.’yi korumak isteyen Mesut Karagözoğlu’na (46) saldırarak, elleri ve kulağını parçalayan, yere düşerek çenesinin kırılmasına neden olan 4 köpeğin, sahipli ancak çipsiz olduğu ortaya çıktı. Çipleri takılarak kayıt altına alınan köpekler, rehabilitasyon süreçlerinin tamamlanmasının ardından sahiplendirilecek.
8.04.2024 Gündem
İzmirli Berat Türkiye ikincisi
İzmirli Berat Türkiye ikincisi Uluslararası Sıfır Atık Günü olan 30 Mart’ta düzenlenen Sıfır Atık Yarışması ödül töreninde, 81 ilden 12 eser, 6 proje ve 81 okul ödül almaya hak kazandı.
6.04.2024 Ege
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, seçimlerde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere ilişkin açıklama yaptı.
4.04.2024 Haberler
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, seçimlerde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere ilişkin açıklama yaptı.
4.04.2024 Gündem
'Gelin' 12 damat 63 yaşında! Polis müdahalesine skandal savunma: Reenkarnasyon geçirdi, 300 yıldır yaşıyor
'Gelin' 12 damat 63 yaşında! Polis müdahalesine skandal savunma: Reenkarnasyon geçirdi, 300 yıldır yaşıyor Rahip olduğu öne sürülen şahıs kendisini 6 yaşında eş olarak seçtiği çocukla düğün yaptı. Dünyada infial yaratan olaya polis müdahale edince skandalın perde arkası da ortaya çıktı.
4.04.2024 Dünya
Sıfır atık yönetim sistemi yürürlüğe girdi! Uymayanlara idari yaptırım
Sıfır atık yönetim sistemi yürürlüğe girdi! Uymayanlara idari yaptırım Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan genelgeye göre, sıfır atık yönetimine geçilen bina, yerleşke ve belediyelerde sistemle ilgili eksiklikler hızla giderilecek ve yakın takibe alınacak; yükümlülüklerini yerine getirmeyenlere idari yaptırım uygulanacak. Ayrıca '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü', düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak.
2.04.2024 Gündem
ABD'de haftalık çelik üretimi arttı
ABD'de haftalık çelik üretimi arttı ABD'de ham çelik üretimi haftalık bazda artış gösterdi.
2.04.2024 Uzmanpara
TSK’dan Irak’ın kuzeyine harekat hazırlığı
TSK’dan Irak’ın kuzeyine harekat hazırlığı Türkiye, terör örgütü PKK’nın Irak’ın kuzeyindeki varlığını büyük ölçüde sona erdirmeyi planlıyor.
2.04.2024 Gündem
'Sıfır Atık Projesi' ile ilgili genelge Resmi Gazete'de yayımlandı
'Sıfır Atık Projesi' ile ilgili genelge Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın başlattığı 'Sıfır Atık' projesiyle ilgili genelge, Resmi Gazete'de yayımlandı.
1.04.2024 Gündem
Peru'da lüks saat soruşturmasında şok istifa! 'Ellerim temiz ayrılıyorum'
Peru'da lüks saat soruşturmasında şok istifa! 'Ellerim temiz ayrılıyorum' Peru'da Devlet Başkanı Dina Boluarte hakkında yürütülen lüks saat soruşturması devam ederken, Peru İçişleri Bakanı Victor Torres istifa etti.
1.04.2024 Dünya
Gazze: ABD havadan 50 bin gıda paketi gönderdi
Gazze: ABD havadan 50 bin gıda paketi gönderdi ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Gazze’ye düzenlenen hava operasyonuyla 50 bin gıda paketinin bölgeye indirildiğini duyurdu.
1.04.2024 Dünya
Genç yaşında vefat etmişti! Acılı eşinden yürek burkan paylaşım
Genç yaşında vefat etmişti! Acılı eşinden yürek burkan paylaşım Dünyaca ünlü müzik gruplarından biri olan The Wanted'ın üyelerinden Tom Parker, iki yıl önce yakalandığı beyin kanserine yenilip, henüz 33 yaşındayken hayatını kaybetmişti. Ünlü şarkıcının ölümünün ikinci yıldönümünde eşinden yürek burkan bir paylaşım geldi.
1.04.2024 Magazin
Genç yaşta vefat etmişti! Acılı eşinden yürek burkan paylaşım
Genç yaşta vefat etmişti! Acılı eşinden yürek burkan paylaşım Dünyaca ünlü müzik gruplarından 'The Wanted'ın üyelerinden Tom Parker, iki yıl önce yakalandığı beyin kanserine yenilip, henüz 33 yaşında hayatını kaybetmişti. Ünlü şarkıcının ölümünün ikinci yıl dönümünde eşinden yürek burkan bir paylaşım geldi.
1.04.2024 Cadde
Erzurum’da AK Parti büyükşehir ve 9 ilçede başkanlık kazandı
Erzurum’da AK Parti büyükşehir ve 9 ilçede başkanlık kazandı Erzurum'da AK Parti'li Mehmet Sekmen Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini 3'üncü kez kazandı. Erzurum'da 9 ilçede AK Parti, 3 ilçede DEM Parti, 2 ilçede BBP, 2 ilçede CHP, 2 ilçede YRP, 1 ilçede MHP, 1 ilçede ise İYİ Parti adayları başkan oldu.
1.04.2024 Gündem
İşte kadınların yöneteceği 11 il! Merak edilen sonuçlar geldi
İşte kadınların yöneteceği 11 il! Merak edilen sonuçlar geldi Türkiye'de 61 milyon 441 bin 880 seçmen, yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına gitti. 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtarın belirlendiği seçimde nefes kesen bir yarış yaşandı. 81 ilin 11'inde kadın aday kazandı.
1.04.2024 Gündem
27 yaşındaki ünlü oyuncu motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti!
27 yaşındaki ünlü oyuncu motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti! Son olarak 'The Boys'un spin-off'u 'Gen v' dizisinde yer alan genç oyuncu Chance Perdomo, yaşama veda etti. Basın temsilcisi, ünlü ismin geçirdiği motosiklet kazası sonrası hayatını kaybettiğini açıkladı.
1.04.2024 Cadde
Az atıklı ve refah dolu dünya dileği
Az atıklı ve refah dolu dünya dileği Emine Erdoğan mesajında, “Kaynakların en üst düzeyde kullanıldığı, atıkların en aza indirildiği ve sürdürülebilirliğin üstün geldiği refah dolu bir dünya diliyorum” ifadelerini kullandı...
31.03.2024 Gündem
Sayısal Loto çekiliş sonuçları bugün AÇIKLANDI! 30 Mart 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı!
Sayısal Loto çekiliş sonuçları bugün AÇIKLANDI! 30 Mart 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı! Çılgın Sayısal Loto çekilişi için geri sayım son buldu. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş saat 21.30'da gerçekleşti. 30 Mart Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye için heyecanlı bekleyiş sona erdi. İşte 30 Mart Cumartesi Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı…
30.03.2024 Bilgi Rehberi
BUGÜNKÜ YENİ SON DEPREMLER BİLGİSİ 30 MART 📢 Deprem mi oldu? Nerede, saat kaçta, kaç büyüklüğünde deprem meydana geldi?
BUGÜNKÜ YENİ SON DEPREMLER BİLGİSİ 30 MART 📢 Deprem mi oldu? Nerede, saat kaçta, kaç büyüklüğünde deprem meydana geldi? Son dakika deprem haberleri yakından takip ediliyor. AFAD meydana gelen depremleri tek tek sıralıyor. Depremin konumu, şiddeti, tarihi ve saat bilgisi açıklanıyor. Vatandaşlar son dakika deprem haberi hakkında araştırma yapıyor. Küçük - büyük sarsıntı hissedenler internet üzerinden, deprem mi oldu, son depremler sorularına cevap arıyor. İşte AFAD'ın son paylaştığı deprem haberleri...
30.03.2024 Bilgi Rehberi
ABD'nin en büyük kargo vinci, köprü kazasının enkazını temizlemek için Baltimore'a getirildi
ABD'nin en büyük kargo vinci, köprü kazasının enkazını temizlemek için Baltimore'a getirildi Maryland Valisi Wes Moore, Baltimore'de Francis Scott Key Köprüsü'ne çarpan kargo gemisi 'Dali'nin, devasa uzunlukta olduğunu ve üzerinde de köprü enkazı bulunduğunu belirtti. Vali Moore, "Yani geminin üzerinde duran 3 bin, 4 bin ton çelikten bahsediyoruz, bu yüzden yapacak çok işimiz var." dedi.
30.03.2024 Dünya
Japonya'da eylemciler Gazze için sokağa indi
Japonya'da eylemciler Gazze için sokağa indi Filistin direnişinin simgelerinden olan 30 Mart Toprak Günü'nde eylemciler Japonya'da sokağa indi. İsrail'e Gazze'de soykırımı durdurma çağrısı yapan yüzlerce göstericiler, acil ateşkes talebinde bulundu.
30.03.2024 Dünya
Bakan Özhaseki açıkladı: 'Sıfır Atık' gazetesi yayında!
Bakan Özhaseki açıkladı: 'Sıfır Atık' gazetesi yayında! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ‘Sıfır Atık’ gazetesinin yeni sayısının yayınlandığını kamuoyuna duyurdu. Bakan Özhaseki, “Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi’nin öncülüğünde 2017’de başlatılan ‘Sıfır Atık Hareketi’nin çalışmalarını konu alan ‘Sıfır Atık’ gazetemizin yeni sayısı bugün yayınlandı. Hem matbu olarak hem de dijitalde dolu dolu içeriklerle yayınlanan gazetemiz okuyucularıyla buluştu.” dedi.
30.03.2024 Gündem
‘Sıfır Atık’ küresel harekete dönüştü
‘Sıfır Atık’ küresel harekete dönüştü Sıfır Atık Günü dolayısıyla BM ve UNESCO gibi kuruluşlarda etkinlikler düzenlendi. Etkinliklerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın video mesajı da gösterildi.
30.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

30 Mart ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.