300 liralık yola bin TL istedi! '5 kişisiniz, fazla para almam lazım'
300 liralık yola bin TL istedi! '5 kişisiniz, fazla para almam lazım' İstanbul'da taksiye binen 5 kişi, taksicinin “Taksimetre açmam, 5 kişisiniz, pazarlık yapalım” teklifiyle deliye döndü. Taksici 300 liralık yola bin TL isterken, yaşanan tartışma müşterinin kamerasına yansıdı.
16.07.2023 Gündem
Son dakika! Kayseri'de 'sarıkız örümceği' tedirginliği! Zehirli değil ama can yakıyor
Son dakika! Kayseri'de 'sarıkız örümceği' tedirginliği! Zehirli değil ama can yakıyor Gelen son dakika haberine göre; Kayseri’de havaların ısınmasıyla özellikle akşam saatlerinde ortaya çıkan 'sarıkız örümceği' (camel spider), halkı tedirgin etti. Öte yandan Hakkari Üniversitesi, biyoçeşitliliği ortaya çıkarmak için hazırlanan proje kapsamında Zap Suyu boyunca karşılıklı lokalitelerde konumlanan yeni böğü türü keşfedildi. Böğü türüne, 'Galeodes hakkariensis' ismi verildi. Ayrıca benzer bir görüntü de Osmaniye'den geldi. Amanos Dağları eteklerindeki Ürün Yaylası'nda bulunan bir eve giren dev örümcek, panik ve korkuya neden oldu.
11.07.2021 Gündem
Son dakika! Hakkari'de yeni böğü türü keşfedildi
Son dakika! Hakkari'de yeni böğü türü keşfedildi Gelen son dakika haberine göre; HAKKARİ Üniversitesi, biyoçeşitliliği ortaya çıkarmak için hazırlanan proje kapsamında Zap Suyu boyunca karşılıklı lokalitelerde konumlanan yeni böğü türü keşfedildi. Böğü türüne, 'Galeodes hakkariensis' ismi verildi. Ayrıca benzer bir görüntü de Osmaniye'den geldi. Amanos Dağları eteklerindeki Ürün Yaylası'nda bulunan bir eve giren dev örümcek, panik ve korkuya neden oldu.
2.07.2021 Gündem
15 yaşında bu işe başladı! Herkes onu 'kurtarıcı' olarak görüyor
15 yaşında bu işe başladı! Herkes onu 'kurtarıcı' olarak görüyor Hatay'ın Hassa ilçesinde "Yılancı Mustafa" olarak tanınan Mustafa Göktürk, Amanos Dağları'nın eteklerindeki kırsal mahallelerde evlere giren yılanları, ucu çengelli bir demir ve plastik maşayla yakalayarak doğaya bırakıyor.
16.03.2021 Gündem
Kargoyla Hollanda'ya gönderilecekti! Dikişi makinesinden uyuşturucu çıktı
Kargoyla Hollanda'ya gönderilecekti! Dikişi makinesinden uyuşturucu çıktı İstanbul Küçükçekmece’de bir kargo şirketi üzerinden yurt dışına gönderilmeye çalışılan 10 kilogram afyon sakızı ile Esenyurt'ta bir adrese yapılan baskında 54 kilo 280 gram afyon sakızı ele geçirildi. 300 liralık dikiş makinası motorunun değerinin 12 bin lira olarak beyan edilmesi üzerine şüphelenen kargo çalışanın dikkati sayesinde operasyona start verildiği öğrenildi.
30.11.2020 Gündem
Kaldırım taşı ile camı kırılıp 300 TL çaldı!
Kaldırım taşı ile camı kırılıp 300 TL çaldı! Kayseri’de, parke taşıyla pastane camını kıran şüpheli kasadan 300 TL'yi alıp, kayıplara karıştı. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.
13.09.2020 Gündem
Son dakika... Patates tarlasında yılan paniği! Sivaslı genç elleriyle yakaladı
Son dakika... Patates tarlasında yılan paniği! Sivaslı genç elleriyle yakaladı Gelen son dakika haberine göre; havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar da sıklıkla görülmeye başladı. Ortaya çıkan yılanlar birçok kentte vatandaşların korku yaşamasına neden olurken bu seferde tarlada çapa yapan gencin önüne çıktı. Sivaslı genç yılanı eline alarak zarar vermeden tekrardan doğaya bıraktı.
2.07.2020 Gündem
Son dakika...Afyonkarahisar'da yılan paniği! Otomobilden itfaiyeciler çıkardı
Son dakika...Afyonkarahisar'da yılan paniği! Otomobilden itfaiyeciler çıkardı Gelen son dakika haberine göre; havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar da sıklıkla görülmeye başladı. Ortaya çıkan yılanlar vatandaşların korku yaşamasına neden oluyor. Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde, otomobilin iç kısmına giren ve zehirsiz tür olduğu belirlenen yılan, itfaiye ekiplerince çıkarılarak, doğaya bırakıldı.
29.06.2020 Gündem
Son dakika!  Yılanlardan sonra şimdi de zehirli ‘uğur böceği örümceği’
Son dakika! Yılanlardan sonra şimdi de zehirli ‘uğur böceği örümceği’ Gelen son dakika haberine göre; havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar da sıklıkla görülmeye başladı. Ortaya çıkan yılanlar vatandaşların korku yaşamasına neden oluyor. Son görüntü ise Bursa'dan geldi. Bir vatandaş üzerine düşen böceğin, zehirli uğur böceği örümceği olduğunu öğrenince büyük şaşkınlık yaşadı.
27.06.2020 Gündem
Son dakika...Isparta’da tavuk ve civcivi telef eden yılan yakalandı!
Son dakika...Isparta’da tavuk ve civcivi telef eden yılan yakalandı! Gelen son dakika haberine göre; havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar da sıklıkla görülmeye başladı. Ortaya çıkan yılanlar vatandaşların korku yaşamasına neden oluyor. Bu kez görüntüler Isparta’dan. Müstakil bir evin bahçesindeki kümese giren 1,5 metre uzunluğundaki yılan tavuk ve civcivi telef ettikten sonra itfaiye ekipleri tarafından yakalandı. Daha sonra boş bir arazide doğaya salınan yılanı, itfaiye eri, "Hadi sevgili yılanım hayırlı günler" diye bıraktı.
24.06.2020 Gündem
Son dakika... Siirt'te yılanların dansı böyle görüntülendi
Son dakika... Siirt'te yılanların dansı böyle görüntülendi Son dakika haberi... Siirt’in Gökçebağ beldesinde, 2 yılanın dansı, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Öte yandan Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde bir motosikletin içinden çıkan zehirli engerek yılanı şaşırttı. Zehriyle bir insanı 5 ile 10 dakika arasında öldürebilme gücüne sahip olan engerek yılanı itfaiye ekipleri tarafından saklandığı yerden çıkarılırken, yılan doğaya salındı. Olay sonrası şaşkınlığını gizleyemeyen motosiklet sürücüsü ise yılanın motosikletinin içine nasıl girdiğini bilmediğini söyledi.
22.06.2020 Gündem
Son dakika... Yılanları öldürmeden bir daha düşünün! "Zoonoz hastalıkların önünü açabilir"
Son dakika... Yılanları öldürmeden bir daha düşünün! "Zoonoz hastalıkların önünü açabilir" Doğal Hayatı Koruma Vakfı-Türkiye (WWF-Türkiye) Yaban Hayatı Danışmanı, Veteriner Hekim Ahmet Emre Kütükçü, yılanları "mutlaka öldürülmesi gereken canlılar" olarak görmenin, yanlış olduğunu söyledi.
21.06.2020 Gündem
Son dakika...O kente korku içinde! Et yiyerek besleniyorlar..
Son dakika...O kente korku içinde! Et yiyerek besleniyorlar.. Gelen son dakika haberine göre; havaların ısınmasıyla birlikte ortaya çıkan yılanlar ve dev örümceklerden sonra şimdi de et yiyen çekirge... Batman'ın Gercüş ilçesinde görülen, yaklaşık 15 santimetre boyundaki etçil çekirgeler, büyüklüğüyle dikkat çekiyor.
20.06.2020 Gündem
Son dakika! Yılanlar büyükşehirlere kadar indi... Ekipler zor anlar yaşadı!
Son dakika! Yılanlar büyükşehirlere kadar indi... Ekipler zor anlar yaşadı! Gelen son dakika haberine göre; havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar da sıklıkla görülmeye başladı. Ortaya çıkan yılanlar vatandaşların korku yaşamasına neden oluyor. Balıkesir'de dev yılanı gören vatandaşlar büyük panik yaşadı.
20.06.2020 Gündem
Son dakika! Bir şehir şokta! Yılanlardan sonra şimdi de dev örümcek...
Son dakika! Bir şehir şokta! Yılanlardan sonra şimdi de dev örümcek... Gelen son dakika haberine göre; havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar da sıklıkla görülmeye başladı. Ortaya çıkan yılanlar vatandaşların korku yaşamasına neden oluyor. Son görüntü ise Osmaniye'den geldi. Amanos Dağları eteklerindeki Ürün Yaylası'nda bulunan bir eve giren dev örümcek, panik ve korkuya neden oldu.
2.07.2021 Gündem
Son dakika... Adıyaman'da 2,5 metre uzunluğundaki yılan etkisiz hale getirildi
Son dakika... Adıyaman'da 2,5 metre uzunluğundaki yılan etkisiz hale getirildi Gelen son dakika haberine göre; havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar da sıklıkla görülmeye başladı. Ortaya çıkan yılanlar vatandaşların korku yaşamasına neden oluyor. Son görüntü Adıyaman’dan geldi. Gölbaşı ilçesinde bir bahçede görülen 2,5 metre uzunluğundaki yılan, bahçe sahibi tarafından etkisiz hale getirildi.
18.06.2020 Gündem
Son dakika... Yılan paniği! Bu saatlerde görürseniz...
Son dakika... Yılan paniği! Bu saatlerde görürseniz... Gelen son dakika haberine göre, evlerin ve araçların içine giren yılanlar, korkuya neden oluyor. Akdeniz Üniversitesi'nden (AÜ) Prof. Dr. Mehmet Öz, ''Corona virüs sürecinde insanlar yılanların yaşam alanlarından ayrıldı. Yılanlar bu süreçle birlikte daha serbest hareket etmeye başladı" dedi. Gece saatlerinde plajlarda, dağlık alanlarda olanların mutlaka ayakkabı giymesi gerektiğini aktaran Prof. Dr. Öz, "Çünkü zehirli yılanlar yüzde 99 gece çıkıyor" dedi.
15.06.2020 Gündem
Son dakika! Yılanı görünce bayıldı... Bir anda saldırdı!
Son dakika! Yılanı görünce bayıldı... Bir anda saldırdı! Gelen son dakika haberine göre; havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar da sıklıkla görülmeye başladı.Ortaya çıkan yılanlar vatandaşların korku yaşamasına neden oluyor. Bartın’da bir inşaatta tuğlaların arasına giren 1 metre 80 santimlik yılan korkulu anların yaşanmasına neden oldu. Yılanı gören işçi korkudan baygınlık geçirirken, yılan diğer işçiler tarafından uzun uğraşlar sonucu girdiği yerden çıkartılabildi.
13.06.2020 Gündem
Son dakika! Yılan haberleri gelmeye devam ediyor! Kadın kuaföründe büyük panik...
Son dakika! Yılan haberleri gelmeye devam ediyor! Kadın kuaföründe büyük panik... Gelen son dakika haberine göre; havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar da sıklıkla görülmeye başladı.Ortaya çıkan yılanlar vatandaşların korku yaşamasına neden oluyor. Van'ın İpekyolu ilçesinde, kuaföre giren yılan, paniğe yol açtı. Yılan, itfaiye ekipleri tarafından yakalanarak, doğaya bırakıldı. Bir görüntü de Bursa'dan geldi. Köpeğe saldıran yılan cep telefonu kameralarınca kaydedildi.
13.06.2020 Gündem
Son dakika... Yaz geldi, yılanlar ortaya çıktı
Son dakika... Yaz geldi, yılanlar ortaya çıktı Gelen son dakika haberine göre; havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar da sıklıkla görülmeye başladı.Ortaya çıkan yılanlar vatandaşların korku yaşamasına neden oluyor. Son görüntü Bursa'dan geldi. Köpeğe saldıran yılan cep telefonu kameralarınca kaydedildi.
13.06.2020 Gündem
Yaz geldi, yılan korkusu başladı
Yaz geldi, yılan korkusu başladı Gelen son dakika haberine göre; havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar da sıklıkla görülmeye başladı.Ortaya çıkan yılanlar vatandaşların korku yaşamasına neden oluyor. Son görüntü Bursa'dan geldi. Köpeğe saldıran yılan cep telefonu kameralarınca kaydedildi.
13.06.2020 Gündem