31. Hafta

31. Hafta

Son dakika 31. hafta haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 31. hafta gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 31. hafta haber sayfamızda...

31. Hafta

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.081 31. hafta haberi bulunmuştur.
31. HAFTA SÜPER LİG MAÇLARI NE ZAMAN başlıyor? Milli ara hangi tarihte son buluyor? Milli maç arası son günü...
31. HAFTA SÜPER LİG MAÇLARI NE ZAMAN başlıyor? Milli ara hangi tarihte son buluyor? Milli maç arası son günü... Trendyol Süper Lig maçlarına, A Milli Takım mücadelesi için ara verilmişti. Milli ara sürecinde Milli takımımız Macaristan ve Avusturya ile karşılaşıyor. Taraftarlar ise Süper Lig maçlarının başlayacağı tarihe yoğunlaştı. Peki, 31. hafta Süper Lig maçları ne zaman?
27.03.2024 Bilgi Rehberi
Ziya Erdal: Takımın aklında böyle bir korku yok!
Ziya Erdal: Takımın aklında böyle bir korku yok! Sivassporlu futbolcu Ziya Erdal, Süper Lig'deki mevcut durumlarına dair konuştu.
22.03.2024 Sivasspor
Nevzat Dindar: Hakim Ziyech'i ters psikoloji ile motive edeceksin | Abdurrahim Albayrak bombası
Nevzat Dindar: Hakim Ziyech'i ters psikoloji ile motive edeceksin | Abdurrahim Albayrak bombası Süper Lig'in 30. haftası sonunda Galatasaray en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puanın önünde liderliğini sürdürüyor. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı takımdaki son gelişmeleri Skorer TV'de masaya yatırdı.
22.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş yönetimi, Robert Skov'u radarına aldı
Beşiktaş yönetimi, Robert Skov'u radarına aldı Siyah-beyazlı yönetim, yeni sezon transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Beşiktaş kurmaylarının, Danimarkalı kanat oyuncusu ile yakından ilgilendiği öğrenildi.
22.03.2024 Beşiktaş
Olympiakos taraftarından Kadıköy açıklaması
Olympiakos taraftarından Kadıköy açıklaması Olympiakos taraftarı Fenerbahçe deplasman yasağına karşı çıktı, 'Yunanistan ve Türkiye, Rusya ile Ukrayna gibi savaş halinde değil. Türklerle savaşımız yok, Fenerbahçe taraftarlarıyla da taraftar rekabetimiz yok' açıklaması yayınladı.
22.03.2024 Konferans Ligi
Süper Lig'de 31. hafta programı açıklandı! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçları
Süper Lig'de 31. hafta programı açıklandı! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçları Süper Lig'de 31. hafta programı açıklandı. Program Mahalli İdareler Genel Seçimi'ne göre oluşturuldu.
22.03.2024 Futbol
Yılmaz Vural yönetimindeki Menemen FK, haftalar sonra play-off hattında! Altın değerinde 3 puan
Yılmaz Vural yönetimindeki Menemen FK, haftalar sonra play-off hattında! Altın değerinde 3 puan TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK, Somaspor galibiyetiyle birlikte play-off hattına girmeyi başardı.
7.03.2024 2.Lig
La la la! Müzikte kadınların zaferi
La la la! Müzikte kadınların zaferi Küresel müzik listelerinde, kadın şarkıcıların zaferi yaşanıyor.
7.01.2024 Dünya
Avustralya'da tüketici güveni 80 puanı aştı
Avustralya'da tüketici güveni 80 puanı aştı Avustralya'da tüketici güveni 8 ay sonra ilk kez 80 puanı aştı.
10.10.2023 Uzmanpara
Süper Lig'de 2023-2024 sezonu fikstürü belli oldu! İşte derbi tarihleri
Süper Lig'de 2023-2024 sezonu fikstürü belli oldu! İşte derbi tarihleri Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonu takvimi belli oldu. Öte yandan derbi tarihleri belli olurken, Süper Lig'in ilk derbisi 2. haftada Galatasaray - Trabzonspor arasında oynanacak. Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ise 18. haftasında oynanacak.
19.07.2023 Süper Lig
Real Madrid'e 4 gol birden attı! 76 yıllık rekor yerle bir oldu
Real Madrid'e 4 gol birden attı! 76 yıllık rekor yerle bir oldu İspanya La Liga'nın 31. haftasında Real Madrid, Girona'ya konuk oldu. Heyecan dolu maçta ev sahibi ekibin Arjantinli futbolcusu, attığı goller ile Real Madrid takımına 76 yıl sonra bir ilki yaşattı.
26.04.2023 İspanya La Liga
Mbaye Diagne, Galatasaray'a attığı gole sevinmedi! Verdiği röportaj hafızalara geldi
Mbaye Diagne, Galatasaray'a attığı gole sevinmedi! Verdiği röportaj hafızalara geldi Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, Fatih Karagümrük'ü kendi evinde konuk etti. Heyecan dolu maçta kırmızı-siyahlı takımın golcü futbolcusu Mbaye Diagne, eski takımına attığı golden sonra sevinmedi ve verdiği röportaj hafızlara geldi.
24.04.2023 Karagümrükspor
Ümraniyespor maçının ardından Beşiktaş'ı uyardı: Bu oyunla derbi oynanmaz!
Ümraniyespor maçının ardından Beşiktaş'ı uyardı: Bu oyunla derbi oynanmaz! Süper Lig'in 31. haftasında Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Ümraniyespor'u 2-0'lık skorla mağlup etti. Maçın ardından Milliyet Gazetesi yazarları müsabakayı değerlendirdi. Attila Gökçe, derbi öncesi Beşiktaş’ın oynandığı futbolu eleştirdi.
23.04.2023 Beşiktaş
Mohamed Salah sol ayağıyla tarihe geçti! İnanılmaz performans
Mohamed Salah sol ayağıyla tarihe geçti! İnanılmaz performans İngiltere Premier Lig'in 31. haftasında Liverpool, Leeds United ile kozlarını paylaştı. Heyecan dolu maçta Mohamed Salah, attığı gol ile tarihe adını yazdırdı.
Skandal olay, İtalya'da manşet oldu! Teknik direktör Ahmet Yıldırım, rakip futbolcunun boğazını sıktı
Skandal olay, İtalya'da manşet oldu! Teknik direktör Ahmet Yıldırım, rakip futbolcunun boğazını sıktı Bursaspor ile 24 Erzincanspor arasındaki mücadelede konuk takım teknik direktörü Ahmet Yıldırım öfkesine hakim olamadı ve yeşil-beyazlı futbolcunun boğazını sıktı. Yaşananlar İtalya'da dahi gündem olurken, Yıldırım'ın PFDK'ya sevk edilmediği ortaya çıktı.
12.04.2023 2.Lig
Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, Bursasporlu futbolcunun boğazını sıktı
Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, Bursasporlu futbolcunun boğazını sıktı 24Erzincanspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, bugün Bursaspor’la oynanan maçta futbolcu Hasan Ayaroğlu’nun boğazını sıktı. Hakem Yakup Özhan, bu durum karşısında kartına başvurmazken, Bursaspor Kulübü konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, “Adalet?” ifadesini kullandı.
8.04.2023 2.Lig
Tuzlaspor, Denizlispor'u 3 golle geçti!
Tuzlaspor, Denizlispor'u 3 golle geçti! Spor Toto 1. Lig’in 31. hafta mücadelesinde Tuzlaspor, konuk ettiği Denizlispor’u 3-0 mağlup etti.
7.04.2023 1.Lig
2023’te yenilmeyen tek takım Samsunspor
2023’te yenilmeyen tek takım Samsunspor Spor Toto 1. Lig takımlarından Samsunspor, Süper Lig ve 1. Lig takımları arasında 2023 yılında resmi müsabakalarda maç kaybetmeyen tek takım olarak dikkat çekti. Samsunspor, 2023’teki 11 maçta 10 galibiyet, 1 beraberlik aldı.
4.04.2023 1.Lig
Real Madrid-Fenerbahçe Beko THY Euroleague maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Real Madrid-Fenerbahçe Beko THY Euroleague maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'in 31. haftasında Real Madrid'e konuk olacak. Geride kalan 30 haftada 18 galibiyet ve 12 mağlubiyet alan ve 48 puan toplayan temsilcimiz ilk dört için Real Madrid'i devirmek zorunda! Peki Real Madrid-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Obradovic fırtınasına Barcelona freni! İşte puan durumu
Obradovic fırtınasına Barcelona freni! İşte puan durumu THY EuroLeague'in 31. haftası 5 maçla devam etti. Anadolu Efes, Milano'yu devirerek play-off ümidini sürdürürken Obradovic'in Partizan'ına Barcelona dur dedi. İşte EuroLeague'deki son puan durumu...
31. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
31. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? Bebeğinizin 31. hafta gelişimine ve hayatınızda yaşanan değişikliklere göz atalım.
10.05.2022 Gebelik Hesaplama
Bayern Münih açıkladı! 'Onu takımda tutacak paramız yok'
Bayern Münih açıkladı! 'Onu takımda tutacak paramız yok' Bundesliga'da üst üste 10. şampiyonluğunu ilan eden Bayern Münih'te Sportif direktör Hasan Salihamidzic transfer açıklamalarında bulundu.
24.04.2022 Almanya Bundesliga
Bundesliga'da şampiyon Bayern Münih! Dev derbide 4 gol
Bundesliga'da şampiyon Bayern Münih! Dev derbide 4 gol Bayern Münih, Almanya Bundesliga’nın 31. haftasında Borussia Dortmund’u 3-1 mağlup ederek bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Bavyera ekibi, böylece üst üste 10, toplamda ise 32. şampiyonluğunu elde etmiş oldu.
24.04.2022 Almanya Bundesliga
Avrupa'nın 5 büyük liginde zirve heyecanı
Avrupa'nın 5 büyük liginde zirve heyecanı Avrupa’nın 5 büyük liginde hafta sonu geride kalırken; İngiltere'de Manchester City, İspanya'da Real Madrid, İtalya'da Milan, Almanya'da Bayern Münih, Fransa'da ise Paris Saint-Germain puan tablosunun zirvesinde yer aldı.
5.04.2022 Dünyadan Futbol
Süper Lig’de ateş hattı netleşiyor
Süper Lig’de ateş hattı netleşiyor Süper Lig’de 31. hafta sonunda üst sıralarda rekabet artarken, küme düşme hattında yer alan takımların ise kayıpları sürüyor. Haftanın en golcü takımı Fenerbahçe (4), son 4 deplasmanında da sahadan 3 puanla ayrılırken, son 2 dış saha maçında rakip filelere 9 gol attı.
5.04.2022 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

31. Hafta ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.