İstanbul'da sıcaklık 38 dereceye ulaştı
İstanbul'da sıcaklık 38 dereceye ulaştı İstanbul'da hava sıcaklığı 38 dereceye ulaştı. Kentte aşırı sıcak ve yüksek nem bunalttı. Sıcaktan bunalanlar denize girdi. Bazı vatandaşlar ise denize girmenin yasak olduğu bölgelerde yasağa aldırış etmedi.
5.08.2021 Haberler
Antalya'da şok eden görüntü! Kanalda yılanlara aldırmadan yüzüyorlar
Antalya'da şok eden görüntü! Kanalda yılanlara aldırmadan yüzüyorlar Hava sıcaklığının 34 derece ölçüldüğü Antalya'da, yetişkinler, çocuklar tehlikeli ve yasak olmasına rağmen serinlemek için sulama kanalında serinledi. Kanalda sudan çıkarılan yılanı ise bir kişi önce boynuna, sonra koluna sardı.
12.07.2020 Gündem
Aysal'a 38 derece cevabı!
Aysal'a 38 derece cevabı! Ga­la­ta­sa­ray Baş­ka­nı Ünal Ay­sal, geç­ti­ği­miz gün­ler­de Türk Te­le­kom Are­na Sta­dı hak­kın­da gün­de­me otu­ran açık­la­ma­lar yap­mış­tı. Ya­pı­nın yan­lış ko­num­lan­dı­rıl­dı­ğı­nı ifa­de eden Ay­sal "Stat do­ğu-ba­tı ek­se­ni­ne kur­gu­la­na­ca­ğı­na, 38 de­re­ce yan­lış ye­re in­şa edil­miş. Bu ne­den­le ışık al­mı­yor ve çim­ler bir tür­lü bes­le­ne­mi­yor" de­miş­ti. Ay­sal’a TT Are­na’nın mi­ma­rı Me­te Arat’tan ya­nıt gel­di.
30.06.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri