4 Aralık

4 Aralık

Son dakika 4 Aralık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 4 Aralık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 4 Aralık haber sayfamızda...

4 Aralık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30.310 4 aralık haberi bulunmuştur.
Babasını kazada kaybeden Özge Ulusoy: Ömrüm yettiğince hakkını arayacağım!
Babasını kazada kaybeden Özge Ulusoy: Ömrüm yettiğince hakkını arayacağım! Manken Özge Ulusoy, Aralık 2022'de babası Haydar Ulusoy'un (73) ölüm haberiyle tarifsiz bir acı yaşadı. Babasının mezarı başında paylaşım yapan Ulusoy, "Bizim yüreğimiz biraz hafifleyecekse, bir gün o katil hapse döndüğü gün olacak" dedi.
9.04.2024 Cadde
Adana Demirspor'la FIFA'lık olan Patrick Kluivert, Murat Sancak hakkında çok sert konuştu: Hepimizi rahatsız etti
Adana Demirspor'la FIFA'lık olan Patrick Kluivert, Murat Sancak hakkında çok sert konuştu: Hepimizi rahatsız etti Adana Demirspor'daki görevine son verilen Hollandalı teknik direktör Patrick Kluivert aylar sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kluivert, Adana Demirspor'un eski başkanı Murat Sancak hakkında şaşırtan ifadeler kullandı.
2.04.2024 Adana Demirspor
Kulu Bölge Devlet Hastanesi açıldı! Bakan Koca: 3 bölümde öğrenci alınacak
Kulu Bölge Devlet Hastanesi açıldı! Bakan Koca: 3 bölümde öğrenci alınacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "31 Mart önemli. Her birimizin farklı düşünceleri olabilir. Farklılığımız aslında zenginliğimiz. Beni bir bakan olarak değil, kardeşiniz olarak görün. Bu dönemde renklerimizi koruyalım ama renklerimizi bu dönem için birleştirmenizi özellikle istiyorum. Renk birliği yapalım. Bir ve beraber olalım" dedi.
20.03.2024 Gündem
Gram altında yeni rekor
Gram altında yeni rekor Altın fiyatları geçtiğimiz gün dikkat çeken hareketlere sahne olmuş, gram altın 2180 TL seviyesine kadar yükselmişti. Gram altın bugün rekor tazeledi. İşte detaylar...
6.03.2024 Uzmanpara
Bursa merkezli 21 sarsıntının şifresi! 'Depremsellik değil, ölçüm istasyonu arttı'
Bursa merkezli 21 sarsıntının şifresi! 'Depremsellik değil, ölçüm istasyonu arttı' Son 6 gün içinde merkez üssü Bursa olan 12 deprem kaydedildi. Bu depremlere ek olarak Gemlik'te de 9 sarsıntı Kandilli Rasathanesi verilerine yansıdı. Geçtiğimiz günlerde Bursa'da bulunan yeni fayın bu depremlere etkisi olup olamayacağı ise akıllarda yeni soru işaretleri oluşturdu. 2 uzman, konuyu Milliyet.com.tr'ye açıkladı.
28.02.2024 Gündem
Rusya'ya soğuk duş! Filo eriyor... Bu kadar üs ve gemi nasıl vuruldu?
Rusya'ya soğuk duş! Filo eriyor... Bu kadar üs ve gemi nasıl vuruldu? Ukrayna savaşının başından bu yana Rus donanmasının Karadeniz filosu Ukrayna'ya çok sayıda gemi kaybetti. Art arda devam eden saldırılarda Ukrayna tarafından hedef alınan son gemi, yakın geçmişte İstanbul Boğazı'nda Rus askerlerin verdiği pozla gündeme gelen Sezar Kunikov oldu. "Bir savaş gemisi vatan toprağıdır" diyen İstanbul Topkapı Üniversitesi Öğretim Üyesi, Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi Başkanı Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, Rus Karadeniz filosunun yaşadığı hezimetin perde arkasını anlattı.
18.02.2024 Dünya
Ne Gemiler Yaktım dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu? Show TV Ne Gemiler Yaktım neden bitiyor?
Ne Gemiler Yaktım dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu? Show TV Ne Gemiler Yaktım neden bitiyor? Show TV ekranlarında yayınlanan Ne Gemiler Yaktım final kararı haberi sevenlerini üzdü. Deniz Baysal, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman'ın başrollerinde yer aldığı dizi, bu akşam 8. Bölümü ile ekrana geliyor. Gündeme gelen final haberleri ile "Ne Gemiler Yaktım dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu? Show TV Ne Gemiler Yaktım neden bitiyor?" soruları cevap arıyor.
28.01.2024 Bilgi Rehberi
Altın fiyatlarında son durum ne?
Altın fiyatlarında son durum ne? Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatlarında yön değişti. Ons ve gram altında dün sert düşüşler görüldü. Peki altın fiyatlarındaki aşağı yönlü seyrin nedeni ne? İşte detaylar...
17.01.2024 Uzmanpara
Trabzon’da korkunç bilanço! Aynı sebepten 8 yılda 5 kişi öldü, 100'e yakın kişi yaralandı
Trabzon’da korkunç bilanço! Aynı sebepten 8 yılda 5 kişi öldü, 100'e yakın kişi yaralandı Trabzon'da son yıllarda sayıları giderek artan bir vaka 8 yılda 5 kişiyi hayattan kopardı. 96 kişi ise yaralandı.
7.01.2024 Haberler
Trabzon’da korkunç bilanço! Aynı sebepten 8 yılda 5 kişi öldü, 100'e yakın kişi yaralandı
Trabzon’da korkunç bilanço! Aynı sebepten 8 yılda 5 kişi öldü, 100'e yakın kişi yaralandı Trabzon'da son yıllarda sayıları giderek artan bir vaka 8 yılda 5 kişiyi hayattan kopardı. 96 kişi ise yaralandı.
7.01.2024 Gündem
4 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
4 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Astroloji günümüzde pek çok kişinin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Özellikle burcunu öğrenmek isteyen kişiler de doğum tarihlerine bakarak burçlarını öğrenebilirler. 4 Aralık hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
4.01.2024 Astroloji
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi Televizyon kanallarında gösterime girdiği andan bu yana izlenme rekorları kıran pek çok yerli ve yabancı diziler yer alıyor. Konuları, oyunculukları ile seyircileri ekran başına kilitleyen bu dizilerden bazıları eski olsa da günümüzde hala izlememiş olanlar da. Gelmiş geçmiş en diziler arasında yer alan bu içeriklerin bazıları Netflix’te de izlenebilir. İzlenmesi gereken diziler için "Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı Gelmiş Geçmiş En İyi Diziler Listesi 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Fildişi Sahili Hakkında Bilgiler; Fildişi Sahili Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Fildişi Sahili Hakkında Bilgiler; Fildişi Sahili Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Sahip olduğu kaynaklardan yararlanma açısından birçok Afrika ülkesinden ileride olan Fildişi Sahili, sanayi atılımlarla gelişimini devam ettiriyor. Kakao üretiminde dünyada ilk sıra yer alan ülke, orman ürünleri konusunda ayrı bir yerde sayılabiliyor. Fildişi Sahili başkenti neresi, nüfusu ne kadar, tam olarak nerede, para birimi ne gibi tüm soruların yanıtlarını derledik.
2.01.2024 Tatil
Altın fiyatlarında sert hareket! Yeni rekor geldi
Altın fiyatlarında sert hareket! Yeni rekor geldi Yeni yılın gelmesine sayılı gün kala altın fiyatlarında ralli yaşanıyor. Ons altın fiyatı 3 haftanın zirvesini test ederken, Kapalıçarşı’da gram altının satış fiyatı yeni rekor kırdı.
28.12.2023 Uzmanpara
İngiltere'de skandal olay! Türk takımına vize verilmedi, 1’i sakat 5 oyuncuyla sahaya çıktılar
İngiltere'de skandal olay! Türk takımına vize verilmedi, 1’i sakat 5 oyuncuyla sahaya çıktılar FIBA Kadınlar Avrupa Kupası play-off turu rövanş maçı için İngiltere'ye giden Bursa Uludağ Kadın Basketbol Takımı skandal bir olayla karşı karşıya kaldı. Takım İngiltere’nin vize sorunu çıkarması nedeniyle sahaya 1’i sakat 5 oyuncuyla çıkabildi.
22.12.2023 Basketbol
Son dakika... Akşener'den İmamoğlu'na açık savaş! Jet yanıt: Oyuna geliyorlar
Son dakika... Akşener'den İmamoğlu'na açık savaş! Jet yanıt: Oyuna geliyorlar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinde yaşanan peş peşe gelişmeler sonrası CHP'ye açık savaş ilan ederken, Ekrem İmamoğlu'ndan jet yanıt geldi.
19.12.2023 Gündem
İsrail Gazze'de açlığı savaş silahı olarak kullanıyor
İsrail Gazze'de açlığı savaş silahı olarak kullanıyor İnsan Hakları İzleme Örgütü İsrail'in Gazze'de açlığı bir savaş yöntemi olarak kullanıp savaş suçu işlediğini savundu
19.12.2023 Dünya
Gemlik'ten sonra neden Yalova'da deprem oldu? 20 yıl gerçeği: 'Harita kıpkırmızı'
Gemlik'ten sonra neden Yalova'da deprem oldu? 20 yıl gerçeği: 'Harita kıpkırmızı' 17 Aralık gecesi binlerce kişinin hissettiği 4.1 büyüklüğündeki Yalova depremi olası İstanbul depremiyle ilgili korkuları yeniden canlandırdı. Merkez üssü Çınarcık açıkları olan depremden 2 hafta önce güneyde, Gemlik Körfezi’nde 5.1’lik bir sarsıntı meydana gelmişti. 20 yıla işaret eden Prof. Dr. Murat Utkucu, Marmara’daki gittikçe kızaran hareketliliği yorumladı.
19.12.2023 Gündem
Marmara’da korkutan deprem! Gece yarısı 4.1’le sallandı
Marmara’da korkutan deprem! Gece yarısı 4.1’le sallandı Marmara Denizi’nde dün saat 23.53’te meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem başta İstanbul olmak üzere tüm çevre illerde paniğe neden oldu.
18.12.2023 Gündem
İBB Meclis’indeki kriz 6 istifayla sonuçlandı
İBB Meclis’indeki kriz 6 istifayla sonuçlandı İYİ Parti’de yerel seçimlere “hür ve müstakil” girme kararının ardından yaşanan ayrılıklar sürüyor. İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, dün sosyal medya hesabından 5 belediye meclisi üyesiyle beraber partiden istifa ettiğini duyurdu.
18.12.2023 Gündem
MİT'ten terör örgütüne bir darbe daha! 230 km içeride nokta operasyon!
MİT'ten terör örgütüne bir darbe daha! 230 km içeride nokta operasyon! Milli İstihbarat Teşkilatı’nın, terör örgütü PKK/YPG’nin sözde saha sorumlularından Şirvan Hasan’ı, Türkiye-Suriye sınırına yaklaşık 230 kilometre mesafedeki Deyrizor’da etkisiz hale getirdiği ortaya çıktı.
18.12.2023 Gündem
Yağışlar sonrası İstanbul barajlarında son durum
Yağışlar sonrası İstanbul barajlarında son durum İstanbul'da etkili olan yağışlar, barajlardaki doluluk oranlarını etkiledi.
17.12.2023 Gündem
İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında son durum
İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında son durum İstanbul’da etkili olan yağışların ardından barajlardaki doluluk oranları arttı. İSKİ verilerine göre İstanbul'un barajlarındaki toplam doluluk oranı 4 Aralık'ta yüzde 34,02 iken 17 Aralık'ta yüzde 47,45 oldu.
17.12.2023 Gündem
Karayılan’ın koruması Mardin’de öldürüldü
Karayılan’ın koruması Mardin’de öldürüldü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 Aralık’ta Mardin Dargeçit’te etkisiz hale getirilen 2 teröristten birinin, PKK/KCK’nın sözde yürütme konseyi üyesi Murat Karayılan’ın koruması “Herekol Hezex” kod adlı Yunus Aras olduğunun belirlendiğini açıkladı.
16.12.2023 Gündem
Teröristbaşı Murat Karayılan'ın koruması öldürüldü
Teröristbaşı Murat Karayılan'ın koruması öldürüldü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 Aralık'ta düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen teröristin kimliğinin belirlendiğini açıkladı.
15.12.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

4 Aralık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.