4. Konut Konferansı

4. Konut Konferansı

Son dakika 4. Konut Konferansı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 4. Konut Konferansı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 4. Konut Konferansı haber sayfamızda...

4. Konut Konferansı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 111 4. konut konferansı haberi bulunmuştur.
İnşaat ve Konut Konferansına ziyaretçi akını
İnşaat ve Konut Konferansına ziyaretçi akını İnşaat ve Konut Konferansı, 500’ün üzerinde inşaat profesyonellerinin üst düzey katılımı ile gerçekleşti.
27.01.2016 Konut
İnşaat sektörünün kalbi burada atacak!
İnşaat sektörünün kalbi burada atacak! Milliyetemlak.com'un basın sponsoru olduğu 4. İnşaat ve Konut Konferansı yarın gerçekleşecek.
25.01.2016 Konut
4. İnşaat ve Konut Konferansı'na geri sayım
4. İnşaat ve Konut Konferansı'na geri sayım İnşaat ve Konut Konferansı, 4. yılında tekrar kapılarını açacak.
21.01.2016 Konut
4. İnşaat ve Konut Konferansı başlıyor
4. İnşaat ve Konut Konferansı başlıyor İnşaat ve Konut Konferansı sektörün nabzını tutmak üzere 26 Ocak'ta gerçekleşecek.
17.08.2017 Güncel
4. İnşaat ve Konut Konferansı başlıyor
4. İnşaat ve Konut Konferansı başlıyor İnşaat ve Konut Konferansı sektörün nabzını tutmak üzere 26 Ocak'ta gerçekleşecek.
6.01.2016 Konut
Ekonomiye maliyeti 104 milyar dolar
Ekonomiye maliyeti 104 milyar dolar Depremin yol açtığı hasarların giderilmesi ve bölgedeki vatandaşların ihtiyaçları için bu yıl bütçede 1 trilyon 28 milyar liralık kaynak ayrıldı. Bölgede konut seferberliğiyle de toplamda 600 bin 41 afet konutu depremzede hak sahiplerine teslim edilecek.
6.02.2024 Ekonomi
Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini hatırlattı ve ekledi: Gecikmiş bir itiraf
Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini hatırlattı ve ekledi: Gecikmiş bir itiraf Geçtiğimiz gün gerçekleşen CHP kurultayıyla ilgili MHP lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sarf ettiği sözlerini hatırlatarak bunların gecikmiş bir itiraf olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu ve Özel'in kurultayda Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya selam göndermelerine de tepki gösteren Bahçeli, 'Biliniz ki bu tiplerden millete hayır gelmez, gelmeyecektir.' dedi.
7.11.2023 Gündem
‘İsrail barbarlığı durdurulmalı’
‘İsrail barbarlığı durdurulmalı’ İsrail’in savaş suçu işlemeye devam ettiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gazzeli kardeşlerimize hediyemiz olan Dostluk Hastanesi İsrail barbarlığının en son kurbanı oldu” dedi. İsrail’in bir an önce durdurulması gerektiğini belirten Erdoğan, Uluslararası Barış Konferansı çağrısını yineleyerek “Böyle bir adım atılması halinde sorumluluk almaya hazırız” diye konuştu.
1.11.2023 Gündem
"Türkiye Yüzyılı ticaret diplomasisinin de yüzyılı olacak"
"Türkiye Yüzyılı ticaret diplomasisinin de yüzyılı olacak" Hükümetin kurulmasından bu yana geçen 75 günde, Ticaret Bakanlığı olarak 13 ülkenin 15 muhatap bakanıyla görüşmeler gerçekleştirildi.
19.08.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremlerdeki yıkımın maliyeti 104 milyar dolar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremlerdeki yıkımın maliyeti 104 milyar dolar Uluslararası Bağışçılar Konferansı'na canlı bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 ili yıkan depremlerin maliyetini açıkladı.
20.03.2023 Gündem
Bakan Kurum: “Türkiye Mekansal Strateji Planımızın tanıtımını mart ayında gerçekleştireceğiz”
Bakan Kurum: “Türkiye Mekansal Strateji Planımızın tanıtımını mart ayında gerçekleştireceğiz” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ‘Türkiye Mekansal Strateji Planının tanıtım toplantısını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla mart ayında yapacaklarını açıkladı.
1.02.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek paylaştı! İşte 2022'de kazandırılan projeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek paylaştı! İşte 2022'de kazandırılan projeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yeni yıl mesajı yayınladı. 'Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına adım atacağımız döneme giriyoruz' diyen Erdoğan, 2022'de Türkiye'ye kazandırılan projelerin kısa bir özetini de paylaştı.
31.12.2022 Gündem
Sevince Bayrak, Oral Göktaş: Yıkmadan, mevcudun üzerine ekleyerek dönüştürmek Türkiye için çok acil bir konu...
Sevince Bayrak, Oral Göktaş: Yıkmadan, mevcudun üzerine ekleyerek dönüştürmek Türkiye için çok acil bir konu... Yasemin Şener, Mimar- Koordinasyonunu İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın yaptığı Venedik Bienali 18...
25.12.2022 Mimarlık
Erdoğan'dan TTB Başkanı'na sert tepki: Yasal düzenleme ile bu ismin değişmesini sağlayacağız
Erdoğan'dan TTB Başkanı'na sert tepki: Yasal düzenleme ile bu ismin değişmesini sağlayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası flaş açıklamalarda bulundu. Türkiye Yüzyılı mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aile Destek Merkezi ile Sosyal Dayanışma Merkezi sayısının artacağını müjdeledi. TTB'ye sert tepki gösteren Erdoğan, "TTB başkanıyla ilgili yargı harekete geçmiştir. Gerekirse yasal düzenlemeyle bu ismin değişmesini sağlayacağız." dedi.
24.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan BM'de dünyaya bu görüntülerle seslendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan BM'de dünyaya bu görüntülerle seslendi Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 77. Genel Kurulu'nda gerçekleştirdiği konuşmada,"Dünya beşten büyüktür ve daha adil bir dünya mümkündür gerçeğinin altını her platformda en kuvvetli şekilde çizmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan BM kürsüsünden Yunanistan'ın göçmen politikasını sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan KKTC'nin resmen tanınması için dünyaya çağrıda bulundu.
21.09.2022 Siyaset
'Devlet terörü!' Hüsrana uğrayan Rusya dehşet saçtı
'Devlet terörü!' Hüsrana uğrayan Rusya dehşet saçtı Harkov'da sivillerin yer aldığı meydanı vuran Rusya, 'devlet terörü' ile suçlanıyor. Saldırılarda 16 çocuğun hayatını kaybettiğini duyuran Zelenskiy, Rusya'nın savaş suçu işlediğini söyledi.
2.03.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rusya’nın kararı kabul edilemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rusya’nın kararı kabul edilemez Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nden Senegal'e giderken uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya-Ukrayna gerilimiyle ilgili konuştu. Erdoğan, "Biz Rusya’nın bu kararını kabul edilmez olarak değerlendiriyoruz. Taraflara sağduyu ve uluslararası hukuka riayet çağrımızı yineliyoruz." ifadelerini kullandı.
22.02.2022 Haberler
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rusya’nın kararı kabul edilemez
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rusya’nın kararı kabul edilemez Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nden Senegal'e giderken uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya-Ukrayna gerilimiyle ilgili konuştu. Erdoğan, "Biz Rusya’nın bu kararını kabul edilmez olarak değerlendiriyoruz. Taraflara sağduyu ve uluslararası hukuka riayet çağrımızı yineliyoruz." ifadelerini kullandı.
22.02.2022 Siyaset
Son dakika: Erdoğan'dan İstanbul'u esir alan karla mücadele eleştirisi: Bu tam anlamıyla basiretsizliktir
Son dakika: Erdoğan'dan İstanbul'u esir alan karla mücadele eleştirisi: Bu tam anlamıyla basiretsizliktir Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da yaşanan kar esaretine dair, "Bu tam anlamıyla basiretsizliktir. Ne yazık ki daha önceki uygulamaları bile devam ettiremeyen bir yönetim elinde İstanbul. Biz, İstanbul'umuzu kaderine terk edemeyiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan, "İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere muhalefet belediyelerine genel bütçeden aktarılan paylar, 2019'dan bu yana aşağı yukarı 2 kat artırılmıştır." bilgisini paylaştı. Erdoğan açıklamalarında "CHP'li belediyelerin projelerini engelliyor demek çok büyük bir yalandır. İş yapmak istiyorsanız kimse sizin önünüzü kesemez. Hangi parti olursa olsun proje engellenmez." sözlerine yer verdi.
26.01.2022 Siyaset
Bakan Kurum açıkladı! Depozito iade uygulaması 2 ay sonra başlıyor
Bakan Kurum açıkladı! Depozito iade uygulaması 2 ay sonra başlıyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, mazlumun ve mağdurun yanında durarak, Türkiye'yi küresel iklim değişikliğiyle mücadelenin en önemli aktörü yapacaklarını bildirdi. Bakan Kurum, "Türkiye Çevre Ajansımızla depozito yönetim sistemini kuruyoruz. Online merkezi veri sistemini ve internet bağlantılı depozito iade makinalarımızı hazırlıyoruz. Uygulamayı 2022 Ocak ayı itibariyle başlatacağız" dedi.
11.11.2021 Ekonomi
Rize ve Artvin’i yine sel vurdu
Rize ve Artvin’i yine sel vurdu Doğu Karadeniz’de yine sağanak yağış vardı. 8 gün sonra yeniden sele teslim olan Rize’nin Ardeşen, Çamlıhemşin ile Fındıklı ilçelerinde ve Artvin Arhavi’de dereler taştı. Her iki kentte de ev, iş yerlerini su bastı. Araçlarda ve evlerinde mahsur kalanlar kurtarıldı. Artvin Murgul’da bir kişinin kayıp olduğu bildirildi
23.07.2021 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan ABD'ye sert tepki: Hala bunlar terörle teröristlerle beraberler
Son dakika: Erdoğan'dan ABD'ye sert tepki: Hala bunlar terörle teröristlerle beraberler Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dokuz Eylül Üniversitesi'nin "Göç: Önümüzdeki Yirmi Yılın Projeksiyonu ve Ötesi" başlıklı uluslararası konferansında açıklamalarda bulundu. ABD'ye sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunların mültecilere sahip çıkmak gibi bir derdi yok, dert başka. Hala bunlar terörle, teröristlerle beraberler." dedi. Erdoğan, "Maddi imkanları bizden kat ve kat fazla olan ülkeler, mültecileri toplama kamplarına mahkum ederken, biz bu insanlarla ekmeğimizi paylaştık." ifadelerini kullandı.
22.02.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, haberleşme uygulamaları BiP ve Telegram'a katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, haberleşme uygulamaları BiP ve Telegram'a katıldı WhatsApp sözleşmesi ile gizlilik politikası ve hizmet şartları güncellendi. WhatsApp'ın yeni kararı tepkilere yol açtı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, haberleşme uygulamaları BiP ve Telegram'a katıldı.
13.01.2021 Siyaset
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'hazırız' deyip ilan etti: Yakında kamuoyuna açıklayacağız
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'hazırız' deyip ilan etti: Yakında kamuoyuna açıklayacağız Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa ülkelerinin Ankara büyükelçileriyle Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi.. Erdoğan açıklamasında, 'Ülke olarak uzun vadeli bakış açısıyla olumlu gündem oluşturmak ve ilişkilerimizi yeniden rayına oturtmak için hazırız. Brexit ile beraber artan belirsizlik ancak Türkiye'nin Avrupa ailesinde hak ettiği yeri almasıyla giderilebilecektir' dedi. 'Michen ve Leyen'i misafir edeceğiz. Dışişleri Bakanım da 21 Ocak'ta temaslarda bulunacak' diyen Erdoğan, 'Yeni reformların hazırlığı içindeyiz. Son aşamaya gelen çalışmaları yakında kamuoyumuzla paylaşacağız' ifadelerine yer verdi.
12.01.2021 Siyaset
Son dakika | Sporda 2020 yılı böyle geçti!
Son dakika | Sporda 2020 yılı böyle geçti! 2020 yılını uğurlamaya hazırlanıyoruz. Kovid-19 sporu da sekteye uğrattı. ABD'li efsane basketbolcu Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna, California'daki helikopter kazasında hayatını kaybetti. Futbol efsanesi Diego Armando Maradona da hayata gözlerini yumdu. İşte sporda 2020'nin olayları...
15.12.2020 Skorer

Benzer Haber Etiketleri

4. Konut Konferansı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.