İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Gündem
Türkiye 100 ülkeye tohum ihraç ediyor
Türkiye 100 ülkeye tohum ihraç ediyor Türkiye’den 100’ün üzerinde ülkeye tohum ihraç ediliyor. 2023’te 249.6 milyon dolar ithalata karşı, 326.8 milyon dolar ihracat yapıldı. Dünya tohumcuları 2025’te Türkiye’de toplanacak.
6.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim açıklaması: Gerekli adımları mutlaka atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim açıklaması: Gerekli adımları mutlaka atacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin AK Parti Genel Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, 'Milletin sandıkta verdiği mesajları en isabetli, en objektif şekilde akıl ve vicdan terazimizde tartarak gerekli adımları mutlaka atacağız' dedi.
31.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika yerel seçim açıklaması: Gerekli adımları mutlaka atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika yerel seçim açıklaması: Gerekli adımları mutlaka atacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin AK Parti Genel Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Milletin sandıkta verdiği mesajları en isabetli, en objektif şekilde akıl ve vicdan terazimizde tartarak gerekli adımları mutlaka atacağız" dedi.
31.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Kardeşliğimize kim yan bakıyorsa biz de onlara düz bakacak değiliz
Bakan Yerlikaya: Kardeşliğimize kim yan bakıyorsa biz de onlara düz bakacak değiliz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “İstanbul’un Huzuru, Büyükçekmece’nin Huzuru İftar Buluşması” programına katıldı. Yerlikaya, "Bu yüzyılda hiçbir esameleri kalmayacak olan; başta bölücü terör örgütü olmak üzere FETÖ, DHKP/C, MLKP yani bizim birliğimizi dirliğimize kardeşliğimize kim yan bakıyorsa, Cumhurbaşkanımızdan almış olduğumuz, sizlerden almış olduğumuz cesaretle, bize kim yan bakıyorsa biz de onlara düz bakacak değiliz." dedi.
28.03.2024 Gündem
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Haberler
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Gündem
İstanbul'da kim önde? Murat Kurum son durumu canlı yayında açıkladı
İstanbul'da kim önde? Murat Kurum son durumu canlı yayında açıkladı Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında son seçim anketini açıkladı. Aradaki farkı da açıklayan Kurum "Biz de anket yaptırıyoruz. Bizim ölçümlerimize göre öndeyiz. Vatandaşımız değerlendirip sandığa gittiğimizde iradesini yansıtacak" dedi.
27.03.2024 Gündem
Meral Akşener: Ekonominin esası emekli
Meral Akşener: Ekonominin esası emekli İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu seçim boyunca emeklileri konuştum ve Sayın Erdoğan'a seslendim. 2023 seçimlerine giderken herkes bol keseden söyledi. Şimdi bir emekli maaşı 10 bin liraysa 4 bin lira da kira verdiğini düşünün. 6 bin lirayla geçinebilmesi imkansız" dedi.
25.03.2024 Gündem
‘Ortada matruşka ittifakı var’
‘Ortada matruşka ittifakı var’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “CHP geçen seçimlerde HDP’yle gizli-saklı işbirliği yapmıştı. Bu seçimlerde yine kirli bir pazarlığa giriştiler. Ortada, kapağını kaldırdıkça sürekli yeni şeyler çıkan bir ‘matruşka ittifakı’ var” dedi.
24.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e özür dileten Türkiye'den rahatsızlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e özür dileten Türkiye'den rahatsızlar Cumhurbaşkanı Erdoğan Her Anında Hep Yanında İstanbul İftar Buluşması programında yaptığı açıklamada,"İsrail'den özür dileyen değil, dik ve dirayetli tavrıyla İsrail'e özür dileten Türkiye gerçeği ülkemizdeki kimi çevreleri öteden beri rahatsız ediyor." ifadelerini kullandı. İstanbul mitingine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yarın da bir buçuk milyonu yakalayacak bir mitingi İstanbul'umuzda yapacağız." dedi.
23.03.2024 Gündem
Dursun Özbek: Herkese itidali tavsiye ediyorum!
Dursun Özbek: Herkese itidali tavsiye ediyorum! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir iftar programının ardından basın mensuplarına konuştu.
22.03.2024 Galatasaray
Cevdet Yılmaz: AK Parti ve Cumhur İttifakı milletin bağrından çıkmış siyasi hareketler
Cevdet Yılmaz: AK Parti ve Cumhur İttifakı milletin bağrından çıkmış siyasi hareketler Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bursa’da STK temsilcileri ve kanaat önderleri ile iftarda buluştu.
21.03.2024 Ekonomi
Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Milli gelirimiz ilk defa 1 trilyon dolar bandını aşmış bulunmaktadır
Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Milli gelirimiz ilk defa 1 trilyon dolar bandını aşmış bulunmaktadır Ticaret Bakanı Ömer Bolat, jeopolitik sıkıntılar, ekonomik sıkıntılar ve sağlık krizlerini anlatarak, "2002'de 238 milyar dolarla devralınan milli gelirimiz 1 trilyon 118 milyar dolara ulaşarak Türkiye ilk defa tarihinde 1 trilyon dolar bandını aşmış bulunmaktadır. 2002'de 3 bin 608 dolar olan kişi başına milli gelirimizin, 2023'te 13 bin 110 dolara yükselmesi bu artan ekonomik büyüklüğün vatandaşlarımıza onların refah düzeylerinde ve satın alma işlerinde yaptığı katkıyı göstermektedir" dedi.
21.03.2024 Gündem
CHP lideri Özel: Umudun, sevginin ittifakıyız
CHP lideri Özel: Umudun, sevginin ittifakıyız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında Trabzon'a geldi.
20.03.2024 Gündem
Özgür Özel: Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum
Özgür Özel: Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum. İlk başta çıktım emekli konusunu anlatıyorum; emekliler var ama yeteri kadar yok, olsa da sesleri yok. Çağrı yaptım, hakkınızı birlikte alalım, emekliler sesimi duymaya, meydanlara koşmaya başladılar. Sonra bütün siyasi liderler emekli konuşmaya başladılar” dedi.
19.03.2024 Gündem
Bakan Yumaklı: Su stresi altındaki bir ülkeyiz
Bakan Yumaklı: Su stresi altındaki bir ülkeyiz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, programı kapsamında iftar yemeğine katıldı.
16.03.2024 Ekonomi
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükelçiler ile İftar programında yaptığı açıklamada, "Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırım gerçeğini saklamaya çalışmak yerine Gazze'de ölen bebeklerin hesabını versin." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Özgür Özel: Dün birlikte olduklarımıza bugün kötü söz söylemeyiz
Özgür Özel: Dün birlikte olduklarımıza bugün kötü söz söylemeyiz CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Geçen seçimleri Cumhur İttifakı kazandı. Onun gücünü yerel seçimlerde dengelemek lazım. Onun için de yerelde güçlü bir ittifak lazım. O ittifakın adı ‘Türkiye İttifakı’dır. Herkesi ‘Türkiye İttifakı’na davet ediyorum." dedi.
6.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekliler için adım atmayı sürdüreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekliler için adım atmayı sürdüreceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz. Bütçe imkanlarımız genişledikçe inşallah çok daha fazlasınız yapacağız" ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
İsrail Başkonsolosluğu yakınında araçlarını yakan çiftin cezası belli oldu
İsrail Başkonsolosluğu yakınında araçlarını yakan çiftin cezası belli oldu Levent'teki İsrail Başkonsolosluğu yakınında yaklaşık 2,5 yıl önce Filistine yönelik saldırıları protesto etmek için araçlarını yakan Dora ve Turan Altubaşak çiftin cezası belli oldu.
15.09.2023 Gündem
Bakan Akar'dan F-16 açıklaması! 'Toplantılarımız devam ediyor'
Bakan Akar'dan F-16 açıklaması! 'Toplantılarımız devam ediyor' Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Temennimiz, F-16’ların tedarik ve modernizasyon sürecinin kongreden olumlu şekilde çıkmasıdır” dedi.
18.04.2023 Gündem
Erdoğan: 650 bin konutu teslim edinceye kadar bölgeden ayrılmayacağız
Erdoğan: 650 bin konutu teslim edinceye kadar bölgeden ayrılmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Üsküdar’da, vatandaşlarla bir araya geldiği iftar programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "650 bin konutu teslim edinceye kadar bölgeden ayrılmayacağız."dedi. Erdoğan, "Bayrama kadar Hatay hariç diğer illerimizdeki tüm enkazı kaldırmayı hedefliyoruz." açıklamasında bulundu.
17.04.2023 Gündem
PKK'dan kalleş saldırı! MSB: Teröristlere misliyle karşılık verildi
PKK'dan kalleş saldırı! MSB: Teröristlere misliyle karşılık verildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terör örgütü PKK/YPG'nin, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerindeki üs bölgelerine yönelik gerçekleştirdiği havan saldırısında yaralanan 4 askerin Kilis Devlet Hastanesi'ne sevk edildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada 'Belirlenen hedefler ise derhal güçlü şekilde vurularak teröristlere misliyle karşılık veriliyor' denildi.
16.04.2023 Gündem