4 Temmuz

4 Temmuz

Son dakika 4 Temmuz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 4 Temmuz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 4 Temmuz haber sayfamızda...

4 Temmuz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35.485 4 temmuz haberi bulunmuştur.
Milyonları ilgilendiriyor: Emeklilerle ilgili yeni çalışma ne olacak? 5 soru, 5 cevap
Milyonları ilgilendiriyor: Emeklilerle ilgili yeni çalışma ne olacak? 5 soru, 5 cevap Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, geçtiğimiz günlerde emeklilerle ilgili bir çalışma yapıldığını ve tamamlandığında bunun toplum ile paylaşılacağını söyledi. Peki emeklilere hangi destekler verilecek? Temmuzda emeklilere ne kadar zam olacak? En düşük emekli aylığı için beklentiler neler? İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
Aslı Enver'den Brüksel pozları! 'Hayat kısa, daha çok Belçika çikolatası yiyin'
Aslı Enver'den Brüksel pozları! 'Hayat kısa, daha çok Belçika çikolatası yiyin' Berkin Gökbudak ile kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olan Aslı Enver, Brüksel'den yeni karelerini yayınladı. Ünlü ismin paylaşımına, beğeni ve yorum yağdı.
18.04.2024 Cadde
Aslı Enver'den eşi Berkin Gökbudak'a romantik doğum günü kutlaması!
Aslı Enver'den eşi Berkin Gökbudak'a romantik doğum günü kutlaması! Berkin Gökbudak ile kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşayan Aslı Enver, eşinin doğum gününü Instagram sayfasından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı.
12.04.2024 Cadde
Aslı Enver'den bahar pozları!
Aslı Enver'den bahar pozları! Berkin Gökbudak ile kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olan Aslı Enver, yeni karelerini yayınladı.
5.04.2024 Cadde
17 yaşındaki Emirhan spor kompleksinde boğulmuştu! 'Uyanmasını çok bekledik ama uyanmadı'
17 yaşındaki Emirhan spor kompleksinde boğulmuştu! 'Uyanmasını çok bekledik ama uyanmadı' İstanbul Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi'nde boğulan Emirhan Erdönmez’in acılı ailesi konuştu.
27.03.2024 Gündem
Aslı Enver'den 'Elay' açıklaması: Kime benzediğine siz karar verin!
Aslı Enver'den 'Elay' açıklaması: Kime benzediğine siz karar verin! Geçtiğimiz temmuz ayında ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan oyuncu Aslı Enver, eşi Berkin Gökbudak ile birlikte Prag'a gitti. Kısa bir kaçamak yapan çift, tatil dönüşünde İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansıdı.
25.03.2024 Cadde
Prag'da aşka geldiler! Aslı Enver ile Berkin Gökbudak'tan romantik paylaşım
Prag'da aşka geldiler! Aslı Enver ile Berkin Gökbudak'tan romantik paylaşım Berkin Gökbudak ile kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşayan Aslı Enver, eşiyle birlikte Prag'a gitti. Tatil pozlarını sosyal medya hesabından yayınlayan Enver'in Gökbudak ile romantik pozu, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
23.03.2024 Cadde
Aslı Enver: Berkin Gökbudak diyenler, bir de bu açıdan baksın!
Aslı Enver: Berkin Gökbudak diyenler, bir de bu açıdan baksın! Berkin Gökbudak ile kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşayan Aslı Enver, bebeğinin yüzünü ilk kez göstermişti. Enver, kızı Elay'ı Berkin Gökbudak'a benzetenler için hem eşinin hem de kendisinin çocukluk fotoğrafını yayımladı.
11.03.2024 Cadde
Aslı Enver kızı Elay'ın yüzünü ilk kez gösterdi!
Aslı Enver kızı Elay'ın yüzünü ilk kez gösterdi! Aslı Enver, geçen temmuz ayında kızı Elay'ı kucağına alarak ilk kez annelik heyecanını yaşadı. Kızını gözlerden uzak büyüten oyuncu, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla kural bozdu ve Elay'ın yüzünü ilk kez gösterdi.
10.03.2024 Cadde
Hapis cezası istenen Carlo Ancelotti'den açıklama: Ben masumum
Hapis cezası istenen Carlo Ancelotti'den açıklama: Ben masumum Madrid savcılığı, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin imaj haklarından elde ettiği geliri vergi için beyan etmediği gerekçesiyle hapis cezasını istedi. İtalyan teknik adam kendini savundu.
7.03.2024 İspanya La Liga
Real Madrid'de Ancelotti depremi! 5 yıl hapis talebi
Real Madrid'de Ancelotti depremi! 5 yıl hapis talebi İtalyan teknik adamın başı dertte... Madrid Savcılığı, vergi kaçakçılığı nedeniyle Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti için 4 yıl 9 ay hapis cezası talep ediyor.
6.03.2024 İspanya La Liga
1067 kilometre valizde taşıdı! Keser sapıyla öldürdü: 15 dakika vurdum
1067 kilometre valizde taşıdı! Keser sapıyla öldürdü: 15 dakika vurdum Ordu'da eski eşi Ayşe Çetin'i (48) keser sapı ile döverek öldüren Mükerrem Başarmak (49) hakkında 'boşandığı kadını tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.
23.02.2024 Gündem
Yer: Çanakkale! Sahte mehdi 200 müridiyle otel kiraladı: Kaçak kazı, ahit sandığı, kız kaçırma...
Yer: Çanakkale! Sahte mehdi 200 müridiyle otel kiraladı: Kaçak kazı, ahit sandığı, kız kaçırma... Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Külcüler köyünde yaklaşık 200 sözde müridiyle birlikte yaşayan Mustafa Çabuk, kendisini sosyal medyada mehdi olarak ilan etti. Mustafa Çabuk geçen yıl çoğunluğu kadın arkadaşlarıyla "depremzede aileyiz" diyerek termal kiraladı. Hilafeti Muhammediye Tarikatı üyeleri olarak kendilerini tanıtan grupla ilgili detaylar şoke etti.
16.02.2024 Gündem
Yer: Çanakkale! Sahte mehdi 200 müridiyle otel kiraladı: Kaçak kazı, ahit sandığı, kız kaçırma...
Yer: Çanakkale! Sahte mehdi 200 müridiyle otel kiraladı: Kaçak kazı, ahit sandığı, kız kaçırma... Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Külcüler köyünde yaklaşık 200 sözde müridiyle birlikte yaşayan Mustafa Çabuk, kendisini sosyal medyada mehdi olarak ilan etti. Mustafa Çabuk geçen yıl çoğunluğu kadın arkadaşlarıyla "depremzede aileyiz" diyerek termal kiraladı. Hilafeti Muhammediye Tarikatı üyeleri olarak kendilerini tanıtan grup, kaçak kazı yaparken yakalandı.
16.02.2024 Haberler
Uyuyan abisinin cinsel organını kesti! Detayları kan dondurdu
Uyuyan abisinin cinsel organını kesti! Detayları kan dondurdu Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde abisinin uykudayken boğazını ve cinsel organını keserek öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanmasına başlandı.
16.02.2024 Gündem
Modernize edilen ilk parti M60T tankları Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na teslim edildi
Modernize edilen ilk parti M60T tankları Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na teslim edildi Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) tarafından, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın modernizasyon ihtiyacını karşılamak amacıyla başlatılan “TİYK - M60T İlk Tank Teslim Töreni” yapıldı.
10.02.2024 Gündem
Aslı Enver'den kızı Elay ile yeni pozlar! Eda Ece'den yorum gecikmedi
Aslı Enver'den kızı Elay ile yeni pozlar! Eda Ece'den yorum gecikmedi Geçtiğimiz aylarda ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ve şimdilerde kızıyla ilgilenen Aslı Enver, minik Elay ile verdiği yeni pozları takipçilerinin beğenisine sundu.
26.01.2024 Cadde
Aslı Enver'den kızı Elay'la poz: Uyku eğitimi alıyorum!
Aslı Enver'den kızı Elay'la poz: Uyku eğitimi alıyorum! Aslı Enver ve Berkin Gökbudak, geçtiğimiz aylarda anne- baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Minik kızları Elay'la sık sık paylaşım yapan ancak kızının yüzünü göstermekten kaçınan ünlü oyuncu, bugün kızıyla sevimli bir paylaşım yaptı.
16.01.2024 Cadde
4 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
4 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu İnsanlık tarihi kadar eski bir konu astrolojidir. Bu ilginin varlığı yapılan kazılar ve geçmişten gelen kadim bilgilerden anlaşılmaktadır. Gerçekten de gökyüzü olayları, yıldızlar ve burçlar hem cezbedici olmuştur. Günümüzde de bu merak sürmektedir. İşte ilgiyle okuyacağınız 4 Temmuz hangi burç, yükselen, yorumları ve çok daha fazlasını sizler için derledik.
9.01.2024 Astroloji
Eslem’i hayattan koparan dönüş! Sürücü serbest, aile şikayetçi
Eslem’i hayattan koparan dönüş! Sürücü serbest, aile şikayetçi Yasak bölümden U dönüşü yapmak isteyen G.Ç. (50) idaresindeki otomobile çarptı. Taha Çelik’in otomobilinde bulunan 1,5 yaşındaki Eslem, hayatını kaybetti.
3.01.2024 Gündem
Eski formuna kavuşan Aslı Enver'den bikinili poz!
Eski formuna kavuşan Aslı Enver'den bikinili poz! Son olarak 'Arayış' adlı yapımla izleyici karşısına çıkan Aslı Enver, kızı ve eşiyle gittiği Amerika tatilinin ardından rotasını Meksika'ya çevirdi. Geçtiğimiz temmuz ayında anne olan ünlü oyuncu, eski formuna kavuştu.
2.01.2024 Cadde
Aslı Enver Meksika'da! 'Ülkeye giriş yapmışımdır'
Aslı Enver Meksika'da! 'Ülkeye giriş yapmışımdır' Son olarak 'Arayış' adlı yapımla izleyici karşısına çıkan Aslı Enver, kızı ve eşiyle gittiği Amerika tatilinin ardından rotasını Meksika'ya çevirdi. Ünlü ismin Meksika'dan yaptığı paylaşıma, binlerce beğeni ve yorum geldi.
30.12.2023 Cadde
2023'e damga vuranlar
2023'e damga vuranlar Evlenenler, boşananlar, sürpriz birliktelikler, sonu hapishanede biten ‘fenomen hayatlar’, polemikler ve kaybettiklerimiz...
27.12.2023 Cadde
Zorlayıcı önlem gündemde olmalı
Zorlayıcı önlem gündemde olmalı Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi yetkilileri “Dijital platformların gönüllü anlaşmalar yapmaması durumunda zorlayıcı mekanizmaları barındıran mevzuatların uygulamaya konulması” gerektiğini vurguluyor.
24.12.2023 Pazar
Bebeğini havluya sarıp, çöpe atan annenin cezası belli oldu
Bebeğini havluya sarıp, çöpe atan annenin cezası belli oldu Kayseri'de, yeni doğan bebeğini havluya sarıp, çöp konteynerine attığı suçlamasıyla tutuklanan Fatma Taş (35), ilk duruşmada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
15.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

4 Temmuz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.