400 Metre

400 Metre

Son dakika 400 metre haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 400 metre gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 400 metre haber sayfamızda...

400 Metre

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.347 400 metre haberi bulunmuştur.
Antalya'daki faica sonrası Erciyes'te teleferiğe yoğun ilgi
Antalya'daki faica sonrası Erciyes'te teleferiğe yoğun ilgi Kayseri’de Erciyes Kayak Merkezi, Ramazan Bayramı'nın ilk günü açılmazken, ikinci günü 2 bin 800, üçüncü günü 3 bin, dün ise 2 bin 700 ziyaretçiyi ağırladı. Bugün ise, saat 14.00'e kadar 2 bin 600 kişi Erciyes'te teleferiklere bindi.
14.04.2024 Gündem
Survivor Pınar'ın acı günü! Sosyal medya hesabından duyurdu
Survivor Pınar'ın acı günü! Sosyal medya hesabından duyurdu Survivor All Star'da tanınan Pınar Saka acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Kuzenini kaybetmenin acısını yaşayan Saka, birlikte hastane odasında çekilmiş fotoğraflarını paylaştı.
14.04.2024 Cadde
Bakan Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi!
Bakan Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı’nı hizmete açtı. Uraloğlu, Kocaeli Kuzey Metrosu’nu 26,8 kilometre uzunluğunda olarak yatırım programına alındığını açıkladı.
17.03.2024 Ekonomi
İlk 2 deneme hüsranla sonuçlanmıştı... Starship roketi yörüngeye çıktı
İlk 2 deneme hüsranla sonuçlanmıştı... Starship roketi yörüngeye çıktı ABD'li uzay taşımacılığı şirketi SpaceX şirketine ait Starship roketi, 3. test uçuşundan ilk kez yörüngeye çıkarken, atmosfere yeniden girişi sırasında iletişim kesildi.
14.03.2024 Dünya
Bakan Uraloğlu açıkladı: Bir raylı sistem de Kocaeli’ne!
Bakan Uraloğlu açıkladı: Bir raylı sistem de Kocaeli’ne! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul’dan ardı ardına yapılan sonra raylı Sistem hatlarından sonra şehir merkezi ile Kocaeli Şehir Hastanesi’ni birbirine bağlayacak 3 kilometrelik Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı’nın 17 Mart’ta hizmete açılacağını bildirdi.
14.03.2024 Ekonomi
Eski yöneticilerden Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a sert yanıt: Doğruları söylemiyor! Asıl skandal budur
Eski yöneticilerden Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a sert yanıt: Doğruları söylemiyor! Asıl skandal budur Beşiktaş’ta eski yöneticiler Ali Bayrak ve Seyit Ateş, Başkan Hasan Arat’ın açıklamalarına sert cevap verdi.
12.03.2024 Beşiktaş
Uçurumda mahsur kaldı İki gün boyunca kurtarılmayı bekledi
Uçurumda mahsur kaldı İki gün boyunca kurtarılmayı bekledi ABD’nin California eyaletinde aracıyla uçuruma yuvarlanarak orada iki gün mahsur kalan sürücü, arama çalışmalarının ardından özgürlüğüne kavuştu.
29.02.2024 Dünya
Acun Ilıcalı kararı açıkladı! 2024 Survivor All Star'da Sema Aydemir diskalifiye oldu
Acun Ilıcalı kararı açıkladı! 2024 Survivor All Star'da Sema Aydemir diskalifiye oldu Survivor All Star'da sular durulmuyor. İkinci eleme adayının belirlendiği konsey sonrasında Sema Aydemir ile Pınar Saka arasında ipler gerildi. İkili temaslı kavga etti. Acun Ilıcalı yaşanan olay sonrası hemen acil durum konseyini topladı. Ilıcalı yarışmacıları dinlerken Sema'nın Pınar'a neden saldırdığı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı, Sema Aydemir'in diskalifiye olduğunu açıkladı. Yeni bölüm fragmanında Nagihan Karadere ciddi bir sakatlık geçirdi. İşte detaylar...
27.02.2024 Cadde
Aysel Önder, rekor kırarak dünya şampiyonu oldu!
Aysel Önder, rekor kırarak dünya şampiyonu oldu! Milli sporcumuz Aysel Öner, 400 metreyi 57.54 saniyede koşarak dünya rekoru kırdı ve altın madalyanın sahibi oldu.
23.02.2024 Diğer
Çin medyası: KAAN küresel pazarda fırtınalar estirmeye hazır, F-35 müşterilerine göz koyuyor
Çin medyası: KAAN küresel pazarda fırtınalar estirmeye hazır, F-35 müşterilerine göz koyuyor "Yeni nesil savaş uçağı KAAN, ilk başarılı uçuşunu yaparak ABD'ye yerli bir küçümseme sunuyor" diyen Asia Times, Türk jetinin muhtemel müşterilerini sıraladı.
23.02.2024 Dünya
Erzincan'daki maden faciasında korkunç tespit! 'Bu inanılmaz bir rakam'
Erzincan'daki maden faciasında korkunç tespit! 'Bu inanılmaz bir rakam' Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Heyelan Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden bilim insanlarının yer aldığı heyet, Erzincan'ın İliç ilçesinde 9 işçinin, kayan toprağın altında kaldığı altın madeni sahasında, LİDAR teknolojisine sahip insansız hava aracı ile ölçüm ve incelemelerde bulundu. İncelemelerde korkunç detaylara ulaşıldı.
21.02.2024 Haberler
Erzincan'daki maden faciasında korkunç tespit! 'Bu inanılmaz bir rakam'
Erzincan'daki maden faciasında korkunç tespit! 'Bu inanılmaz bir rakam' Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Heyelan Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden bilim insanlarının yer aldığı heyet, Erzincan'ın İliç ilçesinde 9 işçinin, kayan toprağın altında kaldığı altın madeni sahasında, LİDAR teknolojisine sahip insansız hava aracı ile ölçüm ve incelemelerde bulundu. İncelemelerde korkunç detaylara ulaşıldı.
21.02.2024 Gündem
İsrailli kadın yüzücü Gorbenko'ya şampiyonada tepki! Seyirciler yuhaladı
İsrailli kadın yüzücü Gorbenko'ya şampiyonada tepki! Seyirciler yuhaladı Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen 2024 Dünya Su Sporları Şampiyonası’nda madalya kazanan İsrailli kadın yüzücü Anastasia Gorbenko, seyirciler tarafından yuhalandı. Madalya töreninde Gorbenko’ya yönelik tepkiler devam etti.
18.02.2024 Dünya
Pendik'te polise silahlı saldırı! Yeni detaylar ortaya çıktı
Pendik'te polise silahlı saldırı! Yeni detaylar ortaya çıktı Pendik'te polis ekiplerine ateş açan 2 şüphelinin olaydan kısa süre önce bir daireye girerek hırsızlık girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.
17.02.2024 Haberler
Pendik'te polise silahlı saldırı! Yeni detaylar ortaya çıktı
Pendik'te polise silahlı saldırı! Yeni detaylar ortaya çıktı Pendik'te polis ekiplerine ateş açan 2 şüphelinin olaydan kısa süre önce bir daireye girerek hırsızlık girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.
17.02.2024 Gündem
Hiç dinmeyen acı! 6 Şubat... Saat 04.17... 53 bin 537 can gitti
Hiç dinmeyen acı! 6 Şubat... Saat 04.17... 53 bin 537 can gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı.
6.02.2024 Gündem
Erciyes, kendi rekorunu kırdı
Erciyes, kendi rekorunu kırdı Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Erciyes, hafta sonu yerli ve yabancı olmak üzere toplam 123 bin ziyaretçi ağırlayarak, kendi rekorunu kırdı.
29.01.2024 Ekonomi
Tarihin sahnesi İznik Tiyatrosu
Tarihin sahnesi İznik Tiyatrosu İznik’te bulunan 2000 yıllık Roma Tiyatrosu’nda tiyatro oyunlarının ardından gladyatör dövüşleri, ilerleyen dönemde de dinî toplantılar yapıldı. M.S. 8. yüzyılda taşları surların güçlendirilmesinde kullanılan tiyatro, Osmanlı Dönemi’nde seramik fırınlarına ev sahipliği yaptı.
21.01.2024 Arkeoloji
Faylar kırılırsa oluşabilecek tsunami! 'Toplanma alanlarının güvenliği açısından önemi'
Faylar kırılırsa oluşabilecek tsunami! 'Toplanma alanlarının güvenliği açısından önemi' İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Deprem Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Doç. Dr. Ökmen Sümer, depremlerin tsunami etkilerini araştırdıklarını belirtip, sonunda oluşturulacak tsunami baskın haritalarıyla, risklerin azaltılmasına imkan sağlanacağını söyledi.
16.01.2024 Gündem
Telefonu vermeyen eşini boynundan bıçaklayarak öldürdü! Şok itiraf
Telefonu vermeyen eşini boynundan bıçaklayarak öldürdü! Şok itiraf Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, 3 çocuk annesi Petek Akçağır'ı (20) göğsünden ve boynundan bıçaklayarak öldüren eşi Yılmaz Akçağır'ın (24), ifadesi ortaya çıktı.
12.01.2024 Gündem
2 bin 400 metre yüksekte caz
2 bin 400 metre yüksekte caz Caz Maz, dördüncü yılına girerken Palandöken’de yeni bir başlangıç yapıyor.
10.01.2024 Kültür Sanat
Avustralya’da köpekbalığı vahşeti!
Avustralya’da köpekbalığı vahşeti! Avustralya'daki Ethel Plajı yakınlarındaki köpekbalığı saldırısında 1 kişi hayatının kaybetti.
29.12.2023 Dünya
Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistinden ilk ticari uçuş
Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistinden ilk ticari uçuş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistinden ilk ticari uçuş gerçekleştirildi.
26.12.2023 Ekonomi
Sabiha Gökçen'e yeni pist! Bakan Uraloğlu: Kapasiteyi en az 2 katına çıkaracağız
Sabiha Gökçen'e yeni pist! Bakan Uraloğlu: Kapasiteyi en az 2 katına çıkaracağız Sabiha Gökçen Havalimanı 2.pisti bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katılımları ile hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı ikinci pistinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı yeni pistin de devreye girmesiyle yıllık 85 milyondan fazla yolcuyu ağırlayacak kapasiteye erişecektir” dedi.
25.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

400 Metre ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.