48 Saat

48 Saat

Son dakika 48 saat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 48 saat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 48 saat haber sayfamızda...

48 Saat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.471 48 saat haberi bulunmuştur.
Kalıcı hasar olacak mı? Entübe edilen Kadir İnanır'ın son durumu
Kalıcı hasar olacak mı? Entübe edilen Kadir İnanır'ın son durumu Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz pazar günü bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedbir amaçlı entübe edilen Yeşilçam efsanesi Kadir İnanır'ın (74) sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi.
26.03.2024 Cadde
İnanır’dan iyi haber
İnanır’dan iyi haber Yoğun bakımda olan Kadir İnanır’dan iyi haber...
26.03.2024 Cadde
Entübe edilen Kadir İnanır'dan sevindiren haber! Jülide Kural'dan açıklama geldi
Entübe edilen Kadir İnanır'dan sevindiren haber! Jülide Kural'dan açıklama geldi Beykoz'da yaşadığı evde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Türk sinemasının ünlü oyuncusu Kadir İnanır, beyne pıhtı atması sonucu inme geçirdiği için operasyona alındı. Yoğun bakımda tedavisi süren 74 yaşındaki sanatçının sağlık durumuyla ilgili hayat arkadaşı Jülüde Kural'dan yeni açıklama geldi. "İyi haber vermek isterim" diyen Kural, son dakika gelişmesini duyurdu.
26.03.2024 Cadde
Hastaneye kaldırıldı
Hastaneye kaldırıldı Beyninde pıhtı atan Kadir İnanır, dün sabah 09.30 sıralarında bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
25.03.2024 Cadde
Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama: Yoğun bakımda, durumu stabil
Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama: Yoğun bakımda, durumu stabil Hastaneye kaldırılan usta oyuncu Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin basın açıklaması yapan Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, “Ekibimiz ilk 2 saat içerisinde çok başarılı bir işlem gerçekleştirdi. Tıkalı damardaki pıhtı alındı, beynin beslenmesi sağlandı. Entübe olarak yoğun bakımımızda takip ediliyor, durumu stabil” dedi.
24.03.2024 Haberler
Shannen Doherty'den Kate Middleton'a 'kanser' açıklaması sonrası destek!
Shannen Doherty'den Kate Middleton'a 'kanser' açıklaması sonrası destek! Galler Prensesi Kate Middleton, kanser teşhisinin ardından Şubat sonunda önleyici kemoterapiye başladığını açıklamıştı. Sosyal medyada videolu açıklamanın yalan olduğu, görüntüdeki kişinin Kate olmadığı, devreye yapay zekanın girdiği söylenmeye başlamıştı. Tüm bunların ardından uzun süredir kanser tedavisi gören Shannen Doherty'den, Middleton'a destek geldi.
24.03.2024 Cadde
Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama
Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama Bu sabah evinde inme geçiren Kadir İnanır, bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yeşilçam'ın usta sanatçısının sağlık durumu ile ilgili yeğeni Levent İnanır, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam ve Jülide Kural'dan açıklama geldi.
25.03.2024 Cadde
Rusya'da kanlı gece! Konserde katliam
Rusya'da kanlı gece! Konserde katliam Moskova’da konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişi yaşamını yitirdi. Eylemi DAEŞ’in Horasan grubu üstlendi.
23.03.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... Jerusalem Post yazarı yine Türkiye'ye kin kustu! Skandal paylaşımlar
Gazze'deki savaşta son dakika... Jerusalem Post yazarı yine Türkiye'ye kin kustu! Skandal paylaşımlar İsrail ordusu 48 saat gizlediği saldırıyı doğruladı, 1700 kilometre öteden Eilat'ın vurulması fırtına kopardı. Jerusalem Post gazetesinde Türkiye karşıtı yazılarıyla tanınan isim ise, bu kez X hesabından arka arkaya mesajlar paylaştı.
20.03.2024 Dünya
Hava trafiğine yorgunluk önlemi
Hava trafiğine yorgunluk önlemi Hava trafik kontrolörlerinin aşırı yorulması kaynaklı riskleri engellemek için mesai düzenlemesine gidildi. Gündüz veya gece vardiyasında çalışma 12 saati geçmeyecek.
16.03.2024 Ekonomi
Denizin dibi kaynamaya başladı! Kanadalı uzman konum verdi: 7.9 şiddetinde deprem olacak
Denizin dibi kaynamaya başladı! Kanadalı uzman konum verdi: 7.9 şiddetinde deprem olacak Kanadalı deprem uzmanları, ABD'nin kuzeyinde bulunan Washington eyaletinin kıyılarında akılalmaz bir keşifte bulundu. Saatte 200 depremin meydana geldiği nokta hakkındaki detaylar tüyler ürpertti.
14.03.2024 Dünya
Yunan profesör İstanbul'da 7.8 büyüklüğünde deprem bekliyor: Son bir parça kaldı
Yunan profesör İstanbul'da 7.8 büyüklüğünde deprem bekliyor: Son bir parça kaldı Yunanistan Jeoloji ve Doğal Afet Yönetimi Profesörü Efthymios Lekkas, beklenen İstanbul depreminin büyüklüğü ve zamanı hakkında açıklamalarda bulundu.
7.03.2024 Dünya
İsrail'den ateşkes şartı: Hayatta olan rehinelerin isimleri talep edildi
İsrail'den ateşkes şartı: Hayatta olan rehinelerin isimleri talep edildi İsrail, ateşkes görüşmelerine katılma şartı olarak Hamas'ın elindeki 'hâlâ hayatta olan' rehinelerin isimlerini istiyor.
4.03.2024 Dünya
Müzakerelere rağmen saldırılara devam
Müzakerelere rağmen saldırılara devam İsrail-Hamas savaşında ateşkese varılması için süren müzakerelerde olumlu gelişmeler olduğu belirtilirken, İsrail’in saldırılarının da devam ettiği haberleri geliyor.
4.03.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... ABD ordusu sabah 06.05'te paylaştı: Battı!
Gazze'deki savaşta son dakika... ABD ordusu sabah 06.05'te paylaştı: Battı! Hamas İsrail'in kritik iki şartı kabul etmesi halinde ateşkesin 24 ila 48 saat içinde başlayabileceğini duyurdu, ABD'li bir yetkili ise "Top şimdi Hamas'ın sahasında" dedi. CENTCOM'un yayınladığı net fotoğraf ise, soru işaretlerine yanıt verdi.
3.03.2024 Dünya
Hamas: 24 ila 48 saat içinde ateşkes sağlanabilir
Hamas: 24 ila 48 saat içinde ateşkes sağlanabilir Kahire'de ABD ve Katarlılarla buluşmaya hazırlanan Hamas heyeti adına açıklama yapan bir yetkili, ateşkes için İsrail'in yerine getirmesi gereken şartları sıraladı.
3.03.2024 Dünya
Nevzat Dindar, Galatasaray'daki ayrılığı duyurdu: Yeni sezonda kadroda olmaz!
Nevzat Dindar, Galatasaray'daki ayrılığı duyurdu: Yeni sezonda kadroda olmaz! Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Antayaspor'u sahasında 2-1 mağlup eden Galatasaray yeniden liderliğe yükseldi. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer TV canlı yayınında değerlendirdi. Dindar, Galatasaray'ın sezon başında transfer ettiği yıldız ismi yeni sezonda kadroda yer almayacağını belirtti.
27.02.2024 Galatasaray
Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren düzenleme! Haftalık ve yıllık izinler değişiyor
Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren düzenleme! Haftalık ve yıllık izinler değişiyor Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren yeni düzenleme için düğmeye basıldı. 45 saat olan haftalık çalışma süresi 40 saate inebilir. Sadece bu da değil, haftalık ve yıllık izinlerde de değişiklik yapılması gündemde. O yeni düzenlemenin detayları Kanal D Ana Haber'de...
19.02.2024 Haberler
Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren düzenleme! Haftalık ve yıllık izinler değişiyor
Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren düzenleme! Haftalık ve yıllık izinler değişiyor Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren yeni düzenleme için düğmeye basıldı. 45 saat olan haftalık çalışma süresi 40 saate inebilir. Sadece bu da değil, haftalık ve yıllık izinlerde de değişiklik yapılması gündemde. O yeni düzenlemenin detayları Kanal D Ana Haber'de...
19.02.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'de Ryan Kent'in lisansı çıkarılmadı!
Fenerbahçe'de Ryan Kent'in lisansı çıkarılmadı! Fenerbahçe'nin TFF'ye bildirdiği oyuncu listesinde Ryan Kent yer almadı.
13.02.2024 Fenerbahçe
Lazio Başkanı Lotito'dan Kent tepkisi: Umrumda bile değil
Lazio Başkanı Lotito'dan Kent tepkisi: Umrumda bile değil İtalya Serie A kulübü Lazio'nun başkanı Claudio Lotito, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
13.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Alanyaspor'a tepki: Yerden kalkmıyor maalesef!
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Alanyaspor'a tepki: Yerden kalkmıyor maalesef! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Alanyaspor ile puanları paylaştıkları maçtan sonra konuştu.
12.02.2024 Fenerbahçe
Alper Gezeravcı, rekorlarla geri dönüyor
Alper Gezeravcı, rekorlarla geri dönüyor İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki görevini başarıyla tamamladı.
9.02.2024 Gündem
Mersin'de Alper Gezeravcı heyacanı! 'Çocukken uçak geçerken 'ben bu uçağı bir gün süreceğim' derdi”
Mersin'de Alper Gezeravcı heyacanı! 'Çocukken uçak geçerken 'ben bu uçağı bir gün süreceğim' derdi” Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın 48 saat sürmesi beklenen dönüş yolculuğu başlarken, Gezeravcı’nın da içinde yer aldığı Axiom-3 ekibi, Dragon kapsülüyle Uluslararası Uzay İstasyonundan ayrıldı. Kapsülün cuma günü 16.30'da dünyaya inmesi öngörülürken, Mersin’in Silifke ilçesinde yaşayan akrabaları, baba evi önünde merakla ve sevinçle bekliyor.
8.02.2024 Haberler
Mersin'de Alper Gezeravcı heyecanı! 'Çocukken uçak geçerken 'ben bu uçağı bir gün süreceğim' derdi'
Mersin'de Alper Gezeravcı heyecanı! 'Çocukken uçak geçerken 'ben bu uçağı bir gün süreceğim' derdi' Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın 48 saat sürmesi beklenen dönüş yolculuğu başlarken, Gezeravcı’nın da içinde yer aldığı Axiom-3 ekibi, Dragon kapsülüyle Uluslararası Uzay İstasyonundan ayrıldı. Kapsülün cuma günü 16.30'da dünyaya inmesi öngörülürken, Mersin’in Silifke ilçesinde yaşayan akrabaları, baba evi önünde merakla ve sevinçle bekliyor.
8.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

48 Saat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.