5 Aralık

5 Aralık

Son dakika 5 aralık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 5 aralık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 5 aralık haber sayfamızda...

5 Aralık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34.668 5 aralık haberi bulunmuştur.
Milli satranç oyuncusu Ediz Gürel adını tarihe altın harflerle yazdırdı
Milli satranç oyuncusu Ediz Gürel adını tarihe altın harflerle yazdırdı 15 yaşındaki Ediz Gürel, Türk satranç tarihinin 'en genç büyükustası' (Grand Master-GM) oldu.
7.03.2024 Diğer
Oktay Derelioğlu: Şoför koltuğuna oturunca karakterinizi değiştirmeyin!
Oktay Derelioğlu: Şoför koltuğuna oturunca karakterinizi değiştirmeyin! Geçtiğimiz aylarda trafikte yanında eşi Başak Derelioğlu varken saldırıya uğrayan ve omzundan sakatlanan eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu, Nişantaşı'nda görüntülendi. Hukuki sürecin devam ettiğini söyleyen Derelioğlu, konuyla ilgili konuştu.
6.03.2024 Cadde
Ender Saraç ‘cinsel istismar’ suçundan hakim karşısında: Çok büyük bir iftiraya uğradım
Ender Saraç ‘cinsel istismar’ suçundan hakim karşısında: Çok büyük bir iftiraya uğradım Boşanma davası süren Benan Saraç'tan olan 13 yaşındaki oğluna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen ve soruşturma aşamasında çocuk ve annesinin geri aldığı "istismar" iddialarına yönelik ünlü diyetisyen ve beslenme uzmanı Ender Saraç 22,5 yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı.
22.02.2024 Gündem
Müge Cengizkan, Ali Cengizkan: Toplumun arzuladığı, ama akademinin bazen çekindiği soruların peşinde olacağız...
Müge Cengizkan, Ali Cengizkan: Toplumun arzuladığı, ama akademinin bazen çekindiği soruların peşinde olacağız... Sergi, kitap ve araştırma projeleriyle mimarlık literatürüne katkıda bulunmanın ötesine geçerek her yaştan ve sosyal katmandan insanın yaşadığı kente dair bilinçlenmesini önemseyen; kent, mimarlık, tasarıma dair kavramların gündelik yaşamın parçası olmasına çabalayan Müge Cengizkan ve Ali Cengizkan’ın araştırmacılık, editörlük, yazarlık pratiklerini ve güncel işlerini mercek altına aldık.
28.01.2024 Mimarlık
Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı
Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı Türkiye’nin ulaşım, endüstri ve iletişim tarihindeki gelişmeleri yansıtan ilk ve tek sanayi müzesi olan Rahmi M. Koç Müzesi, kültür sanat dünyasına yeni bir müze daha kazandırdı.
28.01.2024 Mimarlık
Japonya'da enflasyon beklentileri düştü
Japonya'da enflasyon beklentileri düştü Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) yayınladığı ankete göre Japon hanehalkının enflasyon beklentileri aralık ayı başına kadarki üç aylık dönemde düştü, ancak katılımcıların çoğu önümüzdeki yıllarda fiyatların artmaya devam etmesini bekliyor.
17.01.2024 Uzmanpara
İlk gün rekoru
İlk gün rekoru Box Office Türkiye verilerine göre 12 Ocak Cuma günü vizyon rekorla başladı.
16.01.2024 Kültür Sanat
Kadın Hakları Günü mesajları 2024 - Atatürk'ün Kadın Hakları sözleri, resimleri | 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nedir, nasıl ortaya çıktı?
Kadın Hakları Günü mesajları 2024 - Atatürk'ün Kadın Hakları sözleri, resimleri | 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nedir, nasıl ortaya çıktı? Bugün Dünya Kadın Hakları Günü...Her yıl 5 Aralık tarihinde yaşanan Dünya Kadın Hakları Günü için tüm yurdu heyecan sardı. Birbirinden anlamlı ve güzel mesajlarla bu günü idrak etmek isteyen vatandaşlar Kadın Hakları Günü mesajları, sözleri arayışına girdi. Peki 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nedir, nasıl ortaya çıktı? İşte Dünya Kadın Hakları Günü ile ilgili birbirinden güzel mesajlar ve Atatürk'ün Kadın Hakları Günü ile ilgili sözleri...
5.01.2024 Gündem
İstanbul'da 5 Aralık elektrik kesintisi! Vatandaşlar uyarıldı! Jeneratörleri ışıldakları hazırlayın
İstanbul'da 5 Aralık elektrik kesintisi! Vatandaşlar uyarıldı! Jeneratörleri ışıldakları hazırlayın İstanbul'da 5 Aralık Cuma günü uzun süreli elektrik kesintisi yaşanacak. BEDAŞ resmi internet sitesinden tek tek ilçeleri duyurdu. Vatandaşların tedbir alması hususunda uyarılar yapıldı.
4.01.2024 Gündem
5 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
5 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu 5 Aralık tarihi en önemli burçlardan birine ev sahipliği yapıyor. Bu tarihte doğan kişilerin oldukça farklı bir kişilikleri bulunuyor. Bu durum burç yorumcularının da dikkatini çekiyor. Burç yorumcuları 5 Aralık tarihi üzerinde yoğunlaşıyor. 5 Aralık hangi burç oluyor ve bu burcun yükseleni nedir detayları ile derledik.
4.01.2024 Astroloji
Eritre Hakkında Bilgiler; Eritre Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Eritre Hakkında Bilgiler; Eritre Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Eritre kurulduğu tarihten 1993 yılına kadar birçok ülkenin himayesi altında kalmıştır. 1993 yılına gelindiğinde, Endonezya'dan ayrılan ülke, bağımsızlığını ilan etti. Nüfusunun büyük çoğunluğu kırsal alanlarda yaşar. Eritre nerede, başkenti neresi, nüfusu ne kadar, resmi dili ve para birimi nedir sorularının yanıtlarını derledik.
2.01.2024 Tatil
Büyük vurgun! Çiftçinin hasadını satıp ortadan kayboldular
Büyük vurgun! Çiftçinin hasadını satıp ortadan kayboldular Uzun süredir tarım sektöründe faaliyet gösteren bir tohum firmasının kurucuları yüksek kar vaadiyle çiftçilerden aldıkları mahsullerin bedellerini ödemeyerek 150 milyon TL ile vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı öne sürüldü.
31.12.2023 Gündem
Yeşilçam güzeli Gülşen Bubikoğlu lüks yalısından paylaştı!
Yeşilçam güzeli Gülşen Bubikoğlu lüks yalısından paylaştı! Türk sinemasının efsane isimlerinden Gülşen Bubikoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. Lüks yalısının bahçesinde poz veren Yeşilçam güzeli, yeni yıl için dileklerde bulundu.
1.01.2024 Cadde
Gwyneth Paltrow ailesiyle Meksika tatilinde!
Gwyneth Paltrow ailesiyle Meksika tatilinde! Oyunculuğa ara verdiğini açıklayan Oscar ödüllü aktris Gwyneth Paltrow, şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. Son olarak ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte Meksika'da objektiflere yansıyen ABD'li yıldız, fit haliyle dikkat çekti.
26.12.2023 Cadde
Kızı, evli komşusuyla kaçan anne ikinci kez hayatının şokunu yaşadı!
Kızı, evli komşusuyla kaçan anne ikinci kez hayatının şokunu yaşadı! Kocaeli'nin İzmit ilçesinde evli ve 2 çocuk babası komşusu M.K. ile kayıplara karışan 18 yaşındaki M.Ö.S., annesiyle iletişime geçti. Kızından duyduğu sözler ile şoke olan anne neye uğradığını şaşırdı.
25.12.2023 Haberler
Kızı, evli komşusuyla kaçan anne ikinci kez hayatının şokunu yaşadı!
Kızı, evli komşusuyla kaçan anne ikinci kez hayatının şokunu yaşadı! Kocaeli'nin İzmit ilçesinde evli ve 2 çocuk babası komşusu M.K. ile kayıplara karışan 18 yaşındaki M.Ö.S., annesiyle iletişime geçti. Kızından duyduğu sözler ile şoke olan anne neye uğradığını şaşırdı.
25.12.2023 Gündem
2 çocuk babası adam komşusunun kızını alıp kaçtı
2 çocuk babası adam komşusunun kızını alıp kaçtı Kocaeli'de 28 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası M.K., komşusunun 18 yaşındaki kızını da yanına alarak kayıplara karıştı. 5 Aralık'ta M.K. eşi Büşra K.'ya "Ben yola çıktım, gidiyorum. Haberin olsun" şeklinde mesaj attı, genç kızın annesi Emine Soylu'ya ise "Kızın benim yanımda. Onu da aldım, gidiyorum" dedi. Üniversite sınavına hazırlanan ve veteriner hekim olmak isteyen kızına kavuşacağı günü bekleyen acılı anne, gözyaşlarıyla yardım çığlığında bulundu.
21.12.2023 Haberler
2 çocuk babası adam komşusunun kızını alıp kaçtı: Çocuğum ona abi diyordu
2 çocuk babası adam komşusunun kızını alıp kaçtı: Çocuğum ona abi diyordu Komşusunun kızını alıp kaçtı, geriye gözü yaşlı 2 kadın kaldı.  Kocaeli'de 28 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası M.K., komşusunun 18 yaşındaki kızını da yanına alarak kayıplara karıştı.
21.12.2023 Gündem
MİT'ten terör örgütüne bir darbe daha! 230 km içeride nokta operasyon!
MİT'ten terör örgütüne bir darbe daha! 230 km içeride nokta operasyon! Milli İstihbarat Teşkilatı’nın, terör örgütü PKK/YPG’nin sözde saha sorumlularından Şirvan Hasan’ı, Türkiye-Suriye sınırına yaklaşık 230 kilometre mesafedeki Deyrizor’da etkisiz hale getirdiği ortaya çıktı.
18.12.2023 Gündem
Bakan Tekin: Eğitimi yeni hedeflere taşıma kararlılığındayız
Bakan Tekin: Eğitimi yeni hedeflere taşıma kararlılığındayız Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, TBMM Genel Kurulu’nda, bakanlığı ve bağlı kuruluşların 2024 Yılı bütçesi üzerine sunum yaptı. Bakan Tekin, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı açısından resmi ve özel okullarda an itibarıyla 20 milyona yakın öğrenci, 1 milyon 200 bine yakın öğretmen olduğunu açıkladı.
17.12.2023 Gündem
Kızamık vakalarında artış endişe veriyor! Son rapor ortaya çıktı
Kızamık vakalarında artış endişe veriyor! Son rapor ortaya çıktı Avrupa ve Orta Asya bölgesinde Ocak 2023’ten 5 Aralık’a kadar 30 bin 601 kızamık vakası bildirildi. 2022 yılında bu sayı sadece 909’du. UNICEF (Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu), aşıyla önlenebilir hastalık vakalarındaki yüzde 3266’lık bu artış konusunda ülkelere uyarıda bulundu.
17.12.2023 Eğitim
Oktay Derelioğlu'nu darp eden kardeşlere istenen ceza belli oldu
Oktay Derelioğlu'nu darp eden kardeşlere istenen ceza belli oldu Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu'nu trafikte yol verme tartışmasında darp eden iki kardeş hakkında “Kasten yaralama” suçundan dava açıldı.
12.12.2023 Gündem
ABD’de rektörler istifaya zorlanıyor
ABD’de rektörler istifaya zorlanıyor İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları karşısında ABD’deki birçok üniversite kampüsünde İsrail ve Filistin yanlısı öğrenciler arasında düello protestoları düzenleniyor.
12.12.2023 Gündem
Goldman Sachs'tan sterlin/dolar tahmini
Goldman Sachs'tan sterlin/dolar tahmini Goldman Sachs gelecek 6 ay için sterlin/dolar beklentisini 1,20'den 1,30'a çıkardı.
11.12.2023 Uzmanpara
Oktay Derelioğlu’nun yaralandığı kavgada yeni görüntüler
Oktay Derelioğlu’nun yaralandığı kavgada yeni görüntüler Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu'nun eşi Başak Derelioğlu'nun trafikte karıştığı kavgaya dair yeni görüntüler ortaya çıktı.
9.12.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

5 Aralık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.