5 Büyük Lig

5 Büyük Lig

Son dakika 5 büyük lig haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 5 büyük lig gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 5 büyük lig haber sayfamızda...

5 Büyük Lig

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.787 5 büyük lig haberi bulunmuştur.
Mauro Icardi'ye Arjantin yolu açılıyor mu?
Mauro Icardi'ye Arjantin yolu açılıyor mu? Galatasaraylı Mauro Icardi bu sezon gollerine aralıksız devam ederken, performansı ülkesi Arjantin’de de yakından takip ediliyor.
27.10.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Sacha Boey'dan Okan Buruk sözleri! Transfer sorusunu cevapladı
Galatasaray'da Sacha Boey'dan Okan Buruk sözleri! Transfer sorusunu cevapladı Galatasaray'da sezon başı kadroda düşünülmeyen ve daha sonra forma şansı bulduğu müsabakalarda gösterdiği performans ile Okan Buruk'un vazgeçilmez futbolcusu olan Sacha Boey, hocası hakkına açıklamalarda bulundu. Öte yandan Fransız futbolcu, son zamanlarda çıkan transfer iddialarına cevap verdi.
14.04.2023 Galatasaray
Marca açıkladı! 2 milli futbolcumuz en iyi 11'e girdi
Marca açıkladı! 2 milli futbolcumuz en iyi 11'e girdi İspanyol gazetesi Marca, Avrupa'nın 5 büyük ligi dışında forma giyen oyunculardan oluşan bir kadro yaptı. Kadroda performanslarıyla takdir toplayan iki milli futbolcumuz da yer aldı.
31.03.2023 Milli Takım
Altın Ayakkabı yarışında son durum! Enner Valencia'nın rakibi Avrupa yıldızları
Altın Ayakkabı yarışında son durum! Enner Valencia'nın rakibi Avrupa yıldızları Fenerbahçe'nin Ekvadorlu yıldızı, ligde kaydettiği 23 golle ESM Altın Ayakkabı yarışında 6. sıraya kadar yükseldi. Dünyaca ünlü golcülerle yarışan Enner Valencia, zirvedeki Haaland’ı belki geçemeyebilir ama sezonu ilk 3 içerisinde bitirme şansı yüksek.
8.03.2023 Fenerbahçe
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
16.01.2023 Futbol
TFF Stratejik Plan Tanıtım Toplantısı 'The Game Plan' gerçekleştirildi
TFF Stratejik Plan Tanıtım Toplantısı 'The Game Plan' gerçekleştirildi Türkiye Futbol Federasyonu Stratejik Plan Tanıtım Toplantısı 'The Game Plan', Gençlik ve Spor Bakanlığı Riva Kamp ve Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi.
13.01.2023 Süper Lig
Bakan Kasapoğlu: Türk futbolu oyun tarzını inşa etmeliyiz
Bakan Kasapoğlu: Türk futbolu oyun tarzını inşa etmeliyiz Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Stratejik Plan Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, "Türk futbol ekolünü, Türk futbolu oyun tarzını inşa etmeliyiz" dedi.
13.01.2023 Futbol
Ersun Yanal keşfettiği yıldızların transfer bedellerini açıkladı: 300 milyon Euro
Ersun Yanal keşfettiği yıldızların transfer bedellerini açıkladı: 300 milyon Euro Ersun Yanal, Aydın’daki Adnan Menderes Üniversitesi’nde düzenlenen 6'ncı Akademik Uluslararası Spor Araştırmaları Kongresi’nde konuştu. Yanal, bugüne kadar keşfettiği oyuncuların ismini tek tek açıklarken toplam transfer bedellerinin ise 300 milyon Euro'yu bulduğunu belirtti.
11.10.2022 Futbol
Emre Belözoğlu fırtınası! Avrupa'ya göz kırptı
Emre Belözoğlu fırtınası! Avrupa'ya göz kırptı Medipol Başakşehir, Avrupa’da yoluna yenilgisiz devam ediyor. Süper Lig'de en az gol yiyen takım olan ve zirvede yer alan Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun etkisi görülüyor. Tam 23 maçtır bileği bükülmeyen Emre Belözoğlu’nun müthiş kariyer başlangıcı Avrupa’nın da dikkatini çekti
5.10.2022 Fenerbahçe
Galatasaray'da Erden Timur açıkladı! Transfer sürecinde yıldızları nasıl ikna etti?
Galatasaray'da Erden Timur açıkladı! Transfer sürecinde yıldızları nasıl ikna etti? Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, sarı-kırmızılıların gündemine dair açıklamalarda bulundu. Erden Timur, Galatasaray'ın transfer döneminde yıldızları nasıl ikna ettiğini açıkladı.
29.09.2022 Galatasaray
Avrupa'nın 5 büyük liginde zirve heyecanı
Avrupa'nın 5 büyük liginde zirve heyecanı Avrupa’nın 5 büyük liginde hafta sonu geride kalırken; İngiltere'de Manchester City, İspanya'da Real Madrid, İtalya'da Milan, Almanya'da Bayern Münih, Fransa'da ise Paris Saint-Germain puan tablosunun zirvesinde yer aldı.
5.04.2022 Dünyadan Futbol
Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, Avrupa'nın zirvesinde
Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, Avrupa'nın zirvesinde Trabzonspor'un ve A Milli Futbol Takımı'nın file bekçisi Uğurcan Çakır, performansıyla göz dolduruyor. Bordo-mavili takımın kalesine gelen 129 isabetli şutun 106'sında gole izin vermeyen Çakır, yüzde 82'lik kurtarış oranı ile en iyi istatistiğe sahip oyuncu olarak ilk sırada yer aldı.
16.03.2022 Trabzonspor
Avrupa'nın 5 büyük liginde heyecan sürüyor
Avrupa'nın 5 büyük liginde heyecan sürüyor Avrupa’nın 5 büyük liginde, hafta sonu ve pazartesi oynanan maçlarla hafta tamamlanırken; İngiltere'de Manchester City, İspanya'da Real Madrid, İtalya'da Milan, Almanya'da Bayern Münih, Fransa'da ise Paris Saint-Germain puan tablosunun zirvesinde yer aldı.
22.02.2022 Dünyadan Futbol
Son dakika haberi: Rekor değer! Manchester City zirvede yer aldı
Son dakika haberi: Rekor değer! Manchester City zirvede yer aldı CIES tarafından Avrupa futbolunda 2021-22 sezonun kadro değerleri açıklanırken, Manchester City, 1 milyar 280 milyon euro ile ilk sırada geldi. Türkiye’de ise Beşiktaş 127 milyon euro ile en değerli kulüp oldu. Kulüpler arasındaki değer uçurumu her geçen gün daha da artıyor.
10.10.2021 Futbol
Son dakika transfer haberi - Premier Lig açık ara transfer şampiyonu!
Son dakika transfer haberi - Premier Lig açık ara transfer şampiyonu! Avrupa futbolunda 2 Eylül itibariyle biten transfer döneminin ardından Premier Lig, 1.3 milyar euroluk harcamayla zirveye çıktı. İtalya Serie A, 549 milyon euroyla ikinci sırada kaldı
Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm
Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm Avrupa'nın en büyük 5 futbol ligi kabul edilen İngiltere (Premier Lig), İspanya (La Liga), İtalya (Serie A), Almanya (Bundesliga) ve Fransa'daki (Ligue 1) maçlara, hafta sonu devam edildi.
1.02.2021 Dünyadan Futbol
Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm
Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm Avrupa'nın en büyük 5 futbol ligi kabul edilen İngiltere (Premier Lig), İspanya (La Liga), İtalya (Serie A), Almanya (Bundesliga) ve Fransa'daki (Ligue 1) maçlara, hafta sonu devam edildi.
14.12.2020 Dünyadan Futbol
Ahmet Ağaoğlu: Sosa ve Novak ile görüşmeler sürüyor...
Ahmet Ağaoğlu: Sosa ve Novak ile görüşmeler sürüyor... Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, liglerin oynanıp oynanmayacağıyla ilgili, "UEFA VE FIFA'nın tavsiyeleri çok önemli. Oradan çıkacak olan kararlara göre ligin gidişatı belirlenecek. 5 büyük lig ne uyguluyorsa biz de 6'ncı büyük ligiz diyorsak ona göre kararlarımızı uygulamalıyız" dedi.
30.06.2020 Trabzonspor
Tek gündem korona! Türkiye'de Fatih Terim...
Tek gündem korona! Türkiye'de Fatih Terim... Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün dijital medyadaki spor gündemini nasıl belirlediği grafiklerle anlatıldı. Konuyla ilgili 21 Ocak-17 Mart arası global anlamdaA 93 milyar etkileşim alındı
1.07.2020 Futbol
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz müjdeyi verdi
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz müjdeyi verdi Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yayıncı kuruluşta canlı açıklamalarda bulundu. Ülker Satdyumu'nda Fenerbahçe ile oynanacak derbi için Cengiz, "Vallahi gideceğim. Klasik bir söylem var ama Fenerbahçe olmazsa Galatasaray da olmaz" dedi. Öte yandan Cengiz "20 yıldır Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenemiyoruz, bu bize müstahak mı? Bence değil. 6 tane de yedik. O sene şampiyon olduk" ifadelerini kullandı.
30.06.2020 Galatasaray
Servet avcıları! 5 büyük ligde teknik direktörlerin dudak uçuklatan tazminatları...
Servet avcıları! 5 büyük ligde teknik direktörlerin dudak uçuklatan tazminatları... Avrupa’nın 5 büyük liginde çalışan teknik direktörlerin hem harcattıkları paralar hem de aldıkları tazminatlar dudak uçurtuyor. Çalıştırdığı kulüplere en çok para harcatan teknik direktör olan Jose Mourinho’nun en sansasyonel transferi Paul Pogba olmuştu
Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm
Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm Avrupa'nın en büyük 5 futbol ligi kabul edilen İngiltere (Premier Lig), İspanya (La Liga), İtalya (Serie A), Almanya (Bundesliga) ve Fransa'daki (Ligue 1) karşılaşmalara, hafta sonu devam edildi.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm
Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm Avrupa'nın en büyük 5 futbol ligi kabul edilen İngiltere (Premier Lig), İspanya (La Liga), İtalya (Serie A), Almanya (Bundesliga) ve Fransa'daki (Ligue 1) karşılaşmalara, hafta sonu devam edildi.
Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm
Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm Avrupa'nın en büyük futbol ülkeleri kabul edilen İtalya'da (Serie A) ilk, İspanya (La Liga) ve Almanya'da (Bundesliga) ikinci, İngiltere (Premier Lig) ile Fransa'da (Ligue 1) ise üçüncü hafta karşılaşmaları oynandı.
1.07.2020 Fransa Ligue 1
Avrupa'da 5 büyük lig sona erdi
Avrupa'da 5 büyük lig sona erdi Avrupa'nın 5 büyük liginde İngiltere (Premier Lig) ve Almanya'dan (Bundesliga) sonra İspanya (La Liga), İtalya (Serie A), Fransa'da (Ligue 1) da sezon tamamlandı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

5 Büyük Lig ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.