Emine Erdoğan'dan Dünya Çevre Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Dünya Çevre Günü mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan 5 Haziran Dünya Çevre Günü vesilesiyle mesaj yayınladı.
5.06.2023 Haberler
Emine Erdoğan'dan Dünya Çevre Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Dünya Çevre Günü mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Durduğumuz noktada, 'Sıfır Atık' ve 'Sıfır Atık Mavi' hareketleriyle başlayan dönüşümü yaygınlaştırarak, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakma imkanına halen sahibiz" dedi.
5.06.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten 'Dünya Çevre Günü' mesajı
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten 'Dünya Çevre Günü' mesajı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Dünyayı kirleten eylemler zihinlerde başlıyor. Doğaya hürmet eden bir akıl yürütme ve bilincin her alana yayılması lazım” dedi.
5.06.2022 Siyaset
Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş talimat! 'Bu beladan kurtaracağız'
Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş talimat! 'Bu beladan kurtaracağız' Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Haziran Dünya Çevre Günü Toplu Açılış Töreni'nde konuşma yaptı. Marmara'daki deniz salyası tehdidiyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Başta Marmara olmak üzere, bu müsilaj belasından denizlerimizi kurtaracağız. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak bu işi koordinasyonunuza alacaksınız üniversitelerle el ele verip başta Marmara olmak üzere bu müsilaj belasından denizlerimizi kurtaracağız.' dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
5.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 5 Haziran Dünya Çevre Günü mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 5 Haziran Dünya Çevre Günü mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Haziran Dünya Çevre Günü mesajında "Hem ülkemizi ve hem de dünyayı daha yaşanabilir ve temiz çevre ile buluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.
5.06.2021 Haberler
Son dakika! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan maske açıklaması
Son dakika! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan maske açıklaması Gelen bir son dakika açıklamasına göre; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 5 Haziran Dünya Çevre Günü sebebiyle sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.
5.06.2020 Gündem
Sivas Millet Bahçesi yarın açılıyor
Sivas Millet Bahçesi yarın açılıyor Sivas Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve Anadolu'nun en büyüğü olarak nitelendirilen Millet Bahçesi 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında yarın hizmete açılacak.
4.06.2020 Haberler