5 kilo esrarla yakalanan şahıstan şok savunma: Paraya ihtiyacım var
5 kilo esrarla yakalanan şahıstan şok savunma: Paraya ihtiyacım var Adana’da 5 kilo 250 gram esrarla yakalanarak tutuklanan şüpheli, ”Paraya ihtiyacım olduğu için kuryelik yapıyorum” diyerek savunma yaptı.
1.02.2024 Gündem
Bitlis’te araçta 5 kilo metamfetamin ele geçirildi!
Bitlis’te araçta 5 kilo metamfetamin ele geçirildi! Bitlis’te, polisin şüphe üzerine durdurduğu araçta, 5 kilo 600 gram metamfetamin ele geçirildi. Uyuşturucuyla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
22.11.2020 Gündem
Van'da, PKK'ya ait silah ve mühimmat ele geçirildi!
Van'da, PKK'ya ait silah ve mühimmat ele geçirildi! Van’ın Gürpınar ilçesi kırsalında, jandarma ekiplerinin operasyonlarında, terör örgütü PKK'ya ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
11.11.2020 Gündem
Son 5 kilo vücut için önemli mi?
Son 5 kilo vücut için önemli mi? Kilo verme süreciyle ilgili tavsiyelerde bulunan Diyetisyen Gizem Gençyürek, “Herkesin muzdarip olduğu verilemeyen son 5 kilo için bu kilolara dirençli kilolarda diyebiliriz ve her bireyin direnç gösteren vücut ağırlığı olabilir. Öncelikle yapılması gereken asla motivasyon kaybetmemek ve kendimizi strese sokmamak. Bu durumda vücudumuzu aç bırakmak asla doğru değildir üstelik metabolizmayı daha da yavaşlatıp direnci kuvvetlendirebilir hatta kilo artışına sebep olabilir” dedi.
12.08.2020 Diyetler

Benzer Haber Etiketleri