5 Milyon

5 Milyon

Son dakika 5 milyon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 5 milyon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 5 milyon haber sayfamızda...

5 Milyon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 142.247 5 milyon haberi bulunmuştur.
Bakan Yumaklı duyurdu! Destek ödemeleri başladı
Bakan Yumaklı duyurdu! Destek ödemeleri başladı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "694 milyon 461 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Trabzonspor'dan Giorgos Masouras açıklaması!
Trabzonspor'dan Giorgos Masouras açıklaması! Trabzonspor, Giorgos Masouras'la ilgili transfer çalışmasının bulunmadığını açıkladı.
19.04.2024 Trabzonspor
Sevilla'da Marcao ile ayrılık kararı!
Sevilla'da Marcao ile ayrılık kararı! Sevilla'nın Brezilyalı savunmacı Marcao ile yollarını ayırmak istediği öğrenildi.
19.04.2024 İspanya La Liga
Beşiktaş transferde rota değiştirdi! Prensipte anlaşma sağlandı
Beşiktaş transferde rota değiştirdi! Prensipte anlaşma sağlandı Beşiktaş'ta gelecek sezon şampiyonluk isteyen kurmaylar transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların, Güney Amerika'da forma giyen genç yıldızı renklerine bağlamak istediği öne sürüldü.
19.04.2024 Beşiktaş
Bakan Uraloğlu: Pegasus 32 milyona yakın misafir ağırladı
Bakan Uraloğlu: Pegasus 32 milyona yakın misafir ağırladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Pegasus 2023 yılında tek başına 32 milyona yakın misafiri ağırladı. Bunların yaklaşık 12 milyonu iç hat, 20 milyonu da dış hat misafiriydi. Bu sayede 2023 yılında 2 milyar doların üstünde hizmet ihracatını ülkemize kazandırdı” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar kritik soruyu cevapladı
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar kritik soruyu cevapladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar petrolü ve Karadeniz’de petrol keşfine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar ayrıca ‘doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?’ sorusuna yanıt verdi.
19.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş UEFA'dan ne kadar kazandı? İşte sıralama
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş UEFA'dan ne kadar kazandı? İşte sıralama UEFA Konferans Ligi'nde yarı finalin kapısından dönen Fenerbahçe kasasına giren rakam belli oldu. Öte yandan bütün Türk takımlarının UEFA'dan ne kadar gelir elde ettiği de ortaya çıktı.
19.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'a Fransa'dan genç forvet! İstenen bonservis belli oldu
Galatasaray'a Fransa'dan genç forvet! İstenen bonservis belli oldu Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. 22 yaşındaki forvetin kulübünün bonservis talebi netlik kazandı.
18.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak Leicester City'e gönderdiği Yunus Akgün'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli futbolcunun geleceğine dair kararının belli olduğu aktarıldı.
17.04.2024 Galatasaray
Emeklilere müjde! En düşük emekli maaşı alanlara yardım geliyor
Emeklilere müjde! En düşük emekli maaşı alanlara yardım geliyor En düşük emekli aylığı alan emekliye destek için yeni bir formül aranıyor. İşte bu kapsamda Aile Bakanlığı tarafından çalışma başladı. En düşük emekli maaşı 10 bin TL alanlar için sosyal destek kapsamında bölgesel destek formülü üzerinde çalışılıyor. Peki bu destek nasıl olacak? İşte detaylar...
17.04.2024 Haberler
Emeklilere müjde! En düşük emekli maaşı alanlara yardım geliyor
Emeklilere müjde! En düşük emekli maaşı alanlara yardım geliyor En düşük emekli aylığı alan emekliye destek için yeni bir formül aranıyor. İşte bu kapsamda Aile Bakanlığı tarafından çalışma başladı. En düşük emekli maaşı 10 bin TL alanlar için sosyal destek kapsamında bölgesel destek formülü üzerinde çalışılıyor. Peki bu destek nasıl olacak? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Zimmetine para geçiren bankacıya hapis cezası!
Zimmetine para geçiren bankacıya hapis cezası! Çalıştığı özel bir bankanın müşterilerine ait yüklü miktardaki parayı hesabına geçiren bankacı için verilen ceza belli oldu.
17.04.2024 Gündem
Luyindama'dan yıllar sonra gelen transfer itirafı: Teklif almıştım
Luyindama'dan yıllar sonra gelen transfer itirafı: Teklif almıştım Galatasaray'ınm eski futbolcularından Luyindama, ülke basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
Galatasaray, Zaniolo'nun bonservisini belirledi! İtalyanlar çılgın rakamı duyurdu
Galatasaray, Zaniolo'nun bonservisini belirledi! İtalyanlar çılgın rakamı duyurdu Galatasaray'ın 2023 yazında İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo'nun geleceği büyük merak konusu. Sarı-kırmızılı takımın özellikle EURO 2024'ten sonra ciddi bir bonservis geliri elde etmeyi beklediği İtalyan yıldızla ilgili yeni gelişmeler mevcut.
16.04.2024 Galatasaray
Çılgın transfer planı! Kim Min Jae geri dönüyor
Çılgın transfer planı! Kim Min Jae geri dönüyor Sezon başında Napoli'den 50 milyon euroya Bayern Münih'e transfer olan Kim Min Jae için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi. Güney Koreli futbolcu eski kulübüne geri dönebilir. İşte detaylar...
16.04.2024 Dünyadan Futbol
E-ihale ile ekonomiye 913 milyon TL gelir
E-ihale ile ekonomiye 913 milyon TL gelir Ticaret Bakanlığı, 2024 yılının ilk 3 ayında, e-ihale yöntemiyle gerçekleştirilen satışlardan 913 milyon liranın üzerinde gelir elde edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Uzmanpara
Ticaret Bakanlığı açıkladı: E-ihale ile 913 milyon TL gelir ekonomiye kazandırıldı
Ticaret Bakanlığı açıkladı: E-ihale ile 913 milyon TL gelir ekonomiye kazandırıldı Ticaret Bakanlığı, 2024 yılının ilk 3 ayında, e-ihale yöntemiyle gerçekleştirilen satışlardan 913 milyon liranın üzerinde gelir elde edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Ekonomi
Bruno Petkovic Süper Lig devine! Mukavele detayları belli oldu
Bruno Petkovic Süper Lig devine! Mukavele detayları belli oldu Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Süper Lig devi, Hırvat forveti renklerine katmak için düğmeye bastı.
16.04.2024 Trabzonspor
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller Elektrikli araçlar Türkiye’de her geçen sürede daha da yaygınlaşmaya devam ediyor. Bu satış rakamlarına da yansıyor. Elektrikli araç satışları bu yılın ocak-mart döneminde geçen senenin aynı dönemine göre 3,5 kat artış gösterdi. Peki piyasada fiyatı en düşük elektrikli araçlar hangileri? En çok tercih edilen modeller neler? Şu anda ortalama bir araç ne kadar sürede şarj oluyor? Şarj süreleri daha da kısalır mı? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
İstanbul Depremi'nde en güvenlisi yer altı! 'Avrasya Tüneli ve metrolara tampon oluyor'
İstanbul Depremi'nde en güvenlisi yer altı! 'Avrasya Tüneli ve metrolara tampon oluyor' Depremlerin çok net olmasa da ortalama bir tekerrür süresi olduğunu sıklıkla belirten deprem uzmanları, megakent İstanbul için tehlike çanlarının artık daha şiddetli çaldığını söylüyor. Pek çok riskli bina içinde, depreme nerede yakalanacağınız hiç de belli olmayabilir. Peki, metrolarda ya da Avrasya Tüneli'nde yani yerin metrelerce derininde yakalansanız ne olurdu? Uzmanına sorduk.
16.04.2024 Yaşam
Uçurumun ucunda! Mahalle 4 aydır kabusu yaşıyor
Uçurumun ucunda! Mahalle 4 aydır kabusu yaşıyor Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Corak köyünün mahallesinde oluşan heyelan, mahalle sakinlerine zor günler yaşatıyor. Mahalle sakinleri ulaşıma kapanan yolun 4 aydır yapılmayı bekliyor.
15.04.2024 Gündem
Güneydoğu’nun 3 aylık hububat ihracatı belli oldu
Güneydoğu’nun 3 aylık hububat ihracatı belli oldu Güneydoğu Anadolu bölgesinde ilk çeyrekte ihracat lideri olan hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektörü, Ocak-Mart arası dönemde ihracatını yüzde 10 artırarak 836,5 milyon dolara taşıdı.
15.04.2024 Ekonomi
Petrol fiyatları geriledi
Petrol fiyatları geriledi İran'ın cumartesi günü geç saatlerde İsrail'e düzenlediği ve İsrail hükümetinin sınırlı hasara yol açtığını açıkladığı saldırının ardından piyasa katılımcılarının risk primlerini düşürmesiyle petrol fiyatları bu sabah düştü.
15.04.2024 Uzmanpara
4 saatlik yol 11 saatte aşıldı
4 saatlik yol 11 saatte aşıldı 9 günlük Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirenlerin dönüş yolundaki trafik çilesi bu yıl da değişmedi. Kilit kavşakta 2 km’lik kuyruk oluştu. İzmir’den İstanbul’a gelen otobüs şoförü Serhun Bayar bu çileyi özetledi: ‘4 saatte geldiğimiz yolu, 11 saatte geldik’
15.04.2024 Gündem
Napoli'den Zaniolo'ya yakın takip! Dev transfer bütçesi
Napoli'den Zaniolo'ya yakın takip! Dev transfer bütçesi Nicolo Zaniolo'yu listesinde bulunduran Napoli'nin başkanı Aurelio De Laurentiis, transfer bütçelerini 100 milyon dolar olarak belirledi.
14.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

5 Milyon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.