5. Sıra

5. Sıra

Son dakika 5. sıra haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 5. sıra gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 5. sıra haber sayfamızda...

5. Sıra

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 57.986 5. sıra haberi bulunmuştur.
YEREL SEÇİM OY PUSULASI 2024 🗳 Partilerin oy pusulasındaki yerleri | Hangi parti pusulada kaçıncı sırada? 31 Mart Yerel Seçimleri oy pusulası sıralaması
YEREL SEÇİM OY PUSULASI 2024 🗳 Partilerin oy pusulasındaki yerleri | Hangi parti pusulada kaçıncı sırada? 31 Mart Yerel Seçimleri oy pusulası sıralaması Belediye Seçimleri için partilerin oy pusulasındaki yerleri kura çekimi ile belirlendi. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'ne ise 35 parti katılacak. YSK Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti'nin oy pusulasındaki konumları netleşti. İşte, 31 Mart Yerel Seçimleri partilerin oy pusulasındaki sıralaması...
29.01.2024 Bilgi Rehberi
YSK'da kura çekimi: Hangi parti kaçıncı sırada?
YSK'da kura çekimi: Hangi parti kaçıncı sırada? 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne katılacak siyasi partilerin oy pusulasındaki yerlerini belirlemek için kura çekimi yapıldı.
27.01.2024 Haberler
YSK'da kura çekimi: Hangi parti kaçıncı sırada?
YSK'da kura çekimi: Hangi parti kaçıncı sırada? 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne katılacak siyasi partilerin oy pusulasındaki yerlerini belirlemek için kura çekimi yapıldı.
27.01.2024 Gündem
Sadullah Ergin, CHP'nin aday tanıtım toplantısına katılmayacak
Sadullah Ergin, CHP'nin aday tanıtım toplantısına katılmayacak DEVA Partisi kontenjanından CHP listesinden milletvekili adayı olan Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile ilgili tartışmalar sürerken gözler bugün gerçekleştirilecek toplantıya çevrildi.
18.04.2023 Haberler
Sadullah Ergin, CHP'nin aday tanıtım toplantısına katılmayacak
Sadullah Ergin, CHP'nin aday tanıtım toplantısına katılmayacak DEVA Partisi kontenjanından CHP listesinden milletvekili adayı olan Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile ilgili tartışmalar sürerken gözler bugün gerçekleştirilecek toplantıya çevrildi.
18.04.2023 Gündem
Tatar ailesinden 4 isim 4 farklı partiden aday
Tatar ailesinden 4 isim 4 farklı partiden aday Akraba aday rekabetinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu listeleri öne çıkarken, Şırnak’ta Tatar ailesinden dört kuzen farklı partilerin listebaşı adayları olarak yarışacak.
11.04.2023 Gündem
Son dakika: CHP'de vekillerin yarısı listeye giremedi! Hangi partiye neresi verildi?
Son dakika: CHP'de vekillerin yarısı listeye giremedi! Hangi partiye neresi verildi? CHP’de 134 milletvekilinin 66’sı liste dışı kalırken, İYİ Parti ile ortak liste anlaşması kapsamında 6 ilde aday çıkarılmadı. Gelecek’ten 19, Deva’dan 25, Demokrat Parti’den 3, Saadet’ten 24 aday ve TDP’li Sarıgül de CHP listesinde yer aldı.
10.04.2023 Gündem
Bakan Varank TÜBİTAK Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi sonuçlarını açıkladı
Bakan Varank TÜBİTAK Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi sonuçlarını açıkladı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Söylenenin aksine üniversitelerimizin insan kaynağı kapasitesi, araştırma altyapıları kapasitesi hamdolsun günden güne gelişiyor. Artık dünya basınında Türk teknoloji girişimcilerinin başarılarıyla ilgili haberler görmek kimse için sürpriz değil" dedi. Varank törende, TÜBİTAK Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi sonuçlarını da açıkladı; ilk sırada ODTÜ, ikinci sırada Sabancı Üniversitesi, üçüncü sırada ise İstanbul Teknik üniversitesi yer aldı.
1.04.2023 Ekonomi
Ahşaptan mayo, dev tekerlekten bisiklet! Tarihin en tuhaf 5 icadının şaşırtan hikâyesi
Ahşaptan mayo, dev tekerlekten bisiklet! Tarihin en tuhaf 5 icadının şaşırtan hikâyesi Gündelik yaşantımızda sıkça kullandığımız, çoğu zaman hayatımızı kolaylaştıran birçok ürünün en 'ilkel' hallerinin nasıl olduğunu hiç merak ettiniz mi? İşte kimilerinin gereksiz bulduğu kimilerinin ise 'yüzyılın buluşu' olarak nitelendirdiği 5 icadın tarihe geçen şaşırtıcı hikâyesi.
26.12.2022 Dünya
Türkiye, FIFA dünya sıralamasında bir basamak yükseldi
Türkiye, FIFA dünya sıralamasında bir basamak yükseldi FIFA, Aralık ayı dünya sıralamasını açıkladı. Bin 465 puana sahip olan Türkiye, sıralamada bir basamak yükselerek 44. sırada yer aldı.
22.12.2022 Milli Takım
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bölgemizde huzurun teminatı olan bir ülkeyiz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bölgemizde huzurun teminatı olan bir ülkeyiz İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi (İSEDAK) 38. Bakanlar Toplantısı'nın kapanış konuşmasını yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "İslam ülkeleri olarak, ticari ve ekonomik işbirliğimizi daha da ilerletmemiz, krizleri fırsata çevirme mücadelemizde bizlere katkı sağlayacaktır. Nasıl ki, ülkemizin her alandaki menfaatleri doğrultusunda var gücümüzle çalışıyorsak, Türkiye olarak İslam dünyasının ekonomik yönden güçlenmesi için de var gücümüzle gayret göstermeye devam edeceğiz" dedi.
29.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: “2022 sonunda hedefimiz savunma sanayii ihracatımızı 4 milyar doların üstüne çıkarmaktır”
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: “2022 sonunda hedefimiz savunma sanayii ihracatımızı 4 milyar doların üstüne çıkarmaktır” Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, geçtiğimiz yıl savunma sanayii ihracatının 3,2 milyar dolar ile kendi rekorunu kırdığını hatırlatarak, “2022 yıl sonu hedefimiz bu rakamı 4 milyar doların üstüne çıkarmaktır” dedi.
25.11.2022 Ekonomi
İşte CIES'e göre Spor Toto Süper Lig şampiyonu!
İşte CIES'e göre Spor Toto Süper Lig şampiyonu! Avrupa'da 2022-23 sezonu start alırken, Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi (CIES) ülkelerdeki şampiyonluk tahminlerini duyurdu.
22.08.2022 Süper Lig
Süper Lig'de Avrupa yarışı kızıştı! İşte ülkemizi temsil edecek takımlar
Süper Lig'de Avrupa yarışı kızıştı! İşte ülkemizi temsil edecek takımlar Spor Toto Süper Lig'de 37. hafta bir maç dışında geride kalırken, Avrupa kupalarına katılacak takımlar büyük oranda netleşmeye başladı. İşte detaylar...
16.05.2022 Süper Lig
Euroleague’in olası kararının Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'e etkileri
Euroleague’in olası kararının Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'e etkileri Turkish Airlines Euroleague Ticari Varlıklar Hissedarları Yönetim Kurulu’nun yaptığı toplantıda Rusya için aldığı kararlar, organizasyonun bu sezonki durumunu ciddi oranda etkileyecek ve özellikle play-off mücadelesi veren bazı takımların yeniden umutlanmasına neden olacak.
Abdullah Avcı, kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor
Abdullah Avcı, kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor Süper Lig'de şampiyonluk yarışında önemli bir avantajı elinde bulunduran Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, bordo-mavili takımla en parlak dönemini yaşıyor. Deneyimli çalıştırıcı, 26. haftalar itibarıyla kariyerinin en yüksek puanına ulaştı.
22.02.2022 Trabzonspor
Samsunspor Başkanı Yıldırım: Süper Lig’de olsak ilk 5’te olma şansımız yüksekti
Samsunspor Başkanı Yıldırım: Süper Lig’de olsak ilk 5’te olma şansımız yüksekti Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, geçen yıl kıl payı kaçırdıkları Süper Lig için Adana Demirspor gibi ligin ilk 5 sırası içerisinde olabileceklerini söyledi.
21.02.2022 1.Lig
Soma 3’te 3 yaptı
Soma 3’te 3 yaptı TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ikinci yarının ilk haftasında Niğde Anadolu FK’yı 3-1’lik skorla geçen Somaspor, seriye bağladı.
17.01.2022 Ege
Formula 1 Katar Grand Prix'sinde Verstappen ve Bottas'a ceza
Formula 1 Katar Grand Prix'sinde Verstappen ve Bottas'a ceza Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 20. ayağı Katar Grand Prix'sinde, Hollandalı Max Verstappen'in 5, Fin Valtteri Bottas'ın ise 3 sıra geriden başlama cezası aldığı açıklandı.
21.11.2021 Motor Sporları
Motor değişikliğine giden Hamilton, 5 sıra ceza aldı
Motor değişikliğine giden Hamilton, 5 sıra ceza aldı Formula 1 takımlarından Mercedes'in pilotu Lewis Hamilton, güç ünitesindeki değişiklik nedeniyle pazar günü yapılacak Brezilya Grand Prix'sine 5 sıra geriden başlama cezası aldı.
12.11.2021 Motor Sporları
Karşıyaka’nın Esenler klasiği
Karşıyaka’nın Esenler klasiği 5 yıldır devam eden transfer yasağını aylar süren çabaların ardından kaldıran ve lisansları maça saatler kala çıkaran Karşıyaka, Esenler Erokspor deplasmanından mağlup ayrıldı. Kaf Kaf, rakibiyle 3 sezonda oynadığı 6 maçın hiçbirini kazanamadı
6.09.2021 Ege
Türkiye-Arjantin voleybol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Heyecanla bekleniyor...
Türkiye-Arjantin voleybol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Heyecanla bekleniyor... Filenin Sultanları, Tokyo Olimpiyatları 2020 B Grubunda mücadelelerini sürdürüyor. Çin, İtalya ve ABD'nin ardından A Milli Kadın Voleybol Takımı, gruptan Arjantin ile kozlarını paylaşacak. Peki, Türkiye-Arjantin voleybol maçı hangi tarihte, saat kaçta ve hangi kanalda?
30.07.2021 Skorer
Milli judocu Kayra Sayit, Romane Dicko'ya yenilerek 5. oldu
Milli judocu Kayra Sayit, Romane Dicko'ya yenilerek 5. oldu 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın yedinci gününde milli judocu Kayra Sayit, madalya mücadelesinde Fransız Romane Dicko'ya yenilerek 5. oldu.
30.07.2021 Yaz Olimpiyatları
Türkiye'nin en değerli markası THY bu yıl da tahtını korudu
Türkiye'nin en değerli markası THY bu yıl da tahtını korudu Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın araştırmasına göre, Türk Hava Yolları (THY), 1 milyar 605 milyon dolara yaklaşan marka değeriyle 2019 ve 2020 yıllarında olduğu gibi bu yıl da "Türkiye'nin en değerli markası" oldu.
9.06.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

5. Sıra ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.