50 Metre

50 Metre

Son dakika 50 metre haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 50 metre gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 50 metre haber sayfamızda...

50 Metre

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.153 50 metre haberi bulunmuştur.
Hayvanseverler ayağa kalktı: İnsanlar karavanda yaşamayı hayal ediyor ama köpeğim yaşıyor
Hayvanseverler ayağa kalktı: İnsanlar karavanda yaşamayı hayal ediyor ama köpeğim yaşıyor Silivri'de karavanda bir köpeğin aç ve susuz bırakıldığı yönünde paylaşımlar sosyal medyada yayıldı. Gelen tepkiler üzerine köpeğin sahibi açıklama yaptı.
24.04.2024 Gündem
Bayram tatili facia ile bitti! Feryatları ortalığı inletti
Bayram tatili facia ile bitti! Feryatları ortalığı inletti Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Feneri mevkisinde lastiği patlayan hafif ticari araç, yol kenarından çalılık alana girip 250 metre sürüklendikten sonra şarampole uçtu. Can pazarının yaşandığı kazada aynı aileden 1’i bebek olmak üzere 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Ailenin feryatları ve çaresizliği ise yürek dağladı.
15.04.2024 Gündem
Bayram tatili katliama dönüştü! 1’i bebek 2 kişi öldü
Bayram tatili katliama dönüştü! 1’i bebek 2 kişi öldü Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Feneri mevkisinde lastiği patlayan hafif ticari araç, yol kenarından çalılık alana girip 250 metre sürüklendikten sonra şarampole uçtu. Can pazarının yaşandığı kazada aynı aileden 1’i bebek olmak üzere 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Ailenin feryatları ve çaresizliği ise yürek dağladı.
15.04.2024 Haberler
Otomobil kaldırımda yürüyen kadına çarptı! 'Çocuklar vardı facia olabilirdi'
Otomobil kaldırımda yürüyen kadına çarptı! 'Çocuklar vardı facia olabilirdi' Maltepe’de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kaldırıma çıktı. Kaldırımdaki 2 kişi aracın altında kalmaktan son anda kurtulurken, otomobilin çarptığı kadın sürüklendi. Bacaklarından yaralanan kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
14.04.2024 Gündem
Antalya'da korkunç kaza: 29 yaralı
Antalya'da korkunç kaza: 29 yaralı Antalya'nın Manavgat ilçesinde otel servis aracı, meydana gelen kazada otomobille çarpışarak devrildi. 29 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
10.04.2024 Gündem
Antalya'da feci kaza: 29 yaralı
Antalya'da feci kaza: 29 yaralı Antalya'nın Manavgat ilçesinde otel servis aracı, meydana gelen kazada otomobille çarpışarak devrildi. 29 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
10.04.2024 Haberler
Uzmanlar 16 ili uyardı! Yer çöküyor: Dev obrukların sayısı 700'ü buldu
Uzmanlar 16 ili uyardı! Yer çöküyor: Dev obrukların sayısı 700'ü buldu Konya Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Fetullah Arık, Konya ile özdeşleşen obrukların 16 farklı il için de risk oluşturduğunu, bu şehirlerde de Konya'daki gibi obruk risk haritasının planlandığını söyledi.
8.04.2024 Gündem
Yüzlerce kişinin bulunduğu mekânlar faciaya davetiye çıkarıyor: Şehir bombalarla çevrili!
Yüzlerce kişinin bulunduğu mekânlar faciaya davetiye çıkarıyor: Şehir bombalarla çevrili! Beşiktaş’ta gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişinin hayatını kaybetmesi, gözleri İstanbul’daki diğer gece kulüpleri ile kalabalıkların bir araya geldiği eğlence merkezlerine çevirdi. İstanbul’da apartman altlarında yalnızca tek bir kapıdan giriş çıkış yapılabilen çok sayıda mekân bulunuyor. Düğün salonları ve petrol istasyonları da şehrin ortasındaki tehlikeler arasında.
6.04.2024 Gündem
Doğum günü faciasında karar! 3 arkadaş can verdi: Aklımın ucundan geçmezdi
Doğum günü faciasında karar! 3 arkadaş can verdi: Aklımın ucundan geçmezdi Bursa'da yeni yaşını kutlayan Eda Baykay (19) ile arkadaşları Sıla Çelik (17) ve Sinan Karakuş'un (22) hayatını kaybettiği kazada yaralanıp, tedavisi sonrası tutuklanan otomobil sürücüsü Adem Duran’ın (22), yargılandığı davada karar çıktı.
2.04.2024 Haberler
Doğum günü faciasında karar! 3 arkadaş can verdi: Aklımın ucundan geçmezdi
Doğum günü faciasında karar! 3 arkadaş can verdi: Aklımın ucundan geçmezdi Bursa'da yeni yaşını kutlayan Eda Baykay (19) ile arkadaşları Sıla Çelik (17) ve Sinan Karakuş'un (22) hayatını kaybettiği kazada yaralanıp, tedavisi sonrası tutuklanan otomobil sürücüsü Adem Duran’ın (22), yargılandığı davada karar çıktı.
2.04.2024 Gündem
Evinde 130 metrelik gizli tünel bulundu! Sonu başka bir ülkeye açılıyor
Evinde 130 metrelik gizli tünel bulundu! Sonu başka bir ülkeye açılıyor Bir köy sakininin evinde yasa dışı göç ve yük taşımacılığı için kullanılan 130 metre uzunluğunda gizli tünel bulundu. Ev sahibi gözaltına alındı.
20.03.2024 Dünya
Boğaz'da korkutan yangın! Ortaköy Camii'sine sadece 50 metre uzaklıkta
Boğaz'da korkutan yangın! Ortaköy Camii'sine sadece 50 metre uzaklıkta İstanbul Ortaköy camisine yaklaşık 50 metre uzaklıktaki bir binada büyük bir yangın çıktı. Yangının dumanları kısa sürede Boğaz'ın birçok noktasından göründü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.
9.03.2024 Haberler
Boğaz'da korkutan yangın! Ortaköy Camii'sine sadece 50 metre uzaklıkta
Boğaz'da korkutan yangın! Ortaköy Camii'sine sadece 50 metre uzaklıkta İstanbul Ortaköy camisine yaklaşık 50 metre uzaklıktaki bir binada büyük bir yangın çıktı. Yangının dumanları kısa sürede Boğaz'ın birçok noktasından göründü.
9.03.2024 Gündem
Umre için biriktirdikleri 188 bin lirayı, telefon dolandırıcılarına kaptırdılar
Umre için biriktirdikleri 188 bin lirayı, telefon dolandırıcılarına kaptırdılar Kayseri'de, Mevlidiye (49) ve Hüseyin Civelek (54) çifti, umre için biriktirdikleri 188 bin lirayı, kendilerini 'Kimliğin çalındı, bankada işlem yapılıyor' yalanıyla arayan telefon dolandırıcılarına kaptırdı. Hüseyin Civelek, şüphelilerin eşiyle telefonda konferansla görüştürdüğünü de söyleyerek, "Beni arayarak, 'Kimliğin ile kredi çekmeye uğraşıyorlarmış, 2 tane şüpheli var' dediler. Bankaya gönderdiler. Dişimle tırnağımla biriktirip bu hale getirmiştim. Kısmet olmadı. Eşimle umreye gitmek için 1 yıldır uğraşıyordum" dedi.
22.02.2024 Haberler
2024 SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI-KILAVUZU-ÜCRETİ: 📌 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu branş dağlımı nedir?
2024 SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI-KILAVUZU-ÜCRETİ: 📌 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu branş dağlımı nedir? Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu adaylar tarafından merak ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kılavuz hakkında açıklama yaptı. Bakan Koca'nın açıklaması sonrasında ise Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu beklenmeye başlandı. Sağlık Bakanlığı, 27 bin sözleşmeli personel alımı için ilana çıktı. Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı ve başvuru ekranı açıldı. Peki Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
21.02.2024 Bilgi Rehberi
Survivor All Star'da Nagihan ile Yunus Emre arasında gerginlik! 'Benim için kabusa dönüşmeye başladı'
Survivor All Star'da Nagihan ile Yunus Emre arasında gerginlik! 'Benim için kabusa dönüşmeye başladı' Survivor All Star'da sular durulmuyor. Kırmızı takımda yarışmacılar yine karşı karşıya geldi. Sercan Yıldırım ve Mustafa Kemal yaşadıkları sorunları anlattıktan sonra Mustafa Kemal ile Yunus Emre arasında 'Ne bakıyorsun' tartışması yaşandı. Nagihan'ın da tartışmaya katılması ile birlikte gerginlik büyüdü. Acun Ilıcalı canlı yayında Ronaldinho'nun Survivor All Star'a konuk olacağını açıkladı. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. 4. eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
21.02.2024 Cadde
Mustafa Sarıgül'den Naci Görür önerisi! "Afet Bakanlığı kurulmalı, başına getirilmeli"
Mustafa Sarıgül'den Naci Görür önerisi! "Afet Bakanlığı kurulmalı, başına getirilmeli" Türkiye siyasetinin deneyimli ismi, CHP Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül, Hafta Sonu'nda merak edilenleri Hakan Çelik'e yanıtlıyor. Türkiye afet yönetimine dair hangi dersleri çıkarmalı? Yerel seçim yaklaşırken partiler yola nasıl devam edecek? Muhalefet ve iktidar kritik konularda uzlaşma zemini sağlayabilecek mi?
17.02.2024 Haberler
Mustafa Sarıgül'den Naci Görür önerisi! Afet Bakanlığı kurulmalı, başına getirilmeli
Mustafa Sarıgül'den Naci Görür önerisi! Afet Bakanlığı kurulmalı, başına getirilmeli Türkiye, afet yönetimine dair hangi dersleri çıkarmalı? Yerel seçim yaklaşırken partiler yola nasıl devam edecek? Muhalefet ve iktidar kritik konularda uzlaşma zemini sağlayabilecek mi? Türkiye siyasetinin deneyimli ismi, CHP Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül, Hafta Sonu'nda merak edilenleri Hakan Çelik'e yanıtladı.
17.02.2024 Gündem
Kaza ihbarı yapıp tanık olarak ifade verdi! Dehşet 5 ay sonra ortaya çıktı
Kaza ihbarı yapıp tanık olarak ifade verdi! Dehşet 5 ay sonra ortaya çıktı Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 5 ay önce motosiklet kazasında ağır yaralandığı ihbarı sonrası olay yerinde hayatını kaybeden Şahin Demirten'in (65) komşuları tarafından sopayla darbedildiği belirlendi. Olayla ilgili aynı aileden 4 kişi gözaltına alınırken, ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf eden Cihan G.'nin (22) 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kaza ihbarında bulunduğu, görgü tanığı olarak ifade verdiği ve şüphelilerin cinayeti kaza gibi göstermek için yola fren izi yaptıkları ortaya çıktı.
16.02.2024 Gündem
Denizli'deki olayın arkasından vahşet çıktı! Döverek öldürdüler, 'kaza' dediler
Denizli'deki olayın arkasından vahşet çıktı! Döverek öldürdüler, 'kaza' dediler Denizli'de 5 ay önce tek taraflı trafik kazasında hayatını kaybettiği bildirilen yaşlı adamın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Olayla ilgili kan donduran detaylar da ortaya çıktı.
16.02.2024 Gündem
Akademisyenlerden Erzincan'daki toprak kaymasıyla ilgili açıklama
Akademisyenlerden Erzincan'daki toprak kaymasıyla ilgili açıklama Erzincan'da maden sahasında meydana gelen toprak kaymasının ardından akademisyenler bölgede incelemelerde bulundu.
15.02.2024 Gündem
Cezaevi firarisi bekçiler tarafından darbedildi! Olayla ilgili soruşturma başlatıldı
Cezaevi firarisi bekçiler tarafından darbedildi! Olayla ilgili soruşturma başlatıldı Kahramanmaraş’ta yakalanan cezaevi firarisi Muzaffer Akdaş'ın (47), 2 mahalle bekçisi tarafından coplarla ve tekme-tokat dövülmesi görüntüleri ortaya çıktı. Olayla ilgilisoruşturma başlatıldı.
11.02.2024 Gündem
YDS BAŞVURU EKRANI 2024: YDS/1 başvurusu nasıl yapılır? YDS sınav ücreti ne kadar, hangi bankalara yatırılacak, nasıl ödenecek?
YDS BAŞVURU EKRANI 2024: YDS/1 başvurusu nasıl yapılır? YDS sınav ücreti ne kadar, hangi bankalara yatırılacak, nasıl ödenecek? YDS sınav başvurularının başladığını ÖSYM duyurdu. Yabancı dil seviyesini tespit etmek için YDS2ye girecek olanlar 2024 YDS/1 sınav başvuru ekranı, sınav ücreti ve ücretin yatırılacağı bankalar merak ediliyor. Peki 2024 YDS başvurusu nasıl yapılır? YDS sınav ücreti hangi bankalara yatırılacak?
7.02.2024 Bilgi Rehberi
'Palalı Sabri'nin ölümü sonrası peş peşe gözaltılar
'Palalı Sabri'nin ölümü sonrası peş peşe gözaltılar Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi'nin ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.
3.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

50 Metre ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.