6 Ekim

6 Ekim

Son dakika 6 Ekim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 6 Ekim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 6 Ekim haber sayfamızda...

6 Ekim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 26.536 6 ekim haberi bulunmuştur.
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler Türkiye Kültür Yolu Festivali’yle sanatın ve kültürün renkli yolculuğu 16 şehre yayılıyor!  Festival bu yıl altı bin etkinlik ve 40 bin sanatçıyı sanatseverlerle buluşturuyor.
26.03.2024 Kültür Sanat
ÖSYM uluslararası sempozyum düzenliyor
ÖSYM uluslararası sempozyum düzenliyor Ölçme ve değerlendirme alanına güncel bakış sunmak amacıyla 4-6 Ekim’de Uluslararası Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Sempozyumu düzenlenecek.
22.03.2024 Eğitim
Trabzonspor'da 3 isim Fenerbahçe maçında yok!
Trabzonspor'da 3 isim Fenerbahçe maçında yok! Trabzonspor'da Fenerbahçe maçının hazırlıkları sürüyor. Bordo-mavililerde Paul Onuachu ve Hüseyin Türkmen, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Ayrıca Mehmet Can Aydın da sakatlığı sebebiyle oynayamayacak.
16.03.2024 Trabzonspor
SON DAKİKA | Şenol Güneş'in çalıştırmak istediği milli takım ortaya çıktı! Devlet ajansı duyurdu
SON DAKİKA | Şenol Güneş'in çalıştırmak istediği milli takım ortaya çıktı! Devlet ajansı duyurdu Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetiminin kötü gidişin ardından 6 Ekim 2023'te karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı deneyimli teknik adamın çalıştırmak istediği takım belli oldu. Ülkenin devlet ajansı flaş gelişmeyi duyurdu.
21.02.2024 Dünyadan Futbol
Terk edilince sevgilisine sayısız tuzak kurdu! Hamilelik yalanını, katil iftirası izledi
Terk edilince sevgilisine sayısız tuzak kurdu! Hamilelik yalanını, katil iftirası izledi Sevgilisi tarafından terk edilince intikam hırsıyla kendini kaybetti. Genç kadın, eski erkek arkadaşına kabus dolu günler yaşattı. Önce hamile olduğu yalanı geldi, adım adım kötüye giden iftiraların sonuncusu 'seri-katil' komplosu oldu.
17.02.2024 Dünya
6 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
6 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Astroloji insanları cezbeden bir konudur. Gökyüzü olayları, yıldızlar, gezegenler kadimden beri takip edilmiş ve gözlemlenmiştir. Antik çağlarda olduğu gibi günümüzün modern dünyasında da bu merak sürmektedir. İşte keyifle okuyacağınız 6 Ekim hangi burç, yükselen, özellikleri ve çok daha fazlasını sizler için derledik.
9.01.2024 Astroloji
Mısır Hakkında Bilgiler; Mısır Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Mısır Hakkında Bilgiler; Mısır Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Dünya üzerinde kurulmuş pek çok ülke bulunmaktadır. Bu ülkelerden birisi de Mısır'dır. Kökeni 7000 yıllık bir medeniyete dayanan Mısır Antik Çağın en büyük uygarlıklarından birisidir. Peki Mısır bayrağı anlamı, 2024 nüfusu, başkenti, para birimi ve saat farkı nedir? Sizlere Mısır ülkesi hakkında bilgileri detaylıca açıkladık.
2.01.2024 Tatil
'Swinger' davasında karar verildi! Disko topu bozulunca komşudan istemiş
'Swinger' davasında karar verildi! Disko topu bozulunca komşudan istemiş Adana merkezli 16 ilde 3 sene önce düzenlenen Swinger operasyonunda karar duruşma görüldü ve cezalar kesinleşti. 38 şahsa ‘Bir Kimseyi Fuhuşa Teşvik Etmek veya Yaptırmak veya Aracılık Etmek veya Yer Temin Etmek Suçundan’ hapis cezası verildi.
28.12.2023 Gündem
'Yeni motosiklet de çalınmazsa kullanacağım inşallah!'
'Yeni motosiklet de çalınmazsa kullanacağım inşallah!' Fenomen yarışma Survivor'ın 'All Star' formatında düzenlenecek 2024 sezonu için Dominik'e gitmeye hazırlanan sunucu Murat Ceylan, yolculuk öncesi Nişantaşı’nda alışveriş turunda objektiflere yansıdı. Survivor Murat, geçtiğimiz yıl Cihangir'de elektrikli motosikletinin çalınması hakkında dikkat çelken bir göndermede bulundu.
19.12.2023 Cadde
Yeni anlaşma umudu Varşova masasında
Yeni anlaşma umudu Varşova masasında İsrail’in Gazze’deki saldırıları sürerken, Cibaliye’deki hava saldırısında 110 kişinin öldüğü ifade ediliyor. ABD’nin İsrail’e yönelik baskısının arttığı dönemde, yeni müzakereler Polonya’nın başkenti Varşova’da gerçekleşiyor.
19.12.2023 Dünya
ABD'den İsrail'e bir ziyaret daha! İsrail Savunma Bakanı planı itiraf etti
ABD'den İsrail'e bir ziyaret daha! İsrail Savunma Bakanı planı itiraf etti ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail’e düzenlediği ziyaret kapsamında İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile bir araya geldi. Öte yandan Hamas Siyasi Büro üyesi Usame Hamdan, ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ile İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant’ın İsrail’de düzenlediği ortak basın toplantısının ardından kameralar karşısına geçti.
18.12.2023 Dünya
Şenol Güneş'e bir teklif daha! Diğer aday Roberto Carlos
Şenol Güneş'e bir teklif daha! Diğer aday Roberto Carlos Beşiktaş'ta beklentileri karşılayamayan ve takıma veda eden Teknik Direktör Şenol Güneş'e bir teklif daha geldi. Güneş'in alternatifi olarak ise Roberto Carlos olarak belirlendi.
17.12.2023 Beşiktaş
89 milyon dolarlık kuru incir ihracatı
89 milyon dolarlık kuru incir ihracatı Türkiye’nin önemli ihracat ürünlerinden olan ve ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayan kuru incirde 2023-24 sezonunun yaklaşık 2 aylık döneminde ihracat rakamları 89,7 milyon dolara yükseldi.
8.12.2023 Ekonomi
Şenol Güneş bombası! Teklifi bizzat açıkladı: Gurur duyarım
Şenol Güneş bombası! Teklifi bizzat açıkladı: Gurur duyarım Beşiktaş'tan 2 ay önce ayrılan tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş sessizliğini bozdu. Başarılı teknik adam kendisine gelen teklifi açıkladı. İşte detaylar...
7.12.2023 Dünyadan Futbol
7 Ekim’in dizisini çekmişler
7 Ekim’in dizisini çekmişler İsrail’de 7 Ekim’de yaşanan baskınla ilgili istihbarat zaafiyeti tartışılırken, Hamas’ın iki yıl önce sözkonusu saldırıyı konu alan bir dizi çektiği ortaya çıktı. Hamas televizyonunda 2022’de yayınlanan dizide, 7 Ekim’deki gibi İsrail’e baskınlar düzenleniyor ve askerleri rehin alınıyor.
6.12.2023 Dünya
Deniz köpürdü, 2 uzman gerçeği açıkladı! 'Gemlik'teki depremlerin sebebi Gölcük'
Deniz köpürdü, 2 uzman gerçeği açıkladı! 'Gemlik'teki depremlerin sebebi Gölcük' 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta 7.8 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem yaşanmış, 14 gün sonra Hatay da 6.5 ile yeniden sallanmıştı. Bu depremlerin hâlâ süren artçılarının yanında, Marmara'da yaşanan her sarsıntı da beklenen büyük İstanbul Depremi'ni akıllara getiriyor. Prof. Dr. Murat Utkucu, 1999 Gölcük Depremi ile dün Gemlik'te yaşanan deprem arasındaki ilişiyi, Prof. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner ise yine dün denizde yaşanan köpürmenin sebebini açıkladı.
5.12.2023 Gündem
Okulda skandal görüntü sonrası müdür yardımcısının görev yeri değişti
Okulda skandal görüntü sonrası müdür yardımcısının görev yeri değişti Muğla'da müdür yardımcısı Mehmet Serkan G.'nin ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup, havaya kaldırarak sınıfa fırlattığı görüntüler sonrası müfettiş görevlendirildi. Öğretmenin görev yeri değiştirilirken, mağdur çocuğun annesi S.Ö.S., olayın sonuna kadar takipçi olacaklarını söyledi.
1.12.2023 Haberler
Okulda skandal görüntü sonrası müdür yardımcısının görev yeri değişti
Okulda skandal görüntü sonrası müdür yardımcısının görev yeri değişti Muğla'da müdür yardımcısı Mehmet Serkan G.'nin ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup, havaya kaldırarak sınıfa fırlattığı görüntüler sonrası müfettiş görevlendirildi. Öğretmenin görev yeri değiştirilirken, mağdur çocuğun annesi S.Ö.S., olayın sonuna kadar takipçi olacaklarını söyledi.
1.12.2023 Gündem
Müdür yardımcısı 6 yaşındaki öğrenciyi havaya kaldırıp fırlattı
Müdür yardımcısı 6 yaşındaki öğrenciyi havaya kaldırıp fırlattı Muğla'nın Milas ilçesindeki Sakarya İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Serkan G., koridordaki ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup, havaya kaldırdıktan sonra sınıfa fırlatarak belinden ve sırtından yaralanmasına neden oldu. E.S.'nin ailesinin şikayeti üzerine Mehmet Serkan G., hakkında başlatılan adli soruşturma sürerken, yaşanan o anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
28.11.2023 Haberler
Okulda skandal görüntü! Müdür yardımcısı 6 yaşındaki öğrenciyi havaya kaldırıp fırlattı
Okulda skandal görüntü! Müdür yardımcısı 6 yaşındaki öğrenciyi havaya kaldırıp fırlattı Muğla'nın Milas ilçesindeki Sakarya İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Serkan G., koridordaki ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup, havaya kaldırdıktan sonra sınıfa fırlatarak belinden ve sırtından yaralanmasına neden oldu. E.S.'nin ailesinin şikayeti üzerine Mehmet Serkan G., hakkında başlatılan adli soruşturma sürerken, yaşanan o anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
28.11.2023 Gündem
“Şehir Nerede?”
“Şehir Nerede?” Mevcut “metropol mantığı” üzerine bir düşünme pratiği başlatma ve toplumun sanatsal etkinliklerle karşılaşma olanaklarını arttırma hedefiyle Sultanbeyli’de açılan YUNT, ilk sergisi ile tam da Dünya Şehircilik Günü’nü kutladığımız günlerde kentlerimizin geleceği ile ilgili anlamlı bir soru soruyor: “Şehir Nerede?” Muratcan Sabuncu kuruculuğunda, Sultanbeyli’de açılan YUNT, toplumun sanatsal etkinliklerle karşılaşma olanaklarını arttırmayı amaçlayan ve Sergen Şehitoğlu sanat danışmanlığında hayata geçen bir mekan olarak İstanbul’un kültürel kalkınması için atılmış önemli bir adım...
27.11.2023 Mimarlık
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı!
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı! Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı. Wolkswagen Arena'da yapılan ‘Beşiktaşlıların Yolu’ lansmanına siyah-beyazlı taraftarlar da katıldı.
17.11.2023 Beşiktaş
İzmir'de korkunç olay! Tabancayla vurulan 13, cinayet zanlısı 11 yaşında
İzmir'de korkunç olay! Tabancayla vurulan 13, cinayet zanlısı 11 yaşında İzmir'in Buca ilçesinde Bucaspor 1928 U-14 takımı sporcularından 13 yaşındaki Eyman Yada'yı tabancayla vurarak öldüren ve bir süredir firari olan 11 yaşındaki cinayet zanlısı yakalandı. İfadesinde pişman olduğunu belirten çocuk, 12 yaşından gün almadığı için koruma altına alındı.
8.11.2023 Gündem
Galatasaray - Fenerbahçe maçında Fair-Play hareketi! Yeşil kart çıktı
Galatasaray - Fenerbahçe maçında Fair-Play hareketi! Yeşil kart çıktı Sultanlar Ligi'nde Galatasaray evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan ilk sette Fenerbahçe Opet'in yıldızı Magdalena Stysiak'tan Fair-Play hareketi geldi.
4.11.2023 Voleybol
İstanbul'da raylı sistem kullanımında tarihi rekor kırıldı
İstanbul'da raylı sistem kullanımında tarihi rekor kırıldı İstanbul'da toplu ulaşıma ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Metro İstanbul, tarihinde ilk defa bir günde 3 milyonun üzerinde yolcu taşıma rekorunu kırdı.
1.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

6 Ekim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.