6 Eylül

6 Eylül

Son dakika 6 eylül haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 6 eylül gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 6 eylül haber sayfamızda...

6 Eylül

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30.722 6 eylül haberi bulunmuştur.
Sakarya'da kadınlar tartışmış kocaları çatışmıştı! Olayın yeni detayları ortaya çıktı
Sakarya'da kadınlar tartışmış kocaları çatışmıştı! Olayın yeni detayları ortaya çıktı Sakarya Pamukova'da korkunç bir olay yaşanmıştı. Sokak ortasında kadınlar tartışmış ve kocaları kurşun yağdırmıştı. O olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
9.04.2024 Gündem
Direksiyon eğitmeninin öldürdüğü Hilal'in davasında gerginlik!
Direksiyon eğitmeninin öldürdüğü Hilal'in davasında gerginlik! Manisa’da, kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) sırtından tabancayla ateş edip öldüren direksiyon eğitmeni Önder Lafçı'nın (45) yargılandığı davada, Kırgöz'ün ailesi Lafçı'ya fiziki müdahalede bulundu. Lafçı'nın ailesinin söylemleri üzerine mahkeme salonundaki gerginlik dışarıya da taştı. Polisin müdahalesiyle gerginlik son buldu.
19.03.2024 Gündem
Fitch Ratings Türkiye'nin not görünümü pozitife çıkardı
Fitch Ratings Türkiye'nin not görünümü pozitife çıkardı Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, not görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çıkardı.
9.03.2024 Ekonomi
BBC muhabirinden Arda Güler itirafı! 'Kimse o geceden sonra unutmadı'
BBC muhabirinden Arda Güler itirafı! 'Kimse o geceden sonra unutmadı' UEFA Uluslar Ligi'nde Türkiye ile Galler'in aynı grupta yer almasının ardından BBC muhabirinden değerlendirme geldi. 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde de Türkiye ile aynı grupta yer aldıklarını belirten Galli gazeteci, Arda Güler ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
10.02.2024 Milli Takım
A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi fikstürü belli oldu
A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi fikstürü belli oldu Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 2024-25 UEFA Uluslar B Ligi 4'üncü Grup'ta Galler, İzlanda ve Karadağ ile oynayacağı maçların fikstürü açıklandı.
9.02.2024 Milli Takım
“Bugüne kadar bin 12 yeni kadın kooperatifinin kurulmasını sağladık”
“Bugüne kadar bin 12 yeni kadın kooperatifinin kurulmasını sağladık” Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kendi işini kurmak isteyen kadınların önemli fırsatlar yakaladığı kooperatiflerle kadın istihdamı alanında ciddi bir atılım sağlandığını belirterek, “81 il müdürlüğümüz koordinasyonunda oluşturduğumuz Kadın Kooperatifleri Çalışma Grupları aracılığıyla bugüne kadar bin 12 yeni kadın kooperatifinin kurulmasını sağladık” dedi.
19.01.2024 Ekonomi
Moody’s Türkiye kararını açıkladı! Pozitife çevirdi
Moody’s Türkiye kararını açıkladı! Pozitife çevirdi Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B3" olarak teyit ederken, not görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çevirdi.
12.01.2024 Ekonomi
6 Eylül Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
6 Eylül Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Astrolojide yer alan 12 burcun her biri farklıdır. Burcunu öğrenmek isteyen kişiler ise doğum tarihlerine bakarak burçlarını öğrenebilirler. 6 Eylül hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
9.01.2024 Astroloji
Moody's, Türkiye raporu için takvimini belirledi
Moody's, Türkiye raporu için takvimini belirledi Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 2024 yılında Türkiye için iki kredi notu gözden geçirme tarihi belirledi.
29.12.2023 Uzmanpara
Ticaret Bakanı Bolat açıkladı: İhracatta yeni rekor!
Ticaret Bakanı Bolat açıkladı: İhracatta yeni rekor! Kasım ayı ihracat rakamları açıklandı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kasımda ihracatın geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5,2 artarak 23 milyar 11 milyon dolar olduğunu açıkladı. Bolat, "Kasımda tarihin en yüksek aylık ihracat rakamını kırdık." dedi.
2.12.2023 Ekonomi
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Ek MTV ödeme süresi için geri sayım
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Ek MTV ödeme süresi için geri sayım Ek motorlu taşıtlar vergisinin ikinci taksit ödeme süresi 30 Kasım Perşembe günü sona erecek.
22.11.2023 Ekonomi
EK MTV 2. TAKSİT ÖDEME EKRANI! EK MTV 2. taksit ödemesi için son gün ne zaman? Ödemeyenler için % 3,5 gecikme zammı uygulanacak!
EK MTV 2. TAKSİT ÖDEME EKRANI! EK MTV 2. taksit ödemesi için son gün ne zaman? Ödemeyenler için % 3,5 gecikme zammı uygulanacak! EK MTV 2. taksit ödemeleri alınmaya devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerin hazinede yarattığı yükü hafifletmek için bir defaya mahsus bu yıl Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri x2 olarak alınacağı duyurulmuş, ilk taksit ödemesi 1 Ağustos tarihinde başlamış ve 6 Eylül'de sona ermişti. Peki Ek MTV 2. taksit ödemesi son gün ne zaman?
22.11.2023 Bilgi Rehberi
ARAÇ SAHİPLERİ DİKKAT! 🚗 EK MTV 2. TAKSİT ödemesi için son gün ne zaman? O tarihe kadar ödemeyenlere günlük % 3,5 gecikme zammı uygulanacak!
ARAÇ SAHİPLERİ DİKKAT! 🚗 EK MTV 2. TAKSİT ödemesi için son gün ne zaman? O tarihe kadar ödemeyenlere günlük % 3,5 gecikme zammı uygulanacak! EK MTV 2. taksit ödemesi 1 Kasım itibariyle başladı. Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle oluşan mali yükün etkisini azaltmak için ek MTV düzenlemesi gerçekleştirilmiş ilk taksit ödemesi 6 Eylül tarihine kadar yapılmıştı. Peki EK MTV ikinci taksit ödemesi son ödeme tarihi hangi gün?
16.11.2023 Bilgi Rehberi
Bakan Yumaklı: ÇKS'ye kayıtlı çiftçi sayısı 2 milyon 245 bin 526'ya yükseldi
Bakan Yumaklı: ÇKS'ye kayıtlı çiftçi sayısı 2 milyon 245 bin 526'ya yükseldi Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Tarım sayımı istatistik işletme bilgisi, hayvan sayısı, arazi bilgisi gibi bütün verilerin doğrulanması anlamına gelecek. Amacımız tarımsal politikalarımıza altlık teşkil edecek veri setlerini doğrulamak. 2026'da bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.
13.11.2023 Gündem
Uygarlık vadisi Aydın...
Uygarlık vadisi Aydın... Osmanlı İmparatorluğu’nun son döneminde Batı Anadolu’da yaygınlaşan çetecilere “EFE” denilmiştir. Genelde Ege kırsal alanında tek tek ya da gruplar halinde yasayan gözü pek dürüst, mert kişilerdir.
29.10.2023 Gündem
Dahi papağan Alex'in son sözü bu oldu! 'Kuş beyinli demek iltifat'
Dahi papağan Alex'in son sözü bu oldu! 'Kuş beyinli demek iltifat' Dünya tarihinde yetenekleriyle şaşkına çeviren birçok canlı türü var. Onlardan biri de 100’den fazla kelime bilen, basit matematik işlemlerini doğru şekilde yapan, hatta sinirlendiğinde bilerek yanlış cevap veren Afrika gri papağanı Alex'ti. Zekasıyla tarihe geçen papağanın ölmeden önceki son sözleri ise yürek burktu.
24.10.2023 Yaşam
MTV'de gecikme faizi ne kadar? AYM kararını bekleyenler ödeme yapmamıştı
MTV'de gecikme faizi ne kadar? AYM kararını bekleyenler ödeme yapmamıştı Anayasa Mahkemesi (AYM) geçtiğimiz gün ek Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) iptalini reddetti. Peki bu süreçte MTV'yi ödemeyenlerin durumu ne olacak? Gecikme faizi ne kadar? İkinci taksit hangi tarihe kadar ödenmeli? İşte detaylar...
29.09.2023 Haberler
MTV'de gecikme faizi ne kadar? AYM kararını bekleyenler ödeme yapmamıştı
MTV'de gecikme faizi ne kadar? AYM kararını bekleyenler ödeme yapmamıştı Anayasa Mahkemesi (AYM) geçtiğimiz gün ek Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) iptalini reddetti. Peki bu süreçte MTV'yi ödemeyenlerin durumu ne olacak? Gecikme faizi ne kadar? İkinci taksit hangi tarihe kadar ödenmeli? İşte detaylar...
29.09.2023 Ekonomi
Direksiyon kursu verdiği Hilal'i öldürdü: En ağır cezayı almasını istiyoruz
Direksiyon kursu verdiği Hilal'i öldürdü: En ağır cezayı almasını istiyoruz Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) sırtından tabancayla ateş ederek öldüren direksiyon eğitmeni Önder Lafçı'nın (45) müebbet ve 17 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın duruşmasına devam edildi.
29.09.2023 Gündem
Okul gıdası logosu 3 yıl daha ertelendi
Okul gıdası logosu 3 yıl daha ertelendi Tarım ve Orman, Sağlık ve Milli Eğitim bakanlıklarının yürüteceği, okul bünyesinde faaliyet gösteren kantin, kafeterya, büfe, çay ocağı gibi işletmelerde satışa sunulacak hazır ambalajlı gıdaların etiketi üzerinde sıkı denetimler sonucunda verilecek ‘Okul Gıdası Logosu’nun yer alması şartı, dün Resmi Gazete’de yayımlanan tebliğ değişikliğiyle 11 Eylül 2023 tarihinden 14 Eylül 2026’ya ertelendi.
29.09.2023 Gündem
Parti il başkanının katili 2 yıl sonra yakalandı, suçunu itiraf etti
Parti il başkanının katili 2 yıl sonra yakalandı, suçunu itiraf etti Diyarbakır'da 2021 yılında silahla vurulduktan sonra kaldırıldığı hastanede 17 gün sonra yaşamını yitiren Osmanlı Partisi Van İl Başkanı Ziya Camcı (60) cinayetinde son dakika gelişmesi yaşandı. Cinayet şüphelisinin düzenlenen operasyonla yakalandığı bildirilirken katilin ifadesi ortaya çıktı.
28.09.2023 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan gençlere cep telefonu ve bilgisayar müjdesi! Detayları belli oldu
Son dakika: Erdoğan'dan gençlere cep telefonu ve bilgisayar müjdesi! Detayları belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısı sonrası alınan kararları açıkladı. Erdoğan üniversiteli gençlere verilecek vergisiz telefon ve bilgisayar desteğine dair detayları aktardı. Erdoğan yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi imkanının pilot proje olarak deprem bölgesinde uygulanacağını duyurdu.
26.09.2023 Gündem
ABD basını 18 gün sonra ifşa etti! Ukrayna ordusu kendi halkını vurdu
ABD basını 18 gün sonra ifşa etti! Ukrayna ordusu kendi halkını vurdu 6 Eylül tarihinde Kostiantynivka'ya düşen ve Rus ordusu tarafından atıldığı öne sürülen füzenin kaynağını ABD basını yazdı. New York Times'ın haberine göre Kiev yönetimi, hatalı bir atış sonucu günün en yoğun olduğu saatlerde kendi halkından 17 kişiyi öldürdü.
24.09.2023 Dünya
ABD basını 18 gün sonra ifşa etti! Ukrayna ordusu kendi halkını vurdu
ABD basını 18 gün sonra ifşa etti! Ukrayna ordusu kendi halkını vurdu 6 Eylül tarihinde Kostiantynivka'ya düşen ve Rus ordusu tarafından atıldığı öne sürülen füzenin kaynağını ABD basını yazdı. New York Times'ın haberine göre Kiev yönetimi, hatalı bir atış sonucu günün en yoğun olduğu saatlerde kendi halkından 17 kişiyi öldürdü.
24.09.2023 Haberler
Ek MTV iptal davasında tarih belli oldu
Ek MTV iptal davasında tarih belli oldu CHP’nin Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarının sarılması amacıyla 2023 yılında bir defaya mahsus olmak üzere ek Motorlu Taşılar Vergisi (MTV) alınmasını öngören düzenlemenin iptaline ilişkin başvurusu, 28 Eylül Perşembe günü Anayasa Mahkemesi’nde (AYM) ele alınacak.
23.09.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

6 Eylül ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.