65 yaş üstü ne zaman dışarı çıkabilecek? 65 yaş üstü sokağa çıkma izni hangi gün, saat kaçta?
65 yaş üstü ne zaman dışarı çıkabilecek? 65 yaş üstü sokağa çıkma izni hangi gün, saat kaçta? İçişleri Bakanlığı 65 yaş üstü sokağa çıkma kısıtlamasına dair duyuru yayımladı. 65 yaş üstü vatandaşların merakla araştırdığı sokağa çıkma izin günleri ve saatleri belirlendi. Peki 65 yaş üstü ne zaman dışarı çıkabilecek? 65 yaş üstü sokağa çıkma izni hangi gün, saat kaçta?
30.05.2020 Gündem
65 yaş üstü bu hafta ne zaman hangi saatler arasında sokağa çıkacak?
65 yaş üstü bu hafta ne zaman hangi saatler arasında sokağa çıkacak? 65 yaş üstü sokağa çıkma izni ne zaman sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Corona virüs tedbirleri kapsamında uzun bir süredir sokağa çıkma yasağı kapsamında yer alan yaşlılar için 4 Mayıs'ta gerçekleştirilen kabine toplantısında alınan karar ile belirli gün ve saatlerde sokağa çıkma izni verilmesi kararlaştırılmıştı. İlk olarak sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonuna denk gelen 10 Mayıs tarihinde sokağa çıkma fırsatı yakalayan 65 yaş üstü vatandaşlar bu tarihten itibaren düzenli olarak sokağa çıkma yasağı uygulanan hafta sonu günlerinde dışarıya çıkma fırsatı yakalamıştı. Peki 65 yaş üstü bu hafta ne zaman hangi saat dilimleri arasında dışarı çıkabilecek?
30.05.2020 Gündem
65 yaş üstü ne zaman sokağa çıkacak? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek, izni hangi gün?
65 yaş üstü ne zaman sokağa çıkacak? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek, izni hangi gün? Bugün Cumhurbaşkanı başkanlığında kabine toplantısı yapılacak. Cumhurbaşkanı başkanlığında son kez video konferansla gerçekleştirilecek toplantıda 65 yaş üstüne getirilen sokağa çıkma yasağının devam edip etmeyeceği ile ilgili konunun görüşülmesi bekleniyor. Peki 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?
28.05.2020 Gündem