65 Yaş Üstü Sokağa Çıkma Saatleri

65 Yaş Üstü Sokağa Çıkma Saatleri

Son dakika 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri haber sayfamızda...

65 Yaş Üstü Sokağa Çıkma Saatleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 314 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri haberi bulunmuştur.
20 yaş altı sokağa çıkma yasağı değişti mi? İşte 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri
20 yaş altı sokağa çıkma yasağı değişti mi? İşte 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlar belirli saatlerde dışarı çıkabiliyor. Son alınan kararlar doğrultusunda sokağa çıkma saatlerinde değişiklik oldu mu? İstanbul'da 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı var mı?
3.04.2021 Gündem
65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma saatleri: 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı?
65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma saatleri: 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı? 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak? Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan sokağa çıkma yasağı ile ilgili kararlar için son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Alınan son kararlar doğrultusunda 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri ile ilgili süre 3 saatten 4 saate çıkarılmıştı. Peki, sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak? İşte 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı saatleri.
29.03.2021 Gündem
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı devam ediyor mu? İşte 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı devam ediyor mu? İşte 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeler merak ediliyor. Vaka sayılarına göre dört risk grubuna ayrılan illerde 20 yaş altı ve 65 yaş üstü kişilerin sokağa çıkma saatlerinde değişiklik yapılmıştı. Peki, 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? İşte 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri.
22.03.2021 Gündem
Hangi illerde 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı var? İşte 65 yaş üstü için sokağa çıkma saatleri
Hangi illerde 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı var? İşte 65 yaş üstü için sokağa çıkma saatleri 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı devam ediyor mu? Normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte koronavirüs risk haritasına göre düşük ve orta riskli illerde kısıtlamalar kaldırıldı. Peki, hangi illerde 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı devam ediyor? İstanbul'da 65 yaş üzeri sokağa çıkma yasağı var mı?
19.03.2021 Gündem
20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri neler? Hangi illerde 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasakları kaldırıldı?
20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri neler? Hangi illerde 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasakları kaldırıldı? 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri araştırma konusu olmaya devam ediyor. Mart başında gerçekleştirilen Kabine Toplantısının ardından yerinde karar dönemi ile birlikte illerin vaka sayılarına göre bazı yasaklar kaldırılmıştı. Yasakların kaldırıldığı iller düşük-orta riskli olarak nitelendirilirken yasakların devam ettiği iller arasında yüksek ve çok yüksek riskli iller olarak duyuruldu. Peki 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri neler, hangi illerde yasaklar kaldırıldı?
16.03.2021 Gündem
20 yaş altı hangi saatlerde sokağa çıkabiliyor? 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri | Yasağın kaldırıldığı iller hangileri...
20 yaş altı hangi saatlerde sokağa çıkabiliyor? 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri | Yasağın kaldırıldığı iller hangileri... 20 yaş altı sokağa çıkma saatleri araştırma konusu olmaya devam ediyor. Mart başında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından illerin vaka sayısı renk kodlarına göre belirlenmiş vaka sayısı düşük olan illerde hafta sonu yasaklarının yanı sıra 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasakları kaldırılmıştı. Yasakların kaldırılmasının ardından yüksek ve çok yüksek riskli illerde yasakların bir süre daha devam edeceği açıklamasında bulunulmuştu. Peki 20 yaş altı hangi saatlerde sokağa çıkabiliyor, 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri neler?
5.03.2021 Gündem
20 yaş altı sokağa çıkma yasağı 1 Mart'ta kaldırılacak mı? 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri...
20 yaş altı sokağa çıkma yasağı 1 Mart'ta kaldırılacak mı? 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri... 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasakları devam ediyor. Yasakların ne zaman kaldırılacağı konusunda ise henüz net bir açıklama olmasa da Bilim Kurulu Toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Fahrettin Koca 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağının kaldırılması için sinyalleri verdi. 65 yaş üstü vatandaşların ikinci doz aşılarını olduktan sonra kısıtlamaların kaldırılabileceği mesajını verdi. Peki 20 yaş altı sokağa çıkma yasakları vaka sayısı az olan illerde 1 Mart'ta kaldırılacak mı? 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri neler?
26.02.2021 Gündem
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kalktı mı? İşte 65 yaş ve üstü sokağa çıkma saatleri
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kalktı mı? İşte 65 yaş ve üstü sokağa çıkma saatleri Sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında 20 yaş altı ve 65 yaş üstü bireyler için sokağa çıkma kısıtlamaları devam ediyor. Peki, 65 yaş üstü için sokağa çıkma yasağı kalkacak mı? Yasaklar ne zaman kalkacak? İşte 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri.
26.02.2021 Gündem
Son Dakika: 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı bitti mi? İşte 20 aş altı sokağa çıkma saatleri...
Son Dakika: 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı bitti mi? İşte 20 aş altı sokağa çıkma saatleri... Sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. 20 yaş altı ve 65 yaş üstü bireyler belirli saatlerde sokağa çıkabiliyor. Peki, 20 yaş altı sokağa çıkma kısıtlaması kaldırıldı mı? Kısıtlamalar ne zaman sona erecek? İşte 20 yaş altı bireylerle ilgili son dakika alınan kararlar.
20.02.2021 Gündem
Hafta sonu sokağa çıkma yasakları ne zaman sona erecek? İçişleri Bakanlığından hafta sonu sokağa çıkma yasağı genelgesi...
Hafta sonu sokağa çıkma yasakları ne zaman sona erecek? İçişleri Bakanlığından hafta sonu sokağa çıkma yasağı genelgesi... Hafta sonu sokağa çıkma yasakları Aralık ayından bu yana devam ediyor. 81 ilde uygulanan yasak kapsamında hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasakları uygulanmaya devam ediyor. Sokağa çıkma yasaklarının yanı sıra market çalışma saatleri, kafe, restoran ve lokanta gibi işletmelerin sadece gel-al ve paket servis hizmeti veriyor olabilmesi, 20 yaş altı ve65 yaş üstü için uygulanan kısıtlamalar da devam ediyor. Peki Hafta sonu sokağa çıkma yasağı kısıtlaması süresince nereler açık olacak? Market, kasap, manav gibi işletmeler saat kaça kadar hizmet verecek? İşte ayrıntılar...
23.01.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasakları ne zaman kaldırılacak? Yasaklar ne zaman sona erecek, normalleşme ne zaman başlayacak?
Sokağa çıkma yasakları ne zaman kaldırılacak? Yasaklar ne zaman sona erecek, normalleşme ne zaman başlayacak? Pandemi nedeniyle artan vaka sayılarının ardından Aralık ayı itibariyle yeniden hayatımıza giren koronavirüs yasakları kapsamında hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 81 ilde yasak uygulaması devam ediyor. Hafta içi sokağa çıkma yasağı saat 21:00-05:00 saatleri arasında uygulanırken hafta sonu sokağa çıkma yasakları ise Cuma akşam saat 21:00'dan Pazartesi sabah 05:00'a kadar kesintisiz olarak uygulanıyor. Yasakların ardından günlük koronavirüs tablosunda yaşanan gözle görülür düşüşlerin ardından vatandaşlar yasaklar ne zaman sona erecek, normalleşme ne zaman başlayacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Yasaklar ne zaman sona erecek, kaldırılacak?
19.01.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasakları ne zaman bitecek? Yasaklar kalkacak mı, C19 nedir, yasakları neler? Kabine toplantısından karar çıktı!
Sokağa çıkma yasakları ne zaman bitecek? Yasaklar kalkacak mı, C19 nedir, yasakları neler? Kabine toplantısından karar çıktı! Sokağa çıkma yasağı ne zaman sona eriyor? Erdoğan kabine toplantısı sonrası konuştu. Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasakları 81 ilde hala devam ediyor. Koronavirüs vaka ve ölü sayılarının artması nedeniyle Aralık ayında yeniden başlatılan hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasakları 1 ayı aşkın süredir devam ediyor. Yasakların uygulamaya konulmasının ardından birçok ilin koronavirüs haritası yeşile dönmeye başladı. Bugün gerçekleştirilecek olan kabine toplantısında aşı çalışmaları ve yasakların ne kadar süre daha uygulanacağı masada ele alınacak. Peki Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasakları ne zaman sona erecek?
11.01.2021 Gündem
Yasaklar ne zaman sona erecek? Hafta içi ve hafta sonu yasakları ne zaman bitecek, tarih belli mi?
Yasaklar ne zaman sona erecek? Hafta içi ve hafta sonu yasakları ne zaman bitecek, tarih belli mi? Yasaklar ne zaman sona erecek sorusu son günlerin en fazla merak edilen konu başlıkları arasında yer almaya devam ediyor. Kış ayına girilmesi ile kapalı alanlarda geçirilen sürelerin artmasına paralel olarak vaka sayılarında da hızlı bir artış yaşanmıştı. Vaka sayılarının artması ile birlikte hayatımıza yeniden giren koronavirüs yasakları kapsamında 81 ilde hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması getirilmişti. Neredeyse iki aydır yasakların uygulanması ile vaka sayılarında da azalmalar yaşanmaya başladı. Peki Koronavirüs yasakları ne zaman sona erecek?
9.01.2021 Gündem
65 yaş üstü yasakları | İşte 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri
65 yaş üstü yasakları | İşte 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman? Koronavirüs vaka sayılarında yaşanan artışla birlikte alınan önlemler arasında 65 yaş üstü için yasaklar da getirildi. 65 yaş ve üstü vatandaşların belli saatler dışında sokağa çıkmaları yasak. Peki, sokağa çıkma saatleri ne? İşte 65 yaş üstü yasakları ile ilgili merak edilenler...
5.01.2021 Gündem
Son Dakika Haberi: 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman? İşte 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri
Son Dakika Haberi: 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman? İşte 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman uygulanıyor? Yeni koronavirüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasına tabi tutulan 65 yaş ve üstü vatandaşlar hangi saatlerde sokağa çıkabiliyor? Bugün yapılacak Kabine toplantısında 65 yaş üstü kişiler için yeni kararlar alınacak mı merak konusu. İşte 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri ve son gelişmeler...
14.12.2020 Gündem
SON DAKİKA || Hafta sonu saat kaçtan kaça kadar sokağa çıkma yasağı var? Bugün ve yarın sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?
SON DAKİKA || Hafta sonu saat kaçtan kaça kadar sokağa çıkma yasağı var? Bugün ve yarın sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Sokağa çıkma yasağı hafta içi ve hafta sonu uygulanıyor. Hafta içi 21.00'de başlayıp saat 05.00' kadar devam eden sokağa çıkma yasağının hafta sonu uygulandığı saatler ise merak ediliyor. 12-13 Aralık tarihinde sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı ise merakla araştırılıyor. Peki bugün sokağa çıkma yasağı var mı? İşte hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri...
12.12.2020 Gündem
Son Dakika: 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri | 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman?
Son Dakika: 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri | 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman? Yeni koronavirüs genelgesine göre sokağa çıkma yasağının kapsamı genişletilmişti. Koronavirüs vaka sayılarında yaşanan artışla birlikte hafta sonu sokağa çıkma yasağı ve 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlar için sokağa çıkma kısıtlaması getirildi. Peki, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlıyor? Hangi günler 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı uygulanıyor? İşte 65 yaş üstü vatandaşlar için yasak saatleri ve yapılan kısıtlamalar.
12.12.2020 Gündem
SON DAKİKA | Hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri ne zaman başlıyor, ne kadar sürecek? Yarın 12-13 Aralık bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?
SON DAKİKA | Hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri ne zaman başlıyor, ne kadar sürecek? Yarın 12-13 Aralık bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı son dakika gelişmeleri gündemde yer alıyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında hafta içi belirlenen saatlerde ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulaması gerçekleştiriliyor. Diğer tarafta ise 20 yaş altı ve 65 yaş üstü için ise de gün içerisinde belirlenen saatler dışında sokağa çıkmaları yasaklandı. Peki hafta içi-sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor, saatleri neler?
11.12.2020 Gündem
Son Dakika | 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri neler? Hangi saat aralığında sokağa çıkabilecekler?
Son Dakika | 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri neler? Hangi saat aralığında sokağa çıkabilecekler? Koronavirüs tedbirleri kapsamında 81 ilde yeni yasak kararları alındı. Vaka sayılarının 81 ilde hızla artmasının ardından ilk olarak yüksek risk grubunda olan 65 yaş üstü için sınırlama kararı alındı. Yeni yasak kararlarının açıklanmasının ardından 65 yaş üstü vatandaşlar sokağa çıkma saatlerini araştırmaya başladı. Peki 65 yaş üstü hafta içi hangi saatler arasında sokağa çıkabilecek?
7.12.2020 Gündem
20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlar hafta sonu sokağa çıkabilecek mi?
20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlar hafta sonu sokağa çıkabilecek mi? 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlar hafta sonu sokağa çıkabilecek mi sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam saat 21:00'dan itibaren geçerli olmak kaydıyla Pazartesi sabah 05:00'a kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. 20 yaş altı ve 65 yaş üstünde olan vatandaşlar hafta sonu sokağa çıkabilecek mi sorusu bu yaş grubunda olan bireyler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki hafta sonu sokağa çıkma yasağı süresince 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlar sokağa çıkabilecek mi?
4.12.2020 Gündem
20 yaş altı, 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri neler? Sokağa çıkma saatlerinde toplu taşıma kullanmaları yasaklandı mı?
20 yaş altı, 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri neler? Sokağa çıkma saatlerinde toplu taşıma kullanmaları yasaklandı mı? Dün akşam gerçekleştirilen Kabine Toplantısının ardından duyurulan yeni koronavirüs genelgesi kapsamında 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma saatlerinde bir değişiklik yapılmazken 20 yaş altında olan ve 65 yaş üstü tüm bireylerin sokağa çıkma saatleri için belirlenen sürelerde toplu taşıma araçlarını kullanmaları yasaklandı. Peki 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri neler?
1.12.2020 Gündem
65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri ne zaman? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı devam ediyor mu?
65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri ne zaman? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı devam ediyor mu? 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri araştırılıyor. Koronavirüs ile ilgili alınan yeni tedbirleri Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı ardından duyurmuştu. 65 yaş üstü kişilerin belli saatler dışında sokağa çıkmaları yasaklandı. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı saat kaçta, ne zaman uygulanıyor? İşte 65 yaş üstü için sokağa çıkma saatleri.
30.11.2020 Gündem
SON DAKİKA | Sokağa çıkma yasağı bu akşam mı başlıyor, hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman saat kaçta başlayacak?
SON DAKİKA | Sokağa çıkma yasağı bu akşam mı başlıyor, hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman saat kaçta başlayacak? Sokağa çıkma yasağı ne zaman, bu akşam mı başlayacak sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kabine toplantısında alınan kararların ardından 20 Kasım Cuma günü alınan tedbir kararları uygulamaya konulmuş, ilk sokağa çıkma yasağı ise uzun bir aranın ardından 21 Kasım Cumartesi akşamı 20:00 itibariyle başlamıştı. Yasak Pazar sabah 10:00'da sona ermişti. Pazar akşam 20:00'de başlayan yasak Pazartesi sabah saat 05:00 itibariyle sona ermişti. Peki Sokağa çıkma yasağı bu akşam mı başlıyor. hafta sonu sokağa çıkma yasağı hangi saatler arasında uygulanacak?
27.11.2020 Gündem
20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman,  saat kaçta kalkıyor?  Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman başlayacak?
20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman, saat kaçta kalkıyor? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman başlayacak? Geçen cumadan itibaren koronavirüs önlemleri kapsamında yasaklar başladı. Hafta sonu ise sokağa çıkma yasakları belirli saatlerde uygulandı. Önümüzdeki hafta sonunda da sokağa çıkma yasakları tekrar edilecek. Öte yandan hafta içi 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri merak ediliyor.
24.11.2020 Gündem
Bugün 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı var mı? 65 yaş üstü - 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri
Bugün 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı var mı? 65 yaş üstü - 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman olacak? 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşların koronavirüste risk grubunda yer almaları nedeniyle eski yasaklar geri geldi. İçişleri Bakanlığı genelgesiyle duyurulan yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üzeri ve 20 yaş altı için 20 Kasım Cuma itibariyle yeni kısıtlamalar gündeme geldi. Peki, 65 yaş üstü ne zaman sokağa çıkabilir?
23.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

65 Yaş Üstü Sokağa Çıkma Saatleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.