Diz protez ameliyatı iyileşme süreci nasıl ilerler?
Diz protez ameliyatı iyileşme süreci nasıl ilerler? Diz protez ameliyatı iyileşme süreci nasıl ilerler? Merve Dinçkol sordu, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Gökçe Mık cevapladı.
2.05.2018 Sağlık
Halluk valgus nedir?
Halluk valgus nedir? Halluk valgus nedir? Merve Dinçkol sordu, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Gökçe Mık cevapladı.
2.05.2018 Sağlık
Halluk valgus neden olur?
Halluk valgus neden olur? Halluk valgus neden olur? Merve Dinçkol sordu, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Gökçe Mık cevapladı.
2.05.2018 Sağlık
Diz ve kalça protezinde enfeksiyon riskini önlemek için ne yapmak gerekir?
Diz ve kalça protezinde enfeksiyon riskini önlemek için ne yapmak gerekir? Diz ve kalça protezinde enfeksiyon riskini önlemek için ne yapmak gerekir?  Merve Dinçkol sordu, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Gökçe Mık cevapladı.
2.05.2018 Sağlık
Diz ve kalça protezi süreci nasıl ilerler?
Diz ve kalça protezi süreci nasıl ilerler? Diz ve kalça protezi süreci nasıl ilerler? Diz ve kalça protezi hakkında bilmek istediğiniz her şei Merve Dinçkol sordu, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Gökçe Mık cevapladı.
2.05.2018 Sağlık
Menisküs nedir, menisküs ameliyatı nasıl yapılır?
Menisküs nedir, menisküs ameliyatı nasıl yapılır? Menisküs ameliyatı, uyluk ve kaval kemiği arasında yer alan ve kıkırdak dokunun hasar görmesi sonucunda yapılan bir ameliyattır. Menisküs nedir, menisküs neden yırtılır, menisküs ameliyatının riskleri nelerdir gibi, menisküs ameliyatı ile alakalı tüm soruların cevaplarını Op. Dr. Gökçe Mık cevaplandırdı.
6.10.2018 Sağlık
Halluks Valgus nedir, nasıl tedavi edilir?
Halluks Valgus nedir, nasıl tedavi edilir? Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü Uzmanı Op.Dr. Gökçe Mık, Halluk Valgus hastalığının (ayak baş parmak çıkıntısı) kadınlarda daha fazla oranda görüldüğünü belirtti.
7.10.2016 Genel Sağlık