7 aylık hamile Sedanur'u öldürdü! Karnındaki bebek dahil çocukları devlet korumasına alındı
7 aylık hamile Sedanur'u öldürdü! Karnındaki bebek dahil çocukları devlet korumasına alındı Tekirdağ’da, aileler arasında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden 7 aylık hamile Sedanur Güven'in (22) ameliyatla alınan kız bebeği ve diğer kızı ile kocasının daha önceki evliliğinden olan 2 çocuk devlet korumasına alınacak.
1.11.2023 Gündem
Hamileyken bile şiddet gördü! Eski eşi tarafından tüfekle vuruldu
Hamileyken bile şiddet gördü! Eski eşi tarafından tüfekle vuruldu Antalya’da 1 yıl boyunca şiddet gören ve 7 aylık hamileliği sırasında evden atılan Güllü Akman (25), boşandıktan sonra eski eşi O.D.'nin (25) pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Sağ kolundan ağır yaralanan ve sinir kopmaları nedeniyle 5 kez ameliyat olan Akman, "Mikrocerrahi yöntemi ile yapılacak 6'ncı ameliyatın ücreti 100 bin lira. Lütfen yardım edin. İyileşip, kızıma sarılmak istiyorum" dedi.
3.04.2022 Gündem
Eşi, kayınvalidesi ve görümcesi koronadan öldü! Üzüntüden bebeğini kaybetti
Eşi, kayınvalidesi ve görümcesi koronadan öldü! Üzüntüden bebeğini kaybetti Mersin’in Tarsus ilçesinde, 1 hafta içinde eşi ve kayınvalidesi ile görümcesini koronavirüs nedeniyle kaybeden 7 aylık hamile Buket Karabulut'un (32) yaşadığı üzüntü ve stres nedeni ile bebeği karnında öldü.
25.11.2020 Gündem