7 Ekim

7 Ekim

Son dakika 7 Ekim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 7 Ekim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 7 Ekim haber sayfamızda...

7 Ekim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24.125 7 ekim haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı. “TRT 46. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği” programına katılan Yılmaz ""Çocukların hayatına kast edenlerin hesap vermesi için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Haberler
Gazze'de İsrail saldırısında ölen annenin karnındaki bebek kurtarıldı
Gazze'de İsrail saldırısında ölen annenin karnındaki bebek kurtarıldı Sabrin Jouda isimli Gazzeli kız bebek, annesinin İsrail bombardımanında öldürülmesinin ardından dünyaya yetim olarak geldi.
23.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Gündem
ABD-İsrail ilişkisi iyice gerildi!
ABD-İsrail ilişkisi iyice gerildi! İki önemli müttefik olan ABD ile İsrail arasındaki ilişki her geçen gün biraz daha geriliyor. Washington’ın, insan hakları ihlalleriyle gündeme gelen İsrail taburuna yaptırım uygulayacağına yönelik haberler ve Tel Aviv’den tepkiler, tansiyonu artırdı.
23.04.2024 Dünya
Gazze'de insani dram: Can kaybı en az 34 bin 151
Gazze'de insani dram: Can kaybı en az 34 bin 151 İsrail’in Gazze Şeridi’ne 199 gündür sürdürdüğü bombardımanda hayatını kaybedenlerin sayısı en az 34 bin 151’e, yalananların sayısı ise 77 bin 84’e yükseldi.
22.04.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... Bölgesel savaşa ramak kala! Orta Doğu'nun kaderini değiştiren görüşme 2 hafta sonra ortaya çıktı
Gazze'deki savaşta son dakika... Bölgesel savaşa ramak kala! Orta Doğu'nun kaderini değiştiren görüşme 2 hafta sonra ortaya çıktı ABD'nin Netzah Yehuda'ya yaptırım uygulayacağı haberi bile İsrail'i karıştırmaya yetti, 7 Ekim baskınına tatilde yakalanan istihbarat direktörü ise istifa eden ilk üst düzey isim oldu. New York Times gazetesi ise Orta Doğu'nun kaderinin kapalı kapılar ardında nasıl değiştiğini dünyaya duyurdu.
22.04.2024 Dünya
Destici: İsrail'in, katillerin yönettiği bir terör devletidir
Destici: İsrail'in, katillerin yönettiği bir terör devletidir Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 7 Ekim'den bu yana İsrail'in Gazze'de 35 bin savunmasız, masum insanı öldürdüğünü belirterek, İsrail'in bu katliamın hesabını vermesi gerektiğini söyledi. İsrail'in, katillerin yönettiği bir terör devleti olduğunu kaydeden Destici, "Dünyanın bu katliamcılardan, soykırımcılardan, çocuk, bebek, kadın ve masum katillerinden bir an önce kurtulması gerekiyor" dedi.
21.04.2024 Gündem
Sivillerin arasına füze attılar! Korkunç görüntüler kameraya yansıdı
Sivillerin arasına füze attılar! Korkunç görüntüler kameraya yansıdı İsrail ordusu Gazze'deki Tufan mahallesine hava saldırısı düzenledi. Saldırının korkunç görüntüleri kameraya yansıdı.
21.04.2024 Haberler
Son dakika... Sivillerin arasına füze attılar! Korkunç görüntüler kameraya yansıdı
Son dakika... Sivillerin arasına füze attılar! Korkunç görüntüler kameraya yansıdı İsrail ordusu Gazze'deki Tufan mahallesine hava saldırısı düzenledi. Saldırının korkunç görüntüleri kameraya yansıdı.
21.04.2024 Dünya
Gazze: Can kaybı 34 bini geride bıraktı
Gazze: Can kaybı 34 bini geride bıraktı İsrail’in Gazze Şeridi’ne 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı en az 34 bin 49’a, yaralı sayısı ise 76 bin 901’e yükseldi.
20.04.2024 Dünya
Gazze'de can kaybı 34 bini aştı
Gazze'de can kaybı 34 bini aştı İsrail’in Gazze Şeridi’ne 7 Ekim'den beri düzenlediği saldırılarda can kaybı en az 34 bin 12’ye, yaralı sayısı ise 76 bin 833’e yükseldi.
19.04.2024 Dünya
İsrailli kaynaklar konuştu: Göze göz, dişe diş!
İsrailli kaynaklar konuştu: Göze göz, dişe diş! İran'ın hafta sonu ilk kez topraklarından İsrail'i hedef almasına gece saatlerinde karşılık geldi, nükleer tesislerin konumlandığı İsfahan'da duyulan patlamalar dünyada ses getirdi. Şok etkisi yaratan saldırı hakkında açıklama yapan İsrailli kaynaklar, "Göze göz, dişe diş" dedi. 
19.04.2024 Dünya
14 yıl sonra Tanzanya'dan ziyaret! Erdoğan: Dönüm noktası olacak
14 yıl sonra Tanzanya'dan ziyaret! Erdoğan: Dönüm noktası olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 'Bu ziyaret iki ülke arasında bir dönüm noktası' ifadelerini kullanan Erdoğan Tanzanya ile ticaret hedefini duyurdu.
18.04.2024 Gündem
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Gündem
Gazze'de can kaybı 34 bin sınırına yaklaştı
Gazze'de can kaybı 34 bin sınırına yaklaştı  İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 56 Filistinlinin daha hayatını kaybetmesi ile 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı en az 33 bin 899'a yükseldi.
17.04.2024 Dünya
'Özgür Özel'in bu takındığı tavır olumlu'
'Özgür Özel'in bu takındığı tavır olumlu' BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘CHP’nin Genel Başkanı Sayın Özel’e kapımız açık’ açıklamalarına ilişkin, “Özgür Özel'in bu takındığı tavır gerçekten olumlu bir tavır. Cumhurbaşkanımızın kabulü de yine açıklamaları da olumlu. Bunun Türkiye'ye olumlu bir yansıması iç barışımız, birliğimiz açısından çok önemli” şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Gündem
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada İsrail-İran gerilimine değindi. Erdoğan, “İsrail hükümeti ateşi bölgeye yaymak için provokatif adımlar atmaktadır. Gerilimin müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir” dedi.
17.04.2024 Gündem
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var!
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var! Orta Doğu son yılların en sıcak günlerini yaşıyor. İsrail’in, İran’ın 300'den fazla kamikaze silahlı insansız hava aracı ve füzeyle gerçekleştirdiği saldırıların ardından nasıl bir cevap vereceği ise büyük merak konusu. İsrail’in Suriye’deki İran Büyükelçiliği'ni vurmasıyla başlayan ve İran’ın saldırılarıyla devam eden sürecin yeni aşamasını uzmanlar, Milliyet.com.tr için yorumladı.
17.04.2024 Dünya
Gazze'de 10 binden fazla kadın hayatını kaybetti! 'Neredeyse hiç yiyecekleri yok'
Gazze'de 10 binden fazla kadın hayatını kaybetti! 'Neredeyse hiç yiyecekleri yok' Birleşmiş Milletler (BM) Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlendirilmesi Birimi, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında 7 Ekim’den bu yana 10 binden fazla kadının hayatını kaybettiğini belirtti.
16.04.2024 Dünya
'Bir ülkede 33 bin civciv ölse Dünya Sağlık Örgütü harekete geçer'
'Bir ülkede 33 bin civciv ölse Dünya Sağlık Örgütü harekete geçer' Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bir ülkede 33 bin tane civciv ölse Dünya Sağlık Örgütü harekete geçer, Birleşmiş Milletler, 'Salgın mı geliyor' diye rapor ister. 33 bin çocuk, kadın, genç ölüyor ve kimse kılını kıpırdatmıyorsa; orada bize düşen Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının davası olan Filistin davasına sahip çıkmaktır" dedi.
16.04.2024 Gündem
Gazze’de can kaybı 33 bin 797’ye yükseldi
Gazze’de can kaybı 33 bin 797’ye yükseldi İsrail’in 7 Ekim’den bu yana havadan, karadan ve denizden saldırılar düzenlediği Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı 33 bin 797’ye, yaralananların sayısı 76 bin 465’e yükseldi.
15.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

7 Ekim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.