7 Eylül

7 Eylül

Son dakika 7 eylül haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 7 eylül gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 7 eylül haber sayfamızda...

7 Eylül

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 26.892 7 eylül haberi bulunmuştur.
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü sanıklarının ifadesi ortaya çıktı
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü sanıklarının ifadesi ortaya çıktı Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen duruşmaya, tutuklu ve tutuksuz sanıklar ve taraf avukatları katıldı. Duruşmanın öğleden sonraki bölümünde savunma yapan sanık Bayram Ali Aydınlar, müşteki Emirhan D.'nin darbedilmesi olayına ilişkin iddialar üzerine yargılandığını, olaya herhangi bir dahli olmadığını iddia etti. Aydınlar, "Emirhan bizde bodyguarddı, arkadaşlarıyla eğlenmeye geldi, taşkınlık yaptı. Patronumu aradım 'Gelen personel içeride taşkınlık yaptı' diye. Uyardığım için azmettirici olarak benden şikayetçi oldu" dedi.
15.04.2024 Gündem
Burcu Esmersoy'un spor videosu olay oldu! 'Kim der 47 yaşında'
Burcu Esmersoy'un spor videosu olay oldu! 'Kim der 47 yaşında' İş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da evlenen Burcu Esmersoy, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Sağlıklı yaşam tarzı ve fit görünümüyle dikkatleri üzerine çeken sunucu, son olarak yayınladığı spor videosuyla gündem oldu. Esmersoy'a sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.
3.04.2024 Magazin
Burcu Esmersoy'un spor videosu olay oldu! 'Kim der 47 yaşında'
Burcu Esmersoy'un spor videosu olay oldu! 'Kim der 47 yaşında' İş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da evlenen Burcu Esmersoy, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Sağlıklı yaşam tarzı ve fit görünümüyle dikkatleri üzerine çeken sunucu, son olarak yayınladığı spor videosuyla gündem oldu. Esmersoy'a sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.
4.04.2024 Cadde
Deniz Aktaş, Gwangju Bienali’nde
Deniz Aktaş, Gwangju Bienali’nde Küratörlüğünü daha önce İstanbul Bienali’ne de konuk olan Nicolas Bourriaud’un üstlendiği Asya’nın önemli sanat etkinliklerinden Gwangju Bienali’nin programı açıklandı.
2.04.2024 Kültür Sanat
Burcu Esmersoy'un lüks saatlerinin fiyatı dikkat çekti!
Burcu Esmersoy'un lüks saatlerinin fiyatı dikkat çekti! İş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da evlenen Burcu Esmersoy'un pahalı saatlere olan tutkusu biliniyor. Esmersoy'un saat koleksiyonunda olan saatlerin fiyatları duyanları şaşkına çevirdi.
20.03.2024 Cadde
Göbeklitepe’den Kertenkele Kraliçe’ye zamansız bir yolculuk
Göbeklitepe’den Kertenkele Kraliçe’ye zamansız bir yolculuk Müzisyen Güneş Özgeç’in ilk albümü “Kertenkele Kraliçe’nin Zamansız Masalları”, 15 Mart’ta dinleyicilerle buluştu. Albümün ismi ve ilham kaynağı ise oldukça ilgi çekici.
17.03.2024 Kültür Sanat
Bir günde dört noktaya ziyaret
Bir günde dört noktaya ziyaret Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, seçim çalışmaları kapsamında bir günde 4 farklı noktayı ziyaret etti, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.
17.02.2024 Ege
Sanatın acı günü
Sanatın acı günü Türk edebiyatının iki önemli ismi Füruzan ve Yılmaz Karakoyunlu’nun vefat haberleri sanatseverleri yasa boğdu. Füruzan, öykülerinde kadınların yaşadığı haksızlıklara tercüman oldu, hemcinslerinin sesini duyurdu. Karakoyunlu; “Salkım Hanımın Taneleri”, “Güz Sancısı”, “Yorgun Mayıs Kısrakları” gibi yakın tarihi anlatan eserlerle edebiyatta iz bıraktı.
12.02.2024 Kültür Sanat
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki grubu netleşti!
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki grubu netleşti! Avrupa ve dünya futboluna yön veren isimlerin Fransa’da bir araya geldiği günde önce UEFA Kongresi ardından UEFA Uluslar Ligi kurası gerçekleştirildi. Türkiye, ilk sırada tamamlaması halinde üst lige yükseleceği B Ligi 4. grupta Galler, İzlanda ve Karadağ ile eşleşti.
9.02.2024 Futbol
A Milli Futbol Takımı'nın rakipleri belli oldu! UEFA Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi
A Milli Futbol Takımı'nın rakipleri belli oldu! UEFA Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi A Milli Futbol Takımı'nın B Ligi'nde mücadele edeceği 2024/25 UEFA Uluslar Ligi kura çekimi heyecanı sona erdi. A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakipleri Galler, İzlanda ve Karadağ oldu.
8.02.2024 Milli Takım
UEFA Uluslar Ligi'nde kura çekimi yarın! A Milli Takım'ın rakipleri belli olacak
UEFA Uluslar Ligi'nde kura çekimi yarın! A Milli Takım'ın rakipleri belli olacak B Ligi'nde mücadele edecek A Milli Futbol Takımımız'ın rakipleri belli olacak. 2024/2025 UEFA Uluslar Ligi kuraları, yarın saat 20.00'de Fransa'nın başkenti Paris'teki Maison de la Mutualite Konferans Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
7.02.2024 Milli Takım
En önden izlemek 5 bin 650 lira
En önden izlemek 5 bin 650 lira Dünyanın en iyi DJ’lerinden David Guetta, İstanbul’a geliyor.
6.02.2024 Cadde
Ekinözü İlçe Kaymakamı evinde ölü bulundu!
Ekinözü İlçe Kaymakamı evinde ölü bulundu! Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun evinde ölü bulundu. Kaymakamın ölümünün tespiti için inceleme başlatıldı. Olaya ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan da açıklama geldi.
5.02.2024 Haberler
Ekinözü İlçe Kaymakamı evinde ölü bulundu! Ali Yerlikaya’dan açıklama
Ekinözü İlçe Kaymakamı evinde ölü bulundu! Ali Yerlikaya’dan açıklama Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun evinde ölü bulundu. Kaymakamın ölümünün tespiti için inceleme başlatıldı. Olaya ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan da açıklama geldi.
5.02.2024 Gündem
7 Eylül Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
7 Eylül Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Astroloji alanında yer alan her burcun kendine has özellikleri bulunmaktadır. Herkes kendi burcunu doğum tarihine göre bulabilir. 7 Eylül hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
8.01.2024 Astroloji
Burcu Esmersoy 2024'e ücret tarifesini güncelleyerek giriyor! Alacağı rakam dudak uçuklattı
Burcu Esmersoy 2024'e ücret tarifesini güncelleyerek giriyor! Alacağı rakam dudak uçuklattı Yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı Nazım Akmandil ile geçtiğiz eylül ayında nikâh masasına oturan sunucu Burcu Esmersoy, yeni yıl zammı istedi. Ünlü ismin, Instagram'ın hikaye kısmında bir paylaşımından alacağı ücret belli oldu.
31.12.2023 Cadde
Oğlu ve kayınpederi ölmüştü! Naldo'nun yıkan kazanın görüntüsü ortaya çıktı
Oğlu ve kayınpederi ölmüştü! Naldo'nun yıkan kazanın görüntüsü ortaya çıktı Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Naldo Pereira'nın oğlu Davi Pereira (4) ile kayınpederi Walter Tilatti'nin (65) öldüğü kazanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.
28.12.2023 Gündem
Cami duvarına isabet etti! Tam 101 yıllık top mermisi
Cami duvarına isabet etti! Tam 101 yıllık top mermisi Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı Mahallesinde 1901 yılında inşa edilen Çarşı Camiinin ikinci katının duvarında bulunan top mermisi görenleri hayrete düşürüyor. Yunan Ordusunun kaçarken top atışına tuttuğu kasabada mermilerden birinin isabet ettiği Çarşı Camiinin ikinci katındaki mermi ilk günkü gibi muhafaza ediliyor.
7.12.2023 Gündem
Oğlunu kaybeden Naldo, 80 gün sonra sahalara döndü!
Oğlunu kaybeden Naldo, 80 gün sonra sahalara döndü! Oğlu Davi (4) ile kayınpederi Walter Tilatti’yi (65) kazada kaybeden Antalyaspor’un futbolcusu Naldo yaklaşık 3 ay sonra sahalara döndü.
27.11.2023 Antalyaspor
Liseli Mervenur'un hayatını karartmıştı: Tahliye edildi
Liseli Mervenur'un hayatını karartmıştı: Tahliye edildi Sultangazi’de okul kitaplarını almak için evden çıkan lise öğrencisi Mervenur K.’nın yüzüne taş atan ve dişlerinin kırılmasına neden olan suça sürüklenen çocuk tahliye edildi.
22.11.2023 Haberler
Liseli Mervenur'un hayatını karartmıştı: Tahliye edildi
Liseli Mervenur'un hayatını karartmıştı: Tahliye edildi Sultangazi’de okul kitaplarını almak için evden çıkan lise öğrencisi Mervenur K.’nın yüzüne taş atan ve dişlerinin kırılmasına neden olan suça sürüklenen çocuk tahliye edildi.
22.11.2023 Gündem
ABD’den sahte mozaik iadesi
ABD’den sahte mozaik iadesi Lübnanlı bir antika kaçakçısının New York’a getirildiği söylenen ve ABD tarafından Lübnan’a iade edilen 9 mozaik panelin sahte olduğu iddia ediliyor.
21.11.2023 Kültür Sanat
Antalyasporlu Naldo'dan anlamlı paylaşım: Katlandığımız acılar herkese uyarı olsun
Antalyasporlu Naldo'dan anlamlı paylaşım: Katlandığımız acılar herkese uyarı olsun Oğlu ile kayınpederini trafik kazasında kaybeden Antalyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereria, sosyal medya hesabından anlamlı bir paylaşımda bulundu.
14.11.2023 Antalyaspor
Antalyasporlu Naldo'nun kayınpederi Tilatti de hayatını kaybetti
Antalyasporlu Naldo'nun kayınpederi Tilatti de hayatını kaybetti Akdeniz ekibinin Brezilya savunmacısı, oğlu Davi'nin ardından kayınpederini de kaybetti. Walter Tilatti (65) tedavi gördüğü hastanede vefat etti.
12.11.2023 Antalyaspor
Kaldırım taşıyla dişlerini kırmışlardı: Görmedim dedi
Kaldırım taşıyla dişlerini kırmışlardı: Görmedim dedi Sultangazi’de okul kitaplarını almak için evden çıkan lise öğrencisi Mervenur K.’nın yüzüne taş atan ve dişlerinin kırılmasına neden olan suça sürüklenen çocuğun yargılanmasına başlandı.
3.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

7 Eylül ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.