7 İl

7 İl

Son dakika 7 il haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 7 il gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 7 il haber sayfamızda...

7 İl

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.405 7 il haberi bulunmuştur.
7 ilde BOZDOĞAN-26 operasyonu! 20 kişi yakalandı
7 ilde BOZDOĞAN-26 operasyonu! 20 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik eş zamanlı gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-26” operasyonlarında 20 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
17.04.2024 Gündem
Ankara’da Altınok İzmir’de Dağ
Ankara’da Altınok İzmir’de Dağ Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin 48 ildeki adaylarını açıkladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı da Hamza Dağ oldu. Malatya, Sakarya, Trabzon ve Kahramanmaraş ile Ağrı ve Afyon’da yeni isimleri aday gösteren AK Parti, 16 ilde ise mevcut isimlerle “yola devam” dedi. 2 belediyede kadın aday seçildi.
19.01.2024 Gündem
Meteoroloji tek tek saydı: 25 ile uyarı! 'Kuvvetli geliyor'
Meteoroloji tek tek saydı: 25 ile uyarı! 'Kuvvetli geliyor' Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 25 il için sarı ve turuncu kodlu uyarılar yapıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'da Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarı yaptığı iller hakkında 'Aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek sel, su baskını ve heyelan gibi olumsuzlara karşı vatandaşlarımızın tedbiri elden bırakmaması büyük önem taşıyor.' diyerek vatadanşlara çağrıda bulundu. İşte detaylar...
15.01.2024 Gündem
Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarılar: 7 ile dikkat! Yoğun kar yağışı bekleniyor
Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarılar: 7 ile dikkat! Yoğun kar yağışı bekleniyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayınladı. 7 il için sarı ve turuncu kodlu kar uyarısı yapıldı. Vatandaşlara yaşanabilecek ulaşımda aksamalar, su baskını buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı çağrısı yapıldı. İşte detaylar...
10.01.2024 Gündem
Gebze'de kan donduran iddia! Dördüz bebekler kuvözde yandı, mikrop kaparak üçü öldü
Gebze'de kan donduran iddia! Dördüz bebekler kuvözde yandı, mikrop kaparak üçü öldü Kocaeli'nin Gebze ilçesinde özel bir hastanede doğum yapan ve dördüz bebek dünyaya getiren Hamide Okutucu'nun bebeklerinin kuvözde yandnığı üçünün ise mikrop kaparak öldüğü iddia edildi. Yaşanan olayın ardından ailenin açıklamaları ise dehşete düşürdü.
15.12.2023 Gündem
Kahramanlara tek teker tahliye! Murat Karayılan'ın en yakınındaki isim böyle öldürüldü
Kahramanlara tek teker tahliye! Murat Karayılan'ın en yakınındaki isim böyle öldürüldü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 Aralık'ta düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen teröristin kimliğinin belirlendiğini açıkladı. Teröriste yönelik başarılı operasyonun ardından Mehmetçik'i bölgeden tahliye etmek için gelen helikopterle ilgili detay ise dikkat çekti.
15.12.2023 Gündem
Yer: Adana! 'Oğlum kenardan git’ dedi, dehşeti yaşadı
Yer: Adana! 'Oğlum kenardan git’ dedi, dehşeti yaşadı  Adana'da motosikletiyle giderken önüne atlayan gence ‘oğlum kenardan git’ diyen adam bıçaklandı.
15.12.2023 Gündem
İstanbul dahil 7 il için yeni uyarı! Sağanak yağmur, soğuk havayla birlikte geri dönüyor
İstanbul dahil 7 il için yeni uyarı! Sağanak yağmur, soğuk havayla birlikte geri dönüyor Meteoroloji'den alınan son verilere göre, bugünden başlayarak hafta sonu sıcaklıklarda hissedilir derecede düşüş yaşanacak, soğuk ve yağışlı hava geri döndü.
15.12.2023 Haberler
Son dakika: İstanbul dahil 7 il için yeni uyarı! Sağanak yağmur, soğuk havayla birlikte geri dönüyor
Son dakika: İstanbul dahil 7 il için yeni uyarı! Sağanak yağmur, soğuk havayla birlikte geri dönüyor Meteoroloji'den alınan son verilere göre, bugünden başlayarak hafta sonu sıcaklıklarda hissedilir derecede düşüş yaşanırken, sağanak yağışlar da etkili olacak.
15.12.2023 Gündem
60 bin dolar ile kafeye çağırdılar! Akılalmaz son
60 bin dolar ile kafeye çağırdılar! Akılalmaz son Beyoğlu’nda iki dolandırıcı arsa satışı yalanıyla bir iş insanını tuzağa düşürdü. Satış için adamı 60 bin dolar (yaklaşık 1 milyon 610 bin lira) ile kafeye çağıran dolandırıcılar, parayı streçleme bahanesiyle adamdan alıp sahteleriyle değiştirdi. Yaşananlar kameralara yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin saklandıkları otelde yakaladığı iki şüpheli tutuklandı.
9.09.2023 Gündem
Meteoroloji bölge bölge açıkladı: 7 il için uyarı! 'Kuvvetli geliyor'
Meteoroloji bölge bölge açıkladı: 7 il için uyarı! 'Kuvvetli geliyor' Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 7 il için sarı ve turuncu kodlu uyarılar yapıldı. Öte yandan AFAD'ın yaptığı açıklamada "Vatandaşlarımızın sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmasını önemle hatırlatıyoruz." ifadeleri kullanıdı. İşte detaylar...
8.09.2023 Gündem
Aksaray'da sel: 13 kişi hastaneye kaldırıldı
Aksaray'da sel: 13 kişi hastaneye kaldırıldı Aksaray'da sağanağın neden olduğu sel sonucu yol yarıldı. Yarılan yolda sele kapılıp yaklaşık 20 metre sürüklenen otomobilde mahsur kalanların kurtarılması için çalışma başlatıldı. Son anda sele kapılmaktan kurtulan diğer araçlarda bulunan 13 kişi ise hastaneye kaldırıldı.
3.09.2023 Gündem
Samsun'da sağanak yağış sonrası yeni karar! Valilik duyurdu
Samsun'da sağanak yağış sonrası yeni karar! Valilik duyurdu Samsun Valiliği'nden yapılan açıklamada kentin bazı ilçelerinde Mesleki Çalışmalar ve Uyum Eğitimlerine bir gün ara verildiği ifade edildi.
3.09.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya son 60 günlük rakamları açıkladı
Bakan Yerlikaya son 60 günlük rakamları açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 60 günde uyuşturucu tacirlerine karşı 33 bin 295 operasyon düzenlediklerini, bu operasyonlar sonucunda 4 bin 30 şahsın tutuklandığını söyledi. İçişleri Bakanlığında 62. gününü geride bıraktığını kaydeden Bakan Yerlikaya, son 60 günlük rakamları açıkladı.
5.08.2023 Gündem
Villada yakalandılar! 100 milyon liralık vurgunda yeni detaylar
Villada yakalandılar! 100 milyon liralık vurgunda yeni detaylar İzmir merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda, yurt dışı için vize almak isteyenleri sahte internet siteleri üzerinden 100 milyon lira dolandırdıkları öne sürülen suç örgütü üyesi 70 kişi gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da operasyonu sosyal medya hesabından duyurdu.
21.07.2023 Gündem
Erdoğan’dan emekli maaş zammı ile ilgili açıklama: İyileştirme için talimatı verdim
Erdoğan’dan emekli maaş zammı ile ilgili açıklama: İyileştirme için talimatı verdim Emekli maaşlarının açıklanan enflasyon oranında belirlendiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Emeklilerimizin beklentilerini göz ardı etmiyoruz... Yapılabilecek iyileştirmeler için bakanlarımıza gerekli talimatı verdim” dedi.
7.07.2023 Gündem
AK Parti’de 7 il başkanlığına atama
AK Parti’de 7 il başkanlığına atama AK Parti’de, Adıyaman, Erzincan, Kars, Kırıkkale, Muğla, Niğde ve Uşak il başkanlıklarına atama yapıldı.
6.07.2023 Gündem
Rutte ile görüşen Erdoğan'dan İsveç'e terör tepkisi: Adımlar boşa çıkıyor
Rutte ile görüşen Erdoğan'dan İsveç'e terör tepkisi: Adımlar boşa çıkıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede ikili ilişkiler, İsveç’in NATO üyeliği süreci, Avrupa’da Kur’an-ı Kerim’e yönelik provokatif eylemler ile bölgesel ve küresel meseleler ele alındı.
5.07.2023 Gündem
Erdoğan'dan yerel seçim talimatı! AK Partili Dağ'dan önemli açıklamalar
Erdoğan'dan yerel seçim talimatı! AK Partili Dağ'dan önemli açıklamalar CNN Türk canlı yayınında Dicle Canova'nın konuğu olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ yerel seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.
5.07.2023 Gündem
Erdoğan, partisine 7 il başkanı atadı
Erdoğan, partisine 7 il başkanı atadı Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisine 7 yeni il başkanı atadı. Açıklama AK Parti Teşkilat Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapıldı.
5.07.2023 Haberler
Erdoğan, partisine 7 il başkanı atadı
Erdoğan, partisine 7 il başkanı atadı Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisine 7 yeni il başkanı atadı. Açıklama AK Parti Teşkilat Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapıldı.
5.07.2023 Gündem
İstanbul merkezli 7 ilde FETÖ operasyonu! 9 avukat gözaltında
İstanbul merkezli 7 ilde FETÖ operasyonu! 9 avukat gözaltında İstanbul merkezli 7 ilde FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensuplarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 9 avukat gözaltına alındı.
11.04.2023 Gündem
Doç. Dr. Kalafat: Fay parçası ana depremde kırıldı; daha büyük bir deprem olma olasılığı düşük
Doç. Dr. Kalafat: Fay parçası ana depremde kırıldı; daha büyük bir deprem olma olasılığı düşük Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem ve Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi Müdürü Doç. Dr. Doğan Kalafat Düzce depremine ilişkin yaptığı değerlendirmede, "8 kilometrelik uzunluğundaki bu fay parçası ana depremde kırılmıştır. Enerjisi boşalmıştır. Bunun dışında orada daha büyük bir deprem olasılığı riski çok düşüktür." dedi.
23.11.2022 Haberler
Doç. Dr. Kalafat: Fay parçası ana depremde kırıldı; daha büyük bir deprem olma olasılığı düşük
Doç. Dr. Kalafat: Fay parçası ana depremde kırıldı; daha büyük bir deprem olma olasılığı düşük Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem ve Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi Müdürü Doç. Dr. Doğan Kalafat Düzce depremine ilişkin yaptığı değerlendirmede, "8 kilometrelik uzunluğundaki bu fay parçası ana depremde kırılmıştır. Enerjisi boşalmıştır. Bunun dışında orada daha büyük bir deprem olasılığı riski çok düşüktür." dedi.
23.11.2022 Gündem
İstanbul merkezli 7 ilde sahte alkol operasyonu! 32 kişi gözaltına alındı
İstanbul merkezli 7 ilde sahte alkol operasyonu! 32 kişi gözaltına alındı İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonlarda, sahte alkol üretip, bunları yılbaşında piyasaya sürmeye hazırlanan 32 şüpheli yakalandı. Baskın yapılan 56 adreste piyasa değeri 15 milyon lirayı bulan tonlarca etil/metil alkollü sıvı ve yaklaşık 10 bin şişe alkol ele geçirildi.
22.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

7 İl ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.