7 Yaş

7 Yaş

Son dakika 7 YAŞ haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 7 YAŞ gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 7 YAŞ haber sayfamızda...

7 Yaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.430 7 yaş haberi bulunmuştur.
Türkiye’nin eğlence haritası! Film ve dizi en büyük eğlence...
Türkiye’nin eğlence haritası! Film ve dizi en büyük eğlence... Yeni bir araştırmaya göre, Türkiye’de toplumun en büyük eğlencesi film ya da dizi izlemek. Eğlenirken en çok tercih edilen partner ise arkadaşlar. Gençler ise sosyal medyada paylaşım yaparak eğleniyor.
10.04.2024 Gündem
AK Parti İzmir Adayı Hamza Dağ projelerini anlattı
AK Parti İzmir Adayı Hamza Dağ projelerini anlattı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Menemen'de 100. Yıl Köprülü Kavşağı'nın açılışında yaptığı konuşmada, "1 Nisan sabahı Menemen'de gerçek belediyeciliğe devam etmek istiyoruz. İlçemize daha nice projeler kazandırmak istiyoruz. Aydın Bey'e önümüzdeki dönem için desteklerinizi beklerken büyükşehirde de İzmir'in çehresini değiştirmek, şehrimizin kronik hale gelen sorunlarını bir an evvel ortadan kaldırmak için de oylarınıza talibiz" dedi.
13.03.2024 Gündem
İzmir’de 0-7 yaş çocuk  annelerine ulaşım ücretsiz
İzmir’de 0-7 yaş çocuk annelerine ulaşım ücretsiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın ve ailelere yönelik projelerinin lansmanını yapan Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, projeleri 5 ana başlık altında sundu.
9.03.2024 Ege
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 'Eşsiz İzmir Kadın ve Aile Lansmanı'nı gerçekleştirdi. Lansmana AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı da katılım gösterdi.
8.03.2024 Gündem
7 yaş büyük bir ikizini buldu, yıllar sonra öğrendikleriyle şoke oldu!
7 yaş büyük bir ikizini buldu, yıllar sonra öğrendikleriyle şoke oldu! Karı-koca gördükleri tedavi sonrasında geriye kalan 6 embriyoyu dondurmaya karar verdi. Sonrasında da çocuğu olmayan bir çifte bağışta bulundu. Ailesiyle ilgili gerçeğin 26 yıl sonra peşine düşen genç kadın ise kendinden 7 yaş büyük bir ikizi olduğunu öğrendiğinde hayatının şokunu yaşadı.
17.02.2024 Yaşam
Biri ablasını bıçakladı, diğeri tabancayla kendini vurdu! Çocuklarımıza neler oluyor?
Biri ablasını bıçakladı, diğeri tabancayla kendini vurdu! Çocuklarımıza neler oluyor? Bıçaklama, tenekeleri dişleriyle parçalama, annesinin kolunu ısırarak etini koparma ve kendini tabancayla vurma. Bu saydığımız eylemlerin bazılarını geçtiğimiz günlerde bazılarını ise son yıllarda 3 ya da 4 yaşlarındaki çocuklar gerçekleştirdi. Peki, çocuklarda giderek yükselen bu öfke ve şiddetin arkasında yatan sebep ne? Aileler bu işin neresinde? İki uzman tüm detaylarıyla açıkladı.
17.02.2024 Genel Sağlık
Anne-babalar anlayamıyor! ‘Büyüme ağrısıdır’ denilerek geç kalınan tehlike
Anne-babalar anlayamıyor! ‘Büyüme ağrısıdır’ denilerek geç kalınan tehlike Küçük çocuklarda genellikle 4-7 yaş arasında veya daha büyük çocuklarda adölesan (ergenlik) döneme doğru 11-12 yaşlarından 18 yaşına kadar boy uzamaları nedeniyle kemik ağrıları görülebiliyor. Çocuk Onkolojisi Uzmanı Prof. Dr. Funda Çorapcıoğlu, “Çocuk ısrarla bir kemiğinin ağrıdığını söylüyorsa bu durumda mutlaka tetkik gerekiyor” diyerek dikkat edilmesi gereken 5 belirtiyi sıraladı.
13.02.2024 Genel Sağlık
2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi
2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi Türkiye Satranç Federasyonu’nun (TSF), Antalya’da düzenlediği “2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası” sona erdi. Şampiyonada, Türkiye’nin 81 ilinden ve KKTC’den 2 bin 500’ü sporcu olmak üzere, antrenörler, veliler ve satrançseverlerden oluşan yaklaşık 10 bin kişi bir araya geldi.
28.01.2024 Diğer
İrem Derici yeni sevgilisiyle el ele geldi: Öpüşelim, koklaşalım!
İrem Derici yeni sevgilisiyle el ele geldi: Öpüşelim, koklaşalım! Ünlü isimler EV’de 'Kostümlü 90'lar partisi'nde buluştu. İrem Derici’nin tarzı ise olay yarattı. Mekana yeni sevgilisi yönetmen ve fotoğrafçı Gökhan Fırat ile gelen Derici, açıklamalarıyla şaşkınlık yarattı.
24.11.2023 Cadde
Hande Demir sevgilisine 'O benim kuzenim' dedi! 'Sizden de bir şey saklanmıyor'
Hande Demir sevgilisine 'O benim kuzenim' dedi! 'Sizden de bir şey saklanmıyor' İş insanı Erdinç Acar’dan 2020 yılında boşanan Hande Demir, kendisinden 7 yaş küçük olan emlakçı Hasan Tufan ile bir aşka yelken açmıştı. Önceki akşam Etiler Akmerkez’de görüntülenen Hande Demir ve Hasan Tufan, gazetecileri görünce şok yaşadı. Hande Demir, sevgilisini soran gazetecilere, "O benim kuzenim" diyerek şaşırttı.
13.11.2023 Cadde
Bayern Münih'te Mesut Özil gerçeği! Yıllar sonra babası açıkladı
Bayern Münih'te Mesut Özil gerçeği! Yıllar sonra babası açıkladı Mesut Özil'in babası Mustafa Özil, efsane futbolcunun Bayern Münih'in kapısından döndüğünü açıkladı. Bayern Münih'in Mesut Özil transferinden vazgeçme sebebi dikkat çekti.
10.11.2023 Almanya Bundesliga
Çocukları bekliyor
Çocukları bekliyor Arkas Sanat Merkezi, eğitime verdiği önemle hafta içi rehber öğretmen eşliğinde, anaokulu, ilkokul-ortaokul, lise gruplarına özel anlatımlarıyla okul gruplarına yönelik sergi turları düzenliyor.
9.11.2023 Ege
İşte dünyanın en yaşlı ülkesi! Türkiye'nin de sırası belli oldu
İşte dünyanın en yaşlı ülkesi! Türkiye'nin de sırası belli oldu Oxford Üniversitesi’nin raporuna göre, en yaşlı nüfusa sahip ülke 57.7 ortalamasıyla Vatikan, en genç nüfusa sahip ülke 14.5 ortalamasıyla Nijer. Peki Türkiye kaçıncı sırada? İşte haberin ayrıntıları...
6.11.2023 Gündem
İrem Derici yeni bir aşka mı yelken açtı? 'Fotoğrafını bulamadım, gizemli enişte'
İrem Derici yeni bir aşka mı yelken açtı? 'Fotoğrafını bulamadım, gizemli enişte' Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici, geçtiğimiz eylül ayında Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını açıklamıştı. Ünlü şarkıcı, son olarak yönetmen ve fotoğrafçı Gökhan Fırat ile Instagram'da birbirlerine yaptıkları yorumlarla adından söz ettirdi.
31.10.2023 Cadde
Yeteneğini keşfetmekte geç kalmayın
Yeteneğini keşfetmekte geç kalmayın Dünyada en başarılı sanatçı ve sporcuların ortak hikâyesi küçük yaşta keşfedilmeleri. Uzmanlara göre de çocuğun resim gibi görsel sanatlarda yeteneği olup olmadığı 3-4 yaşlarında, müzikte ise 5-7 yaşlarında ortaya çıkıyor. Spor alanında ise temel motor becerileri 3-6 yaş aralığında kazanılabiliyor. Tabii her çocuğun gelişimi farklı, o nedenle ailelerin çocukta bir ışık gördüğünde, uzman desteği almalarında yarar var.
11.10.2023 Eğitim
Deneyenlerin vazgeçemediği Korugi masajı! 5 dakika içinde 7 yaş daha genç görünün
Deneyenlerin vazgeçemediği Korugi masajı! 5 dakika içinde 7 yaş daha genç görünün Yaşla birlikte yüzünüz sarkmaya başlar ve bunun nedeni yalnızca yüz kaslarının zayıflaması, kolajen ve elastin üretiminin azalması değildir. Yaşlanmaya neden olan bir şey daha var: Yüz kemiklerinde yaşanan çökme. Bunun sonucunda yanaklar ve çene sarkık hale gelir. Fakat bu sorunu çözmek 'Korugi' ile mümkün.
26.09.2023 Cilt Bakımı
İrem Derici'den ayrılık açıklaması: İşler pisleşmeden bu kararı aldık
İrem Derici'den ayrılık açıklaması: İşler pisleşmeden bu kararı aldık Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici, geçtiğimiz hafta Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını açıklamıştı. Önceki gün Cihangir'de görüntülenen ünlü isim, Işıktutan ile yollarını ayırmalarıyla ilgili konuştu.
21.09.2023 Cadde
İrem Derici, İspanya tatilinde! 'Atakan'dan ayrılmasaydın bunlar olmayacaktı'
İrem Derici, İspanya tatilinde! 'Atakan'dan ayrılmasaydın bunlar olmayacaktı' Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici, geçtiğimiz hafta Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını açıkladı. Büyük aşkın bitmesinin ardından İspanya'ya giden Derici, tek başına tatile gitmekten yakınınca takipçilerinden yorum gecikmedi.
19.09.2023 Cadde
Büyük aşk bitti! Atakan Işıktutan'dan ayrılan İrem Derici soluğu Çeşme'de aldı
Büyük aşk bitti! Atakan Işıktutan'dan ayrılan İrem Derici soluğu Çeşme'de aldı Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici, Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını açıkladı. Büyük aşkın bitmesinin ardından soluğu kız arkadaşlarıyla birlikte Çeşme'de alan ünlü isim, kameralara böyle yansıdı.
9.09.2023 Cadde
İrem Derici '25 yaşından sonra aşık olamıyor muyuz?' sorusuna yanıt verdi!
İrem Derici '25 yaşından sonra aşık olamıyor muyuz?' sorusuna yanıt verdi! Şimdilerde Atakan Işıktutan ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren ünlü şarkıcı İrem Derici, son olarak sosyal medya hesabından "25 yaşından sonra aşık olamıyor muyuz?" sorusuna verdiği yanıtla gündeme geldi.
7.09.2023 Cadde
Kız çocuklarında daha fazla görülüyor! Apandisit habercisi olabiliyor
Kız çocuklarında daha fazla görülüyor! Apandisit habercisi olabiliyor Her 4 çocuktan 1’inde ara ara görülen karın ağrısı şikâyetine kız çocuklarında daha fazla rastlandığını söyleyen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Evşen Çetin, bu şikayetleri ‘Gaz ağrısıdır geçer’ diyerek hafife almak tedavinin gecikmesine neden olabileceğini dile getirdi.
30.08.2023 Genel Sağlık
TEKNOFEST Ankara için ziyaretçi kayıtları başladı
TEKNOFEST Ankara için ziyaretçi kayıtları başladı Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, İstanbul’dan sonra milyonları Ankara’da buluşturuyor.
21.08.2023 Teknoloji
İrem Derici'den 'annelik' cevabı: Hiç uğraşamam, boşa masraf!
İrem Derici'den 'annelik' cevabı: Hiç uğraşamam, boşa masraf! Şimdilerde Atakan Işıktutan ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren ünlü şarkıcı İrem Derici, son olarak sosyal medya hesabından takipçisine verdiği 'anne olma' cevabıyla gündeme geldi.
20.08.2023 Cadde
Diş macunu florürlü mü olmalı yoksa florürsüz mü?
Diş macunu florürlü mü olmalı yoksa florürsüz mü? Diş fırçalamanın diş sağlığı açısından son derece önemli olduğunu söyleyen Periodontoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Nihal Bahar, diş macunu seçiminde ‘florürlü mü, florürsüz mü?’ tartışmalarına açıklık getirdi.  
28.07.2023 Genel Sağlık
İstanbul'da plaj ücretleri tatil bölgelerini aratmıyor
İstanbul'da plaj ücretleri tatil bölgelerini aratmıyor Sadece bir mavi bayraklı plajın bulunduğu İstanbul'da sahillerde hareketlilik başladı. Denize girmek isteyenler bazı noktalarda ücretsiz halk plajlarını, belirli noktalarda da özel plaj işletmelerini tercih ediyor.
25.06.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

7 Yaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.