7 Yıl Önce

7 Yıl Önce

Son dakika 7 yıl önce haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 7 yıl önce gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 7 yıl önce haber sayfamızda...

7 Yıl Önce

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 39.358 7 yıl önce haberi bulunmuştur.
Şampiyonlar Ligi'nde PSG'den tarihi intikam! Mbappe, Barcelona'ya yine acımadı
Şampiyonlar Ligi'nde PSG'den tarihi intikam! Mbappe, Barcelona'ya yine acımadı UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında PSG unutulmaz bir geri dönüşe imza atarak Barcelona'yı turnuvanın dışına itti ve 7 yıl önce yaşadığı kabusu bu kez rakibine yaşattı. Kylian Mbappe, Devler Ligi'nde en çok gol attığı takım olan Barcelona'yı yine boş geçmedi.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller Elektrikli araçlar Türkiye’de her geçen sürede daha da yaygınlaşmaya devam ediyor. Bu satış rakamlarına da yansıyor. Elektrikli araç satışları bu yılın ocak-mart döneminde geçen senenin aynı dönemine göre 3,5 kat artış gösterdi. Peki piyasada fiyatı en düşük elektrikli araçlar hangileri? En çok tercih edilen modeller neler? Şu anda ortalama bir araç ne kadar sürede şarj oluyor? Şarj süreleri daha da kısalır mı? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Belediye şoförü çift hem hayat, hem iş arkadaşı
Belediye şoförü çift hem hayat, hem iş arkadaşı Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde 7 yıl önce, halk otobüsü şoförü olarak işe başlayan Ayşen Acar (48), 4 yıl önce meslektaşı Erdal Acar (47) ile evlendi. Kullandığı otobüslerin bakımını ihmal etmediği için belediye bünyesinde bulunan 2 elektrikli halk otobüsünün birini kullanan Ayşen Acar, "İşimizi çok seviyoruz. Gündüz otobüs kullanırken akşamları ise evimin yemeği ve temizliği ile ilgileniyorum" dedi.
14.04.2024 Gündem
Attan düşüp görme yetisini kaybeden jokeye, serebral palsili sporcudan destek
Attan düşüp görme yetisini kaybeden jokeye, serebral palsili sporcudan destek Türkiye’nin ilk at terbiyesi (dresaj) sporcusu serebral palsili Alperen Alper (39), Ankara'da 7 yıl önce yarış atından düşüp görme yetisini kaybetmesine rağmen ata binmekten vazgeçmeyen jokey Tolga Dokuyucu'ya (37) eğitmenlik yapmaya başladı.
11.04.2024 Gündem
Fındıkta 'külleme' tehdidi
Fındıkta 'külleme' tehdidi Türkiye'de özellikle Karadeniz Bölgesi'nde üreticilerin önemli geçim kaynaklarından biri olan fındıktaki tehlike olan ‘kozalak akarı' ve ‘külleme hastalığı’ ile mücadele ile verim ve kalitenin arttırılacağı belirtiliyor.
8.04.2024 Ekonomi
Şehit Ercan Güven son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Ercan Güven son yolculuğuna uğurlandı Türk Yıldızları'na ait eğitim uçağının pist yakınlarına düşmesi sonucu şehit olan İstihdam Uzman Çavuş Ercan Güven'in (36) cenazesi toprağa verildi.
15.03.2024 Gündem
Türk gezgin 'Cuf Cuf' tarikatının içine girdi! 'Odaya kapatıp teste soktular'
Türk gezgin 'Cuf Cuf' tarikatının içine girdi! 'Odaya kapatıp teste soktular' Gezdiği ülkelerin kültürüne dair içerikler oluşturup Youtube kanalında yayınlayan Ali Ertuğrul Öztarsu, Pakistan'a giderek Türkiye'de 'Cuf Cuf Hoca' olarak tanınan sözde şifacının tarikatına girdi. Sosyal medyanın konuştuğu, yüz binlerce üyesi bulunan topluluğu görüntüleyen Türk gezgin, gelen hastaları saniyeler içinde iyileştirdiğini iddia eden hocanın yanında yaşadıklarını ise Milliyet.com.tr'ye anlattı.
2.03.2024 Yaşam
Galatasaray'da Kerem Demirbay için Almanya iddiası! Dayı'ya 7 yıl sonra sürpriz
Galatasaray'da Kerem Demirbay için Almanya iddiası! Dayı'ya 7 yıl sonra sürpriz Galatasaray'ın son dönemdeki performansını mercek altına alan yorumcu Mehmet Demirkol, hem Prag eşleşmesini hem de Kerem Demirbay'ı değerlendirdi. Demirkol'un Kerem iddiası dikkat çekti.
22.02.2024 Galatasaray
7 yaş büyük bir ikizini buldu, yıllar sonra öğrendikleriyle şoke oldu!
7 yaş büyük bir ikizini buldu, yıllar sonra öğrendikleriyle şoke oldu! Karı-koca gördükleri tedavi sonrasında geriye kalan 6 embriyoyu dondurmaya karar verdi. Sonrasında da çocuğu olmayan bir çifte bağışta bulundu. Ailesiyle ilgili gerçeğin 26 yıl sonra peşine düşen genç kadın ise kendinden 7 yaş büyük bir ikizi olduğunu öğrendiğinde hayatının şokunu yaşadı.
17.02.2024 Yaşam
Alkollü sürücünün ölümüne neden oldu! Emir ile ilgili kahreden detay
Alkollü sürücünün ölümüne neden oldu! Emir ile ilgili kahreden detay Bursa’da, otomobillerinin lastiğinin patlaması sonucu araçlarını sağ şeride çekip değişim yapmak isteyen 3 gençten Emir Faruk Ağa’nın (25) ölümüne neden olan alkollü sürücü İbrahim Ü., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bugün toprağa verilen Ağa ile ilgili arkadaşları kaza öncesi kahreden olayı anlattı.
11.02.2024 Gündem
Gözlerinin önünde 3 cinayet işlenen çocuğa devlet desteğiyle amcası bakacak
Gözlerinin önünde 3 cinayet işlenen çocuğa devlet desteğiyle amcası bakacak Bursa'da, kendisini büyüten babaannesi, dedesi ve amcası gözlerinin önünde babası Abdulsamet Yayaşit tarafından öldürülen 7 yaşındaki F.D. ile 'Sevgi Evleri'nde devlet korumasında olan ağabeyi M.Y.'ye, amcası sahip çıktı. Amcalarına teslim edilen iki kardeşe, Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü danışmanlığın yanı sıra, ekonomik, sosyal ve sağlık desteği verilecek.
10.02.2024 Gündem
Mert Aydın, Joe Worrall’ın hikayesini yazdı! Herkesi üzen trajik olay
Mert Aydın, Joe Worrall’ın hikayesini yazdı! Herkesi üzen trajik olay Milliyet yazarı Mert Aydın, Beşiktaş’ın Nottingham Forest’ten kiraladığı Joe Worrall’ı tartıya çıkardı, “Sert, mücadeleci ve yenilgiyi kabul etmeyen bir savunmacı. Takıma ve ülkeye uyum sağlayabilirse taraftarları tatmin edecektir” ifadelerini kullandı. Öte yandan Worall'ın yakın zamanda başına gelen trajik olay ortaya çıktı
7.02.2024 Beşiktaş
Bağcılar'dan gitti, 6 günde işe alınıp kapsülü yaptı! 'Alper abiye ilk bunu soracağım'
Bağcılar'dan gitti, 6 günde işe alınıp kapsülü yaptı! 'Alper abiye ilk bunu soracağım' Tüm dünyanın konuştuğu 2 Türk: Alper Gezeravcı ve Samet Saray. 'Türkiye'nin ilk astronotu'nu taşıyan kapsülün üretim ve test süreçlerinde yer alan tek Türk'ü, herkes sosyal medyada verdiği 'Evet' cevabıyla tanıdı. "İşte o an doksana takma vaktidir" diyen Samet Saray Bağcılar'dan Amerika'ya, oradan da uzaya uzanan yolculuğuna dair merak edilenleri anlattı.
1.02.2024 Gündem
31 yıl hapisle aranan firari hükümlü, evinin çatısında yakalandı
31 yıl hapisle aranan firari hükümlü, evinin çatısında yakalandı Bilecik’te 7 yıl önce Gölpazarı Açık Cezaevi'nden firar eden ve hakkında 31 yıl hapis cezası bulunan H.E. (42), saklandığı evinin çatısında yakalandı.
31.01.2024 Gündem
60 yaş büyük milyoner kocası 7 yıl önce hayatını kaybetmişti! 'Yatağında gizli kameralar vardı'
60 yaş büyük milyoner kocası 7 yıl önce hayatını kaybetmişti! 'Yatağında gizli kameralar vardı' Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner'ın üçüncü ve son eşi Crystal Harris, hayatını kaybeden milyoner hakkında 'Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself' adlı kitabında çarpıcı ifadelere yer verdi. Hefner'ın yatağında küçük kamera delikleri gördüğünü söyleyen Harris, eşinin bunun karşısında verdiği şoke eden yanıtı da paylaştı.
23.01.2024 Cadde
Eski kocasını tüfekle öldürmüştü! 'Korkutmak için ateş ettim'
Eski kocasını tüfekle öldürmüştü! 'Korkutmak için ateş ettim' Manisa'nın Salihli ilçesinde, 7 yıl önce boşandığı İrfan Çimen'i (66) av tüfeğiyle vurarak öldüren Ayşe Yalım (62), tutuklandı. Yalım'ın ilk ifadesinde, eski kocasını korkutmak için ateş ettiğini söylediği öğrenildi.
16.01.2024 Gündem
Oğlunun şehit haberi sonrası bakışları yürek dağlamıştı! Acı haber geldi
Oğlunun şehit haberi sonrası bakışları yürek dağlamıştı! Acı haber geldi Fırat Kalkanı Operasyonu çerçevesinde Suriye’nin Elbab kentinde 7 yıl önce şehit olan oğlunun şehadet haberi verilirken bakışıyla akıllarda kalıp yürekleri dağlayan baba hayatını kaybetti
14.01.2024 Haberler
Oğlunun şehit haberi sonrası bakışları yürek dağlamıştı! Acı haber geldi
Oğlunun şehit haberi sonrası bakışları yürek dağlamıştı! Acı haber geldi Fırat Kalkanı Operasyonu çerçevesinde Suriye’nin Elbab kentinde 7 yıl önce şehit olan oğlunun şehadet haberi verilirken bakışıyla akıllarda kalıp yürekleri dağlayan baba hayatını kaybetti
14.01.2024 Gündem
Kahramanlar unutulmadı
Kahramanlar unutulmadı 7 yıl önce İzmir Adliyesi önünde yapılan terör saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin ile adliye mübaşiri Musa Can, unutulmadı; anma töreni düzenlendi.
6.01.2024 Ege
‘Terörle mücadeleden taviz vermeyeceğiz’
‘Terörle mücadeleden taviz vermeyeceğiz’ İzmir’de, 7 yıl önce Bayraklı Adliyesi’ne yönelik terör saldırısında çıkan çatışmada şehit düşen polis memuru Fethi Sekin ile mübaşir Musa Can için anma töreni gerçekleştirildi.
6.01.2024 Gündem
Bakan Tunç: İzmir’e yeni bir adalet sarayı kazandıracağız
Bakan Tunç: İzmir’e yeni bir adalet sarayı kazandıracağız Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bir dizi program için geldiği İzmir’de partililerle buluştu. Bakan Tunç, "İzmir AK belediyecilik için hazır. İnşallah hep beraber, İzmirlilerle beraber başaracağımıza yürekten inanıyorum" dedi.
5.01.2024 Gündem
Gaziantep’te 10 bin konut 1 ay sonra teslim ediliyor
Gaziantep’te 10 bin konut 1 ay sonra teslim ediliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Gaziantep’te 20 binden fazla konut yapıyoruz. Hak sahiplerinin hepsine birkaç ay içerisinde 10 bin tanesi de bir ay sonra olmak üzere konutları teslim edeceğiz” dedi.
5.01.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya'dan Fethi Sekin paylaşımı
Bakan Yerlikaya'dan Fethi Sekin paylaşımı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir'de 7 yıl önce Bayraklı Adliyesi'ne yönelik terör saldırısında çıkan çatışmada şehit düşen polis memuru Fethi Sekin ile ilgili paylaşım yaptı.
5.01.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya'dan Fethi Sekin paylaşımı
Bakan Yerlikaya'dan Fethi Sekin paylaşımı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir'de 7 yıl önce Bayraklı Adliyesi'ne yönelik terör saldırısında çıkan çatışmada şehit düşen polis memuru Fethi Sekin ile ilgili paylaşım yaptı.
5.01.2024 Gündem
Şehit Eren Bülbül, doğum gününde anıldı: Bu millet seni asla unutmayacak
Şehit Eren Bülbül, doğum gününde anıldı: Bu millet seni asla unutmayacak Trabzon'da, yaklaşık 7 yıl önce PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit olan Eren Bülbül (15), doğum gününde anıldı.
1.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

7 Yıl Önce ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.