72 Saat

72 Saat

Son dakika 72 saat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 72 saat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 72 saat haber sayfamızda...

72 Saat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.446 72 saat haberi bulunmuştur.
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı 72 saat sonra normale döndü
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı 72 saat sonra normale döndü Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda üç gün önce meydana gelen aksaklığın giderilmesiyle 72 saat sonra seferler normale döndü.
25.04.2024 Gündem
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’ İran, günlerdir beklenen İsrail’e yönelik misilleme saldırısını önceki gece sabaha karşı gerçekleştirdi. Tahran yönetimi başka saldırı olmayacağını söylerken, Tel Aviv’den “Doğru zamanda intikam alacağız” açıklaması geldi.
15.04.2024 Dünya
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler oldu? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler oldu? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı İran, İsrail'e onlarca intihar dronu ve füze fırlattı. Dünyanın şoke olduğu gelişme anbean takip edildi. CNN TÜRK Washington temsilcisi Paksoy dün gecenin arka planını aktardı. İşte detayları...
14.04.2024 Haberler
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler yaşandı? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler yaşandı? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı İran, İsrail'e onlarca intihar dronu ve füze fırlattı. Dünyanın şoke olduğu gelişme anbean takip edildi. CNN TÜRK Washington temsilcisi Paksoy dün gecenin arka planını aktardı. İşte detaylar...
14.04.2024 Dünya
Reisi'den İsrail'e uyarı: Cevabımız pişman edici olacaktır
Reisi'den İsrail'e uyarı: Cevabımız pişman edici olacaktır İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, İran'ın İsrail'e düzenlediği “Ya Resulullah” kod adlı “Gerçek Vaad” operasyonunun ardından yaptığı yazılı açıklama yaptı.
14.04.2024 Dünya
Cristiano Ronaldo, Al-Nassr ile yıllara meydan okuyor! 72 saat içinde iki hat-trick
Cristiano Ronaldo, Al-Nassr ile yıllara meydan okuyor! 72 saat içinde iki hat-trick Cristiano Ronaldo, Al-Nassr formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 35 maçta 36 kez gol sevinci yaşarken, 12 asist katkısı sağladı.
3.04.2024 Dünyadan Futbol
7 milyonluk hayal
7 milyonluk hayal Ece Seçkin, 72 saat içinde dört farklı klip çekti.
29.03.2024 Cadde
Her dakika 1 milyon ölü! NATO ve Rusya arasındaki olası nükleer savaş, dünyanın sonu
Her dakika 1 milyon ölü! NATO ve Rusya arasındaki olası nükleer savaş, dünyanın sonu ABD'li araştırmacılar NATO ve Rusya arasındaki olası bir nükleer savaşın simülasyonunu yayınladı. Milyonlarca kişinin öldüğü 'olası savaş' sonrası en güvenli yer ve yaşanacak zorluklar da belli oldu.
18.03.2024 Dünya
RTÜK’ten lisans uyarısı: 72 saat süre verildi
RTÜK’ten lisans uyarısı: 72 saat süre verildi Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrasında yorumcu Serdar Ali Çelikler canlı yayında karşılaşmanın yardımcı hakemi Mustafa Savranlar hakkında ağır ifadeler kullandı. Çelikler, gelen tepkilerin ardından yaptığı açıklamada özür dilerken bir süre ekranlara çıkmayacağını duyurdu. Konuyla ilgili harekete geçen RTÜK ilgili platforma 72 saat süre verdi.
27.02.2024 Futbol
Bağırsaklardaki 3 kilo zehri 72 saatte temizliyor! Kaynatmak yeter, tarifi çok basit
Bağırsaklardaki 3 kilo zehri 72 saatte temizliyor! Kaynatmak yeter, tarifi çok basit Fazladan kilolu olmayan kişilerin bile bağırsaklarında 3 kilo kadar toksin olduğu söylenir. Uzmanlar ise bu karışım sayesinde zararlı maddelerin vücuttan 72 saat içinde vücuttan atıldığını söylüyor. Üstelik sadece 1 bardağı yetiyor!
Çağdaş Atan: Lucas Torreira, beğendiğim bir oyuncu!
Çağdaş Atan: Lucas Torreira, beğendiğim bir oyuncu! Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Galatasaray'a 2-0 mağlup oldukları mücadele sonrası konuştu.
10.02.2024 Basaksehir
Kongo'da Kolera paniği: En az 14 asker öldü
Kongo'da Kolera paniği: En az 14 asker öldü Kolera salgını, Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin güneydoğusunda 14 askerin yaşamını yitirmesine yol açtı.
7.02.2024 Dünya
DAK ekibi Milliyet'e konuştu: Bir saniye sonrasına bile hazırız!
DAK ekibi Milliyet'e konuştu: Bir saniye sonrasına bile hazırız! Kahramanmaraş depremlerinin ardından binlerce kişi bölgeye yardıma koştu. 11 kentin etkilendiği bölgeye ilk ulaşan arama kurtarma ekibi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) İnsani Yardım Tugayı Doğal Afetler Arama Kurtarma (DAK) Taburu’ydu. Enkazdan 37 kişiyi kurtaran DAK ekibi, depremin 1. yıl dönümünde Milliyet’e konuştu.
5.02.2024 Gündem
İki kardeşte 3 yıl arayla 6 Şubat’ta doğdu! Doğum günleri ölüm günleri oldu
İki kardeşte 3 yıl arayla 6 Şubat’ta doğdu! Doğum günleri ölüm günleri oldu Asrın felaketinde yıkılan Hasan Alpargün Apartmanı’nda anneleriyle birlikte hayatını kaybeden Ufuk (30) ve Burak Erkal (33) kardeşlerin her ikisinin de 3 yıl arayla 6 Şubat’ta doğduğu, depremin yaşandığı günün akşamında ailece doğum günü kutlaması planladıkları ortaya çıktı.
2.02.2024 Gündem
Enkaz altında 3 gün: Yemek yiyoruz gibi hayal ederek dayandık"
Enkaz altında 3 gün: Yemek yiyoruz gibi hayal ederek dayandık" Kahramanmaraş merkezli depremlerden Hatay sonra Gaziantep'e yerleşen Cengiz Demirkıran ailesiyle birlikte, depremin acısını dün gibi yaşadığını söyleyerek, “Hayata dua ederek ve halüsinasyonlar görerek tutunduk. Sanki eşim yemek yapıyormuş, yemek yiyoruz gibi hayal ederek 3 gün dayandık" dedi.
2.02.2024 Gündem
Hatice enkazdan 3 saatte minik kızı 72 saat sonra çıkarıldı
Hatice enkazdan 3 saatte minik kızı 72 saat sonra çıkarıldı Kahramanmaraş'ta depremzede kadın eşi ile birlikte 3 saat sonra çıkartıldı, 3 yaşındaki kızı ise 3 gün sonra çıkarıldı.
2.02.2024 Gündem
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Abdülkadir Ömür ve Anastasios Bakasetas cevabı!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Abdülkadir Ömür ve Anastasios Bakasetas cevabı! Süper Lig'in 20'nci haftasında Antalyaspor deplasmanından 1 puanla ayrılan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.
14.01.2024 Trabzonspor
Abdullah Avcı: "Trabzonspor 1 puana sevinmez"
Abdullah Avcı: "Trabzonspor 1 puana sevinmez" Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada "Trabzonspor 1 puana sevinmez" dedi.
14.01.2024 Futbol
Abdullah Avcı: Ulaşılabilir hedef Avrupa Kupaları’na gidebilmek
Abdullah Avcı: Ulaşılabilir hedef Avrupa Kupaları’na gidebilmek Süper Lig'in 16'ncı hafta erteleme karşılaşmasında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Samsunspor'u 2-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol açıklamalarda bulundu.
11.01.2024 Trabzonspor
Japonya’daki depremde can kaybı yükselmeye devam ediyor: En az 82 ölü
Japonya’daki depremde can kaybı yükselmeye devam ediyor: En az 82 ölü Japonya’da merkez üssü Ishikawa eyaleti olan 7.6 büyüklüğündeki depremin dördüncü gününde ölü sayısı 82’ye, yaralı sayısı 410’a ulaştı. 79 kişiden haber alınamadığı açıklanırken, yaklaşık 34 bin 100 kişinin tahliye merkezlerinde kaldığı açıklandı.
4.01.2024 Dünya
İran ordusuna giden talimat! Tahran, ABD ve İsrail'e saldıracak mı?
İran ordusuna giden talimat! Tahran, ABD ve İsrail'e saldıracak mı? New York Times gazetesi, İran'da yaşanan patlama sonrası Tahran yönetiminin orduya gönderdiği talimatı yazdı.
4.01.2024 Dünya
Kendisini enkazdan kurtaranı aylar sonra buldu! 'Şişeye dokununca inandım'
Kendisini enkazdan kurtaranı aylar sonra buldu! 'Şişeye dokununca inandım' 2023'ün 6 Şubatı'nda tüm Türkiye kara bir sabaha uyandı. Kahramanmaraş merkezli depremler pek çok insanın hayatını kökten değiştirdi. Onlardan biri de Hatay Antakya doğumlu Havva Nur Koşar. Enkazdan 72 saat sonra kurtarılan ancak yanındaki abisini ve erkek kardeşini kaybeden genç kadın, her şeyin 15 saniyede olup bittiğini söyleyerek neler yaşadığını anlattı.
26.12.2023 Yaşam
Bakan Yumaklı: 1 milyon 215 bin gıda denetimi gerçekleştirdik
Bakan Yumaklı: 1 milyon 215 bin gıda denetimi gerçekleştirdik Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2023 yılında 1 milyon 215 bin gıda denetimi gerçekleştirdiklerini söyledi.
18.12.2023 Gündem
‘Temel Hukuk Bilgisi’  dersinin müfredatı hazır
‘Temel Hukuk Bilgisi’ dersinin müfredatı hazır Lise 10, 11 ve 12. sınıflarda haftada 2 saat olmak üzere toplam 72 saat öğretim programını içeren ‘Temel Hukuk Bilgisi’, seçmeli dersler kapsamına alındı.
15.12.2023 Eğitim
67 yıl sonra ilk hayır! Devlet medyası açıkladı, Kim'i şoke eden karar
67 yıl sonra ilk hayır! Devlet medyası açıkladı, Kim'i şoke eden karar Kuzey Kore'de yapılan seçimlerde 1956 yılından beri yaşanmayan bir ilk kayıtlara geçti.
28.11.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

72 Saat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.